Snak

Mere indhold efter annoncen
Du må have været yderst heldig, hvis du ovenikøbet har set to gode kampe med ham, FD. Han er ikke bedre, end det I har. Real gav små 300 mio. kr. for ham, så han er nok ikke helt billig.
Mojn do!
@FD


8 mio. € for columbianeren. Prøv lige at sammenlign det med, hvad Inter ellers har betalt for spillere, hvad enten det var talenter eller prøvede spillere, de sidste 4-5 år. Hvis man smider 8 mio., uden klausuler osv., så er det en af de største udskrivninger for en spiller, der ikke er har bevist sit værd på højeste niveaue eller ikke er vurdere til at være på niveau med fx Kovacic.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Nu betalte vi så også en tand mere for en del af vores nuværende start 11.

Selvf. er 8mil meget når man har en økonomi der ikke ligefrem blomstre, men dagens marked, gør at det ikke sådan er ligetil at få priserne ned under det leje. man skal være ufattelig dygtig, heldig og ofte tidligt ude af døren, skal man have fat i bare nogenlunde kvalificerede spillere, der vel og mærket kan styrke holdet og som ikke er spillere i deres efterår, selvf. er 8mil meget for en rimelig ukendt spiller, havde egentligt også hellere set en laver pris i stil med hvad vi gav for JJ i sin tid.

Men hvis han vitterligt er en JJ v. 2.0 så fint med mig, så er prisen til at leve med, vi mangler stadig kvalificerede spillere til at sidde på bænken, ja det ville være godt med en der kunne gå direkte ind, men vi har allerede gjort meget godt i dette korte marked, vi har styrket offensiven markant med tilgangen af Podolski, Shaqiri og nu efter alt at dømme Brozovic.


JJ, D´Ambrosio, Nagatomo, Jonathan, Andreolli og Kuzmanovic er de markspillere under 30år (på anskaffelses dagen), vi har på holdet, som vi har sikret os rimeligt billigt (under 5,5mil red). Men kun de to første er mere værd end det vi gav for dem i sin tid, og Jonathan og Andreolli kan gå an som bænkevarmer. De andre to har i mine øjne simpelthen ikke niveauet til andet end et midterhold, derfor afspejler prisen vel også fint hvad vi har fået ud af de to, lidt det samme med Jonathan. Det er med andre ord ikke fordi vi ligefrem har lavet de vilde handler i nævnte prisleje og som samtidigt har kastet masser af kvalitet af sig vel!

Ranocchia betalte vi en klækkelig sum for i forhold til vores økonomiske tilstand, det samme med Guarin, Kovacic, Icardi, Hernanes og Shaqiri. Palacio var også over 10mil, det samme med Handanovic, Dodo og Medel kostede mig bekendt ca. 9mil. så også over de 8mil og Brozovic kommer vist også op på 8 total .

Campagnaro, Vidic, er begge hentet gratis, men de har vel på intet tidspunkt for alvor givet os det vi reelt havde håbet på og begge har også forlængst passeret toppen, Podolski er på en meget kort lån, og hvis vil hente ham permanent til sommer, tror jeg ikke på det bliver specielt billigt og kan slet ikke forstille mig at det ender under 10mil.

M´vila og Osvaldo var ingen større succes oplevelse (af forskellige grunde) så fint deres aftaler ophæves.

så imodsætning til hvad du skriver, så går 8mil fint i spænd med vores andre handler, det er altså ikke en uhørt pris på nogle måder


Det er dog langt mere vanvittigt at vi ifølge Gazetta går efter Yaya og Lavezzi til sommer, de er vel begge plus 10mil euro, jeg kan dog stadig ikke lige se pointen, pga. deres alder.
Fair nok du ikke mener 8 mio., med de forbehold jeg nævnte ovenfor in mente, er meget for en uprøvet columbianer, der svjv. ikke på nogen måde er hypet. At han er marginalt billigere end fx Medel illustrerer det vist meget godt. Jeg håber at Ausilio & co. har gjort forarbejdet godt, og jeg håber min skepsis, så fremt han bliver hentet, bliver gjort til skamme.


PS. Har vi plads til flere ikke-EU borgere i denne sæson.

PP: At han er en Jesus nr. 2. er ikke etplus i min bog.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
8mio kan i forhold til det nuværende marked og de øvrige handler vi ellers har fortaget os, ikke ligefrem betegnes som overvældende dyrt.

Medel blev hentet fra et hold der var rykket ned, det var vel basalt set hovedgrunden til at vi fik ham for 9mio euro.

det er også værd at bemærke at Atletico Madrid angiveligt også har budt ind på ham, hvilket måske også kan forklare den lidt høje pris. Men vi kunne selvf. have ventet til sommer, og han ville så have stået i samme situation som Medel, hvilket måske kunne have presset prisen ned, det er dog rent spekulativt og så er der også en chance at en anden klub havde taget ham. Den chance har klubben så valgt ikke at tage, det må tiden så vise om det var særligt klogt

Han har spansk pas
Pris er ikke lige med talent. At en spiller desuden ikke bliver hypet, betyder heller ingenting: det var Rambert der var den store, hypede da han kom til klubben i 1995, mens Zanetti var den mindre spændende, arbejdsomme af de to - vi ved jo godt, hvem der fik den største indflydelse på klubben, ikke?

Så længe vi holder transferpriserne på et anstændigt niveau - hvilket 8 mio. € under alle omstændigheder er i moderne fodbold - kan jeg kun være tilfreds. Så vidt jeg kan se, er der to muligheder herefter: enten får vi en god spiller, som vi får glæde af til sølle 8 mio., eller vi får en ung spiller, der ikke kan det vilde, men som vi har gode muligheder for at sælge videre til maksimalt et lille underskud.

der ikke er har bevist sit værd på højeste niveaue eller ikke er vurdere til at være på niveau med fx Kovacic.

Ah, det er vist en sandhed med nogle ret alvorlige modifikationer. Her er trods alt tale om en ung spiller, der har spillet stort set samtlige mulige kampe fra start til slut i indeværende La Liga sæson. Han startede ud første kamp, og blev skiftet ud med 9 minutter igen mod Almeria, men ellers har det bare kørt derudad. En tåskade har dog holdt ham ud på det sidste.

Desuden, hvem siger, han ikke er vurderet til det? Altså, der er jo INGEN af os der kender noget til ham. Det kan være, DepFAS ved noget om ham. Hører ham lige.

Forskellen mellem du og jeg bunder vist bare i, at glasset er halvfyldt herover og halvtomt ved dig (i det her tilfælde) - hvilket er en fair sag. Jeg synes bare, knægten fortjener en chance, før han bare bliver dømt ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Presset er i hvert fald ikke blevet mindre på Mancini med disse indkøb. Det vil være en økonomisk katastrofe hvis Inter ikke slutter i top 3 nu.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Åh, hej Gusten. Har du en dejlig weekend?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Hvor er det en katastrofe, ingen af de nytilkomne kommer til at tjene formuer

Shaqiri, Podolski, Brozovic tjener alle et godt stykke under 3mio. og når Osvaldo er så godt som væk, Kuzmanovic ligeså + det løse, så er det ikke fordi lønningsposen bliver en byrde for os.

Shaqiri, Brozovic bliver gradvist betalt over de kommende år, så det er næppe et str. problem, dermed ikke sagt at CL ikke ville pynte gevaldigt i regnskabsbøgerne det kan der vist ikke herske tvivl om.

Men hvordan tror du Juves økonomi vil se ud uden CL bold.
Det er en katastrofe fordi man i forvejen kører med blodrøde tal på bundlinjen, og nu har brugt yderligere €20-25M på nye spillere i januar. At man betaler løbende er ikke noget der betyder det store.

Juventus´ økonomi ville ikke være køn uden CL, men modsat Inter er CL garanteret for Juventus.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce