Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Kom så! Tretten minutter, to mål - det kunne lade sig gøre!

KOM NU!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Hold kæft, en aften at være uskarp på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
2 mål mere :D please consigli stop din superman tribute og Icardi spænd støvlerne.
Forza Inter
Skrevet af InternazionaleFC
Troede virkelig på den efter Lazios pointtab.. Ttoede virkelig på det da jeg så Inter Forever spille sammen med drengene for at give dem mentalt boost.. Troede virkelig på dem da jeg så hvor entuastiske de så ud her på det seneste, da CL Kun var to sejre fra at blive en realitet..

Troede virkelig på dem.. :( Kæmpe svigt fra holdet af.. KÆMPE............

Nu det hele bare op til Zenga og Co.. ??
Skrevet af jensriis
Ej hvor Icardi har en offday. Fucker kombinationsspillet op og brænder alt

Selv bolddrengene fatter hat :(
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Fedt. Nu skal vi sætte vores lid til, at Lazio ikke vinder hos Crotone.

Jeg tror ikke på det længere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Har fået nok af Eder og Perisic. Brozo har nu i en halv time ligner en der har fået stjålet sit lørdagsslik. Argh!!!
Skrevet af Martinovic
Lazio skal dog vinde, og Crotone kæmper for overlevelse.

Spiller de uafgjort, kan I nøjes med at vinde en forkølet 1-0-sejr i Rom og ende med at være bedre indbyrdes.
Mojn do!
Skrevet af jensriis
Der er vidst ingen tvivl om, at vi til næste sæson skal arbejde omfattende med at gøre os mindre afhængige af Icardi både som målscorer og som spilstation. Det fungerer i mange tilfælde, men i lige så mange tilfælde bliver det en hæmsko, og vi mangler alternativer. Dette bliver naturligvis også nemmere ved at Martinez forhåbentlig kan blive det alternativ som hverken Pinamonti eller Eder har været - ihvertfald på sigt.

Om kampen er der ikke så meget at sige, at det ikke var godt nok uanset hvordan spillet var. Ja Consigli spiller fantastisk, men det må ikke være undskyldningen for ikke at vinde over et hold som ikke har noget at spille for længere, og hvor vi har alt. Det er desværre bare endnu en skuffelse ovenpå de sidste ja hvad 6-7 år. Ik så meget nyt der.

Set over sæsonen har vi dog rykket os positiv, og vi har en masse at bygge videre på. Desværre er den manglende chl kval ensbetydende med at opbygning til et nyt stort inter hold udsættes, da vi ikke får råd til andre forstærkninger end dem vi allerede kender, Vrij, Martinez og måske Asamoah og formentlig Rafinha - samtidig med at vi mister cancelo. Så vi kommer til at rykke os, men noget langsommere end vi ville ha gjort med Chl.Forza Inter
Skrevet af Chino
Det kan kun gå for langsomt med at få købt Rafinha fri. Mere vindermentalitet end de fleste andre på banen i dag.
Skrevet af jensriis
Enig.

Baseret på dagens kamp er det også fint nok at cancelo ikke bliver indfriet til det beløb
Forza Inter
Skrevet af Interist
Tvivler på ChL næste år hellere.
Skrevet af Acheron 3
Hvis de andre resultater flasker sig kan Crotone redde livet i Serie A med en sejr mod Lazio, lige som de gjorde i sidste spillerunde i sidste sæson, hvor de slog dem med 3-1. Så det er bestemt ikke afgjort endnu selv om det ser halvsort ud.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Interforlivet
@Acheron3: Men kan du forstå hvis man som Inter-fan lige nu ikke rigtig tager sig af den lille chance der fortsat findes men i stedet fokuserer på at komme bare i nærheden af at begribe, hvordan man kan tabe til et Sassuolo-hold uden noget at spille for i en så vigtig kamp? Sådan har jeg det i hvert fald. Holdet fortjener jo ikke engang endnu en ekstra chance for at være helt ærlig.
Skrevet af Acheron 3
Det er klart at skuffelsen er enorm da det på papiret lignede en overkommelig opgave. Jeg havde ikke følt det anderledes, og vil sidde med samme fornemmelse hvis Viola skulle tabe til Cagliari senere i eftermiddag.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(042125212608)
At vi overhovedet kom ind i kampen igen efter Juve kampen var nok også en mindre overraskelse, men i klassisk Inter stil taber vi det på gulvet.

Det skrevet var det igen en okay kamp og det er vel kun pga. vores absurde ineffektivitet at vi ikke hiver den hjem, den her kampe med de chancer vi havde ville vi nok vinde 7/8 ud af 10 kampe men selvf. har Icardi en af de dage hvor den bare ikke vil ind. Men nu må det også være definitivt slut, men selvf. kan det jo ikke udelukkes at Lazio er mere i gavehumør, selvom vi efterhånden ikke fortjener sådanne gaver.

Men Icardi har hvertfald ikke slukket ilden vedr. et potentielt skifte med sin seneste udtalelse, men snare tilføjet mere benzin til bålet, self. meget diplomatisk, men han lukker hverfald langtfra snakken ned. Det bliver en laaang sommer vi går i møde med udsigt til en saga om et evt. Icardi skifte.

Modsat andre ser jeg det ikke som en katastrofe, det er penge i en slunken klubkasse og med ingen CL er vi nød til at leve efter formåen og det kan give plads til andre unge spændende spillere og sprede ansvaret ud i stedet for at hele holdets offensiv skal losses over på en enkel spillers skulder
Skrevet af jensriis
og Lazio er foran.. gg

ja okay så scorer Crotone :O påtrods af kæmpe overtag i boldbesiddelse fra lazios side
Forza Inter
Skrevet af jensriis
Jaaa Crotone på 2-1. Kom så hold den hjem. Vi har tilgengæld overhovedet ikke fortjent det efter fadæsen , men de kan nå at smide det endnu !
Forza Inter
Skrevet af inter bedre end sex
Det er helt vildt hvis vi stadigvæk selv få muligheden for at afgøre det i sidste runde.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Crotone ligner mere en Champions League klub lige nu.
annonce
0