Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(191311211301)
Jeg vil våge at påstå, at en bedre forsvarsspiller ville have vundet den duel, så man havde undgået den ballonbold til at starte med. Når det så er sagt, så klantrer jeg ikke D´ambrosio for det her nederlag. Hele holdet spillede jammerligt.

Icardi er også skyggen af sig selv. Hans nærmest umenneskelige evne til at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt i feltet er efterhånden længe siden vi har set. Havde han overhovedet et skud på mål i dag?
Selvfølgelig også svært med et midtbane, som ikke kunne føre bolden frem til sidste tredjedel af banen.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Interforlivet
Tænk at vi i slutningen af januar ligger nr. 3 med henholdsvis 5 og 6 point ned til nr. 4 og 5, kun har tabt én af de sidste 5 kampe (og i øvrigt vundet 2), og at man så stadig skal sidde med følelsen af at vi er et hold i krise. For det er i dén grad den følelse jeg sidder med.

Den offensive del af vores spil er jo helt væk. Vi skaber nærmest ingen chancer og ligner ærlig talt et hold fuldstændig blottet for ideer til, hvordan vi skal ændre på den tendens. Det er decideret rædsomt at se på. I går startede vi rigtig godt men faldt så tilbage i elendighedssporet efter Torinos scoring. Samtidig formåede vi i den gode periode blot at skabe en enkelt stor mulighed ved Lautaros afslutning efter et par minutters spil. Vi skal nærmest tilbage til Mazzari-tiden for at finde en lignende omgang patetisk "angrebsspil".

Det er virkelig bekymrende synes jeg. Og at Perisic så oven i købet stikker halen mellem benene gør blot min bekymring større. Og det samme gør Politanos reaktion på sit røde kort i går. I min optik er vi gået fra at ligne et sammentømret hold i balance til at ligne et hold i decideret opløsning. Og dét vel at mærke på temmelig kort tid.

Er jeg den eneste der sidder med denne fornemmelse?
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, det er du ikke. Det er ganske fantasi- og idéløs, offensiven kører slet ikke og så kan det være ligegyldigt, at vores defensiv egentlig gør det godt. Det er jo ikke fordi Torino kom frem til det helt vilde i går - og deres mål er jo knap nok en chance - men når vi selv skaber cirka ingenting, så kan også det være ligegyldigt.

Det værste er næsten, at jeg ikke umiddelbart kan se, hvad Spalletti skal gøre anderledes! Nu forsøgte han at ryste posen i går, men Icardi var stadigvæk usynlig og isoleret det meste af kampen.

Vi må håbe, det vender næste kamp. Det er i al fald vores held, at vores umiddelbare konkurrenter også er ringe kørende.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Tuttosport har udpeget Skriniar, De Vrij og (og jeg håber, I sidder ned) Dalbert som de bedste (læs: mindst ringe) Interspillere i Torino kampen.

De må have tabt sutten i Torino.

Ikke kun var han den dårligste Interspiller på dagen, han var også kampens dårligste. Og uden at jeg har set de øvrige kampe, føler jeg mig rimelig sikker på, han også begik rundens dårligste indsats. Hell, den kandiderer til sæsonens dårligste Interpræstation.

Skriniar var heller ikke på sit sædvanlige niveau - men trods alt acceptabelt.

De Vrij er jeg enig i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nerazzurri
I Tuttogobbos optik er alting bizart.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Interforlivet
Ærgerligt at Bologna ikke lige ventede en uge mere med fyringen. Selvom han kun har en uge, skal Mihajlovic nok få hævet niveauet inden kampen mod os (der skal så heller ikke særlig meget til men alligevel).
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er nu ikke så bekymret desangående. Jeg forventer ikke, at en middelmådig træner som Mihajlovic får vendt skuden på under en uge - ikke mindst da Bologna´s trup ikke just er noget at råbe hurra for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(191311211301)
Eftersigende har både Vecino og Miranda også indgivet transferanmodninger nu. Gad vide hvad der er sket siden, at hele 3 spillere nu vil væk? Det er ikke helt normalt, at så mange spillere decideret anmoder om at komme væk. Meget mystisk.

Selvfølgelig forståeligt nok at Miranda gør det, når man tænker på, at han gået fra at være fast til at sidde på bænken, men alligevel.

Bliver nogle hektiske sidste dage i transfervinduet, hvis der skal findes erstatninger til dem alle sammen.
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Flying Dutchman
Tja.

Der spekuleres i, hvorvidt Spalletti har mistet omklædningsrummet, hvor nu hele tre spillere vil af sted. Det tror jeg nu ikke, i og med de (øjensynlig) vil væk af forskellige årsager:

- Perisic vil gerne prøve PrL-bold.
- Miranda vil spille mere.
- Vecino vil tilsyneladende gerne til den unavngivne klub, er skulle have budt på ham - og er desuden træt af den vedvarende (men berettigede) kritik fra både medier og fans.

Af sted med dem! Som udgangspunkt skal vi ikke have spillere i klubben, hvis ikke de gider at være der. Isoleret set er det heller ikke det vildt sportslige, der går tabt - men det gør da, at vores i forvejen smalle trup bliver lige det smallere endnu, så der skal da om ikke andet findes numeriske erstatninger.

Vi har fået Soares ind, mens det virker til, at Carrasco også så småt nærmer sig. Derudover skulle vi have budt på (en for mig ukendt) Agustin Almendra, der har tolv seniorkampe for Boca Juniors på CV´et.

Derudover har vi gennemført endnu en handel, som dog er gået under radaren. Gravillon er tilbage i folden, men bliver lejet ud til Pescara resten af sæsonen. Han skulle have været noget af en oplevelse hos i Delfini, så umiddelbart er det fine sager.

Slutteligt har Politano fået to kampes karantæne. Det er jo latterligt, når nu hans gule kort for film ikke var andet end en fejldom. Han skal stadigvæk lukke røven til dommeren dog...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
Jeg er i rystet over, at det eneste vi indtil har hentet er en back. Vi stod med samme problem sidste år ved denne tid, hvor vi så hentede Rafinha til at løse vores offensive problem, hvilket han var med til. For måske er vi nr.3 i år, men det mener jeg er mere fordi Roma har været dårlige og ikke os som har været gode.

De spillere vi fik hentet i sommer har I mine øjne ikke gjort os bedre offensivt på nogen måde. Så hvorfor henter vi så ikke nogen ind?? Vi kan sagtens låne spillere, så der spiller FFP ikke ind. Venter vi på at Ninja løser det for os?? Som jeg virkelig slet ikke kan se. Vi skal bruge en offensiv midtbane spiller, det er så tydeligt som noget kan være.

Lige nu er Keita ude med skade, Perisic som ikke træner med (Ved ikke om han spiller de næste kampe) Politano er ude i to kampe. Så spiller vi med 3-5-2 igen, som gik elendigt imod Torino eller vil vi smide Lautaro ud på en kant??
Skrevet af Flying Dutchman
Der skal også lige være spillere, som kan lejes og som er interesserede i at komme til os, ikke? Jeg er riiiiiimelig sikker på, at Marotta, Ausilio og resten af den sportslige sektor har arbejdet på højtryk for at løse de mest nærværende problemer - men går den ikke, så går den jo bare ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
I denne periode med lav moral må man jo så prøve at finde andre ting man kan glæde sig lidt over. Såsom at de små Juventusdrenge nu igen, igen, igen missede chancen for at ændre på det faktum, at kun ét italiensk mandskab nogensinde har vundet The treble.

Herligt:)
Skrevet af L'Imperatore
Helt enig IFL :)

Hvor gad jeg iøvrigt virkelig godt at se Chiesa i trøjen, men hvem ville ikke det efterhånden. Han bliver nok en anelse urealistisk med den sæson, han er ved at lave.

Men damn Barella og chiesa, så skulle jeg nok holde kæft resten af næste sæson.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Interforlivet
Men damn Barella og chiesa, så skulle jeg nok holde kæft resten af næste sæson.
Det skulle jeg nok også! Desværre er det nok (som du også selv er inde på) ren ønsketænkning - i hvert fald hvad angår Chiesa.
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg synes nu, at Chiesa har været lidt bob-bob i indeværende sæson. Jeg så ham dog gerne i Inter-trøjen ikke desto mindre.

Barella er dog ønskespilleren!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Tjaa måske jeg er forblindet af hans nuværende form. Det er en politano med et slutprodukt
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Jep. Politano er godt nok også falmet en smule her på det sidste - det tilskriver jeg dog helt sikkert, at resten af holdet er faldet i form.

Vi skal s´gu på hesten igen! Milan er så småt kommet i gang, Sampdorioa gør det heller ikke helt skidt, Atalanta er ved at være en trussel. Vi har tredjepladsen og den skal vi beholde. Hvis vi så samtidig lige kunne snuppe pokalen, så er sæsonen blåstemplet - så en sejr over Lazio i aften vil være en god måde at kickstarte sæsonen på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det bliver meget spændende at se om spillerne kan finde ud af lade være med at lade sig påvirke af al den negativitet der er forbundet med klubben i øjeblikket. Uden at have kigget i historiebøgerne mener jeg vi har ret godt tag på Lazio på GM. Så kan spillerne bevare fokus, bør der være ok muligheder for avancement.

Ved I egentlig om den bliver streamet på Youtube ligesom nogle af de andre Coppa-kampe er blevet det?
Skrevet af Flying Dutchman
Det vil jeg umiddelbart tro - men jeg har ikke tjekket efter. Ellers er jeg sikker på, Reddit kan være behjælpeligt.

Det er to ramte storklubber der møder hinanden i hvert fald. Kan vi tage skalpen i aften, bør det have en positiv indflydelse på holdet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Det skriver diverse nyhedsmedier, så den burde blive vist i aften.

Vi trænger til en positiv oplevelse, ellers er jeg bange for at nogle af spillerne kommer ind i en dårlig periode. Jeg tænker her at Lazio umiddelbart måske også er i samme situation. De burde have vundet mod Juventus :)

Men ingen grund til panik. Hvis vi kan få hul på bylden i aften, så skal der nok ske noget.
Grande Inter!
annonce
0