Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
...

Kæft, en gang lort.

Jeg trænger til en pause fra det her hold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Ninja var virkelig forhastet og alt andet end Ninja-agtig til det spark. Dumt at blæse til den uden videre strategi på det afgørende spark
Skrevet af OC
Ud med Romanista-fulderikken. Permanent.

Spalletti følger ham nok.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(191311211301)
Nå.. Så må det være Europa League man går efter... Trist
FC Internazionale Milano JZ4 - Legenden over dem alle #HandanovicTheKing
Skrevet af Interforlivet
Hvis vores træner-direktør-konstellation efter sommerferien hedder Conte-Marotta, så kommer min loyalitet på prøve. Det vil føles som en lille kniv i mit sort-blå hjerte, og alene udsigten til det gør mig trist til mode.

PS: Hvis Spallettis udlægning af Perisic-sagen er sandfærdig, så har Marotta da i dén grad jokket i spinaten.
Skrevet af L'Imperatore
Er utrolig ambivalent ved tanken, omvendt jeg synes virkelig holdet trænger til et ordentlig spark et vist sted, som Conte har været garant for de steder han har været. Omvendt kunne han sagtens spille meget uklar med en række af spillerne, og ender det så som det gjorde med Diego Costa?
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fint vi ikke skal bruge flere krafter på den ligegyldige cup, jeg tvivler for i øvrigt stærkt på nogle får sparket af den grund, det er jo heller ikke fordi Juve eller Napoli imponerede.

Det vigste er stadig tilbsge og Spaletti skal nok få gang i holdet igen ligesom han gjorde sidst, det er bare den klassiske Inter januar depression.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er enig med dig i at vi ligner en klub der trænger til en eller anden form for opvågnen. Men derfra og så til en accept af at vores klub drives af to Juventus klubikoner, der er fandeme langt i min verden.

Jeg er langt nok oppe i årene til at undlade at skrive ting som: "Hvis det sker, så er min tid som Inter-fan fandeme slut" eller "Hvis det sker, så sætter jeg min fandom på pause". Men som jeg skriver, så vil en sådan konstellation virkelig teste min loyalitet, idet jeg vil få utrolig svært ved at acceptere det.
Skrevet af Interforlivet
Haha. For fanden Z4E. Mage til kontrær bruger skal man sateme lede længe efter:)
Skrevet af kim000
Sad igår og drømte om vi bare prøvede at hente nogen, men måtte skuffet se, at vi ikke formåede at bruge vores vindue på noget. Så hvad fanden skulle vi hente Marotta for? Han har skaffet os en back, flot!!. Ja vi har hentet Godin, men det er ikke noget nyt, at vi henter en klasse CB til klubben, det skete også før Marotta.

Så lige nu, kan jeg ikke se at vi kan komme op af hullet. Jeg ved godt, at vi har haft et Januar slump, men sidste sæson der hentede vi Rafinha, som vi alle ventede på. I år har vi ikke hentet nogen, så hvordan kreativiteten lige pludselig skulle blomstre med de spillere vi har på midten, det er utrolig svært at se for mig.


Før sæsonen blev vi kaldt anti-juve, men med de udsigter med Marotta og måske Conte (Blev set ude foran inters HQ) så er vi bare mini juve. Det er sgu klamt og det kan jeg næsten ikke overskue. At det skulle være planen for inters fremtid gør ondt i hjertet...... Jeg ved selvfølgelig ikke med sikkerhed, at Spalletti bliver fyret og at Conte kommer, men vi kan vel alle være enige om, at det er et scenarie, som sagtens kunne finde sted.

Skrevet af kim000
Og til jer som tror at det nok skal gå, så har Icardi ikke scoret i åben spil siden PSV og Inter har ikke scoret i åben spil i tre kampe i streg. Hvis det er ikke dybt bekymrende, så ved jeg ikke hvad er. Også at vi ikke formår at bruge vinduet til noget, mener jeg, godt kan komme os til at koste CL pladsen, så sort synes jeg det ser ud lige pt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ro på, Lazio, Roma eller Milan er altså for det første ikke stærkere og ej heller synderligt bedre kørende hvor det gælder!

Det har hele tiden været en kamp om at komme i top 4 med nævnte klubber, vi har gode kort på hånden og i sidste sæson havde vi de samme kreativitets og scorings problemer på nuværende tidspunkt og vi sad alle og råbte katastrofe, vi løste det alligevel og det skal vi nok også i denne, kønt og målrigt med denne trup bliver det nok ikke, men en stor del af vores problemer skyldtes lige nu først og fremmest en form dyk, præcis som sidst, af erfaring så er der ingen grund til at gå samme vej igen.
Skrevet af Flying Dutchman
Vrsaljko bliver erstattet på registreringslisterne af Soares for både EL og Serie A, og har dermed spillet sin sidste kamp i Intertrøjen i denne omgang.

Trist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af inter bedre end sex
Nå 25 minutter spillet og stadigvæk har vi ikke haft et skud inden for rammen.
Skrevet af L'Imperatore
Hvor længe skal det blive ved ? Det er jo absurd så latterligt ringe vi er til at sætte noget spil sammen
Pazza Inter Amala
Skrevet af OC
Ser frem til 60 minutters ørkenvandring ala. håbløse indlæg efter håbløse indlæg og nul åbenlyse chancer.

Det ville ikke gøre mig noget synderligt, hvis Spalletti ryger når vi taber den her.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
Ser frem til 60 minutters ørkenvandring ala. håbløse indlæg efter håbløse indlæg og nul åbenlyse chancer.

Det ville ikke gøre mig noget synderligt, hvis Spalletti ryger når vi taber den her.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
Icardi brænder en 100 % chance efter 1 min., siden har de intet produceret. Bologna foran efter hjørnepark, imponerende så blottet for selvtillid holdet er. Bologna står, quelle surprise, dyb, men det har man ikke noget løsninger på overhovedet.

Bevægelse er fraværend foran boldene, og rummet bliver nu endnu mindre. Mon ikke det ender med en ørkenløs time og en sejr til Sinisa. Pt. er jeg sgu ikke særlig optimistisk.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Magnifico
Bologna står, quelle surprise, dyb, men det har man ikke noget løsninger på overhovedet.

Lyder som en Pioli-plan.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af L'Imperatore
Vi skal jo faktisk frygte alle pt hvis mægtige Bologna på vores egen hjemmebane kan vinde og være langt farligere .
Pazza Inter Amala
annonce
0