Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af InterFelice
@FD
Jo, det har han, så vidt jeg husker, spillet for de franske ungdomslandshold, så jeg synes egentligt vi er godt dækket ind oppe foran - ungt, måske, men egentlig ret fremtidsorienteret, noget ulig tidligere tider.
Skrevet af Facchetti
Lautaro har fået nr. 10 - ambitiøst!
Skrevet af inter bedre end sex
Det her er ret vildt. Er i klar over vi skal helt tilbage til 1978 for at finde en vm finale som ikke havde en spiller med der til dagligt spillede i Inter. Man bliver sku alligevel lidt stolt.
Skrevet af Facchetti
1978 - wow!! Det anede jeg ikke... sgu alligevel vildt nok. Og det er ikke fordi Inter har købt finalespillere efterfølgende? Vi har lidt en tendens til at købe “slutrundens gennembrud”
Skrevet af Flying Dutchman
Nope:

Oriali og Zio Beppe i 1982, som vindere; Kalle Rumenigge skulle nøjes med sølv I 1986; Brehme, Klinsmann og Mathäus vandt i 1990; Berti tabte i 1994; Djorkaeff slog Ronaldo i 1998; men Fenomeno fik revanche i 2002; i 2006 stod Materazzi i finalen (Grosso var købt men ikke skiftet endnu); og i 2010 tabte Sneijder; i 2014 blev Palacio skiftet ind; og i år skal i hvert fald Perisic og formentlig også Brozovic spille VM finale.

Det er vist kun Bayern der kan følge med - og kun hvis Tolisso kommer ind i finalen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes også, at have læst en artikel om, at vi er den klub, der har haft flest spillere med til VM igennem årene - med pænt afstand til nummer to på listen endda! - men jeg kan simpelthen ikke finde den igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har nr. 10 måske ikke helt så stor en historisk betydning og værdi i Inter som andre (Italienske) klubber, hvor man har haft en eller flere klubikoner med det rygnummer.

Vi har haft Sneijder og Matthaus af nævneværdige navne siden slut 80´erne som virkeligt gjorde et stort indtryk i den trøje.

Skrevet af Flying Dutchman
Nu har nr. 10 måske ikke helt så stor en historisk betydning og værdi i Inter som andre (Italienske) klubber, hvor man har haft en eller flere klubikoner med det rygnummer.

Vi har haft Sneijder og Matthaus af nævneværdige navne siden slut 80´erne som virkeligt gjorde et stort indtryk i den trøje.

Min Baggio trøje siger noget andet. Ronaldo spillede også i 10 til at begynde med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Haha. Ja jeg synes nu nok også lige du strammer den Z4E. Der skal ikke herske tvivl om at vores seneste 10´er afspejler alt mulig andet, end at det skulle være et helt særligt nummer i vores klub (man kan vel gå så langt som at kalde ham en decideret skamplet på 10´er-renoméet). Men som FD nævner er der trods alt to ballon d´or-vindere som har rendt rundt i nummeret for os (plus altså Sneijder og Matthäus som du selv nævner). De kaster trods alt en skygge.
Skrevet af L'Imperatore
Et nyt navn er dukket op. Spalettis gamle kending paredes som i øvrigt ikke er gammel :). Jeg kan dog slet ikke huske om han var god.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Baggio spillede ca 40 kampe på to sæsoner og havde for længst peaket, hvorfor han ikke bør nævnes i samme sætning som de to jeg nævnte. Hvad han præsterede i andre klubber er for mig set irrelevant, hans effekt i Inter trøjen er hvertfald til at overse, så ikke nogen synderlig stor skygge han kaster.

Ronaldo skiftede over til 9 ligeså snart muligheden bød sig, hvilket også er det trøje nummer han bør og er kendt for, så tvivler på det bidrager meget til 10´erns værdi i klubben. Derimod har han bidraget enormt til 9´erns enorme betydning i klubben hvor vi har haft en stjernerækker af store spillere, man skal være enorm Inter fan eller været fan længe for at vide det med 10´eren.

Og de seneste 10´er er jo meget god indikation for værdien i klubben, at man giver den til en uprøvet spiller, der med tiden nok ville vælge nr. 9. er yderligere en klar indikation om den manglende værdi.

Skrevet af Flying Dutchman
Jeg vidste det! Hvorfor er det så svært bare at skrive: "Hov gutter, det var s´gu en tanketorsk fra min side!"?

Baggio spillede ca 40 kampe på to sæsoner og havde for længst peaket, hvorfor han ikke bør nævnes i samme sætning som de to jeg nævnte.

Nu er det nok før din tid, men det er noget sludder.

Baggio var god til fremragende til i nogle kampe ren og skær fantastisk - men han blev købt efter ønske af Luigi Simoni. Da sidstnævnte blev fyret og Lucescu (og Castellini, og Hodgson, og Lippi) brugte ham enten ud af position, eller, som i Lippi´s tilfælde, slet ikke. Tilføj dertil, at han fik enkelte skader i sine to år hos Inter, og så har man en forklaring på, hvorfor Baggio´s tal ikke stemmer overens med den spiller han var i Inter.

Det er i øvrigt sjovt, at fyrre kampe til Baggio anses for for lidt - men 63 kampe for Ronaldo, fordelt over fem sæsoner, tilsyneladende ikke er nok til at skabe samme skepsis hos dig.

Ronaldo skiftede over til 9 ligeså snart muligheden bød sig, hvilket også er det trøje nummer han bør og er kendt for, så tvivler på det bidrager meget til 10´erns værdi i klubben.

Sludder og vrøvl.

Ronaldo fik nummer 10 efter eget ønske, men da Baggio kom til, krævede sidstnævnte så nummer 10 på trøjen. Ronaldo gav sig og tog nummer ni fra Zamorano, der så tog det efterhånden sagnomspundne 1+8.

Hvis Baggio ikke var kommet til i 1998, er der meget lidt der peger på, at Ronaldo ville have spillet i nummer ni.

Desuden skal du også huske, at rygnumre ikke bliver givet retroaktivt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
Bergkamp var ikke den store succes i nr. 10, mens Benito Carbone gjorde det ok på et holde, der ikke spillede godt.

Senere var Ronaldo fænomenal i nr. 10, mens Baggio bare var fremragende og ekstremt vigtig for holdet indtil han gik i stykker og man ansatte Lippi.

Seedorf gjorde det fint, mens Morfeo havde potentialet, men aldrig fik indfriet forventningerne til en nr. 10.

Adriano startede godt, men efter faderens kostede mere eller mindre karrieren som topspiller. Herefter fik Sneijder, der var fremragende i den første sæson, og rigtig god i næste.

Kovacic viste til tider noget, men var vel mest stortalent i sin Intertid. Hefter fik Jovetic trøje nummer 10. Han var vel heller ikke en stor succes, desværre.

Joao Mario som 10´er, mjah.


I forhold til ideen om den klassiske 10´er/fantasista, så er der ikke mange der lever op til det prædikat, men Baggio var faktisk en af dem. Til gengæld er der massere af spillere, der har været en succes i trøje nr. 10.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Baggio var bedst en del sæsoner Inden skiftet til Inter og en spiller der havde en semi god sæson hvor han ikke fik fuld tid (af flere gode grunde) gør ham altså ikke til et stort navn i klubben og slet ikke på højde med de to jeg nævnte det bragte trofæer til klubben som klubben havde efterstræbet et god tid op til.

Baggio er en legende i nogle andre klubber, men en sæson er altså ikke nok til man tillægger ham en betydning for Inter.

Ronaldo var skadet en betydelig del af tiden og var sin tids største og mest omtalte talent og mange blev fan af Inter pga. ham. hans betydning er temmelig stor og har inspireret en hel generation og skabte opmærksomhed om Inter som ikke er set siden af en enkelt spiller. En skam Cuper og skader sat en stopper for hvad han kunne være blevet til i klubben.

Men nej legende er han ikke, og jeg kan heller ikke se ham som have en effekt på samme vis som Mattheaus og Sneijder havde det.

Han tog nr. 10 fordi Nr. 9 var taget af Zamorano, nr. 9 var det nr. Ronaldo havde haft i Barcelona, han skiftede også til 11 i Real Madrid i sin tid i klubben.

Jeg tvivler på nr. 10 nogensinde har været vigtig for ham. Jeg er dog enig i han er den bedste de sidste +20år med det nr. Tror dog bare ikke ret mange end dem der har været fan af klubben så længe kan huske det.

Ja de fleste med 10 har været so and so, flere talentfulde men aldrig rigtigt blevet til mere end det.

Skrevet af Facchetti
Det er tynd is det her. Vi er alle fans af Inter af forskellige grunde. Jeg ser meget anderledes på det end du udtrykker her.

Vi er i øvrigt foran 3-0 mod Lugano. Både Lautaro og Politano har scoret

Red. Nu er Politano fjernet som målscorer. Karamoh står for to mål. Lautaro for et enkelt
Skrevet af Flying Dutchman
Tak for opdatering, Facc - har ikke mulighed for at se det i aften.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Så det bare på Flashscore. Sidder selv langt fra noget, der kunne sende den
Skrevet af L'Imperatore
Så ikke selv kampen, men så bare målene. Men Nainggolan med assist til Martinez og Politano og Candreva til Karamoh.

Fedt at få Martinez igang fra start. Spalletti påpeger også at, han vil spille Icardi og Martinez sammen lidt senere i preseason.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Facchetti
Er det bare mig, eller ligner Nainggolan en det lige skal smide fem kilo inden sæsonstart?
Skrevet af L'Imperatore
Tror jeg du har helt ret i . Han så noget mere cut ud i Roma https://goo.gl/images/KmA53P
Pazza Inter Amala
annonce
0