Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Søren F er gud
Men er planen at vi skal spille med 2 angribere, er 1 ny angriber vel ikke nok....?
Lautaro, Lukaku, Dzeko lyder da i mine øjne som 3 spillere, der kan supplere hinanden godt.
Måske er det for optimistisk.....
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja det bliver formentligt en 3-5-2 i en eller anden afskygning.

De tre bagerste bliver selvsagt, Skriniar, Godin og De Vrij. Den centrale midt ligner Barella, Brozovic og Sensi.

Der hvor der er ret så store spørgsmålstegn er på wingback pladserne og de forreste to, jeg regner dog med Martinez tager den ene angrebs plads, den anden derimod er umuligt at sige da indkøb her lader noget vente på sig. På højre wingback ligner D´ambro det oplagte valg, venstre derimod ja det er lidt af et åbent spørgsmål. Dalbert har været brugt en del i optakten og han har også farten hertil men hans placeringsevne eller mangel på samme er mildest talt en smule bekymrende.
Skrevet af Flying Dutchman
venstre derimod ja det er lidt af et åbent spørgsmål.

Asamoah. Desuden har Dalbert spillet godt her i opstarten, så der er også en mulighed der (hvis han beholdes). Han vil også være en fin wingback, så længe hans defensive opgaver begrænses. Lige hvad angår dem giver han mig endog mange grå hår.

Vi mangler reelt set kun én spiller til startelleveren, og det er en makker til Lautaro. Politano kan også spille angriber, men de to ligner hinanden for meget i statur.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja ham eller Dalbert, jeg er dog ikke synderlig oppe at køre over nogle af de to
Skrevet af Flying Dutchman
Det er, med al respekt, ikke vigtigt; Asamoah er det oplagte valg til venstrewingback, hvorfor det selvfølgelig ikke er et åbent spørgsmål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Perisic er vel også i spil til pladsen ved siden af Lautaro som tingene ser ud lige nu.

Jeg er desuden enig med dig, FD. Asamoah er det naturlige 1. valg på venstre WB. Det regner jeg også stærkt med at Conte synes.
Skrevet af kim000
Marotta har udtalt, at man ville hente to angribere. En ung og en ældre. Så ved selvfølgelig ikke om det ændret sig siden, men det var ihvertfald planen.

Lige nu, der er det Rebic, cavani og dzeko som der skulle være dem vi vil have, hvis ikke lukaku kommer på magisk vis.
Hvis vi henter rebic, vil det så betyde 3-4-3? For kan da ikke se ham og pericis spille sammen oppe foran. Men må dog indrømme, at hvis det er de spillere vi vil have, så ser det i mine øjne sort ud. Det er ikke det angreb som jeg ser skulle kunne udfordrer juve og napoli. Og er Martinez klar til at være fast starter? Ved godt han har været god til Copa America, men der var også en del kampe i sidste sæson, hvor han ikke var tilstede, da han fik chancen og omvendt kampe, hvor han var god. Jeg er usikker...

Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan godt forstå, Conte har svært ved at placere Perisic. Han har spillet angriber i de sidste par kampe - og desuden høstet ros fra Conte - men han vandrer alt, alt, alt for meget væk fra pladsen, hvilket efterlader hans makker i angrebet noget isoleret. Det er også derfor den gode Ivan er et oplagt salgsemne.

Det Lautaro/Politano har brug for, er en figurativ blok granit, som holder sig centralt oppe foran og som sørger for, at den anden, noget mindre (og derfor mere dynamiske) spiller bliver sat i scene. Det er også derfor, Conte har forelsket sig sådan i Lukaku - og hvorfor han ville være noget nær perfekt for hans spillestil. For ikke kun er Lukaku netop en spiller, der med ryggen til målet kan modtage en bold og spille den af igen (enten til makkeren eller til de fremadstormende midtbanefolk), eller gøre noget selv qua sin ikke dumme teknik. Det har også tydeligvis været en mangelvare i opstarten: vi spiller bolden endog meget godt ud af forsvaret og vores midtbane og wingbacks kommer virkelig godt med - men så snart bolden kommer op til Perisic/Esposito/Longo/Puscas, så går det i stå, fordi de reelt set er placeholders til de "rigtige" angribere kommer til.

Selvom jeg i og for sig (og balladen til side) er enig med KM i, at der ikke findes mange bedre 9´ere end Icardi i form, så gør Lukaku´s egenskaber ham til et bedre match for os i næste sæson og den form for fodbold vi vil spille.

Af samme årsag er jeg heller ikke synderligt bekymret om hvorvidt vi lander Lukaku (eller subsidiært en anden angriber af samme statur) eller ej. Min klare fornemmelse (underbygget af diverse mere eller mindre seriøse rygtebørser) er, at der sker en hulens masse bag kulisserne for både at skibe spillere af sted og hente erstatninger ind - og i skrivende stund vil jeg være mere overrasket, hvis vi står uden Lukaku til september end vice versa. Der er generelt stilstand i markedet lige nu, og de europæiske tophold ser lige lidt hinanden af. På ét eller anden tidspunkt går karrusellen dog i gang, og så skal der nok komme gang i den igen.

Derudover er jeg svært begejstret for Sensi. Ham tror jeg, vi bliver rigtig glade for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Esposito blev set som motm af de fleste fans på Instagram mod PSG.
Perisic er for mig et bedre valg til venstre wingback end Dalbert. Spalletti brugte ham også sådan nogle gange.
Conte har brugt DAmbro mest som højre centerback indtil Godin ankom fra ferie. Men mon ikke han også æder sig ind på Conte og nappe højre wing.
Lige nu ville en 3-4-3 passe bedst til truppen, men Conte er boss og for ham er 3-5-2 det bedste.
Skrevet af Interforlivet
Bare af ren nysgerrighed (og med al respekt selvfølgelig), FD. Hvor ved du fra hvilken slags angrebsfodbold Conte gerne vil praktisere i Inter? Eller antager du bare baseret på interessen i Lukaku? Jeg synes nemlig personligt det er svært at afgøre ud fra træningskampene, Contes udtalelser samt transferrygterne.

PS: Helt enig omkring Sensi. Han ligner en opgradering.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facc

Jeg så ikke netop PSG kampen, så det er meget muligt. Han skulle også være et ret stort lys, så jeg håber da på, at han indgår i truppen.

Jeg havde også troet, at Perisic ville være en shoe-in på venstrewingback; et højt arbejdsratio og en stor arbejdsiver, kombineret med en god grundkondi og (hvad jeg troede) en fin taktisk forståelse. Men Conte er tydeligvis ikke enig med mig i det.

Jeg tror i øvrigt også, at Dambro kommer til at sidde meget tungt på den højrewingback - selvom Candreva nu har gjort det fint.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Altså, jeg ved det selvfølgelig ikke - men ud fra hans udtalelser, samt taktiske dispositioner i tidligere klubber (og landsholdet), tegner der sig et relativt helstøbt billede, synes jeg.

Hos Juventus spillede han ofte med en stor angriber ved siden af en mere teknisk type (eg. Llorente og Tevez). Da han var landstræner, ser vi lidt af det samme (Pellè og Éder), mens han hos Chelsea i mesterskabssæsonen gerne brugte Costa og Hazard (der så godt nok kom lidt dybere fra). Kombinationen synes dog at være tydelig; to angribere, der typemæssigt komplimenterer (og ikke ligner ) hinanden.

Som Conte selv har udtalt, så "angribes der med fem og forsvares med fem". Fire af de fem forsvarende spillere giver sig selv; Godín, Skriniar, De Vrij og Brozovic (sidstnævnte har en vigtig rolle som opspilspunkt og spilfordeler). Den sidste "forsvarer" afhænger lidt af situationen, vil jeg tro. Angribes der igennem midten, forventer jeg klart, at én af de to wingbacks lige holder lidt tilbage; angribes der over kanterne, så må enten Sensi eller Barella holde lidt igen.

Slutteligt synes jeg, at der spilles tempofyldt og ikke mindst med henblik på at holde på bolden. Samt vil han også gerne se sideskift, for derved at skabe lokale overtals situationer - det lægger en 3-5-2 i al fald enormt meget op til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Radja på vej til Firenze... på lån, selvsagt. Vi udsætter bare balladen med et år, mister (hypotetisk) en af vores bedste spillere, og skaber på ingen måde plads i budgettet til en erstatning.
Det er hovedrystende.

Læg dertil vores angriber-situation, og Marotta begynder lidt at lugte af en fraud.
La prende Vecino.
Skrevet af Lehrer
Som Romafan er jeg meget overrasket over at Radja er faldet i unåde. I hans tid i Rom var han ofte blandt banens bedste, og jeg elskede særligt hans arbejdsraseri. Jeg tog ham gerne tilbage.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Søren F er gud
2 angribere i front, bringer minderne tilbage til midt 90´erne med først Branca, Ganz og Carbone, samt år eller 2 efter med Ronaldo, Zamorano og Recoba.
Skrevet af L'Imperatore
Godt nok svært ved at se hvad vi får ud af den her handel hvis det er uden købsobligation. Vi kan da kun miste på den handel ved at låne. Han bliver jo ik nemmere at afsætte næste år
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(511433202601)
Nogen, der ved præcis hvornår transfervinduet i Italien lukker?
Har læst nogen steder at det er den 23/8 inden første runde og andre steder 2/9.
Sidste år var det inden første runde.

Derudover håber jeg lidt på vi kommer af med Dalbert og satser på Dimarco, selvom rygterne siger vi skal af med ham.
Syntes han vil passe godt ind i wb rollen med sin offensive indstilling.
Defensivt vil han også blive endnu bedre med de 3 "bag" ham.

Politano rygtes også væk. Forstår ikke man har brugt penge på ham når man vidste at han ikke ville passe ind i systemmet.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(042125212608)
Realiteten er vel også den at ikke mange vil have en 30årig spiller der har peaket, der oveni er kendt for sin meget lidt professionelle livsstil med smøger, sprut og meget fyldige personlighed. Klubberne var villige dengang han var blandt de bedste på sin position og i forhold til type, men når karrieren er ved at gå på hæle så bliver villigheden til at tage at føle på.

Han var gedigent fejlkøb og at vi mistede Zaniolo på det gør kun ondt værre.

Klubben har nok gjort alt hvad den kan for at afsætte ham, men der skal også være en køber og det kan være ekstremt svært i et trægt marked.

Jeg har intet som i absolut intet set i Dimarco der gør at jeg syntes det overhovedet giver mening at satse på ham. Dermed ikke skrevet jeg ser noget stort lys i Dalbert, men det gør Conte angiveligt og det må trods alt være ham der beslutter hvem af de to der er bedst egnet.
Skrevet af OC
At du vil kategorisere ham som et fejlkøb, gør det ikke mindre dumt at skylle ham ud med badevandet. Han er på sine bedste dage den bedste på vores midtbane sammen med Brozo, og scorede mange vigtige mål og var kampafgørende for os op til flere gange sidste sæson.

Hvad er det helt præcist vi får ud af, at ikke have ham til rådighed i én sæson, og få ham tilbage et år ældre?
Det er en af de dummeste handler jeg længe har hørt om.

Klubben har nok gjort alt hvad den kan for at afsætte ham, men der skal også være en køber og det kan være ekstremt svært i et trægt marked.


Det var ellers noget af det os skeptikere blev forsikret om; at Marotta havde styr på den slags.
Nu sejler det i stedet.
La prende Vecino.
Skrevet af Nerazzurri
@KM


2/9.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0