Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes ikke, at Mario egner sig som trequartista.

Groft sagt, så skal man i rollen som trequartista både kunne afslutte og skabe. Det sidste går sådan okay for ham, men han er bare ingen trussel selv - det er Brozovic så til gengæld.

Så længe vi spiller med Mario bag Icardi, så er vi meget afhængig af, at a) sidstnævnte har en god dag og at b) han bliver sat i scene af Mario og kanterne. Det bliver alt for hurtigt alt for éndimensionelt.

Med Mario på banen, ved modstanderne jo godt, de bare skal stå på ham og ellers pakke Maurito godt og grundigt ind. Brozovic skal til gengæld ikke have meget plads til at afslutte selv, hvilket giver os lige en offensiv streng mere at spille på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
@FD Brozo er uden tvivl bedre egnet til at være Trequartista.
Jeg savner en bold stærk spiller, som kan fordele fremadrettet. Lidt ligesom Eriksen.
Hvordan ville du stille op mod Benevento?
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er det gudskelov for alle Interisti ikke mig, der har ansvaret - men jeg ville stille således, i en 3-5-2:

San; Miranda, Skriniar, Dambro; Dalbert, Gaglia, Borja, Brozo, Karamoh; Ivan, Maurito

Jeg tænker, vi må formodes til at bruge en stor del tid med at have bolden på Benevento´s banehalvldel, så et tremandsforsvar bør være nok til at tage sig af den umiddelbare kontratrussel, så holdet kan komme på plads. To hurtige og målrettede kanter i Dalle og Karamoh vil strække Benevento´s ditto, og en god midtbane, med Borja i midten og lidt bagud for at trække i strengene, mens Gagliardini og Brozovic både er pasnings- og skudstærke nok, til at kunne skabe en trussel centralt. Endvidere vil både Perisic og Icardi være at finde i boksen, fremfor kun sidstnævnte.

Endvidere giver den opstilling os også muligheden for lynhurtigt at skifte tilbage til en 4-2-3-1, ved bare at rykke Dalle tilbage, Brozovic op bag Icardi og Perisic ud til venstre.

Men altså, hvad ved jeg?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det ser fornuftigt ud. Jeg er bare ikke fan af Brozo, desværre.
Jeg håber Spalletti eksperimenter lidt på søndag, da vi burde vinde kampen med minimum to mål.

Vi skal have 3 point.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg forudser nu nok igen en træg kamp - vi er simpelthen ikke gode mod et hold, der pakker sig, og nu hvor der er kommet sådan nogenlunde styr på forsvaret, er det nok også Spalletti´s største hovedpine og opgave lige nu, at knække koden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Lige præcis derfor at jeg savner en mere direkte spillestil. Det lyder måske lidt rodet, at have Éder, Karamoh, Icardi og Perisic inde på samme tid. Vi kommer til at stå højt oppe, derfor kan Valero sagtens smide stikninger afsted til de fire forreste ;)
Grande Inter!
Skrevet af OC
Jeg så gerne, at Valero fik en pause.
Han kan og skal ikke absolut spille hver eneste kamp, og Benevento er den mest oplagte mulighed for at hvile de gamle ben.

Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan en 3-mandsmidtbane med Joao Mario - Gagliardini - Vecino ville fungere.
La prende Vecino.
Skrevet af KasparNissen
@OC
Det ville ikke gøre mig noget. ;)
Jeg kan sagtens se det fungere også...
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, men det er jo ikke der, Borja´s primære styrker ligger. Han dikterer tempoet, får spillet til at flyde, fordeler bolden rundt og gør sig spilbart. Jeg er helt med på, at han lavede 10 assists i sidste sæson, men hold som Benevento, Genoa og Crotone vil altid stå dybere mod os, end de vil mod Fiorentina - og det er immervæk svært at stikke Icardi, Éder eller kanterne i dybden, når der kun er 10-15 meter til baglinjen.

Endvidere synes jeg ikke, Éder bør starte ind - selvom han har været direkte kampafgørende mod Genoa og Bologna. Éder er, som jeg ser det, en typisk impaktspiller - altså en spiller, man skifter ind, når man vil have noget til at ske. Efter min bedste overbevisning lykkes han mod både Bologna og Genoa, fordi han kommer ind i anden halvleg, hvor modstandernes forsvar allerede er kørt en smule trætte og begynder at miste koncentrationen. Der kan han med sin energi og sine løb gøre en forskel - det tror jeg ikke, han kan nær så meget, hvis han starter fra første minut mod en organiseret modstander.

Jeg håber selvfølgelig, vi laver en Napoli og kører Benevento midtover - det vil et tidligt mål, som vi bør have scoret mod både Bologna og Genoa hjælpe på. Men jeg forventer at vi igen igen scorer en gang i anden halvleg og at vi går en relativ frustrerende første halvleg i møde. Det vil sige at vi ser en masse til bolden, kommer til at bruge det meste af tiden på deres banehalvdel, men at det bliver sparsomt med chancer, mens Benevento nok skal have én eller to halv- til helfarlige kontraer.

Jeg forventer dog også, at vi til sidst står med tre point og to mål, samt at vi holder os til gameplanen, fremfor at forfalde til panikløsninger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er heller ikke umiddelbart vild med ideen om Candreva som trequarista. Men som jeg skrev for noget tid siden, så har Spalletti altså tydeligvis ikke fundet sin foretrukne spiller til den rolle, og i sådan en situation er det naturligvis ganske hensigtsmæssigt at eksperimentere lidt. Så på den baggrund kan jeg godt se pointen. Dog mener jeg personligt at Brozo spillede en god kamp mod Genoa og derfor i min optik har fortjent genvalg på pladsen mod Benevento.

Jeg er enig med dig Z4E i at Mario har været katastrofal indtil videre. I mine øjne skiller han sig ud som den klart dårligst præsterende Inter-spiller i sæsonen indtil videre - og det er ikke engang tæt løb.
Skrevet af Flying Dutchman
I mine øjne skiller han sig ud som den klart dårligst præsterende Inter-spiller i sæsonen indtil videre - og det er ikke engang tæt løb.

Ikke engang? Efter min mening er den fornemme titel mellem Mario og Candreva, uden at jeg i øvrigt kan komme med en afgørelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Der er vi så uenige. Jeg mener helt klart at Mario har været i en klasse for sig i sæsonen indtil videre. Jeg kan faktisk nærmest ikke huske én god aktion fra hans side overhovedet. Til gengæld kan jeg huske en hel del forfærdelige aktioner.
Skrevet af Flying Dutchman
Mario var god mod både SPAL og Fiorentina - noget diverse fora i øvrigt er enig med mig i.

Jeg har til gengæld noget svært med at huske en god Candreva-præstation, post-Viola.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er selvfølgelig også på en billig baggrund at definere en af de to som den ringeste, når 5 spillere stadig har deres første minut til gode, når Rano kun har fået 5min, Cancelo 7min, Karamoh 18min.

Men af dem der har fået nævneværdigt med minutter er der vist ikke tvivl om at de to er hoved kandidaterne til den lidet flatterende tittel. Hvem man så syntes har været den værste må så være en smagssag.

Men er sådan set enig med FD så langt, at distancen imellem dem ikke er voldsomt stor. Jeg syntes heller ikke de har været så meget ringere end Nagatomo, Brozovic, Dalbert, der er dog et stykke derfra og op til Gagliardini og Vecino på elendigheds skala, hvor den ringeste placeres først.

Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg syntes heller ikke de har været så meget ringere end Nagatomo, Brozovic, Dalbert, der er dog et stykke derfra og op til Gagliardini og Vecino på elendigheds skala, hvor den ringeste placeres først.

Bortset fra Nagatomo som jeg synes har gjort det fint, er jeg enig. Det er i hvert fald også den gruppe som jeg ville udpege som de svageste indtil videre - sammen med Candreva - men altså allesammen efter Mario på din "elendighedsskala":)
Skrevet af Flying Dutchman
Flere medier, deriblandt nogle af de seriøse, melder nu, at vi skulle gå efter Özil, hvis kontrakt hos Arsenal udløber til sommer.

Det hele er selvfølgelig rygter, men det kunne være enormt spændende - lige den spiller, vi mangler, til at spille pladsen bag Icardi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Vil helt sikkert være spændende, specielt hvis han bringe sin landsholdsform. Men jeg har svært ved at se det ske med hans løn i mente. Han tjener 8 mio pt. Det er vel næsten dobbelt op på Icardis løn.
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, der kan jo spille alt muligt ind der - deriblandt forskellene i hvad man betaler i skat i hhv. Storbritannien og Italien.

Jeg bringer det egentlig også bare, idet vi for nyligt havde talt om vores vedvarende problemer med at finde en trequartista, der fungerer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ja du har helt sikkert ret i at lønnen vil blive et problem, Jensriis. De PL-stjerner tjener jo bare styrtende med penge.

Når det så er sagt, er da svært at være uenig med dig, FD, i at han ville pynte som trequarista.
Skrevet af Interforlivet
Vanheusden udgår med hvad der formodes at være en alvorlig skade i kampen i UEFA youth league. Not good.
annonce
0