Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det er vel et spørgsmål om at forventningsafstemme. Icardi var jo også reserve for Milito og Palacio i sin første sæson (sammen med Belfodil...) - det gik jo også fint med ham.

Lad mig skrive det sådan; er han indstillet på at være andenviolin i i hvert fald én sæson endnu, så er det fint og så taler det for en sund tilgang til tingene. Er han ikke, så er der ikke meget at gøre ved det, men så har han, mentalt set, måske ikke den spiller, vi ønsker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lautaro Kommer til at spendere en betragtelig del af sin tid på bænken, hvis truppen forbliver nogenlunde intakt. Men det store spørgsmål er så om den rent faktisk bliver intakt og hvis ikke, hvem der så ryger.

Hvis Icardis klausul ikke forbedres inden Juni, så tror jeg godt vi kan begynde at indstille os på at han er fortid i klubben. Jeg er så godt som sikker på der nok skal være en klub der er villig til at indløse den her til sommer, gør Real ikke, så gør PSG, Chelsea etc. er vi oveni uden CL, så vil man nok fra klubbens side prøve at afskibe ham om alle omstændigheder, det er hvertfald ham eller Skriniar, medmindre ledelsen på magisk vis kan trylle 60-70m euro frem via andre salg.

Jeg kunne også forestille mig at han vælger at forlade klubben, af den grund alene, jeg tror ikke på han elsker klubben højt nok til at han vil begrave personligt succes og ambitioner meget længere. Man kan hellere ikke bebrejde ham, hvis det bliver hans beslutning, for der er ikke meget at komme efter her, vi kan ikke tilbyde ham lønnen, titlerne og selv CL er tvivlsomt, igen hvis Icardi ikke havde interesse i at smutte hvorfor så få indført en frikøbsklausul til at begynde med og fastholde den i en ny kontrakt, det er lidt for meget forbehold i forhold til hans kærlighed til klubben, og ærligt talt tror jeg ikke den er større end han er skredet hvis Real smider en kontrakt foran ham.

I det tilfælde af at han smutter, hvilket jeg pt. vurdere til 50:50 så vil Lautaro få en yderst gylden mulighed og Karamoh vil nok også græde tørre tåre. Da det alt andet lige også er en plads han kan spille.

Igen det hele kommer an på CL, ingen og verdenen ser lige pludseligt meget anderledes ud. Ingen CL kan reelt betyde ingen Icardi, Cancelo og Rafinha samt at vi går en yderst mager sommer i møde på indgangssiden.
Skrevet af Flying Dutchman
Yes, der er dog den ene hage, at selvom Real, PSG eller hvem ellers skulle have lyst til at betale de sagnsomspundne 110 mio. €, så mangler de derefter stadigvæk at blive enige med Icardi - og det tror jeg faktisk ikke er så lige til som det. Icardi er rygtet væk stort set hver sommer, hver sommer gentager han sin kærlighed til Inter - og mig bekendt er han der stadigvæk. At han har en frikøbsklausul tolker jeg ikke som noget som helst - det er der så mange andre spillere, der også har (f.eks. Messi...), så at konstatere derudfra, at han ikke skulle have "kærlighed til klubben", finder jeg søgt.

Det med den ligeledes sagnsomspundne mager sommer og diverse manglende mange millioner har vi også snart hørt i seks år, så også det tager jeg med en gran salt. Jeg kan dog sagtens forstå dem, der (stadigvæk) er bekymret desangående.

Som jeg forstår det, så er Galatasaray parate på at indløse på Nagatomo, West Ham på Mario (hvor vi dog formentlig ikke går i nul - og med det forbehold, at de bliver oppe) og det er næsten skrevet i sten, at Valencia gerne permanent vil hente en, for dem, yderst succesfuld Kondogbia. Samtidig betyder tilgangen af Lautaro nok også, at et salg af Éder heller ikke er alt for usandsynlig. Allerede med disse tre, fire spiller, kommer vi et pænt stykke vej - selv hvis vi, imod mine egne forventninger, skulle ramme forbi Millionballet.

Med andre ord har jeg fuld ud tillid til, at d´herrer Ausilio og Sabatini nok endnu en gang skal rage kastanjerne ud af ilden for os.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
I Spanien skal spillere have en frikøbsklausul i kontrakten, så det er ikke helt sammenligneligt.

Men jeg kan da sagtens se fornuften i at en spiller vælger at holde fast i at der skal være en klausul, også uden at det betyder at denne har tænkt sig at smutte ved førstkommende lejlighed, og rent faktisk har en intention om at fortsætte i klubben.

De/vi fleste tænker jo også at et giftemål er for evigt, men derfor er det nu stadig betryggende at muligheden for at blive skilt er til stede.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
I Spanien skal spillere have en frikøbsklausul i kontrakten, så det er ikke helt sammenligneligt.

Ah, det vidste jeg ikke - tak Bisp!

Ellers er jeg enig. Der skal ikke tolkes yderligere ind i frikøbsklausuler.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Kwadwo Asamoah skulle være på vej - hvor er det også bare ligegyldigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge Gaz har vi sikret os De Vrij på en femårig-aftale - vel at mærke på en gratis. Det er fucking stærkt arbejde. De Vrij og Skriniar i midterforsvaret.

Miranda trækker så formentlig det korte strå, men det er da befriende at klubben viser rettidig omhu, så vi ikke ender i endnu en "hey, hvor blev Walter Samuel egentlig af?" situation. Miranda skulle i øvrigt også have interesse fra diverse klubber i Spanien og England, så det er ikke utænkeligt, han sælges til sommer.

Så mangler vi "bare" at sikre Cancelo og Rafinha permanent. Begge spillere har udtalt, de meget gerne vil blive, så der skal forhandles med Valencia og Barcelona. Og hvis vi så samtidigt kunne droppe Asamoah, ville det også bare være super.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Hvorfor? Asamoah er da klasser over det revl og krat der figurerer på Inters venstre back i disse tider.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er komplet uenig. Jeg synes absolut ikke, han vil gå ind og gør en niveaumæssig forskel. Asamoah er en fin nok arbejdshest og ville for et år siden have lunet - men nu har vi både Cancelo og Dalbert, hvor jeg synes, førstnævnte præsterer mere end bare godt, mens jeg stadigvæk har forhåbninger til sidstnævnte (der, selvom han ikke spiller, ikke på noget tidspunkt faldt igennem da han gjorde).

Med andre ord, så har vi i forvejen to fuldgode løsninger på venstreback, mens både Santon og sågar også Nagatomo (hvis han kommer tilbage) kan spille derude. Hvad skal vi så bruge Asamoah til? Det er jo det rene fyld.

Det eneste, der taler for ham, er at han kan hentes gratis, modsat Cancelo. Men jeg synes så også, at vi bør gå hårdt efter at sikre en spiller, vi ved fungerer i Inter, men som koster noget, end en spiller, der måske fungerer i Inter, men som kan hentes gratis.

Såfremt Valencia slet ikke er til at tale med hvad angår Cancelo, er situationen selvfølgelig en hel anden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Valencia kan intet stille op hvis vi vil have ham, hvorfor der tidligere var tale om at de ville tilbyde os en kompensation i omegnen af 5m euro.

Ser dog ud til at de nu vil acceptere et salg, eftersom det vil betyde de har råd til at sikre sig Kondogbia. Valencia er nemlig lidt i samme økonomiske kattepine som os, i forhold til at holde transfer regnskabet i omegnen af 0.

Hvilket også meget godt forklare Asamoah, Di Vrij og evt. Bernard. Asmaoah er stadig milevidt bedre end Dalbert og Santon det burde være indiskutabelt, han er måske ikke bedre end de to højre backs, men det er så heller ikke hans position.

For i øvrigt er det heller ikke super optimalt at spille Cancelo eller for den sags skyld D´Ambro på venstre når nu begge er bedst i højre. Det er en løsning man tager i mangel på bedre løsninger.

Jeg gider hvertfald ikke brokke mig over en tilgang af asamoah, da han rent faktisk tilbyder noget offensivt i den side og af et hvis niveau. Et eller andet sted er det da positivt at vi så kan få noget i begge sider, når ham og Cancelo starter inde, modsat nu, hvor meget kun forgår i den side Cancelo befinder sig på.

Di Vrij er da super, såfemt han ikke trækker i håndbremsen og smutter til Barca.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der spekuleres i at vi for at få råd til Rafinha og Cancelo skal ofre min. tre andre. pilen peger pt. i retningen af min en af Candreva, Perisic, Miranda, Vecino, Gagliardini, Dalbert og Brozovic, medmindre selvf. nogle indløser Icardis klausul.

Santon, Nagatomo, Eder, Lopez, Ranocchia kan vi næppe få meget mere end 3-6m euro pr. stk. selvom det da vil være at fortrække.

Mario og Gabigol kan selvf. komme i spil, Men vil nogle egentligt købe dem for vores mindste priser, er et godt spørgsmål. Pt ser det vanskeligt ud.

Ser ud til at vi leder efter Handanovic afløser, Lunin ser ud til at stå forrest i køen.
Skrevet af Interforlivet
Asamoah ville være en fantastisk tilføjelse efter min mening - intet mindre. Han er klasser bedre end både Santon og ikke mindst Dalbert. Selv hvis det skulle lykkes os at beholde Cancelo, vil han stadig være et glimrende kort at have - både til bredden og til et muligt CL-eventyr, hvor hans erfaring vil være guld værd.
Skrevet af Gustenv@rius
“Jeg gider hvertfald ikke brokke mig over en tilgang af asamoah, da han rent faktisk tilbyder noget offensivt i den side og af et hvis niveau.“

Øhh nej. Offensivt bringer han meget lidt. Overall er han dog en fin back-up.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan bare ikke få det økonomisk til at hænge sammen

Til sommer skal vi betale i euro
20m: Gagliardini
25m: Lautaro
35m: Cancelo
35m: Rafinha

Det er 115m euro oveni skal ligges underskud der i forhold til overholdelse af FFP også skal dækkes ind. det er tidligere sat til over 60m euro, dvs vi skal altså finde i omegnen af 180m euro. Det er altså et salg af Icardi og Skriniar! Hvis altså pengene kun findes via salg. Nu regner jeg dog med det også findes andre steder, men alligevel noget af en udfordring, selv hvis kun kigger på spillerkøb så skal der holdes brandudsalg insistere man på at holde på Icardi.

Gustenv@rius

Nu ser jeg det jo i forhold til hvad vi har, og alt andet lige tilbyde han mere offensivt end det vi pt. har rendende ude på venstre backen
Skrevet af Gustenv@rius
I og med at han bringer så godt som ingenting offensivt, så er det lidt svært at se hvordan han skulle bringe mere end dem i har i forvejen. Det ville i så fald være status quo.

Som sagt, en fin back-up, men med en løn på €3,5mio om året, er han næppe tiltænkt som back-up.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
@Gusten: Nu behøver det jo heller ikke blot at handle om at bringe noget offensivt eller defensivt. Asamoah kommer med en rutine i bagagen som i dén grad vil være kærkommen i en trup som Inters - specielt hvis det skulle lykkes os at kvalificere os til CL.

At han bringer "så godt som ingenting" offensivt er jeg i øvrigt uenig i. Har du set Dalbert og Santon i aktion?
Skrevet af Flying Dutchman
Asmaoah er stadig milevidt bedre end Dalbert og Santon det burde være indiskutabelt

Det er nu op til diskussion. Han er bedre end Santon, men der er meget lidt til ingen belæg for, at han skulle være bedre end Dalbert - lad stå milevidt.

Jeg er enig med Gusten her. Asamoah er en arbejdshest og en solid back - en fin spiller til bredden, og ikke meget mere end det.

For i øvrigt er det heller ikke super optimalt at spille Cancelo eller for den sags skyld D´Ambro på venstre når nu begge er bedst i højre.

Det fungerer ellers upåklageligt. Det er første gang siden de glade Chivu dage, at jeg er nogenlunde tryg ved vores venstreback.

Nu ser jeg det jo i forhold til hvad vi har, og alt andet lige tilbyde han mere offensivt end det vi pt. har rendende ude på venstre backen

Det er simpelthen noget sludder.

PS: Han hedder De Vrij, ikke Di Vrij.

Har du set Dalbert og Santon i aktion?

Med al mulig respekt, men har du? Dalbert er jo ikke i aktion - han er blevet vraget til fordel for Cancelo. Jeg står stadigvæk fast på, at Dalbert ikke faldt igennem i de kampe, han fik - og desuden var én af bedre i nogle af dem, for eksempel i den første kamp mod Roma, hvor han to gange redder vores røv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes heller ikke vi skal overse jeres taktik og måde at spille på, det tillader jo ikke ligefrem den form for frihed som hos os for de to backs.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg syntes heller ikke vi skal overse jeres taktik og måde at spille på, det tillader jo ikke ligefrem den form for frihed som hos os for de to backs.

What!?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: At du skal tilbage til den første Roma-kamp for at pege på et par konkrete gode aktioner fra hans side siger alt. Jeg har (som jeg også hele tiden har givet udtryk for) intet set fra ham der bare tilnærmelsesvis retfærdiggør at vi valgte at hente ham i Nice - og nej to gode aktioner i august i en kamp hvor han fik de sidste 10 minutter er ikke helt nok (i min optik). At han stadig her i marts ikke spiller overhovedet er ligeledes en fin indikation af at Spalletti nok heller ikke forstår det.

Ps: At vi overhovedet forsøger at sammenligne Asamoahs niveau med Dalberts er tæt på absurd efter min mening. Asamoah er rotationsspiller i Juventus - Dalbert er ikke engang i nærheden af spilletid i Inter.
annonce
0