Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Real skullevære interesseret og klar til at indløse Icardis klausul til sommer, når den genaktiveres.
Det er ikke 99% men 100% sikkert at Icardi ryger til sommer hvis CL glipper. Der er simpelthen så mange stenrige og kompromisløse (set i et transfermarked-perspektiv) klubber som har ham øverst på deres ønskeliste.

Som om foråret ikke tydede på at blive nervepirrende nok i forvejen...

PS: Han kan selvfølgelig også nemt ryge selvom vi skulle ende på en CL-plads. Men i dette scenarium vil jeg så mene at chancen for at beholde ham rent faktisk eksisterer.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis nogle vitterligt vil betale groteske 110m € (med stor mulighed for at værre 200m € til den tid) så lad dem!, Icardi er muligvis en ekstrem giftig angriber men ingen kan overbevise mig om at han er 110m € og i endnu mindre grad 200m € værd. Uagtet hvor god en afslutter han er, så er han afhængig af gode medspillere, der kan levere kvalificerede indlæg og stikninger. Han er på mange måder en statisk angriber og han er ikke en type der egenhændigt kreere eller afgøre en kamp han har brug for nogen laver arbejdet for ham i kraft af gode bolde. Så hvis Real vil, så lad dem da endeligt brænde de penge af på ham, han er ikke den tredje bedste spiller i verden, som hans pris ellers skulle indikere!


Hvis nogen smider den sum på bordet, siger man bare ja tak og små griner hele vejen i banken. Det her handler også om økonomisk ansvarlighed, fornuft og sikre klubben økonomisk især når man render rundt med et minus på 70m € og har UEFA stående i baggrunden. Så siger man ikke nej tak til sådanne summer, men kan vi presse mere saft og kræft ud af Real skal det selvf. forsøges.

Jeg er for i øvrigt heller ikke i tvivl om man fra ledelsen side ikke vil stå i vejen for et sådan bud, de ved jo godt at man også skal tænke og have øje for økonomien.
Skrevet af OC
Hvis klubben sælger Icardi er den i frit fald.

Barcelona vil have 40 mio. euro for en lovende spiller som ikke har spillet i 8 måneder, og så sidder du her og snakker om at 100 mio. euro er "grotesk" for en af verdens top 5 angribere (som er 24) i dagens marked.

Held og lykke med at sælge klubbens eneste superstjerne for den sum med "øje for økonomien". Det er ikke engang nok til at gå i nul på Kondogbia, Joao Mario og Gabigol handlerne. Superb.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
OC Coutinho gik for ca. 120m €, så skal vi ikke lige, det er altså nu engang prisen for spillere som Icardi og co. Du får altså ikke en Neymar pris for ham, grunden til man sætter den på 200m € i den nye klausul er fordi man forventer ingen vil indløse den, det er rent ud sagt en forhandlingsposition og for at holde Icardis løn nede. Ingen i deres rette sind (udover PSG, City og Barca) vil afvise sådanne bud, selv Real har solgt store spillere for væsentligt mindre indenfor en kort tidshorisont.

Det dækker for i øvrigt de tre nævnte handler der løber op i ca. 106m €. Vi står for i øvrigt til at hente de 25m € ind plus 25% af overskuddet, så handlen på Kondogbia går formentligt tæt på i nul.

Gabigol er uvist og det samme er Mario, så lad os se hvor stort et tab vi indkassere på de to.

Vi har et minus på 70m € så når vi ikke CL så SKAL vi sælge Icardi, det er tæt på ikke op til debat og selv med CL så har vi ikke bare en økonomi der tillader os at sige nej til monster bud, hvilket 110m € trods alt stadig må anses som.

Ja og vi vil betale 10m € max for deres spiller, der kan være meget langt fra hvad en klub vil have til hvad det kan få. Vi går jo ikke ud igen og smider 30-40m € på en spiller, det har vi slet og ret ikke penge til.

For i øvrigt kan vi knap og nok defineres som en top 20 europæisk klub, så selvf. kan vi ikke holde på en top 5 angriber i længden. Vi er endnu ikke nær af at kunne være med om mesterskabet og vi har heller ikke økonomien dertil eller til at gå ud og styrke nuværende hold, hverken i dette eller det kommende marked. Vi er et sub-tophold lær at lev med det, og det vil forblive med at være til vi som min. får eget stadion, bedre sponsoraftaler end de peanuts Pirelli gider give os. Det er et langt sejt træk der tager år.
Skrevet af OC
Coutinho gik for ca. 120m €


Det passer ikke.

Van Dijk (en midterforsvar) går for 75 mio. euro, Lotito vil have 80 mio. for Ciro Immobile som har floppet i samtlige af hans udenlandsklubber, one-season wonderet Dembele gik for 105, og her står du så og vil sælge Mauro Icardi, den yngste capocannoniere i Serie A siden Paolo Rossi og en mand som er brudt ind i vores top 10 målscorer nogensinde i en alder af 24 for peanuts.

Det er både a) imponerende at du har et så dybtgående kendskab til diverse klubbers indkøbsstrategier ift. hvor meget de vil bruge på forskellige spillere og b) godt at du ikke sidder i Inters ledelse.

Det dækker for i øvrigt de tre nævnte handler der løber op i ca. 106m €. Vi står for i øvrigt til at hente de 25m € ind plus 25% af overskuddet, så handlen på Kondogbia går formentligt tæt på i nul.


Tillykke. Du har lige solgt vores eneste verdensstjerne for at dække underskuddet og dermed rode bod på 3 af denne klubs all-time dårligste handler. Good job, money well spent.
Kondogbia ryger desuden ikke til Kina, så jeg ved ikke hvor du hiver de tal frem fra.

Ja og vi vil betale 10m € max for deres spiller, der kan være meget langt fra hvad en klub vil have til hvad det kan få.


Rafinha? Nej, vi er villige til at betale 20-25 mio for en krøbling med potentiale, mens vi smed halvdelen af det du vil sælge Icardi for for Skriniar og Vecino. 2/3 hvis du smider nulbonen Gagliardini oveni. Det skulle gerne fortælle dig lidt om, hvilket marked det er at operere i.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
transfermarkt skrev 120m ? for Coutinho de har så klokket i det fair nok, men Icardi vil stadig være omk. Den 3-4 dyreste spiller i historien. At man syntes det er småøre er bare i min bog helt væk. Især når der ikke er tale om en spiller som Neymar, Coutinho, Messi som har et noget større navn og status. Icardi er stadig til et hvis punkt en mere klassisk statisk box angriber, som først nu får interessen af Real fordi Benzema er faldet komplet fra den, det er jo ikke fordi der står en lang kø der vil købe ham, der ganske ganske få klubber der kan og vil spendere de summer for en type som ham, vel reelt under en håndfuld, hverfald skal man tro de rygter der har været.

Blot fordi Lotito vil have 80m ? er ikke ensbetydende med at han får det! Det hvertfald temmeligt optimistisk vil jeg nu nok mene.

Dembele var eftertragtet af stortset alle større klubber og bliver købt af en desperat klub der havde fået et shitload af penge efter Neymar, hvilket pressede prisen gevaldigt op, Barcelona stod i en elendig forhandlingsposition, det er klart det afspejler sig i prisen.

Det er fuldkommen irrelevant at Dijk er midterforsvarer, hans pris afspejler selvsagt det som markedet diktere. Det er det samme med Icardi klubber vil betale det han er værd på markedet hvilket på stående fod er 110m ? som han blev vurderet til i sin tid, får han så forhøjet sin frikøb så er det han er værd på det tidspunkt den indgås. Du kan så være uenig i det, men klubben har selv indgået den klausul som bliver lavet udfra en markedsvurdering.

Nu er det ikke mig der har trådt i spinaten, det er leddelsen, de ligger som de har redt. Så må man tage konsekvensen, i det her tilfælde at dække dem ind med de assets man nu har! Vi har et kæmpe minus som rapportert utal af gange, hvad er det helt konkret du ikke forstår. Vi har et underskud på pt. 70m ? glipper CL er der ikke noget reelt alternativ end at sælge Icardi plain and simple.

At mene den potentielt tredje dyreste (fjerde når Mbappe går igennem) er den dårligste er jo helt ude i skoven.

Valencia skal om alle omstændigheder betale 25m ? til sommer.

Barcelona kræver 25-30m ? det er ikke det samme som vi er villig til at betale det, pt. har vi ikke vist den form for villighed.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er fuldstændig på linje med OC hvad angår betydningen af et salg af Icardi. Det kan godt være at vi er i minus, og som jeg også selv har skrevet en masse gange, er der ingen tvivl om at vi som fans og klub gør klogt i at indstille os på at vejen tilbage til eliten ikke bliver hurtig men derimod et langt sejt træk. Men det er jo ikke ensbetydende med at vi så skal sælge vores bedste spillere hver gang en af de rigeste og bedste klubber kommer og vil købe dem. Og at klubben (heldigvis!) heller ikke deler den holdning med dig, Z4E, fik de jo vist i sommers hvor Man Utds bud på/tilnærmelser over for Perisic gentagende gange blev afvist. Vejen tilbage skal gå gennem fornuftig økonomisk ageren kombineret med opbygningen af en solid stamme af spillere som kan agere en ny generation af kulturbærere. Icardi er et essentielt medlem af den stamme.

Ryger Icardi vil det dermed være et kæmpe, kæmpe slag for os. For ud over hvad det vil betyde rent sportsligt vil det jo også have ekstremt negativ effekt på fans, sponsorer og ikke mindst andre spillere i truppen. Der er god grund til at tro at Perisic var med på at blive i sommers, fordi han blev præsenteret for muligheden for at være en del af et ambitiøst projekt med at føre Inter tilbage til toppen af Europa. Sælger man Icardi, signalerer man det stik modsatte, og det vil selvsagt kunne føre katastrofale konsekvenser med sig.

Mht købsprisen ligger jeg i øvrigt et sted mellem jer to. Jeg synes at 110 mio. euro for Icardi er for lidt på dagens transfermarked. Men jeg synes samtidig ikke det giver meget mening at kalde det "peanuts", for det er trods alt stadig mange penge - selv med inflationen in mente.

PS: Det ser ud til at vi mener det med Rafinha. Nuvel, han skal da have chancen for at overraske ligesom Cancelo har gjort det. Skadeshistorikken er og bliver dog svær ikke at lade sig bekymre over.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Som du selv skriver så er det et langt sejt træk, der først og fremmest opnås ved at styrke klubbes økonomiske fundament. Det er også hvad man fra klubbens ejerkreds og ledelse er igang med, iform af nye sponsoaftaler, samarbejdspartnere, forøgning af salg af merchandise mm. Oveni kræver det formentligt eget stadion noget der pt. har temmelig lange udsigter.

I en sådan omstillingsfase må man sætte tæring efter ernæring. Vi er ikke en økonomisk magtfaktor og vores økonomi er stram hvilket også ses både igennem klubbens nedskæringspolitik på lønfronten såvel som dets måde at strikke handler sammen på. I en sådan situation især en hvor klubben økonomisk kun kan løbe rundt ved spillersalg og/eller CL så er konsekvensen ganske simpelt den at spillersalg er en nødvendighed for at få klubben til at løbe rundt og overholde FFP. Så virker det kontraproduktivt at holde på spillere der kan sikre ikke blot økonomisk men også få den til at overholde FFP ved et salg, ligesåvel som at nævnte spiller pga. vedvarende lønpres udgør en seriøs udfordring for klubben. Vi kan ikke tilbyde ligeså lukrative kontrakter hvorfor vi tilbyder frikøbsklausuler, og så kan man ikke komme bagefter og brokke sig når spilleren man egentligt ikke har økonomien til at aflønne på normale vilkår smutter. Det er overoptimistisk hvis man tror vi kan holde på Icardi i længden uden vi forbedre os både økonomisk og som konsekvens heraf også sportsligt. Icardi er ca. 25år og han vil formentligt ikke vente meget længere end et år mere og når man nu kan sikre det kæmpe hul man har i økonomien har man ikke den form for luksus i at kunne holde på ham.
Skrevet af Interforlivet
Selvfølgelig skal tæring sættes efter næring - det er vi naturligvis enige om. Men at det at få vores eget stadion på nogen måde skulle være et ultimativt krav for at komme tilbage til eliten er slet og ret (ja, beklager) noget vås. Selvfølgelig kan vi kæmpe os tilbage uden at få vores eget stadion. Det ville styrke vores økonomiske fundament ekstremt meget - ingen tvivl om det - men det er selvfølgelig ikke et must.

Og så lige for at forstå dig ret her:

Du mener at den økonomiske prioritering bør betyde, at ingen spillere i truppen skal anses for at være uundværlige? Og i så fald - hvordan har du så tænkt dig opbygningen af et nyt storhold skal se ud, hvis vi løbende sælger vores bedste spillere? Du vil vel ikke foreslå at vi først gør alt for at opnå økonomisk balance for så derefter at købe et helt nyt hold?
Skrevet af Slettet(042125212608)
At få eget stadion er bare en mere sikker måde hvorpå vi kan sikre det økonomiske fundament, uden bliver vi ekstrem afhængige af sponsorater, hvilket på stående fod er lidt af en udfordring, og gør også os unødvendig afhængige af sponsorernes luner.

Jeg skriver ikke det ikke kan lade sig gøre, men det er bare en mere sikker fremgangsmåde, end at skulle være komplet afhængig af sponsorer og CL bold.

Ingen er uundværlig (måske lige minus klubikoner, hvilket vi ikke rigtigt har nogen af), (så næsten)alle spillere kan og skal sælges under de rette omstændigheder. Hvad de rette omstændigheder vil være er selvsagt individuelt og situationsbestemt. Men i bund og grund er klubbens velbefindende og økonomiske stabilitet vigtigere end om vi har spiller A eller B på holdkortet. Spiller kommer, spiller går de er her om alle omstændigheder kun for en kort periode, så er det for klubbens bedste at sælge dem, så skal de sælges.

Jeg går ikke op i, hvert fald ikke synderligt meget, om vi kan bygge eller genopbygge et storhold, det får mig ikke til at blive gladere, mere tilfreds med holdet. For mig er det vigtigste om holdet levere en præstation på banen ud fra den tilgængelige kvalitet og at holdet viser engagement, kampgejst, vilje og stolthed alt andet er egentligt sekundært.

Ja økonomisk balance og ansvarlighed ser jeg som vigtige parametre, der er rigeligt med økonomiske hazard spillere i denne sport og jeg ser mig egentligt helst fri for at vi er en af dem, betyder det ingen trofæer so be it, nogle skal satme være ansvarlige.

Det sagt skriver jeg ikke vi skal købe et nyt hold, nok ikke det mest rationelle selvom man til tider har haft lyst til at smide samtlige ugidelige primadonnaer ud af klubben. Nej man sælger spillerne når den rette pris opnås, hvad det er, er selvfølgeligt situationsbestemt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis rugtet om de 35m euro for Rafinha er korrekt, så trænger vi vist til en ny sportslig ledelse.

Det er jo komplet ude i hampen, det er jo nærmest endnu mere til grin end Cancelos klausul på 30m euro. Ja vi beder jo nærmest om at komme i økonomisk uføre med sådannen handler.
Skrevet af Interforlivet
Ja jeg mener også det lyder helt vanvittigt. Generelt set virker det som om at vi har enormt svært ved at finde en økonomisk kurs og fastholde den. Vores ageren på transfermarkedet stikker i hvert fald i alle mulige retninger og er dermed meget svær at blive klog på.
Skrevet af KasparNissen
https://www.football-italia.net/115811/west-ham-add-joao-mario-option

West ham kan meget vel gå hen og lave det bedste indkøb nogensinde.

Rafinha og en spiller mere ville være positivt. 40M euro er meget, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det. Tror i på ham?
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
De låner ham, hvis de kan overtale ham for 6mdr. hvorefter der er en klausul så vidt jeg forstår på den gode side af 30m euro (der har også været tale om en % vidersalgs klausul af overskudet) , så jeg ved ikke om jeg vil definere det som den bedste handel.

Mario er pt. ikke i nærheden af at være 15m euro værd. Men kan være han laver en Kondogbia i de nye omgivelser.

Rafinha en god handel? Nej, man burde ikke betaler 35m euro for en skadesplaget spiller der har været ude i 8mdr.

Lige pt. håber jeg det hele falder til jorden, for det er ikke ligefrem opmuntrende
Skrevet af KasparNissen
Den med Mario var ironi på højeste plan, men det kunne da være fedt, hvis de lejer ham og smider lige penge i posen til sommer.

Jeg kan godt følge dig vedr. Rafinha, men han er nu en spændende spiller :D
Grande Inter!
Skrevet af OC
Hvis man absolut vil handle i Barcas overskudslager, er det tæt på det absurde, at man ikke kigger mod Deulofeu i stedet for. Han kan angiveligt hentes for det halve af hvad Rafinha koster.
La prende Vecino.
Skrevet af KasparNissen
Der vi helt enige OC...
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det har man vist også gjort, hverfald på rygteplan

Crystal palace har angiveligt tilbudt 11m euro for Eder, sådan som han har spillet i indeværende burde man nok tage de penge

Så er der Correa - Brozovic byttehandel, der er hverfald godt gang i rygtebørsen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/115846/report-rafinha-inter-done

Dygtig spiller, men vanvittigt med 35 mio. euro plus 3 i bonus, når man tænker på hans skadeshistorik.
Mojn do!
Skrevet af Søren F er gud
Deulofeu altså spilleren der smider sig hver evig eneste gang han får chancen....
Håber da Inter-ledelsen ser efter mere sympatiske spillere.
annonce
0