Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Jeg synes ikke rigtig, at du skriver noget, som jeg ikke skrev.
Hvad er pointen så? Du anfægter min kritik af Borja Valero med et "jamen du ved jo ikke om der måske/muligvis/eventuelt kunne lægge et eller andet udefinerbart bag at han starter" - og hvad så? Må jeg ikke kritisere beslutningen fordi jeg ikke er en del af Spallettis medicinstab?
Fordi jeg ikke lige præcis kender den konkrete ræsonneringen bag det de fleste allerede før kampen frygtede/vidste var en forkert beslutning, betyder jo ikke, at der ikke må sættes spørgsmålstegn ved den.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Du kan sætte alle de spørgsmålstegn, du lyster. Endvidere anfægter jeg ikke din kritik af Valero - jeg anfægter din (under kampen nærmest fjollede kontrære) kritik af Spalletti´s dispositioner, når nu han ved og er bedre end du.

Det er meget muligt, at du og samtlige andre Interfans havde bange anelser om Valero inden kampen (det kunne i øvrigt ikke rage mig mindre), men vi må stadigvæk gå ud fra følgende præmisser:

a) Spalletti vælger nok ikke Rafinha fra og erstatter ham med Valero, medmindre der var en endog meget god grund til det.
b) Spalletti vil gøre alt for vinde den her kamp.

Disse præmisser går du ikke ind for, hvilket så betyder, at du implicit mener, du ved bedre end Spalletti og desuden latent beskylder ham for med vilje at stille med et svagere hold.

Det anfægter jeg - og det vil jeg blive ved med at gøre.

PS: At skrive "[...] de fleste allerede før kampen frygtede/vidste var en forkert beslutning
" er jo tåkrummende arrogant.

Nej. Det vidste du og andre ikke var den forkerte beslutning. Fordi du ikke kender alt hvad der spiller ind bag beslutningen. For Spalletti, en mand der faktisk er en erfaren træner, og ikke en dilettantisk sofatræner, var det tydeligvis den bedste beslutning. Ellers havde han ikke taget den.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Med andre ord: man må ikke kritisere, endda slet ikke stille sig undrende overfor en træners disposition.

Undskyld jeg siger det FD, men det er en fuldstændig vanvittig tankegang.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Du må gerne kritisere Spalletti, alt hvad du lyster - og især i bagklogskabens klare lys, som vi fans jo er åh så fantastisk gode til. Herhjemme er vi jo alle toptrænere, ikke?

Du må også gerne stille dig undrende overfor hans dispositioner. Det er dog ikke det, du gør. I den konkrete situation, kritiserer du Spalletti for, at Borja starter ind i stedet for Rafinha uden du kender en tøddel til bevæggrundene for disse dispositioner. Derfor bliver det en øvelse i futilitet, fremfor et (endsige seriøst) indspark i en debat.

Hvad så hvis Rafinha havde været inde og sige til Spalletti; "ved du hvad Coach, jeg er simpelthen bombet efter to kampe så kort efter hinanden i streg. Desuden har vi en hårdt slutprogram her til sidst og jeg er trods alt lige kommet tilbage fra en skade. Kan jeg måske starte ud mod Torino?"

Eller hvad så hvis holdlægen havde spottet, at Rafinha gik og døjede med en lille skavank, så det simpelthen var bedst, han lige sad ud lidt?

Eller hvad nu hvis Spalletti, med sine 23 år som professionel træner, havde en taktisk eller sågar strategisk bagtanke med at lade Rafinha starte ud?

Og jo, det kan også være, at Spalletti forsøger at få "Project Borja" til at fungere mod en relativ let modstander.

Eller sågar prøver han bare at pisse dig af...

Min pointe er, at det står dig - som altid - frit for at kritisere Spalletti´s dispositioner - men det kunne være fedt for dig, mig og debatten, hvis du måske lige ventede til du rent faktisk vidste, hvad der lå til grunde for selvsamme, i stedet for bare at gå i autopilot når Rafinha ikke starter ind.

Så længe du ikke ved, hvorfor Spalletti valgte at starte med Valero fremfor Rafinha, lyder din kritik af hans dispositioner i bedste fald tomt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Det kommer så sandelig an på hvad man ligger i meget langt væk, det kan jo både forstås som i tid, rum og ja i at man er er langt fra at kunne indfri et givent resultat/mål (point og spil). Det er logisk nok ikke det sidst jeg egentligt hentyder til.
Nej det kommer faktisk ikke an på så meget her. Fakta er at vi med 7 - og jeg gentager lige - 7 runder igen ligger ét point fra CL-pladserne. Samtidig mødes de to hold foran os i næste runde, hvilket betyder at vi stadig 100% selv kan afgøre tingene. De senere års historik in mente er vi altså tættere på CL end vi har været i snart 7 år. Derfor er det decideret fjollet at skrive at vi er meget, meget langt fra CL - ligegyldig hvordan du vender og drejer det. At det så oven i købet kommer efter et enkelt nederlag gør det ikke mindre fjollet.

Når man ligger så tæt er det marginaler der afgøre det, herunder selvf. også marginaler i kampene der giver et givent udslag, et mål af Icardi og vi havde formentligt 1p mere end Roma, de to point kan have betydning for slut placeringen, men ja selvf. betyder end grundlæggende præstationer over en hel sæson meget, man skal bare heller ikke glemme detaljerne og marginalerne i sit ønske om at se overordnet.
Ja, og hvis Icardi ikke havde lavet hattrick i det første Milano-derby, havde vi været 4 point efter Lazio og Roma nu. Osv. osv. osv. osv.
Skrevet af Stankovic
Ser man på de resterende kampe kan jeg godt blive en smule bekymret alligevel. Atalanta og Chievo er to udekampe, hvor vi i de seneste par sæsoner har haft det lidt svært mod netop dem ude.

Vi møder også Sassuolo hjemme. Behøver jeg at nævne at vi har tab de seneste 5 ud af 6 kampe til dem?

Så er der Juventus hjemme og Lazio ude. Juventus siger sig selv. Lazio har vi hellere ikke set for gode mod i flere af de seneste antal opgør.

Sidste to hold er Udinese og Cagliari. Udinese bør vi gør det godt imod. Cagliari derimod har altid været en underlig størrelse, hvor vi i de seneste 10 opgør har formået at vinde 4 gange. Godt nok har vi vundet de sidste 3 mod dem, men alligevel.

Min pointe; På papiret er flere af dem overkommelige modstandere, men dykker man lidt ned i statistikkerne er netop flere af de hold dem som vi har tabt dumme point imod tidligere.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo Deki, men "at tabe dumme point mod tidligere" dækker jo stort set samtlige hold i Serie A - manglende point mod netop de "mindre" hold, har været vores store problem de sidste syv sæsoner.

På papir bør vi vinde disse kampe, bortset fra den mod Juventus, inden vi så møder Lazio til sidst. Det tror jeg også på vi gør. Jeg tror også på, vi snupper det ene point mod Juventus.

Jeg tror heller ikke, man skal lægge mere i gårsdagens kamp, end det. Det er trælse tre point at gå glip af, men det var altså også bare en uturs-kamp, som man simpelthen bare har et par stykker af per sæson. Torino scorer på nogenlunde den eneste chance de har (vel at mærke med god, dog utilsigtet hjælp fra først Gagliardini der glider og siden Brozovic, der kommer med assisten). Vi havde klart løveparten af spillet, op til flere afslutninger og gode sekvenser, men en kombination af uskarphed (Icardi), uheld (Perisic og Rafinha), selviskhed (her er Candreva den helt store synder) og en velspillende Sirigu gjorde bare, at bolden ikke ville ind.

Det kan ske. Det er træls. Men jeg er 100% irriteret over de mistede point, og 0% over spillet (sådan firkantet stillet op). Som resultat deraf er jeg heller ikke så bekymret over, at vi går ind i en lorte stime igen.

Næste runde kan sagtens gå hen og blive meget sjovt for os. Vi er ét point fra både Roma og Lazio, bedre indbyrdes end førstnævnte, og i hvert fald ét af de hold render ind i et pointtab næste weekend. Så hvis vi "bare" vinder vores kamp mod et noget såret Atalanta hold, er vi i værste fald firer igen.

Vi går en spændende tid i møde!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det er i øvrigt også værd at have in mente, at sæsonen lakker mod enden - og som resultat deraf, har modstandere som Udinese og Sassuolo, samt formentlig Chievo og Cagliari ikke noget at kæmpe for længere, da de ikke kan ramme hverken top eller bund. Det bør afspejles i kampene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, der er lidt stilstand på job lige nu, så jeg har lige givet mig tid til at kigge på de næste seks runder (dvs. alle runder der er tilbage fraregnet den sidste). Det har jeg gjort for de tre hold, der realistisk set kæmper tilbage om top fire. Jeg har også sat mine formodninger omkring resultatet efter hver kamp (det vil sige, det jeg tror, på papir, bliver resultatet, da man ikke kan spå om skader, kampform, osv.).

Roma mangler:

Lazio - Roma 2
Roma - Genoa 1
SPAL - Roma 2
Roma - Chievo 1
Cagliari - Roma 2
Roma - Juventus 2

Lazio mangler:

Lazio - Roma 2
Fiorentina - Lazio 1
Lazio - Sampdoria 1
Torino - Lazio 2
Lazio - Atalanta 1
Crotone - Lazio 2

Og til sidste mangler vi:

Atalanta - Inter 2
Inter - Cagliari 1
Chievo - Inter 2
Inter - Juventus X
Udinese - Juventus 2
Inter - Sassuolo 1

Først og fremmest, så synes jeg, at Lazio har det sværeste program af de tre. Især de to næste runder bliver afgørende for dem. Pointtab til et højt flyvende Fiorentina og især mod Roma vil give dem et hak i tuden. Roma har, udover Lazio, Juventus tilbage - en kamp, hvor vores venner fra hovedstaden plejer at have det svært. Jeg synes, i al stilfærdighed, at vi har det letteste program, her de næste seks kampe. Vi kan selvfølgelig risikere at rende ind i et nederlag mod Juventus - men jeg fornemmer en uafgjort på vej i den kamp.

Såfremt min krystalkugle taler sandt, render Roma med 15 point i de næste seks kampe, Lazio render med 12 og vi står med 16 mere, hvilket giver følgende placeringer:

3) Inter 75 p.
4) Roma 75 p.
5) Lazio 73 p.

I sidste runde har Roma så Sassuolo ude, hvilket bør give dem tre point, mens vi så render ind i et afgørende opgør mod Lazio (hvor vi dog kan nøjes med uafgjort).

Det bliver spændende!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
har modstandere som Udinese og Sassuolo, samt formentlig Chievo og Cagliari ikke noget at kæmpe for længere, da de ikke kan ramme hverken top eller bund.

Udinese kan måske sige sig fri med 6 points ned til en nedrykningplads. Omvendt er de i frit fald. Sas er kun 3 points fra nedrykning, Chievo og Cagliari er sølle 2.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Korrekt Mag, Cagliari kommer måske tidligt nok - men når vi møder Chievo om tre runder, har Crotone mødt hhv. Genoa (u) og Juventus (hj); SPAL har været på besøg hos jer og mødt netop Chievo og Verona har mødt Bologna (u) og Sassuolo (hj). Chievo har spillet mod Torino (h) og SPAL (u).

Jeg tror ikke, at hverken Crotone eller SPAL får point i de næste to kampe, mens Verona måske snupper en enkel mod Sassuolo. Chievo kan sagtens betonforsvare et point hjemme mod Torino (der, på trods af resultatet i går, ikke spillede godt) og så tror jeg, de vinder over SPAL.

Det skrevet, så skal Inter selvfølgelig "bare" vinde over Chievo, uanfægtet om de er reddet eller ej. Hvis ikke vi kan det, har vi alligevel meget lidt at lave i Champions League.

Sassuolo har i al stilfærdighed, med kampe mod Benevento, Hellas og Crotone alle forudsætninger for, at være i absolut sikkerhed, når vi møder dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Jeg forstår din foreskrivning af resultaterne som belæg for dine pointer. Men nu har der været - og vil sikkert fortsat være - opsigtvækkende resultater i løbet af sæsonen, og med Crotones utrolige slutspurt sidste år in mente, vil jeg være varsom med at forudsige for meget. I starten af året var Udinese i kamp om EL, nu kigger de ængsteligt på nedrykningstregen. Omvendt lå Genoa med r.... i vandskorpen, nu er de så godt som i sikkerhed.

Pt. ser det ud til at der kommer en heftig stoleleg om to pladser blandt tre klubber om CL. Samtidig er der en tilsvarende stoleleg om 2 EL-pladser. Og der er fire (måske fem) klubber om disse to stole. Endelig er der 6/7 klubber i kamp om at undgå de to sidste nedrykningspladser, hvis vi antager, at Benevento er ude. Sidst, men ikke mindst, er scudettoen jo ikke afgjort endnu. Der er fire points - og en indbyrdes kamp - der skiller Juve og Napoli. Alt i alt en fantastisk afslutning på verdens bedste klubturnering.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, Mag - vi er helt enige i, at det at spå om bare næste runde allerede er kvalificeret gætværk, og at ALT kan ske derefter. Formålet er heller ikke at forudsige noget som helst (endsige konkretisere noget). Jeg havde bare selv brug for at sætte tal og ord på de sidste syv runder, ikke mindst for at finde rundt i især vores egne muligheder.

Det med at Cagliari og Chievo (og de andre hold, i øvrigt) ikke har noget at kæmpe for når vi møder dem, er også i bedste fald bisag. På papir (hvor man sjældent spiller fodbold), bør vi kunne vinde fem af de næste seks kampe. Mindre kan heller ikke gøre det, hvis vi gerne vil i Champions League.

Så egentlig er det ganske enkelt. Vi skal vinde mindst fem af de seks næste kampe (forudsat at Roma og/eller Lazio også holder kadencen), for at opnå sæsonens mål.

Hvorfor mine af kedsomheden fødte skriblerier i sidste ende også er ligegyldige og kun har til formål at dræbe netop kedsomheden...

PS: Jeg tipper i øvrigt jer til at snuppe sjettepladsen.

PPS: Jeg håber imod al håb, at Benevento overlever. Modsat SPAL, Crotone, Chievo, Hellas og Cagliari går de frisk til værk, har nogle fede fans og har spillet et par flotte til meget flotte kampe, mod modstandere der trods alt er et par niveauer over dem. De nøjes ikke bare, med at stille sig dybe og så længe som muligt holde modstanderen fra at score - det kan jeg godt lide.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg sidder med helt samme fornemmelse af at det bliver tæt. Jeg er også enig med dig i at vi ikke skal lægge noget særligt i gårsdagens nederlag som alt i alt var meget ufortjent.

Dog føler jeg mig ret overbevist om at Roma har en kæmpe fordel i at deres kamp mod Juventus først finder sted i runde 38. Jeg tror nemlig at Juventus har sikret sig mesterskabet til den tid og derfor ikke blot ikke vil have noget at spille for i den kamp men også vil have lidt sejrs-"tømmermænd".

Derfor tror jeg at sorteper bliver enten Lazio eller os.
Skrevet af Magnifico
OK, FD, forstået. Kedsomhed kan dog være en god ting. Fører ganske ofte til stor kreativitet - modsat hvad mange tror.

Jeg har også oplevet Benevento som et sjovt bekendtskab - især efter at de fik mere blod på tanden efter nogle pointgevinster - med høj stemning på lægterne. Personligt ser jeg også gerne Cagliari blive oppe. De har også nogle fede fans - og så er der jo l´Astori Connessione plus Ichnusa på trøjerne. SPAL har jeg også et soft spot for, bl.a. grundet Semplici, som er gammel viola primavera-træner og som kan vise sig som en ny Sarri på lang sigt.

Chievo og Crotone er totalt ligegyldige for mig. Hellas er venskabsklub med viola, men er alt for svingende til Serie A.

PS: Vi kan ende på 6. pladsen, og hvis det sker, er det sgu et mindre mirakel - alt taget i betragtning.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Roma´s kamp mod Juventus ligger i Runde 37, ikke 38 - og hvis Napoli formår at vinde over Juventus, ville det overraske mig meget, hvis mesterskabet er afgjort der.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nå for fanden. Min fejl. Jamen fedt så. Så er der da heldigvis større chance for at det ikke er afgjort til den tid.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, det forudsætter så også, at Napoli vinder over Juventus, og/eller at sidstnævnte mister point et andet sted.

Så den er spinkel - men den er der da!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@FD
Så længe du ikke ved, hvorfor Spalletti valgte at starte med Valero fremfor Rafinha, lyder din kritik af hans dispositioner i bedste fald tomt.


Så længe du ikke ved, hvorfor Spalletti valgte at starte med Valero fremfor Rafinha, lyder dit forsvar af hans dispositioner i bedste fald tomt.
Sådan kunne vi danse den dans for evigt.

Det er i hvert fald ikke en præmis, jeg er villig til at imødegå. Det burde være til at forstå efterhånden.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Så længe du ikke ved, hvorfor Spalletti valgte at starte med Valero fremfor Rafinha, lyder dit forsvar af hans dispositioner i bedste fald tomt.

Det ville det i allerhøjeste grad være, hvis jeg på noget tidspunkt har forsvaret denne beslutning. Det har jeg dog ikke. Da jeg ikke kender tankegangen bag det, så jeg ved ikke, hvad jeg så skulle stå på mål for.

Du må gerne kigge tilbage. Jeg har ikke på noget tidspunkt talt positivt for, at Valero skulle starte ind i stedet for Rafinha, der har været en ubetinget forbedring på 10´eren. Det kan jeg, ligesom dig, godt se - og mon ikke Spalletti også kan se det? Jeg har til gengæld "forsvaret" (eller måske snarere benævnt), at Spalletti træffer sine beslutninger på baggrund af nogle overvejelser, som han for det første er den rette mand til at lave og som vi for det andet ikke kender til.

Det er i hvert fald ikke en præmis, jeg er villig til at imødegå.

Hvis det er sådan, du har forstået diskussionen, kan jeg godt forstå nogle af dine skriverier.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0