Snak

Mere indhold efter annoncen
Michael Schæfer er en klovn ja. Han konkluderer en masse om Inter på baggrund af en sommerkamp med et hav af marginalspillere. Det holder jo ikke.

Jeg vil mene at Inters trup pt. er en tand stærkere end Milans.
Enig. Nok vandt de, men det var jo ikke fordi Milan var et niveau over os. I første halvleg var de bedre, mens vi var bedre i anden. Det skal i øvrigt tages med, at vi i langt største del af kampen spillede mod et mere erfarent og på papir bedre Milanhold, hvor vi først til sidst spillede i noget der ligner en A-kæde.

Til Trofeo-TIM får vi forhåbentligt et resultat der viser, at vores trup kvalitativt er foran Milans lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Nu har jeg set Mexes mål. Så man sige, at Milan vandt på et lykketræf...
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Det er et flot mål, og ikke videre godt dækket op af samtlige Interspillere i feltet - men som du skriver også et øjebliksmål, ikke et mål der følger at et vedvarende pres.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Så ikke kampen, men jeg har endnu ikke set en kamp som M. Schäfer har kommenteret, hvor jeg har tænkt ekspert om ham. Han aner intet om holdene, spillerne, ligaen mm.
Niang har to oplagte, Bacca har også en stor målchance og så lige Mexes´ mål. Spillemsæsigt var det lige, men chancemæssigt ville 4-1 være mere sigende om kampen.
Mojn do!
Niang har to oplagte, Bacca har også en stor målchance og så lige Mexes´ mål. Spillemsæsigt var det lige, men chancemæssigt ville 4-1 være mere sigende om kampen.

Vi har nu mere end bare én chance, men hvis I havde scoret på Niangs kæmpechance, havde det været en hel anden kamp - måske havde I vundet 3-0, eller vi 5-1. Der er ingen der ved det - og derfor er det svært at argumentere ud af kampen, ud fra et rent chancemæssigt perspektiv.

Endvidere er det selvfølgelig det spillemæssige der er vigtigt i sådan en træningskamp. Jeg hæfter mig ved, at I kvalitativt var bedre på papir i store dele af kampen, hvor vi ikke haltede langt efter i første halvleg, og var tilsvarende bedre i anden. Uafgjort ville have været en fair resultat, men dersom det er en træningskamp, er det resultatet - og især så lille et nederlag på så enestående (i begge forstand) et mål - underordnet.

Kampen ændrer ikke en tøddel på min holdning, at vi lige pt. kvalitativt har en bedre trup end I har. Bacca imponerede, mens jeg ikke var synderligt imponeret over Luiz Adriano. Hvad lavede Nocerino i øvrigt? Havde de glemt at fortælle ham, det er en træningskamp?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg mindes bare ikke, at Lopez eller Abbiati havde nogen nævneværdige redninger.

Den var ikke pæn af Nocerino, men det var Brozovic´ og Guarins tacklinger heller ikke. Det var ikke kønt til sidst.
Mojn do!
Næh næh, men nu taler vi chancer, ikke skud på mål.

Enig i det sidste. Især Guaríns var ikke pæn. Brozovic var lige dele klodset, lige dele sent, tror jeg.

Brozo kunne i øvrigt godt være min kampens spiller. Flere gode detaljer, driblinger og igangsætninger. Gnoukouri og Kondogbia spillede i øvrigt godt sammen på midten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Flying Dutchman

Milans startopstillng var præget af unge spillere og reserver. De Jong, Bertolacci og Diego Lopez er vel de eneste i start 11´eren som med garanti kommer til at spille fast i den kommende sæson. Vi havde 2 rookies i Calabria og Rodrigo Ely i forsvaret, resten af kampen var det udskiftninger osv.. Ja Inter sluttede bedst af, men ikke overbevis dig selv om at det var vores start 11´er der var oppe imod jeres reserver / rookies, det var det ikke.

Hvad angår trupsammensætning. Så mangler i vel Persic og Jovetic før jeres trup er "komplet"

Den ene er vel på papiret ikke en opgradering af Shaqiri og Jovetic har ikke spillet fodbold i snart 2 år efterhånden. Jovetic er en god signing, især hvis han kommer op i omdrejninger.

Milan mangler: Romagnoli, Zlatan begge som jeg er 100% sikre på er i Milan trøjen og Witsel, som jeg mener er 80-20, alt afhængig af hvor hurtigt man kan lukke Romagnoli handlen.

Både Inter og Milan har oprustet kræftigt i den her sæson, eneste forskel er at Mancini allerede har haft siden November til at levere noget godt, det har hen ikke og Milan har endelig fået en træner med noget erfaring og som kan organisere forsvaret og indfører noget disciplin imodsætning til i de sidste halvandet år hvor vi reelt ikke har haft noget der kan kaldes en træner, men nærmere bare cheerleadere.

Igen vi kan sidde her og snakke og hvordan og hvorledes, men nu er der vel en måned til det går løs og der kan vi se hvem der får ret. I hvertifald så kan vi (Milan) ikke bruge træneren som en undskyldning for ikke at præstere.
annonce