Snak

Mere indhold efter annoncen
Det vil tilmed også være kontraproduktivt at hente Imbula, for så at være nødt til at komme af med Kovacic. Jeg synes, vi med tilgangen af Kondogbia, er fint pakket ind på midtbanen. Det eneste der virkelig mangler, er én yderligere angriber plus måske en back. Ellers ser det fint ud, taget i betragtning vi kun skal fokusere på Serie A og Coppa Italia i næste sæson.

Sky er inde på at Kuzmanovic ligesom Santon har takket nej tak til Watford - så denne handel ser også ud til at gå i vasken - ja men hvorfor også smutte med den hyre man får i Inter

Jow, men Mancini har vist sat de spillere der ikke vil afsted af holdet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg er som sådan enig, men medmindre nogle smider +30mio € så er det nok heller ikke videre sandsynligt at Kovacic ryger nogle steder.

Som det ser ud nu ifølge medierne så står Hernanes og Shaqiri også før ham, så vil tro klubben umiddelbart vil sende en af disse to afsted før Kovacic kommer på tale, ikke mindst fordi den økonomiske gevinst ved et salg umiddelbar er større i forhold til FFP hvis man kan få en fornuftig pris for dem.
Det ville da også være en smule mystisk at bruge sådan en slat penge på Imbula, når man lige har hentet Kondogbia. De minder jo rigtig meget om hinanden, og jeg tror ikke, at de ville komplementere hinanden særligt godt. Desuden har man jo i forvejen Medel til den defensive midtbane, som jeg tror Kondogbia vil passe bedre vil siden af.
Ondrej Duda har udtalt at han forventer en aftale falder på plads i løbet af weekenden og senest start næste uge. Det er ikke en spiller jeg kender specielt godt til, men finder vel ud af om hvad han er og duer til.
Jeg har set nogle videoer med ham Duda-gutten, og - selvfølgelig med det forbehold, de ikke inddrager dårlige situationer i sådan nogle kompilationer - han ser spændende ud. Et godt skud, en fin teknik og en masse intelligente løb. Hvis vi kan få ham for de bebudede 5 mio. €, så har vi enten en god spiller til småpenge, en breddespiller til en fin sum eller et flop til et acceptabelt tab. Det er helt fint!

Spændende sager!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ranocchia skulle have forlænget til 2019 og en officiel meddelelse skulle komme i løbet af dagen (kilde GDS)

Men ja bliver spændende at se hvad ham Duda kan, udover hvad man har set på youtube hvor alle kan se godt ud

Vigtigt! Der er potentiale i manden!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Daily Mirror melder, at Salah er vores, til kun 7. mio. €.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ja selvf. klart nok! det er jo næsten 1/3 af hvad der tidligere blev rygtet.

Den tror jeg ikke på
Altså, 7 mio € up front, hvorefter resten af pengene skal indløses efter et år. Ligesom alle andre aftaler vi for tiden har gang i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce