Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses...

Det bliver fucking nervepirrende.

Lazio og Inter med gummiben.

Hvor er det vildt, vi stadigvæk er med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jensriis
Ja for pokker Zenga redder os en uge mere. Nu får en chance mere for at bevise vi vil i chl.

Lad os håbe de alle træner skydetræning i den kommende uge
Forza Inter
Skrevet af Acheron 3
Hvordan ser det ud? Vil en almindelig sejr være nok grundet indbyrdes kampe, eller er det målforskellen der kommer i brug? I så fald skal i vinde med fire mål, og det er nok for meget forlangt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ach

Det ville det. Den omvendte kamp endte uafgjort, så med en Inter sejr (som alligevel er det eneste, der tæller), er vi bedre indbyrdes end Lazio.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er så vildt det her.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er næsten irriterende. Forstå mig ret, jeg er selvfølgelig ellevild med, vi stadigvæk kan afgøre det - men det er bare mentalt enormt trættende. Så er vi så godt som ud af CL, så er vi inde, så er vi ude igen, og så gør Lazio det ikke færdigt.

Sikke en rutschetur af en sæson.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Har det på helt samme måde. Jeg føler mig helt udmattet mentalt. Det er næsten ikke til at bære at man skal igennem en omgang mere. Men heldigvis er det da definitivt slut på søndag efter kampen i Rom, og jeg er personligt glad for at det ikke er os der kan tillade os at være tilfredse med uafgjort. Nu er det nemlig slut med at være afhængige af andre end os selv: En sejr er lig med CL - punktum.
Skrevet af Flying Dutchman
Nemlig. Det er på sin vis befriende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er ikke udelukket at Gaglia vender tilbage til startopstillingen på søndag. Han er så småt tilbage på træningsbanen (omend han stadig blot udfører individuelle øvelser), og samtidig har han jo ikke et VM at skulle til hvorfor man godt kan tillade sig at "satse" lidt, skulle han ikke nå helt op på 100% inden kampen.

Er du gal et boost det ville være at få ham tilbage. I min optik er der altså bare en stor kvalitetsforskel på Brozo-Vecino/Valero-konstellationen på midten og så Brozo-Gaglia.

Jeg krydser i dén grad fingre for at han bliver klar!
Skrevet af KasparNissen
Der er vi helt enige I4L.
Gaglia har været klasse den sidste måned især. Jeg synes dog ikke, at Vecino var decideret dårlig mod Sas, men Gaglia er selvfølgelig bedre.

Hvis der bare bliver trænet lidt præcision i den her uge, så kan man da håbe, at Inter gider spille bold på søndag. Det er dog dejligt, at vi stadig har chancen, og jeg har hele tiden troet på det. Selv da vi tabte i lørdags, haha. Det har været en mærkelig sæson, men kan gutterne ikke lige gøre arbejdet færdigt, så vi har lidt flere penge at lege med også.

Champions league er bare en tand sjovere end EL. (EL er dog sjovere end kun Serie A, no shit.)

Jeg er i tvivl om De Vrij bliver bænket på søndag, men den er vel ikke bekræftet endnu?
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Vecino var en skændsel mod Sassuolo. Generelt er han, efter en fin start, gået helt i stå - og står, sammen med Candreva og Éder, relativt højt på listen over spillere, der godt må blive solgt til sommer.

Borja har nu gjort det fint fra bænken, så hvis Gaglia ikke bliver klar, så foretrækker jeg klart vores skaldede spanier.

Men det afhænger vel også fra kampens karakter. Målene for holdene er tydelige - vi skal vinde og Lazio må ikke tabe. Derfor forventer jeg, at Lazio kommer til at stå relativ dybt og spille på kontraen - og da især hvis Immobile og Parolo er ude, sammen med Luis Alberto. Bliver det kampens karakter, så bliver Valero´s svagheder ikke helt så udstillet, som mod et hold, der gerne vil ind og dominere midtbanen.

Det bliver også spændende hvad der sker med De Vrij. Vi ser altså ud til at lande ham, og, hvad værre er endnu, begge holds fans og De Vrij selv ser også ud til at vide det. Personligt håber jeg, at han a) spiller og b) spiller for at vinde. Vi kan ikke bruge en uprofessionel spiller til noget som helst og han er trods alt stadigvæk Lazio spiller.

Men han vil spille under en enorm pres og enhver beslutning han tager, vil blive analyseret igen og igen, og det med subjektive briller - så måske vælger Inzaghi at tage sit forsvarsanker ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Hmm. Jeg må se den kamp igen. Jeg synes ellers, at holdet spillede fint mod Sassuolo, og det var som udgangspunkt vores præcision, som var helt til grin.

Borja er selvfølgelig bedre, hvis vi antager at Lazio står dybt.

Jeg foretrækker at De Vrij starter på bænken, men lad os nu se. Du har helt ret i, at vi ikke kan bruge en uprofessionel til noget som helst, MEN som du selv også nævner, er situationen fuldstændig vanvittig. Hvis han tager en forkert beslutning, så bliver han korsfæstet af Lazios fans.

Jeg glæder mig dog til et brag af en kamp.

Hvis vi tager fat i kampen igen, så synes jeg vores kombinationsspil var bedre end tidligere, men vi manglede som nævnt skarpheden fra en del spillere..
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmm. Jeg må se den kamp igen. Jeg synes ellers, at holdet spillede fint mod Sassuolo, og det var som udgangspunkt vores præcision, som var helt til grin.

Jeg er for så vidt enig, at holdet spillede fint mod Sassuolo og at det kun var vores skarphed kontra deres ditto, der afgjorde den kamp - men isoleret set spillede Vecino en forfærdelig kamp. Han var kun i fokus ved forkerte beslutninger.

Det er dog absurd, at Icardi ikke scorer på de to kæmpe chancer han har; at Candreva og Éder altid lige skal tage det sidste træk og at Rafinha, udover sit flotte mål, også brænder en stor chance. Brozovic var også ukarakteristisk upræcis. Det var Milan kampen om igen.

Sådanne kampe sker. Det er for så vidt også fint at få det ud af systemet inden skæbnekampen - og så siger vi lige tak til l´Uomo Ragno igen.

Spillet var til mere end et nederlag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Selvom De Vrij i en ideel verden bør kunne agere professionelt, så er han stadig kun et menneske, derfor skal man nok være påpasselig med at forvente, at han er i stand til at give den 100 mod hans kommende arbejdsgiver, i en kamp der afgøre om han spiller CL næste sæson eller ej. Det kan være ganske svært at motivere og sætte sig op i en sådan situation, han ved jo at han er fortid i klubben så har intet at spille for andet end at slippe for beskyldninger.

Han bør selvsagt ikke spille af den grund, for det vil sætte ham i et dilemma. Det burde en hvilken som helst træner kunne se.

Ja det er en absurd sæson

Det vil være en kæmpe boost at få Gagliardini tilbage, han er langt mere dominerende især fysisk end alternativerne.

Vi spillede fint mod SAS der er intet at komme efter der, jeg tillægger det mest af alt sort uheld at vi ikke score på de kæmpe chancer vi har, nuvel præcisionen kunne være bedre men det er jo reelt ikke det der afgør at vi ikke vinder. Men på magisk vis ødelægger det ikke vores chance for CL.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er også af den overbevisning at De Vrij bør blive bænket. Ligegyldig hvor professionel han er, vil det nærmest være umuligt for ham at agere 100% uafhængigt af det forestående skifte. Samtidig vil det - som andre også påpeger - stille ham i en forfærdelig ubehagelig situation skulle han gå hen og lave en fejl eller to.

Dét sagt så forventer jeg faktisk at han spiller. Han er og bliver en krumtap i Lazios forsvar, og samtidig spiller han efter min overbevisning den af de tre pladser i det centrale forsvar som er sværest at skifte ud på ("markeringsspillerne" har en noget mere simpel jobbeskrivelse end "sweeperen" eller hvad vi nu skal kalde den plads). Derfor tror jeg faktisk at Inzaghi vælger at lade tvivlen komme ham til gode og starte ham. De Vrij slår mig i øvrigt heller ikke som typen der selv vil vælge andet end at spille, skulle Inzaghi forhøre sig hos ham først.

Under alle omstændigheder er og bliver det en betændt situation med potentielle alvorlige følger.
Skrevet af Flying Dutchman
I andre lande end Italien, havde jeg nok egentlig ikke været så meget i tvivl om, at De Vrij selvfølgelig skal spille - men italienernes yndlingsbeskæftigelse dietrologia in mente, vil der kun opstå ballade, næsten uanset hvad der sker. Der skal nok opstå diverse konspirationer, selv hvis De Vrij vælger den helt sikre løsning og ferierer på Antarktis på søndag.

I samme åndedrag synes jeg også, vi fremstår direkte uheldige her - og med "vi", mener jeg hovedsageligt Ausilio. Det er i bedste fald klodset at offentliggøre skiftet før sæsonen er ovre, og i værste fald usportslig og ungentlemanlike. Det klæder os ikke, at sætte De Vrij og Inzaghi i en sådan situation og gør nok, at Lazio tænker sig om en anden gang, om de vil handle med os. Det er brandærgerligt, at så flot en handel får så skidt et efterspil.

(NB! Ja, jeg ved godt, intet er blevet officiel endnu, men Ausilio har meldt De Vrij´s ankomst)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af jenson
Jeg forstår ikke problematikken. Jeg synes da det er mere fair at offentliggøre skiftet end at holde det hemmeligt. Der vil jo alligevel blive spekuleret i det, så jeg synes det er bedre at gøre det så transparent som muligt.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg synes, det er dårlig stil fra os - og hvad værre er endnu, så mistænker jeg i dén grad Ausilio for at time det, således det volder Lazio´s en del problemer og uro.

Jeg håber, jeg tager fejl. Men når nu det alligevel først kan blive officielt per 1. juli, kan jeg ikke se pointen i, allerede at offentliggøre overgangen nu, hvis det kun havde transparens til formål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er helt på linje med FD her. Jeg har også rigtig svært ved ikke at tillægge Ausilio (og co.) bagtanker vedrørende meldingen, og samtidig synes jeg også det er utrolig dårlig stil. Og det er jo ikke kun Lazio som bliver sat i en penibel situation - det er også den spiller som efter sommerferien skal spille i vores trøje. Det er sgu for dumt.
Skrevet af Chino
Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at det er veltilrettelagt af Inter at melde det ud før Crotone-kampen.

Og Igli Tare & Co. er heldigvis sprunget i og har reageret lige præcis som Inter-ledelsen havde håbet. Det har tydeligvis rystet et Lazio-hold, der var udfordret i forvejen.

Jeg synes, det er et genialt træk. De Vrij-rygterne kørte allerede rigeligt, og Lazio har selv sat ord på dem, så hollænderen stod alligevel ikke til at blive klappet ud af Olimpico.
annonce
0