Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Zanetti er nok ham vi skal kigge på, flere medier meldte om at han arbejde aktivt med sine forbindelser i argentina for at overbevise ham, selvf. kan den gode Milito have spillet en rolle, men jeg tror ikke man skal undervudere Zanettis indflydelse.
Skrevet af KasparNissen
@FD angående Rafinha tråden, så synes jeg ikke du var arrogant, men sætningen var mere et forsøg på, at pointere den generelle mangel på viden fra de andre brugere. Nok om det.

Martinez er nu officielt i klubben, men hvor meget ser i ham spille her i efteråret? Kan han erstatte Icardi i en kamp mod bundholdene, eller bliver han indskifter i få kampe?

Jeg tror at han kommer til at spille omkring 5-8 kampe inden nytår, hvor det enten er som indskifter eller starter. Er det realistisk?
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
angående Rafinha tråden, så synes jeg ikke du var arrogant, men sætningen var mere et forsøg på, at pointere den generelle mangel på viden fra de andre brugere. Nok om det.

Sådan læste jeg det nu også, så der var ingen sure miner herfra - tværtom! Tak fordi du lige hoppede i brechen for mig.

Martinez er nu officielt i klubben, men hvor meget ser i ham spille her i efteråret? Kan han erstatte Icardi i en kamp mod bundholdene, eller bliver han indskifter i få kampe?

Han har også spillet en god håndfuld kampe som hængende angriber, så jeg kunne sagtens se ham blive afprøvet, enten ved siden af Nainggolan i en 3-4-2-1 eller på Rafinha´s plads i en 4-2-3-1. Desuden skal der nok være kampe, hvor Icardi trænger til aflastning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Det forlyder, at Villareal skulle have en interesse i Borja - der vel kun kan være interesseret i et skifte (i hvert fald sportsligt set).

Af sted med ham!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Den ligger lige til højrebenet. :)

Så mangler vi bare JM..
Grande Inter!
Skrevet af Flying Dutchman
Mario har haft en okay slutrunde (hvor okay er det operative ord), så jeg tror da nok, vi skal kunne skibe ham af sted, hvor vi i mindste fald får vores transfersum (minus det afmortiserede) tilbage igen. Det kunne være fint at gå i nul med ham, og komme videre fra den flop.

Barbosa håber jeg til gengæld bliver. Jeg har en naiv håb på, at Spalletti kan udvikle lidt på ham og få hans unægtelige talent frem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har svært ved at forestille mig at han ligefrem får meget spilletid med tre rimelige holdbare spillere på de tre foreste positioner det første halve år.

Især fordi han samtidigt skal konkurere med Candreva, Karamoh og Politano som indskifter om selvsamme pladser, det lugter af lidt spilletid for ham og endnu mindre til Karamoh, der meget vel kan blive solgt eller lejet ud inden vi rammer sommeren 2019, hvilket også har huseret rundt på rygtebørsen.

Personligt tror jeg Candreva og Politano står forest i køen som indskifter på pladserne bag Icardi, han har dog den fordel at han naturligt er en der spille på toppen, så han får nok 5-10min i mange kampe af den grund, men hele eller halve kampe falder der nok ikke mange af, såfremt han får en eneste inden jul.
Skrevet af Flying Dutchman
Martinez er ikke kant, så hvorfor skulle ham, Candreva og Politano være konkurrenter?

I øvrigt mangler du fortsat at svare mig på mit Perisic-spørgsmål. Jeg gentager det gerne.

@ I4L

Ifølge dagens GdS har du ret om hvad du skrev vedrørende Milito og Martinez.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis vi stiller med 3-5-2/3-4-2-1 så spiller vi ikke med kanter men Inside forwards og ligesåvel som Perisic vil blive flyttet ind som Inside forward så vil Politano, Candreva, Karamoh og Martinez også, medmindre det sker som en indskiftning i stedet for en af de tre centrale forsvarsspillere, hvilket vil betyde en skift i formationen. Så det vil alt andet end det scenario gøre dem til konkurrenter til de pladser bag Icardi, uagtet om det er deres naturlige position eller ej. Hvilket det ikke er for en eneste af dem. I den henseende er det komplet ligegyldigt at nogle er kanter andre forwards, så længe det hedder nævnte formation. Skifter vi over til den kendte fra sidste sæson med en fire back kæde. ja så holder han logisk op med at være en konkurrent fordi han ikke er en fløj. Men så længe vi ikke køre med kanter så er de nu engang konkurrenter til den plads.

Man kan så undre sig over vi henter en fløj, hvis vi har planer om at droppe fløj spillet.
Skrevet af Flying Dutchman
Sikke en forvirret gang vrøvl.

Hvis vi stiller med 3-5-2/3-4-2-1 så spiller vi ikke med kanter men Inside forwards og ligesåvel som Perisic vil blive flyttet ind som Inside forward så vil Politano, Candreva, Karamoh og Martinez også

Sludder. Den ene af det, du til stædighed kalder for insideforwards, vil være Nainggolan. Det tyder al historik på. Så der vil i så fald være rift om én plads blandt Karamoh, Martinez, Candreva, Politano og Perisic (som du dog pudsigt nok først nu nævner som konkurrent til Martinez), hvor Martinez og Karamoh umiddelbart ligner de naturlige valg.

Hvilket det ikke er for en eneste af dem.

... bortset fra Martinez. Og Karamoh.

Men så længe vi ikke køre med kanter så er de nu engang konkurrenter til den plads.

Med den ene begrundelse, at de allesammen er offensive markspillere. Super.

Man kan så undre sig over vi henter en fløj, hvis vi har planer om at droppe fløj spillet.

Nu ved jeg, det måske bliver en tand forvirrende - men kan det være, at Spalletti har tænkt sig at benytte sig af to, sågar flere forskellige formationer?

Kan du så omsider forklare mig hvor du ser forskellen i Perisic´ rolle i den her:

http://lineupbuilder.com/?sk=gx7q0

og den her:

http://lineupbuilder.com/?sk=gx7q1

Jeg venter med tålmod.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Mumleren
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om at man nok misser Rafinha.
Det var den signing der gav mest mening for mig (og andre kan jeg læse).

Ja, vi har fået Ninja ind, som er verdensklasse - men kan han ikke meget af det samme som type som Brozovic, Gagliardini, Vecino etc?
Skal han tage rollen som playmaker?

Det var opløftende at se en aggressiv, spilstyrende, dynamisk og hårdtarbejdende Rafinha i trøjen - jeg vil faktisk gå så langt, at han havde helt afgørende betydning for vores CHL turn-around i foråret.

Var hans option lidt for dyr? Sikkert, men vi kaster nu alligevel om os med en del millioner euro; Der tales nu om 20M+ for Dembele (der i den kontekst virker skørt).
Rafinhas skadeshistorik? Ja, der er da helt sikkert riscici, men alligevel?

Håber vi spiller højt spil, og prøver at få prisen ned, men det virker mindre og mindre sandsynligt.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Ja jeg så det også godt. Det er nu engang rart med Inter-ambassadører som Milito der stadig efter den aktive karriere er ovre formår at sætte deres præg på den sportslige udvikling.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er nu fortsat ikke sikker på, vi misser Rafinha - jeg har ikke afskrevet ham endnu. Det hele afhænger lidt af, om vi kan afsætte Vecino. Kan vi det, så skal der hentes en midtbanespiller og her tror jeg, at Rafinha umiddelbart har en højere stjerne hos Spalletti og Ausilio, end Dembele eller Spiller X.

Ja, vi har fået Ninja ind, som er verdensklasse - men kan han ikke meget af det samme som type som Brozovic, Gagliardini, Vecino etc?

Nja, måske som Brozovic? Jeg synes nu, Nainggolan er en klar forbedring ift. det forhåndværende materiale - og han bidrager også med nogle ting, vores midtbane ikke havde alt for meget af i sidste sæson (eks. assists og mål).

Var hans option lidt for dyr?

Cirka 35 mio. € for dyrt, ja :)

Sikkert, men vi kaster nu alligevel om os med en del millioner euro; Der tales nu om 20M+ for Dembele (der i den kontekst virker skørt).

Jo, men man er jo nødt til at se det i den rette tidsmæssige kontekst.

Optionen på Rafinha var 35 mio. € og den udløb den 30. juni. Inter har først råd til indkøb per 1. juli. Så selvom der nok skal være råd til de 35 mio. € nu, så er optionen der ikke længere. Rafinha imponerede hos os, hvilket er fedt, men en træls side effekt af det er så, at andre klubber også har set det. Det betyder, at Barcelona lige pludselig har en spiller, de (formentlig) selv ikke kan bruge, men som er ret eftertragtet hos andre klubber (også andre end os), hvorfor de kan presse prisen noget mere op end de 35 mio. €, optionen lød på. Hvis Barcelona pludselig vil have det dobbelte for ham, så er det da klart, man nøler lidt på CVEII.

Set i det lys, og tilføjet dertil, at Rafinha var glad i Inter (og vi glade for ham), og at han tydeligvis har langt til spilletid i Barcelona, tror jeg netop på, der bliver gamblet lidt lige nu fra vores side - og det tror jeg også, Rafinha og hans far/agent er del af. Det vil ingenlunde undre mig, hvis vi lander Rafinha, enten købt fri eller på lån med købsobligation en gang i løbet af slut juli, start august.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
En del rygter sender Carvalho til Spanien, hvorfor vi forhåbentlig er ude af billedet.

Han virker slet ikke dynamisk nok til det Spalletti vil.

Næste køb, hvis der kommer flere må være en højreback og medierne har efterhånden også gentaget sig selv i en uge med de samme navne, som vi er interesseret i: Florenzi, Vrsaljko, Zappacosta og Darmian og Vidal.

Forhåbentlig holder vi os fra Darmian. De andre kan jeg godt se mening med. Roma kræver muligvis afklaring i denne weekend fra Florenzi, så hvis de ikke bliver enige der, hører vi nok en del mere om ham i næste uge. Zappacosta må være afhængig af om Chelsea vil tage Vecino. Vrsaljko er vel afhængig af om Atletico sænker prisen, men med Kroatien som fortsætter ved VM kunne man godt forestille sig, der bliver mange bejlere.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Mumleren
Enig, FD - det er også det jeg håber på, men jeg er ikke længere så optimistisk.

Det vil ærgre mig voldsomt hvis vi misser ud på den spiller der mere end nogen anden fik noget gang i spillet igen, efter vores kollaps i december/januar.

Uden Rafinha skete der stort set intent i banens længderetning, så vores primære våben blev halvsløje indlæg fra Candreva (og Perisic blev ikke sat op).

Jeg frygter generelt for vores tempo/dynamik i spillet, især når vi skal åbne op mod defensive modstandere, hvis vi ikke lander en type som Rafinha (kunne også være en som Kovacic).

Radja er nok et energisk powerhouse, og med farlige afslutninger fra distancen - men ikke en der dikterer tempoet og sætter spillet op.

Jeg håber der kommer en god løsning (og helst Rafinha) inden vinduet smækker.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skrevet af Flying Dutchman
Som jeg ser det, lå ansvaret for vores opblomstring i kreativiteten to steder; hos Rafinha og hos Brozovic, der fra den plads, han er bedst, begyndte at strø om sig med gode afleveringer.

Desuden synes jeg ikke, at Rafinha og Kovacic er sammenlignelige.

@ noget helt andet

Hvis Juventus lander Ronaldo, kan jeg godt frygte, vores status som eneste Tripletta-hold får en ende en gang i maj. Det er til gengæld det rene vanvid, de vil betale 30 mio. € årligt for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Inter Media House fortjener endnu en gang ros for deres flotte arbejde.. Inter´s sæson og historie kombineret italiensk kultur - helt, helt fint!

Nu er det begrænset hvor meget jeg ser af andre klubbers gøren på sociale medier, men vi er bestemt i toppen. Enjoy, der er sikkert noget at lære..

https://m.youtube.com/watch?v=ZmkkqKQyxQs
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja man har oppet sig gevaldigt. Førhen var man en af de dårligste, til nu at være et forbilledeligt eksempel på glimrende markedsføring på de social medier.

Hvilket også ses i antal der følger klubben på disse medier, utroligt der skulle en kinesisk ejer til for at få gang i det.
Skrevet af Flying Dutchman
Har du omsider et svar til mig, angående mut spørgsmål, som jeg gentog på forrige side?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Ja det kunne jeg sagtens hvis jeg havde lysten og tiden dertil, men det har jeg ikke

Vi bliver alligevel aldrig enig, så lad os begrave den der.
annonce
0