Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Balotelli
Så dårlig er Burdisso heller ikke, så Inter ikke kan tillade sig at kræve lidt. Han vil være en fin backup, især hvis Cordoba skal til Firenze
Forza Nerazzurri!!!
Skrevet af Lehrer
"Lidt" er ikke 8 mio i Romas verden.

Husk på at Roma kun har brugt ca. 25 mio net over 2 år nu. Dette er dog rent på hukommelsen.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Lehrer
Balotelli, men måske Burdisso ikke vil have det så fedt med at sidde bag Cordoba i rækken, når han nu havde en ganske fin sæson sidste år, og har bedre udsigt til spilletid i Roma. Desuden mener jeg nu at Roma selv betale ham 3 mio Eur for 1 år. Om han så har fået resten af Inter, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg så i øvrigt lige at Mexes hiver 5,1 mio euro (!!!!!) og det er noget i overkanten, synes jeg. Hvis det altså er korrekt.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Gasbarroni
Har Mexes forlænget kontrakten?

€2,25 mio. netto til 2011 er, hvad jeg har på ham.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Il Maestro
Det har han ikke, og det skulle da også være mærkeligt, om han i forbindelse med en kontraktforlængelse skulle have fordoblet sin løn efter den sæson, han har spillet.
Razz har dog ret.
Skrevet af Pibe
Gasba, good will er jo ikke altid underordnet.

Lehrer, at Roma ikke mener at have råd til at købe spillere til mere end 3m er ikke Inters problem i første omgang.


Skrevet af Lehrer
Korrekt, men det betyder man ikke kommer af med Burdisso, hvad jeg tror man gerne vil. Det er jo ikke sådan at der i medierne er en kæmpe interesse for ham til 8 mio.

Vi taler om en gut der har en høj løn, og det går altså ud over prisen. Og den høje løn er Inter selv "skyld" i.

Nu må vi se hvem der blinker først. :o)
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Gasbarroni
@Maestro

Det skulle i givet fald have været bruttolønnen Lehrer havde fået fat i. Elles ville han stort set have tjent ligeså meget som Totti.

@Pibe

Goodwill er ikke altid underordnet, og det kunne givet være fremmende for et fremtidig samarbejde, hvis Roma betaler, hvad Inter forlanger.

Fra romersk side vil man omvendt kunne argumentere for, at det man nu er villig til at betale under alle omstændigheder er mere, end hvad Burdisso’s markedsværdi havde været med et år på tribunen i Milano.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Nerazzurri
Man håber sikkert på at udenlandske klubber kommer på banen, men det er tvivlsomt om sådanne skulle have intersse for Burdisso og om de vil batale 7-8 mio.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Pibe
Nu har han også et hæderligt VM bag sig, og i øvrigt havde han næppe siddet meget på tribunen i Inter, som jo i forsvaret var ret tyndt besat sidste sæson.
Skrevet af Pibe
Selv hvis han skulle ryge til udlandet for mindre end 8m ville det som udgangspunkt være at foretrække frem for at styrke en Scudettokonkurrent, som Razz har været inde på.
Skrevet af Caroe
Pizarro var nu ikke ligefrem billig for Roma. 2*5,5 mio euro mener jeg.

Inter kan vælge at acceptere Romas bud og få lidt penge for Burdisso. Eller de kan betale hans løn det næste år, lade ham sidde på bænken og så lade ham smutte til Rom på en fri transfer.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Eller selvfølgelig håbe på, at City vil punge ud, for det er da den eneste klub der kan finde på at betale den pris Inter forlanger.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Gasbarroni
Selvfølgelig vil det være at foretrække, at sende ham til udlandet. Det siger sig selv.

Inter- forsaret var trods alt ikke tyndere besat end, at man valgte at sende Burdisso væk, angiveligt med tab.

Et fornuftigt VM, javist. Havde han mon fået lov til at få et sådan, hvis han stort set ikke havde spillet i løbet af sæsonen? Maradona er selvfølgelig træner, så man ved aldrig, men alligevel.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Il Maestro
Måske hjalp Lehrers opsang..

http://www.fcinternews.i…tizia=23321
Razz har dog ret.
Skrevet af Flying Dutchman
Har Inter egentlig brug for at styrke holdet? Altså, andet end Marek Hamsik synes jeg ikke, at der er nogle spillere derude der kunne være påkrævet. Egentlig skal der vel kun købes ind hvis der smutter spillere. Jeg synes truppen er godt besat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lehrer
Hvad tjener Maicon i dag ?

Han beder om 7 mio euro i RM, angiveligt. Rimelig svedig hyre. Godt jeg ikke er sportsirektør. Jeg ville smide agenten ud med det samme. :o)
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Il Maestro
I den kommende uge kommer der efter alt at dømme endelig gang i Inters sommermercato. Balotelli er efterhånden mere eller mindre Manchester City-spiller, og spillerens agent siger da også, at der kan ske noget mandag eller tirsdag. Prisen gættes til at blive omkring €30 mio. Der har hidtil været meldinger om, at Mario og City var et stykke fra hinanden på lønspørgsmålet, men det ser altså ud til at blive løst.

Jeg tror, Inter gør rigtigt i at sælge nu. Man giver selvfølgelig afkald på en potentiel superstjerne, men Super Mario har efterhånden så mange uvenner i både Inter og Italien, at det kan blive svært for ham at fortsætte. Til gengæld er City måske ikke det mest velvalgte sted for en fyr som Balotelli. Det ligner på forhånd en brændfarlig cocktail.

Den kommende uge kan måske også byde fremskidt i forhandlingerne med Real Madrid om Maicon. Der er efterhånden ingen tvivl om, at Maicon ønsker at følge Mourinho, men indtil videre har Real Madrid ikke været villige til at betale den pris, Inter forlanger. De seneste meldinger går dog på, at de to klubber nærmer sig hinanden, og at prisen kan blive på omkring €28 millioner. En fin pris for en 29-årig højreback, der formentlig har de bedste år bag sig.

Derudover skal der findes nye klubber til folk som Rivas, Burdisso, Mancini, Obinna, Suazo og muligvis Muntari.

Herefter kan Inter så også begynde at få spillere ind den anden vej. Det anses efterhånden for givet, at Javier Mascherano følger Benitez. Derudover skal der naturligvis en ny back ind, hvis Maicon smutter. Planen har angiveligt været at hente en ny venstre back og lade Santon rykke over i højre side, men med folk som Kolarov og Luis Felipe ude af billedet er det efterhånden lidt tyndt med emner, selv om Patrice Evra nævnes, men den er der vist ikke ret mange, der tror på.

Razz har dog ret.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg håber, at Coentrao kommer Inters vej, hvis Maicon ryger. Ham har jeg været meget imponeret af, og det betyder jo netop, at Santon kommer på højre side. Ellers må der da ske noget med hensyn til Hamsik, som har været i Inters søgelys i noget tid efterhånden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Coentrao? Virkelig? Hvad udover et par gode kampe ved VM, har gjort ham til et interessant emne?
Jeg spørger af ren nysgerrighed, da jeg næppe er den der ser mest portgusisk fodbold, og ved derfor ikke hvad han nogensinde har opnået med Benfica.

Selvom hans sammenspil med Ronaldo under slutrunden til tider var imponerende, synes jeg Coentrao til tider blev udstillet i det defensive, især i den sidste kamp mod Spanien. For mig at se, er spørgsmålet, om der overhovedet er en grund til at købe en venstre back, da Zanetti er klar til at tage en tørn til, samt Chivu der lurer i baggrunden - jeg hælder mest til et "nej".
La prende Vecino.
annonce
0