Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KasparNissen
Helt enig i FDs analyse.

Milan har en god stime pt, men de mangler også et par på papiret hårde kampe.
Vi skal bare finde noget stabilitet, så skal vi nok den fjerdeplads eller tredjeplads, men lad os nu se om Juventus rent faktisk gider, at spille fodbold mod Milan ;)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, hvis Juventus ikke vil risikere at smide mesterskabet, er de nødsaget til at hente tre point i hver kamp.

Vi er i øvrigt i den trods alt behagelige situation, at uanset hvad udfaldet bliver af Della Capitale, at det er positivt for os. Roma taber? Fint, så kan vi overhale dem med en sejr. Taber Lazio? Fint, så er der afstand ned til dem. Uafgjort? Super, så har vi fine muligheder for at overhale dem begge.

Altså, selvfølgelig med det forbehold, at vi også lige skal vinde vores egne kampe også...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det er i øvrigt vildt: ifølge Opta rørte Icardi bolden kun 14 gange i går. Fjorten gange. Det vil sige, at han, udover målene, kun havde ti berøringer.

Det er edersparkme effektivt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Icardi er som regel giftig, men det er imponerende!

Det er selvfølgelig et must, at vi skal vinde hver kamp. Det er stadig offensiven der skal finde stabiliteten, men hvis de bare performer 50% af det i går, så er godt stillet mod de resterende kampe. Gaglia, Brozo og Rafinha var solde i går, som i også pointerede, så mon ikke der er genvalg til hele molevitten efter pausen :)
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke ubetinget enig i, at vi skal vinde hver kamp. Selvfølgelig, i den ideelle situation får vi 30 point ud af vores sidste ti kampe - men selv med mine optimistiske briller, kan jeg godt se, det er noget nær utopisk.

Som jeg ser det, bliver øvelsen snarere, at vi skal kunne tåle at miste point mod Juventus og Lazio, uden det får betydning for vores mål om at ende i top fire. Det vil sige, vi gerne skal hente mindst ét point mod Milan (læs: for alt i verdenen ikke tabe mod dem), samt vinde de resterende kampe mod (med al mulig respekt) den bløde mellemvare. Der er et par tricky opgør iblandt (f.eks. Torino kampen), men det bør kunne lade sig gøre.

Kan vi hente 21-23 point i de næste ni kampe, så er der alle muligheder for, at Lazio-kampen bliver ligegyldig med henblik på at ende i top fire.

Vores altoverskyggende problem er så, at det netop er mod den bløde mellemvare, vi plejer at smide vores sæsoner - fint illustreret ved december og januar månederne, hvor der var flere oplagte muligheder for tre point.

Så lad os tage det med én kamp ad gangen. De næste par kampe hedder Hellas hjemme, Milan "ude" og Torino ude. Kan vi komme ud fra den periode med syv point, så begynder det at ligne noget igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Måske en overdrivelse, at sige vi skal vinde hver kamp, når vi mangler at møde Juventus og at Lazio kampen måske ikke bliver relevant i sidste ende. Vi skal selvfølgelig GÅ efter at vinde ;)

Altså der var mere fart i spillet i går, og det er noget vi har manglet mod den bløde mellemvare. Vi har været for sløve i opspillet og generelt sløset med boldene. I går så jeg ikke umiddelbart en stime af dårlige aktioner, som har været en tendens i januar og februar.

21-23 point burde være muligt, men du har ret i, at vi ikke MÅ tabe til Milan. Juventus kan jeg leve med, og det kan vores fjerdeplads os, selvom en 0-0´er igen ikke ville være dumt. Jeg kan ikke helt gennemskue om vi mentalt er rykket et skridt, eller vi stadigvæk kan falde sammen, hvis vi taber til Hellas.
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi skal altid gå efter at vinde, ja. Ellers kan man lige så godt lade være med at spille.

Jeg er helt enig i, at gårsdagens præstation vel nok var den bedste siden... ja, siden Chievo kampen. Men jeg forventer bestemt ikke mere af meget af det samme mod eksempelvis Torino eller Udinese. Giampaolo´s Sampdoria er et hold der inviterer til den slags og er på mange måder, rent taktisk, en ønskemodstander for os og vores styrker.

Som Nerazurri skrev i går, inden vi scorede vores første mål, så gjorde Sampdoria´s relativt høje pres at der var masser af plads til Rafinha, Candreva og især Perisic, der så udnyttede det på fornemmeste vis. Jeg har en klar forventning om, at Torino, Hellas, Udinese og alle de modstandere, for hvem et point mod et storhold næsten er en sejr, forsøger at kvæle vores offensive spil, ved at stå dybt og spille på kontra - som vi har set hele sæsonen. Så jeg forventer, at vi går et par kampe i møde, hvor vi igen igen sidder her og bander over, det går for langsomt og at der er for lidt kreativitet. Vi har immervæk stadigvæk ikke fået Den Gyldne Nøgle tilbage, som Sneijder tog med til Istanbul i sin tid, og som kan lirke de fleste forsvar op.

Dermed så absolut ikke sagt, at jeg tror, vi endnu en gang går en tørkeperiode i møde. Vores selvtillid og moral bør være på vej opad igen, Spalletti ser ud til at have fundet en startopstilling der fungerer, Rafinha er så småt i gang og giver os en trussel centralt også, Candreva og - vigtigere endnu - Perisic ser ud til at være vågnet en smule op og Icardi er helt tilbage fra skader og skarp (i øvrigt godt set af Spalletti at pille ham ud i går - Samp begyndte at lade deres frustrationer gå ud over ham). Det kombineret med at vi igennem hele sæsonen ikke har lukket mange mål ind bør bevirke, at vi er noget bedre rustet til de næste par kampe, end vi var før Napoli-kampen.

Men ja, et nederlag til Hellas, og så kan vi meget vel være tilbage ved nul.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Du har helt ret i, at vi kommer til at møde defensive hold, hvor det bliver svært, at lirke dem op, som set tidligere i sæsonen. MEN jeg synes at startelleveren i går har mere fart i sig, end f.eks. når Borja og Vecino er på banen. Cancelo kommer bedre med offensivt nu, dog stadig nogle tvivlsomme beslutninger, og Brozo er god til at sætte fart i spillet også. Gaglia lagde nogle geniale afleveringer i går, men som du selv siger, så var det måske også omstændighederne der gav ham lov.

Jeg tror med Rafinha inde på 10´ern, så har du en mand mere med i feltet, som kan skyde fra distancen eller lige på kanten af feltet, og Brozo som står lige uden for feltet efter et indlæg fra enten Peri eller Candreva. I stedet for et (måske) godt indlæg, som ender med, at Icardi står selv mod fire eller fem fra modstanderholdet.

Det bliver spændende om vi kan bryde dem op, men generelt set, så savner jeg nogle langskud mod midterholdene...
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil efter min mening netop give mening, at spille med Valero i stedet for Gagliardini i nogle af disse kampe. Det er ikke fordi sidstnævnte har været dårlig - langt fra - men Borja er noget hurtigere i sin boldomgang og spilfordeling. Endvidere får vi mod Hellas og Udinese formentlig ikke brug for en fysisk stærk bryder, som også er én af Gagliardini´s styrker i spillet.

Hvis jeg var Spalletti (og jeg er nok en gang nødt til at understrege; jeg har alt for meget hår på hovedet... og mangel på trænertalent), så ville jeg mod Hellas stille noget á la:

Berni (nej, vent... San); Dalbert/Cancelo, Miranda, Muro, Cancelo/Dambro; Valero, Brozovic; Perisic, Rafinha, Candreva; Maurito

To hurtige, offensive backs, to boldsikre centrale midtbanespillere, der kan ligge og fordele spillet (og hvor den ene, Brozo, også har nogle defensive dyder og et stort løbepensum), samt selvfølgelig vores fire oplagte offensive kort. Grunden til jeg inkluderer Dalbert er i øvrigt, at der rygtes lidt hist og pist, at Dambro går og døjer med lidt træthed. Er han klar, bør han selvfølgelig spille.

Hvis jeg kender Spalletti rigtigt, er der dog nok genvalg til samtlige elleve aktører fra i går - og det er selvsagt også mere end i orden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Nu har man efter 3 måneder fundet en midtbanekonstellation der har fungeret på 110% i 2 ud af 2 kampe.
Så er løsningen selvfølgelig ikke at sende bedstefar Borja på banen fra start næste kamp.

Jeg ved ikke hvad det er for Inter kampe du har set, FD, men Borjas boldomgang er ikke hurtig. Og den er ikke spilfordelende. Den er træg og en decideret hæmsko for vores evner til at skabe ting fremad i banen.
I teorien kan jeg godt se hvad du fisker efter, og det er at den garvede, snu Borja Valero skal ligge fra en dyb position og stryge om sig med sukkerbolde, tage temperaturen på kampen og skrue tempoet op og ned når det er påkrævet.
Men det gør han ikke - det har vi set rigeligt af eksempler på de seneste to måneder, hvor vi har mødt hold ala. Hellas en masse - altså hold der stiller sig dybt og absorberer presset.
Jeg ved du er erklæret fan, men jeg kan ikke se, hvordan man for alvor tror han efterhånden har en rolle at spille på det hold.
Det skulle vel lige være som indskifter som mod Napoli hvor han, wupti, med 10 minutter tilbage og overfor et træt Napoli-hold fungerede fremragende i sin rolle som boldholder og tidsudrender.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Nu blev Borja Valero - i mangel af bedre - også konsekvent spillet ud af position. Han er og bliver ikke 10´er, så at bedømme ham ud fra det, er selvfølgelig unfair. Som én af de to centrale midtbanespillere har han nu gjort det godt til meget godt.

Jeg er i øvrigt ikke erklæret fan af Borja som sådan. Der er kun én på det her hold, jeg er fan af, og det er Materazzi. Faktisk i en sådan grad, at jeg er i fornægtelse over, han ikke længere er der.

PS: Jeg er da glad for, du er begejstret for "den uduelige kroat" og "træningskeglen Gagliardini" ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
PS: Jeg er da glad for, du er begejstret for "den uduelige kroat" og "træningskeglen Gagliardini" ;)


Jeg er glad for, at de begge har leveret super præstationer i de sidste to kampe. Så glad, at jeg synes, at alt logik peger i retning af, at de skal starte næste kamp også.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det burde være en selvfølgelighed at vi spiller med den start 11 der leverede en af sæsons bedste kampe, alt andet vil jo være en mærkværdig beslutning, endeligt er der noget der fungere og så smider man ikke en Valero ind, der har spiller måske lidt hardt skrevet 10-15 gode min de forgangne 2-3mdr.

Ja Valero har været spillet en del ude af position, men det ændre ikke på at spillet har været langtfra et niveau der giver forhåbninger om at han fortjener en start plads i nogen nær fremtid især når andre imodsætning har oppet sig i de forgangne to kampe
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er så absolut ikke enig i, at Valero kun "har spillet [Red.] [...] 10-15 gode minutter i de forgangne 2-3mdr.". På hans præmisser og i den rolle, han duer til, har han gjort det fortrinligt. Det er ikke iøjnefaldende og det er ikke prangende - men det er nødvendigt for et hold. Lidt ligesom Thiago Motta - ham sat man heller ikke pris på, før han og hans 140% pass completion var røget til Paris.

Men jeg ser det vel bare med andre øjne end I gør.

I får dog sikkert ret. Brozo og Gaglia starter nok ind i næste kamp - og det er mere end fortjent og selvfølgelig nok også det rigtige valg. Jeg forudser bare i samme ombæring, at Gaglia ikke kommer til at bruge halvdelen af det, der har gjort ham så god i de sidste to kampe; nemlig hans evner som bølgebryder og at putte modstanderen farligste midtbanemand i sin baglomme. Hellas kommer til at stå dybe og der har vi brug for en boldspillende midtbanespiller. Nu er Gagliardini ikke just en juniorspiller hvad det angår - men der er stadigvæk lidt op til Valero.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Skriniar: "Jeg elsker Inter. Jeg er glad for at være her. Jeg vil have en karriere som Hamsik har haft i Napoli"

Icardi: "Jeg er helt rolig omkring min forlængelse. At være kaptajn for Inter er vigtigere for mig end at score. Jeg vil blive i klubben".

Handling siger selvfølgelig mere end ord, men det virker ikke til, at vores to velnok vigtigste spillere (og derfor også største potentielle salgsemner) vil blive i Inter. Vigtigt!

I øvrigt tyder alt på, at vi lander Lautaro Martinez til sommer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det lyder godt, men lad os nu se på det slut maj. ;)

Martinez handlen skulle være på plads, ja. Hvad er dine umiddelbare tanker FD?
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, jeg har selvsagt aldrig set manden spille en kamp. Jeg har set enkelte highlight videoer, samt læst andre, klogere folks besyv om ham, og der tegner sig da et positivt billede. Men det gjorde der jo også ved Barbosa...

Det taler for ham, at argentinere (som regel) har lettere ved at tilpasse sig europæisk og især italiensk fodbold. Det taler selvfølgelig også for ham, at han er udtaget til landsholdet, foran bl.a. Dybala og vores egen Maurito. Han virker klinisk foran målet, bevægelig og klog i sine løb - men igen, videoerne viser jo ikke de gange, han brænder eller snubler over sine egne fødder.

Tyve mio. € er på dagens marked ikke alverden af penge for et relativt stort talent - og såfremt Valencia, West Ham og Galatasaray gør alvor af deres udtalelse om at hente hhv. Kondogbia, Mario og Ninja permanent, bør vi også være dækket ind der. Det betyder samtidig nok også et farvel til Éder. Mine bekymringer ligger så snarere på, at udviklingsmulighederne for Martinez ligger på et relativt lille sted, så længe Maurito er skadesfri og banker mål ind.

Så kort og godt: en potentiel fed handel, med enkelte oplagte faldgruber - men sådan kan man jo beskrive samtlige transfers.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det var også mine umiddelbare tanker, at hvis Icardi bare banker mål ind, og bliver i klubben, så er mulighederne ikke særlig store, i et enkeltmands angreb.

Jeg håber dog, at hvis han bliver hentet, at han så kommer til at spille en rolle.
Dalbert og Karamoh sidder også bare på bænken..

Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Det gør det. Det er dog, i hvert fald hvad angår Dalbert, svært at argumentere mod det. Med hensyn til Karamoh er der straks mere der taler for det, idet Candreva stadigvæk ikke er helt godt kørende - men stadigvæk.

Det skal dog også huskes, at såfremt Inter ender i CL til næste sæson, så er der straks flere kampe at spille, og så kunne man da sagtens tænke, at Icardi (og Cancelo, og Candreva, og...) i ny og næ får brug for en pause efter en midtuges kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Ja men kan han være tilfreds med det? Ikke alle unge knægte har fornuften på plads i den alder. Det mentale kan godt være en hæmsko, hvorimod vi to sagtens kan se, hvorfor Icardi spiller 8/10 kampe, hvis vi antager at vi er i CL og der er brug for en reserve.
Grande Inter!
annonce
0