Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Åhh gud hvorfor, hvorfor skal vi gøre det så spændende, nå men en sejr er en sejr
Skrevet af Søren F er gud
Pyha.
3 vigtige point. Dog hverken flot eller fortjent
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, tre point, i vores vel nok ringeste præstation, siden anden halvlegen mod Torino. SPAL fortjente mindste et point i dag, men lige dele uskarphed og San Danovic ville det anderledes.

Det kan man selvfølgelig ikke brokke sig over.

Det man til gengæld godt kan brokke sig over, er spillet. Det fungerer simpelthen ikke i store dele af (hvis ikke hele) anden halvleg. Første halvleg var... okay, men hvis vi gerne vil have ambitioner om top fire og CL og jeg ved ikke hvad, så skal vi ikke blive domineret af SPAL i så lang tid ad gangen.

Vecino er væk i dag, Miranda er begyndt at lave underlige fejl og Vrsaljko spiller heller ikke just en kamp, der henviser Dambro til bænken permanent. Jeg kunne også virkelig godt tænke mig, at Perisic snart begyndte at vise VM-form - selvom hans assist til 1-2 selvfølgelig faldt et tørt, tørt sted. Hvis vi i øvrigt punger ud for Keita, som han spiller lige nu, så brækker jeg mig.

Heldigvis for os har Icardi fundet støvlerne fra sidste sæson frem og scorer to mål på halvanden chance, mens Nainggolan, Borja og Skriniar også gør gode figurer. Asamoah og San må slås om kampens Interspiller.

Slutteligt var det da også en blandet pose bolcher med Spalletti i dag. På den ene side er hans indskiftninger så anset set rigtige i dag; Lautaro i stedet for Borja gav mening i øjeblikket, hvilket Gagliardini for Icardi også gjorde. Det var selvfølgelig heller ikke dumt at skifte Politano ind i stedet for Keita - førstnævnte gjorde næsten mere væsen af sig i sine 20-25 minutter, end sidstnævnte gjorde i de 67 minutter, han fik i dag.

Jeg kunne dog godt tænke mig, der kom lidt mere beslutsomhed og det lidt hurtigere. Selvom timingen af indskiftningerne isoleret set var gode nok i dag (og dermed har han jo automatisk ret), så var det tydeligt, at Miranda og Vecino ikke fungerede i dag. Jeg synes generelt, at uruguayaneren får alt for lang snor.

Det gik i dag mod SPAL (uanfægtet hvor uimponeret de gik til værks i dag), men der skal godt nok andre boller på suppen, hvis vi gerne vil have en Madonnina-sejr.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Handanovic Kampens spiller, holdkæft han reddede vores røv i aftenens kamp, står en sublim kamp, der er kun et par enkelte mærkelige udspark fra hans sids, men ellers står han fejlfri i dag.

Ellers er det vel egentligt kun Skriniar, Nainggolan og Asamoah der kan være deres præstationer bekendt, Asamoh var næst bedste med flere gode situationer hvor han bryder spillet ved at læse dem.

Miranda sejlede og kostede delvis et mål og et straffespark og laver gang på gang hovedløse beslutninger. Vecino laver fejl på fejl og bliver løbet over ende sammen med Valero der fedte rundt med bolden og bliver presset indtil han smider den væk eller taber den, en del skal dog nok også plamdres hos hans makker, det er ikke nemt når man spiller ved siden af det der. Perisic kunne ikke ramme en skid før overtiden og stikningen til Icardi, men løber og løber ofte til ingen verdens nytte og slutproduktet er ikke eksisterende i det meste af kampen. Keita er bare uendeligt ligegyldigt, gør absolut ingen ting der gavner holdet, Politano gør mere på hans korte tid end han gør hele kampen.

Spaletti tog fejl, det var dårlig beslutning ikke at have Gagliardini på banen fra start en stor del tror jeg kunne være undgået da han kan suge noget af det pres op som Vecino er ude i stand til, samtidigt langt bedre til at ligge pres og erobre bolden, hvilket jeg også syntes vi så til sidst.

Politano viste også at han kunne have udgjort en større trussel.

Vist meget godt med landsholdspause, sådan som vi spiller og Milan.

Skrevet af L'Imperatore
Stadig målløs over, at Keita ikke formår at få noget ud af denne chance :S
https://youtu.be/5LG7wOUNxJA?t=110

Det er virkelig en mand uden selvtillid
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er ikke ord der beskriver hvor elendigt det er, men meget symptomatisk for hans spil indtil videre.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg ved ikke, hvor meget det har med selvtilliden at gøre - men hans første berøring var helt ud i hampen i går.

Sammen med Miranda klart banens ringeste Interspiller. Som Z4E skrev, så havde jeg hellere beholdt Karamoh, end lejet Keita.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Selvfølgelig har det da noget med selvtilliden at gøre, når en mand, som var on fire i Lazio med 16 ligamål kan fucke sådan noget som den chance op. Det er jo ikke fordi han bare er ringe og ikke besidder fodboldevner.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg tænker, det også bare kunne være dagsformen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Tjooo joo det kunne det selvfølgelig også være. Synes bare også dette usikre og dårlige spil har været symptomatisk for ham i trøjen.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Så langt er vi enige! Han har så absolut ikke overbevist. Men jeg synes, at kampen mod SPAL snarere var præget af børnefejl (dårlige førsteberøringer, dårlige beslutninger) end noget andet. Jeg synes ikke, han ligner en spiller, der for alvor er ramt på selvtilliden.

Men det er jo kun dømt ud fra TV-billeder, så det kan snild være, jeg tager grusomt fejl.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Er her netop ikke tale om cause and effect? Børnefejl på baggrund af en dårlig selvtillid. For en angriber er selvtillid ofte altafgørende for formen.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Det kan godt være. Jeg synes bare ikke, han har lavet samme børnefejl i de andre kampe, så jeg tilskriver det personligt dagsformen. Alle kan jo have en lortedag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
I økonomiske nyheder:

Ifølge dagens GdS, har vi i skrivende stund allerede tjent 54 mio. € (eller 20% af sidste sæsons samlede indtjening).

Champions League har selvfølgelig vist sig at være den guldgrube, vi alle vidste, det ville være: ud over de 39 mio. €, vi får for at deltage i gruppespillet, har vi også tjent 2,7 mio. € per sejr. Skulle vi være så heldige at gå videre til knald-og-fald kampene, så er vi, udover præmiepengene for de sejre og/eller uafgjorte, der skal til, sikret 9,5 mio. yderligere. Desuden kommer der selvfølgelig også en god sjat TV-penge.

Udover det, så har vi tjent 10 mio. € på billetindtægter, hvor Spurs kampen står for 3,5 mio. € alene. Med tanke om, at kampene mod både Barcelona og Milan er meldt udsolgt, stiger de nævnte 54 mio. € givetvis til omkring 60-65 mio. €, inden måneden er omme.

Det er selvfølgelig super positivt og et enormt skridt i retning af at blive helt fri for FFP - men for filan, det understreger jo også bare nok en gang, at vi skal have vores eget stadion. 3,5 mio. € er jo peanuts i forhold til hvad vi kunne tjene.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Vi må virkelig håbe Suning går videre med planerne.

Har du nogen ide, hvad Juve tjener pr. kamp?

Tror Arsenal på et tidspunkt havde nogle tal, som var ca. 3 gange så meget som vores kampdagsindtægter med et lignende tilskuertal som os, men det er jo også i England hvor billetpriserne er absurd høje - og især hos Arsenal som har nogle af de højeste.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Har du nogen ide, hvad Juve tjener pr. kamp?

Hmmja, deres Financial Statement for 31. december 2017, melder at de tjente 30,3 mio. € på billetsalg i efteråret 2017 alene. Ifølge en artikel i Calcio e Finanza (via Football Italia, den 7. september sidste år), tjener Juventus i gennemsnit 41 mio. € per sæson siden de byggede deres stadion, hvor vi i samme periode ligger på cirka halvdelen af det tal. Jeg kan dog kun forestille mig, at Juventus´ billetsalg kun er steget sidenhen, samt at deres køb af voldtægtsforbryderen nok også skal have haft en positiv indflydelse på det.

Allianz Stadium kan holde 41,507 tilskuere og de fylder i gennemsnit indtil videre i sæsonen godt 96% af lortet op. I og med Giuseppe Meazza er godt og vel dobbelt så stort, er vi, med vores gennemsnitlige 72%, ikke uefne - især set i lyset af, at Juventus i to af deres fire hjemmebanekampe har haft besøg af Lazio og Napoli, mens vores indtil videre største modstander har været Fiorentina.

Så vi har bestemt al incitament for at lave samme manøvre som Juventus. I sidste sæson trak vi, med gennemsnitlige 57.529 tilskuere per kamp, med afstand flest tilskuere i Serie A - og vi tjener kun peanuts på dem.

Så kan vi enten købe GM fri eller bygge vores eget stadion, med plads til 60-70.000 tilskuere, så anser jeg det ikke for umuligt, at vi indenfor en overskuelige periode er så finansiel stabile, at vi kan begynde at skele mod mesterskaber, fremfor top fire placeringer. Det haster dog en lille smule, idet i hvert fald én af vores konkurrenter (Roma), så småt er i gang med deres eget stadionprojekt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der går min 10år før vi kan få vores eget med det italienske bureaukrati og så er jeg optimistisk! en hurtigere løsning ville nok være opkøb af GM, men ville være en halv løsning at købe det gamle lort.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, at den med "den italienske bureaukrati" er blevet noget af en stråmand.

Først og fremmest er der ingen italienske borgmestre og byråd, der vil sige nej til et millionprojekt, der betyder et hav af arbejdspladser, underleverandører og skattekroner.

Eller ingen...

Jacopo Sala ville nok sige nej til det, fordi det på sigt selvfølgelig betyder, at byen Milano mister en stor indtægt ved GM.

Derudover har borgmestrene i (for så vidt jeg husker her på stående fod) Rho og Pero for længst meldt sig interesserede i en sådan projekt. Begge byer ligger i forlængelse af hinanden på den røde linje af metroen (så infrastrukturen er på plads), ligger indenfor Stor Milano´s bygrænser (så Inter forlader ikke byen) og ligger ikke nævneværdigt længere væk en GM.

Der skal bare tages en beslutning.

Så selvom man velsagtens kan skrive, at byen Milano stejler over et nyt stadion eller et køb af GM (og det med god grund, set fra deres øjne), så er det lige lovligt let nok kun at beskylde bureaukratiet. Der er muligheder.

Jeg tror nu nok, at vores kære kinesere er godt klare over, at hvis Inter virkelig vil flytte sig, økonomisk såvel som sportsligt, så er et eget stadion et must. Jeg synes også at huske, at det var én af punkterne ved deres køb. Nu skal vi altså også huske, at de kun har været ved roret i halvandet år, og at der var en god sjat lidt mere presserede sager, der skulle håndteres først. Jeg kunne ikke forestille mig andet, end at enten et køb og renovering af GM eller opførelsen af et nyt stadion ligger ret højt op på listen over ting, kineserne vil påbegynde her i de næste par år.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Rygterne siger at vi er klar til at byde de 25 mio. euro på Tonali som Brescia forlanger. Med tanke på den position han spiller på banen kombineret med hypen omkring hans Pirlo-agtige talent, så siger jeg ikke andet end "jo tak" til den (potentielle) transfer!
Skrevet af OC
Rygterne siger at vi er klar til at byde de 25 mio. euro på Tonali som Brescia forlanger. Med tanke på den position han spiller på banen kombineret med hypen omkring hans Pirlo-agtige talent, så siger jeg ikke andet end "jo tak" til den (potentielle) transfer!


Vildt nok.

Lorenzo Tassi siger hej.
La prende Vecino.
annonce
0