Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Din noget underfundige, men rammende Al Pacino reference gør det, trods alt, en promille mindre deprimerende. Tak!

I øvrigt en undervurderet film, efter min mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Kan ikke beskrive, hvor meget jeg hader de her ligegyldige landsholdspauser! Vrsaljko ser ud til for anden gang at være blevet skadet under en kamp for Kroatien. Hvor er det typisk. Kan virkelig ikke overskue, at vi fortsat bliver nød til at spille med D´ambrosio på den højre back..
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Bwah, D´Ambrosio er ingen Maicon, men overordnet set er han bundsolid, arbejder knaldhårdt og laver sjældent (kampafgørende) fejl. Desuden har han det med at score mål eller lave assists.

Det er ikke den plads på banen, vi er værst stillet ved én enkel skade.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Der vil jeg så tillade mig at være uenig. D´ambrosio er en gennemgående middelmådig spiller, og med ham på holdet kommer vi ikke til kunne kæmpe om titler. Han arbejder hårdt, det skal han da have, men bundsolid kan man ikke kalde ham. Der er en grund til, at klubben har hentet nye højre backs de sidste par år. Synes virkelig ikke han bidrager med meget.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, men der er også en grund til, at D´Ambrosio bliver ved med at få kampe, selvom man bliver ved med at hente backs. Der er også en grund til, at Dambro har fået debut på landsholdet i sin tid som Interspiller.

Vi kan være enige og at være uenige - men efter min ydmyge mening, er D´Ambrosio én af de mest undervurderede Interspillere i nyere tid, og han har statsene til at backe ham op i det. Endvidere synes jeg ikke, at Vrsaljko, indtil videre, har vist sig som en klar forbedring.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Nej Vrsaljko har indtil videre ikke vist sig fra sin bedste side af, og alligevel har han har stadigvæk vist en smule bedre kvaliteter end D´ambrosio. Han har jo ligesom Cancelo sidste sæson været plaget af skader, og da først Cancelo blev rigtig klar, så fik D´ambrosio ikke meget spilletid. Siger vel også noget om hvem Spalletti foretrækker, når Vrsaljko har startet inde mod Milan, Lazio og da vi mødte Barca hjemme, efter at D´ambrosio viste, at han ikke har niveauet til at møde tophold i det første opgør.

Siger ikke Vrsaljko nødvendigvis er løsningen på højrebacken, men D´ambrosio er det i hvert fald ikke. Han er en god breddespiller, og mere er han ikke. Føler ikke vi har haft mulighed for at se Vrsaljko fra sin bedste side af endnu. Han er ikke blevet brugt kontinuerligt pga. skader, rotation m.m., så han har jo ikke haft muligheden for rigtig at spille sig ind på holdet. Hvis Vrsaljko får muligheden for at vise bare en smule af de kvaliteter, som han viste under VM, så er han klart starter i min bog. Men ja, lad os vare enige om at være uenige.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman

Nej Vrsaljko har indtil videre ikke vist sig fra sin bedste side af, og alligevel har han har stadigvæk vist en smule bedre kvaliteter end D´ambrosio

Offensivt ja, defensivt nej.

Han har jo ligesom Cancelo sidste sæson været plaget af skader, og da først Cancelo blev rigtig klar, så fik D´ambrosio ikke meget spilletid.

Ahr, det er vist en tilsnigelse. Han var rigtigt nok skadet i det meste af september 2017, men derefter var han så også klar - og alligevel sad han det mest af efteråret på bænken, hvor D´Ambrosio spillede højreback og først Nagatomo og derefter Santon venstre.

Cancelo fik i efteråret blot én kamp på fuldtid - mod Sassuolo, den 23. december. Op til da fik han spilletid i fem kampe (sammenlagt 43 minutter), sad ude med en skade i fem kampe i streg i september og sad altså på bænken i seks kampe. Desuden stod Cancelo også for én af de ringeste præstationer, jeg længe havde set i en Intertrøje, mod mægtige Pordenone i CI.

Til sammenligning fik D´Ambrosio fuld spilletid i alle efterårets kampe, bortset fra tre, hvor han blev pillet ud i den 85. minut mod Crotone (småskadet, for Ranocchia), i den 77. minut mod Chievo (for Dalbert) og igen i den 77. minut mod Sassuolo (for Dalbert igen).

I foråret 2018, begyndt Cancelo at få mere spilletid, hvor det blev til fuld spilletid i alle kampe, bortset fra to - men D´Ambrosio blev jo bare rykket over på den modsatte, hvor han også fik fuldtid i alle kampe, bortset fra seks (én skade, én hel kamp på bænken efterfølgende, én karantæne og tre kampe skiftet ud).

Så det passer simpelthen ikke, at D´Ambrosio ikke fik meget spilletid. Han var den spiller, efter Handanovic, Skriniar og Perisic, der fik flest minutter i Serie A. Også i indeværende sæson er han i øvrigt én af spillerne, der har fået flest minutter.

Siger vel også noget om hvem Spalletti foretrækker, når Vrsaljko har startet inde mod Milan, Lazio og da vi mødte Barca hjemme, efter at D´ambrosio viste, at han ikke har niveauet til at møde tophold i det første opgør.

Det siger intet andet, end at Vrsaljko er en hel anden type end D´Ambrosio og at Spalletti omsider kan tænke taktisk på højrebacken. Eks. spiller Lazio med wingbacks, hvorfor en mere offensiv indstillet back giver nogle andre muligheder end en højreback, der tænker mere defensivt. Endvidere fik D´Ambrosio 90 minutter på udebane mod Barcelona og gjorde det for så vidt fint nok (jf. karakter fra diverse kilder) - i al fald ikke værre end Asamoah på den anden side eller Vrsaljko i den omvendte kamp.

Jeg står ved, at D´Ambrosio er én af de mest undervurderede Interspillere i nyere tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Min pointe med Cancelo sammenligningen var også, at han startede ud med en skade, som gjorde at han ikke fik mulighed for at blive spillet ind på holdet i efteråret. Lidt ligesom med Vrsaljko. Da Cancelo så endelig fik spillet sig ind på holdet i forårets kampe, så fik D´ambrosio ikke mere spilletid som højreback. Kan godt se jeg skulle have formuleret mig anderledes.

Det at D´ambrosio fik så meget spilletid på venstrebacken i stedet for var vel også mere på grund af mangel på kvalitet på den position sidste sæson. Men det er en helt anden snak. Lad os komme tilbage til det, der her startede med. Jeg er bare frustreret over, at Vrsaljko igen er blevet skadet, da jeg føler han har meget mere at bidrage med, og ikke rigtig har haft muligheden for at vise det.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Spalletti pointerede ellers et par gange, at Cancelo´s manglende spilletid snarere bundede i, at portugiseren lige skulle vænne sig til taktikken i Serie A, end noget andet. Det er værd at benævne her, at det altså var Nagatomo og Santon der holdte Cancelo på bænken. Det var jo tilsyneladende ikke et problem for D´Ambrosio, at henvise Santon til bænken, selvom han er højrebenet.

Det at D´ambrosio fik så meget spilletid på venstrebacken i stedet for var vel også mere på grund af mangel på kvalitet på den position sidste sæson

Tja, den manglende kvalitet var åbenbart ikke nok for Spalletti, at bringe Cancelo i spil hurtigere end januar ´18.

Jeg er bare frustreret over, at Vrsaljko igen er blevet skadet, da jeg føler han har meget mere at bidrage med, og ikke rigtig har haft muligheden for at vise det.

Lad os nu se, hvor slemt det står til - men jo, det er da ærgerligt. Og jo, Vrsaljko har meget potentiale. Jeg er dog fortsat tryg ved, at have Dambro rendende rundt derude; det skal nok blive småt med tunneller og driblinger, men i det mindste bliver det bundsolidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
netop derfor giver rygterne om en transferfri Salvio mening - som erstatning for Politano, som vi nok ikke har råd til at redeeme.
Det samme med Vrsaljko.


Hvis Inter alligevel snart skal af med Vrsaljko, giver jeres diskussion ikke så meget mening :/
Er det sandt det her citat, (af OC) har Inter ikke købt Politano og Vrsaljko ??
Skrevet af Martinovic
Er det sandt det her citat, (af OC) har Inter ikke købt Politano og Vrsaljko ??


De er hentet med købsoption.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facc

Snart og snart - vi har ham sæsonen ud, så jeg synes da, diskussionen isoleret set giver fin mening.

Lad os nu se hvad der bliver til med de 50 mio. €. Det er selvfølgelig nok en gang en blow til vores ambitioner, men det er langt fra det største beløb, vi har skullet af med, FFP-wise. Ausilio har efterhånden vist sig som lidt af en wizard hvad angår frie transfers her og der, og selvom det selvfølgelig ville være bittert, at gå glip af Vrsaljko og især Politano (Baldé not so much...), så har jeg fuld tillid til, at den sportslige ledelse nok skal redde kastanjerne ud af ilden og ride stormen af.

Desuden ved vi jo ikke, om de 50 mio. ikke kan komme i hus ved billetsalg - eller i al fald en stor sjat af dem. Antonello har i hvert fald bebudet, at det nok er snarere end senere, at Milan og Inter overtager GM, så det er jo ikke helt umuligt, at vi allerede fra foråret kan begynde at tjene penge på vores publikum.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det ville som sagt være intet mindre end fantastisk hvis stadionplanerne bliver til noget. Og hvis det endda allerede lykkes inden den næste FFP-deadline, jamen så vil det da bare være helt perfekt. Jeg krydser stadig fingre!

I øvrigt: Med hensyn til Vrsaljko, så er købsoptionen altså "kun" på 17,5 mio. Så mon ikke vi under alle omstændigheder får råd til at beholde ham? Det tror jeg personligt vi gør.
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men så skal der jo findes 50 + 17,5 mio. €, for at beholde Vrsaljko.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er jeg skam med på. Min pointe er blot at jeg ikke tror, det bliver Vrsaljko-handlen, der bliver prioriteret, når der skal findes poster til besparelser/indtægter i henhold til FFP-kravene. Jeg føler mig ret overbevist om at Vrsaljko også er Inter-spiller efter sommerferien.

Men altså det er jo bare min mavefornemmelse. Som du selv har været inde på, jamen så kan der nå at ske utrolig meget inden sommerferien der kan ændre omstændighederne på alle mulige måder. Så lad os se hvad der sker. Man fornemmer at "Køb/overtagelse af GM" fx står højt på to-do-listen lige pt. Det kan vi selfølgelig kun være meget tilfredse med da det jo netop er en omstændighed som i dén grad kan ændre vores muligheder for økonomisk ageren ret så væsentligt.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg håber, du får ret - og jeg håber, vi kan skaffe de 50 mio., uden at give afslag på diverse godter. Jeg ville være enormt ked af at miste især Politano.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Mærkelig diskussion.

Vrsaljko har intet bevist (til at retfærdiggøre hans købsoptions-pris), og så har han en vis historik med skader... som nu fortsætter hos os. Niveauforskellen mellem ham og D´Ambo - hvis der er en - er minimal.

Politano og FFP er langt vigtigere.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Vrsaljko har intet bevist
Det er jeg meget uenig i. Jeg synes han har været ganske stabil i sine præstationer indtil videre. Og jeg synes netop at stabiliteten i hans indsatser har vist at vi har at gøre med en meget dygtig HB. Det bekræfter hans VM samt hans præstationer i Atletico-trøjen jo også. Så at han måske ikke rent niveaumæssigt har toppet hos os endnu, er da på ingen måde ensbetydende med at han intet har bevist, ligesom det på ingen måde heller skal holde os fra at indløse hans klausul efter min mening. Hvor skulle vi ellers finde en back med hans niveau til 17,5 mio.? Og ja jeg er med på at vi har D´Ambro i forvejen, men skal vi spille med blandt de helt store, skal vi naturligvis have minimum én klasse-backup til hver plads. Og dér vil en duo på HB udgjort af Vrsaljko og D´Ambro jo være noget nær perfekt. Så selvfølgelig skal vi købe ham hvis det på nogen måde er/bliver muligt.
Skrevet af OC
...intet bevist, i vores farver naturligvis.

Hvad hvis han forbliver mere eller mindre kronisk skadet indtil sommer? Så er det også bare fjong?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er tilbøjelig til at være enig med OC her. Jeg havde - og har stadigvæk - store forhåbninger til Vrsaljko, der var fantastisk i Sassuolo, gjorde det godt i Atletico og selvfølgelig også på det kroatiske landshold. Han har mange af de egenskaber, som vi har manglet siden Maicon. Han har længe været på min ønskeseddel, så at sige.

Men der er ikke meget i hans præstationer i Intertrøjen indtil videre, er får mig til at blive ivrig efter, vi skal smide 17,5 mio. € efter ham. Skader er én ting - men det har bare ikke været så prangende igen. Han har efter min mening ikke været bedre end D´Ambrosio (nok på niveau med hinanden), så hvis valget skulle stå mellem at punge ud for Politano og for kroaten, så er valget efter min mening en nem én.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0