Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Mumleren og Z4E: Vil I ikke lige hjælpe mig med at forstå jeres ræsonnement? Fordi vi i sæsonens 16. kamp leverer en horribel præstation (for det kan der naturligvis ikke være to meninger om at det var, det der blev leveret i går), så er det ensbetydende med, at vi lige pludselig ikke ender i top 3 eller 4? Det må være fordi I så antager, at der går mindre end 16 kampes tid, før vi rammer bundniveauet igen ikke sandt? For arter resten af sæsonen sig som den har gjort indtil videre, vil en horribel præstation hver 16. kamp jo på ingen måde betyde, at vi må vinke farvel til hverken top 4 eller top 3.
Skrevet af Flying Dutchman
Det I4L skriver. Det var forfærdeligt mod Atalanta. Men der er vel ingen, der havde forventet, vi vil gå ubesejret igennem sæsonen? Lad os nu lige slå kold vand i blodet, før vi maler fanden på væggen.

Igen.

Igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Altså der er ingen tvivl om, at kampen i går var pinlig, men jeg er helt enig i, at det er lidt trættende at høre om krise igen og igen.

Lad os nu lige slappe af i 2 uger, og snuppe en sejr mod Frosi inden December, som ser ud til at blive en hård måned.
Grande Inter!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Pessimismen skyldtes måske at vi som hold har det med at gå kolde omk. december mdr. eller når vi rammer en kamp hvor vi spilles ud på røv og albuer. Det her er ikke noget nyt, ligesom det ikke er noget nyt at holdets selvtillid er af en yderst skrøbelig konstruktion, sådanne kampe har tidligere været startskuddet på en dyb krise.

Jeg har absolut ingen tillid til det her hold når det kommer til det mentale robusthed, netop fordi holdet ikke har vist at være særligt robust de forgangne ca. 6-7år!

flere af spillernes fuldstændige mentale kollaps er så symptomatisk for flere af dem når tingene ikke køre, deres bundniveau er lige så frygteligt som deres topniveau er godt og flere har til dato at vise at det skulle ændre sig, dette ses meget tydeligt med Brozovic!

Hvorfor jeg stadig ikke tror det her hold bliver til væsentligt meget mere end det er nu, der er alt for store udsving og niveauet på bunden er så pinligt at det halve burde være løgn. Sådanne udsving er ikke acceptable hvis man vil være med i top 3, der kan man altså ikke tillade sig at have sådanne udsving.
Skrevet af OC
Kan vi tabe en kamp, uden at du begynder at tale om mentalitet, Z4E?

Jeg ved jo godt at svaret er nej, men det er sgu´ lidt træls i længden.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er bare så typisk.

Vi har lige vundet syv kampe i streg, hvoraf vi i nogle enkelte, som mod Lazio, Genoa og naboerne spiller fantastisk flot (i.e. vi har et godt generelt niveau), og hvor vi i et par stykker ligeledes enten kommer bagud eller får en reducering i hovedet (dvs. det mentale har været i orden).

Vi spiller én ringe kamp, og så er det sædvanlige hylekor i gang igen. "Det her hold har ingen rygrad", "et symptomatisk mentalt kollaps", "skrøbelig selvtillid".

Bla.

Bla.

Bla.

Kald mig dum, men jeg vælger altså lige at se fadæsen mod Atalanta i en større helhed; altså at vi i syv kampe i streg har vundet, på grund af flot fodbold og en god dosis grinta. En enkel svipser, på en lorte bane i et lorte vejr, mod et, trods alt, ikke ueffent Atalanta hold, ændrer ikke på det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Acheron 3
Jeg forstår heller ikke idéen med at fokusere på en enkelt negativ kamp når der lå en flot stime forud for den. Alt andet lige så bør i komme tilbage på sporet mod Frosinone efter landskamppausen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Det er også et svært tidspunkt at møde Atalanta på. De er kommet rigtig stærkt igen efter en svingende sæsonstart og har vundet fire kampe i træk.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Bestemt, og så er de i forvejen også en svær modstander - især i Bergamo.

Det handler dog ikke så meget om Atalanta. Lad os sige, vi havde tabt til Frosinone, så havde det heller ikke ændret noget. Vi var ind i en flot stime, så i stedet for at male fanden på væggen, fokuserer jeg nu hellere på den og forventer da også klart, at vi bouncer tilbage i næste kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af inter bedre end sex
Grunden til folk maler fanden på væggen er ikke fordi vi løber ind i et nederlag til Atalanta, men nok mere på den måde som vi taber på. Hvis vi havde spillet en fornuftig kamp og var rejst hjem med et nederlag på 2-1 så tror jeg ikke folk ville reagere så negative. Desværre har vi stadig væk et problem med vi brænder helt sammen en gang imellem og det er sku stærkt bekymrede.
Skrevet af Flying Dutchman
Igen; rolig nu.

Alle hold - også tophold - har kampe, hvor de spiller som en pose nødder og hvor intet fungerer. Det sker. Det kommer også til at ske igen.

Det er isoleret set ikke bekymrende. Hvis det her er startskuddet på en periode, hvor vi taber mod Frosinone og smider andenpladsen til Spurs, så skal jeg glædeligt vaske jeres pensler, mens I maler fanden på væggen - inden da, er det bare alt for tidligt til at konkludere noget som helst, men kun én enkel præstation som begrundelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ligesom jeg fornemmer det er tilfældet for både OC og FD, så må jeg sige at jeg finder det dybt enerverende, at der ikke skal mere end én virkelig dårlig indsats til, før diverse Interisti begynder at bræge op om krise, gentagelse af sidste års formdyk, DNA-problemer og hvad ved jeg. Og dét endda oven på en uafgjort mod Barcelona, en temmelig solid 3. plads i ligaen samt en gunstig 2. plads i vores CL-pulje.

Måske er det fair nok at man som Interisti ser spøgelser oven på de mange års skuffelser, men kunne man så ikke bare holde sig til at sige/skrive: "Ih jeg håber godt nok ikke at vi nu skal til at ramle ind i en krise igen" eller noget i den dur i stedet for ligefrem bare at erklære mulighederne for at hente en top 4 placering for døde? Det kan da ikke være rigtigt at man ikke selv kan se, at det virker bare en lille smule overilet (læs: dumt!) at komme med sådanne konklusioner oven på ét fucking serie-a-nederlag i næsten to måneder (hvor resten af kampene i samme periode i øvrigt er blevet vundet).
Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig, I4L.

I torsdags skrev jeg i Viola-tråden følgende:

Jep, stemningen er god (i Intertråden, red.) for tiden - men vi er kun et nederlag til Atalanta fra, at enkelte vil begynde at finde penslerne fremme igen, for så skal djævlen dælme males på væggen.

Bare kald mig den hollandske Nostradamus.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Real Madrid havde også et hav af kritikere efter 0-3 nederlaget til Sevilla, men nu er de inde i en fin periode igen. Der er bare dage, hvor tingene ikke fungerer, desværre.

Et godt Atalanta hold var bedre på dagen, og så er der ikke så meget mere at sige. ;)

Jeg er helt enig med FD i, at hvis vi taber til Frosi, og taber til Tottenham og PSV. Så kan vi måske godt begynde at bekymre os om nuværende sæson, men indtil da så skal vi bare nyde, at vi PT. er på en tredjeplads i ligaen, og en andenplads i CL.

Det eneste man kan håbe på nu, er at landsholdspausen ikke giver skader, så vi er klar til en hård December måned.
Grande Inter!
Skrevet af Interforlivet
@FD: Haha. Ja den kunne du da vist ikke have ramt bedre.

Tillykke med sønnikes barnedåb i øvrigt! Jeg går ud fra at han så nu - også officielt - hedder Marco;)
Skrevet af Martinovic
Som legenderne Van Basten og Van Bommel ;-)
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Van Bommel mangler lige et -o til sidst, Foggy! :)

Tak, tak - ej, Marco blev det dog ikke, ej heller ikke noget andet italiensk. Jeg foreslog, halvt for sjov, halvt i alvor, et mellemnavn á la Ivan, Stefan eller netop Marco, men min kone brugte hendes, i øvrigt velfortjente, "jeg-har-været-gravid-i-ni-måneder" vetoret.

Så det blev til et mere prosaisk navn - som jeg i øvrigt ikke vil ud med. Jeg kan dog afsløre, at den kan "oversættes" (og med "oversættelse" mener jeg Jan = John = Juan) til tre navne i den nuværende trup - og et par klubkoryfæer derudover.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvori bliver der skrevet at det ender i en katastrofe og nu går det galt, der bliver udelukkende givet udtryk for en skepsis overfor holdet og holdets mental styrke pga. fortiden.

Igen vi har 0 beviser for at det her hold kan holde dampen oppe og fortsætte en overordnet set fornuftig efterårssæson, der er Intet i de forgangne år der skulle indikere at det her hold er i stand til det, derimod er der uanede mængder af fortilfælde hvor holdet er falder fra hinanden, gået i stå, ja vi skal ikke længere tilbage end sidste sæson, hvor holdet holdt gik i stå i over 2mdr. !

Så holdet skal bevise at det ikke falder sammen igen, med andre ord har holdet har ALT at bevise, for beviser for at holdet kan holde sig i gang en hel sæson er der så godt som ingen af på stående fod, derimod er der masser af beviser for at vi ikke håndtere modgang synderligt godt.

Sammenligne os med hold der har en enkelt kamp hvor de spiller dårligt giver meget lidt mening, især når nævnte hold ikke har haft tendensen til at gå komplet i stå, og have lange perioder der er som nat og dag.
Skrevet af Martinovic
Van Bommel mangler lige et -o til sidst, Foggy! :)


Tanketorsk ja. Doh!

Så tager vi bare Marco Simone i stedet!
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Ah ja, det blev måske også lige kammeratligt nok herinde.

Hvori bliver der skrevet at det ender i en katastrofe og nu går det galt, der bliver udelukkende givet udtryk for en skepsis overfor holdet og holdets mental styrke pga. fortiden.

Det er derfor vi ikke ender i top-3 i år - med det niveau taber vi til samtlige hold i ligaen, og det koster for mange point over en sæson.

Hvis vi ender i top 4 med et bundniveau der vil være et Serie B bundhold værdigt, vil det nærmest være en sensation

Og ja ja, jeg er helt sikker på, du nok skal forsøge at vinkle den men én eller anden tentativ omgang semantik.

Igen vi har 0 beviser for at det her hold kan holde dampen oppe og fortsætte en overordnet set fornuftig efterårssæson, der er Intet i de forgangne år der skulle indikere at det her hold er i stand til det, derimod er der uanede mængder af fortilfælde hvor holdet er falder fra hinanden, gået i stå, ja vi skal ikke længere tilbage end sidste sæson, hvor holdet holdt gik i stå i over 2mdr. !

Vi har også nul beviser for, at det her hold ikke kan holde dampen oppe. Vi aner intet om, hvor holdet er henne, rent mentalt - hvilket også er OC´s, I4L´s og min pointe. Du og de øvrige pessimister kan simpelthen ikke tage den her kamp som enkeltstående case, når det netop - indtil det modsatte er bevist - er en enkeltstående kamp.

Det skriger jo til himlen, at vi vinder syv kampe i streg, ved flot og overbevisende fodbold, hvor holdet flere gange viser en enorm mængde rygrad og grinta, og at det tilsyneladende bare bliver glemt, så snart man render ind i et nederlag.

Det er enormt svært at tage seriøst.

Slå nu noget kold vand i blodet og vent i det mindste til efter vi har spillet mod Frosinone og Spurs. Det er ikke andet en urimeligt, at konkludere så meget, som du og andre gør, før I ved, om Atalanta-kampen var en enlig svipser.

Så holdet skal bevise at det ikke falder sammen igen

Synes du så ikke, de skal have en chance til det, så?

Som I4L skrev i går; det er dybt enerverende, at Intertråden skal oversvømmes med negative epistler, hver evigt eneste gang, der er et udfald. Vær nu i det mindste nuanceret nok til også lige at huske de syv foregående kampe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0