Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Haha, endelig har vi de RIGTIGE Inter fans tilbage. Det har sgu også været nogle magre 4 år.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Il Maestro
Serie B here we come!

Rejs nu hjem, Rafa.
Razz har dog ret.
Skrevet af Lehrer
Il Maestro, hvem skal overtage ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Lehrer
Il Maestro, hvem skal overtage ?
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Il Maestro
Det er ligegyldigt.

Kantinedamen ville kunne gøre det bedre.

Efter sæsonen kan man så hente Andre Villas Boas tilbage. Så vil der også stadig være lidt Mourinho over holdet.

Razz har dog ret.
Skrevet af Halil
Gas:

"Til Benitez forsvar skal siges, at der har været mange skadet. Mourinho kunne stort set stille med det samme hold hver gang. Det har ikke just været tilfældet for Inter i år."

Alle hold får skader. Rygterne vil også vide, at det er Rafas træningsmetoder der er en af årsagerne til muskelskaderne.

Rafa overtog et flyvefærdigt hold, men det lader til, at holdet har brændt vingerne og nu er styrtet i havet med Rafa i spidsen.


Som tidligere skrevet, skal vi stadig takke os lykkelige for, at kassen er blevet smækket i og ingen spillere fra Liverpool er ankommet. Det ville have været håbløst!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gasbarroni

Alle hold får skader, men alle hold får ikke lige mange skadet. Sidste år havde I meget få?

I år skyldes de mange skader måske Benitez’s træningsmetoder, måske at spillerne har spillet alt for mange kampe det sidste år (rotation?), eller måske er det rent uheld.

Jeg er på ingen måde fan af Benitez og var, som jeg har nævnt flere gange tidligere, glad for at vi slap for ham. Men Bentiez har altså heller ikke de bedste arbejdsbetingelser.

Balotelli er ganske utålelig, men han kunne i det mindste komme ind og skabe noget ravage. Hvem har Inter på bænken i dag, der kan gøre det samme.

Spillere som Zanetti, Sneijder og Cambiasso er alle elendige i dag. Kan man give Benitez hele skylden for, at de ikke længere formår selv de simpleste ting?

Benitez eller ej, skal I nok komme igen!.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Halil
"Benitez eller ej, skal I nok komme igen!."

Det bliver så nok snarere på trods af Benitez og mere fordi truppen stadig er den bedste i serie A.

"Kan man give Benitez hele skylden for, at de ikke længere formår selv de simpleste ting?"

Næppe, men igen de gamle floskler med "det er nemmere at fyre træneren end hele holdet"


Jeg nægter iøvrigt, at Balotelli skal være en grunden til den taktiske ineffektivitet. Det kan ikke passe, at den bums havde så stor betydning...
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Gasbarroni
På SKY snakker de om en lang karantæne til Eto’o. Jeg tror dog, han slipper med 2 dage.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Indies
Puha. Det ser ikke godt ud for Inter og Rafa. Men betingelserne var da netop svære for manageren. Han kunne nærmest kun skuffe med et hold, der netop havde vundet alt med en noget smal trup, hvor der ikke blev roteret meget. Han har stået med et mæt hold og et slidt hold, og med forventningen om, at man ikke vil have udsving i forhold til sidste sæsons form. Har han leveret varen? Måske ikke. Var betingelserne for succes virkelig fantastiske? Nej.

Sidste sæsons topspillere viste toppen af deres niveau i 09/10-sæsonen. Sneijder, Milito, Lucio, Cambiasso og flere til var aldrig set bedre. Og holdets selvtillid og holdånd var under Mourinho nået klimaks. Inter kæmpede i Champions League næsten heroisk, bl.a. udtrykt ved det slid som en næsten ukendelig Eto´o lagde for dagen, og ligeledes ved den store offensive skaber, Wesley Sneijders, oversete defensive opgaver, hvor han til UG stækkede modstanderens spilopbyggende midtbanemand, om denne så hed Lampard eller Xavi. Alt var langt an på at sidste år skulle være året, hvor Inter skulle toppe, og man både for klubben og italien fik bevist sig selv internationalt. Efter en sådan bedrift, indsats og forløsning kommer der en naturlig periode, hvor man præsterer mindre godt. Du skal faktisk ikke længere væk end til finalemodstanderen i Champions League, Bayern München, som også synes ramt af en form for aftermath af hele fantomsæsonen sidste år, hvor man også fik vist omverdenen at man godt kan være med helt i toppen af international fodbold. Og hvad med hjemme i lille Danmark. Odense Boldklub, FCK eneste reele konkurrent i de seneste sæsoner. De er godt besat på samtlige pladser, har profiler af international klasse og en stærk bænk. De er sammenspillede, og har rutinen individuelt og som hold til at kunne udfordre FCK. De handler klogt ind, og nu skal de altså overtage tronen. Alt skal kuluminere. Og det gør det med et fejlslagent resultat for fynboernes vedkommende. Uanset resultatet vil der dog oftest komme en naturlig periode, hvor det går mindre godt. Der skal i hvert fald ikke meget modgang til for at udadtil stærke og velfungerende korthus vælter, som det måske er tilfældet i Inter.

I Inter mangler der fornyelse. Der er ikke sket meget henover sommeren. Ja, man har skillet sig af med et par katastrofale flop som fx Quaresma, og ja man har indarbejdet et par unge spillere i startopstillingen, men det er stadig FULDSTÆNDIG de samme spillere, som skal bære holdet frem og skabe succes for klubben. Af disse spillere har man spillere, som det måske var sidste chance for at vinde CL-trofæet (Zanetti, Lucio, Milito m.fl?), og flere spillere er blevet mod eget ønske (Maicon, Milito, m.fl?). Hvor skal gejsten og sulten komme fra?

Det havde nok været bedst at lade et par profiler smutte med Mourinho til Real Madrid, og have fået nogle af Benitez ønsker hentet ind. Sådan at man kunne starte et nyt projekt op med nye ideer og en ny måde at angribe spillet på i stedet for at Inter-manskabet sæson 10/11 skal forsøge at efterligne Inter-manskabet 09/10.
Skrevet af Pibe
Rafa overtog et flyvefærdigt holdAhh, han overtog vel snarere et hold, der havde toppet og en bænk bestående af nulbonner fra Chivu til Mancini. Det var rigtigt at sælge Balotelli, men han bidrog trods alt med 10 mål og en række assist i 09/10. Og ham havde man forventet at Coutinho og Biabiany skulle erstatte i forsvaret af en treble.

Skrevet af Flying Dutchman
Jeg nægter s´gu stadigvæk at føje mig til den voksende skåre af Benitez-hadende pessimister. En relativ svær opgave (i.e. overtage holdet efter sidste sæsons Treble) er blevet grænsende til det umulige med de mange skader. Jo, Benitez er måske ikke helt så god til at indgyde gejst hos sine spillere (hvilket vi især så mod Chievo i går), men bevares; også The Special One ville have mistet point med de mange skader. En lige så stor del af skylden, hvis ikke større, ligger hos Moratti, der har nægtet at gøre truppen bedre, for derigennem at skabe mere konkurrence, og for at bedre kunne opfange disse situationer.

Folk glemmer altså lidt, at Benitez i nogle kampe efterhånden har manglet hele seks spillere der spillede Champions League Finalen i forårssæsonen - og det inkluderer ikke engang Motta, der var ud med karantæne der, og Cambiasso, der er halvklar. Og når man skal skifte spillere som Katastrofen Nwaknwo og Alibec ind, så er det fanme også svært.

Jeg tror, at Inter stadigvæk bliver mestre i indeværende sæson. Det kan jo kun gå opad!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Benitez har jo selv påtaget sig opgaven, der er ingen der har tvunget ham til at træne klubben. Han vidste jo selv hvad han gik ind til. Han har så desværre vist, at han ikke er god nok til sådan en opgave - ærgeligt, men han fik chancen, og resultatet er -9 efter førstepladsen. Ikke godt nok!
Og hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg der er meget få trænere i verdenen, der ikke ville have givet deres venstre arm for at blive træner i Inter.

Om Mourinho havde tabt point med så mange skader? Det kunne man sagtens tillade sig at tro, men 2 point i 5 kampe mod henholdsvis Tottenham, Brescia, Lecce, Milan og Chievo, er altså fyringsværdigt, når man er træner i en storklub. Desuden tror jeg en stor del af skaderne , er Benitez´ skyld. Enten er der noget grueligt galt med hans træningsmetoder, eller også er vi bare usvindeligt uheldige - jeg tror det første er det mest sandsynlige.

Benitez´ største bummert, er dog, det system han spiller. At prøve at indføre en taktik, hvor spillerne skal presse som sindsyge hele tiden (det han spillede med i Liverpool), virker ikke så smart, når størstedelen af holdet enten nærmer sig- eller er over de 30 år, og desuden nærmest ikke har haft en pause fra fodbold i 2 år.
Skulle Moratti så have købt nogle spillere der passer bedre til systement - muligvis! Men, burde det nuværende hold i virkeligheden ikke være i stand til at vinde Serie A, uden supplementer udefra - naturligvis! Og især med henblik på de nye regler fra FIFA, og med tanke på Inters kæmpe underskud, virker det ikke så dumt endda at spare lidt, hvilket Moratti har gjort.

Benitez viker som en træt mand. Balladen i Liverpool har helt sikkert drænet en masse af hans energi, og set i bakspejlet, havde en pause fra fodbolden nok været bedst for ham. Han virker ikke til at være til stede i løbet af kampene, og han mangler en plan B. når A. ikke virker. Han har ikke fat i omklædningsrummet, og stort set kun Eto´o spiller på et højt niveau - resten er pinligt ringe.

Summma summarum, så tror jeg det er tid til han smutter. Med ham ved roret, er vi fryst fast i tabellen, og pessimisten/realisten inden i mig, siger at det næppe bliver bedre.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Benitez har jo selv påtaget sig opgaven, der er ingen der har tvunget ham til at træne klubben. Han vidste jo selv hvad han gik ind til. Han har så desværre vist, at han ikke er god nok til sådan en opgave - ærgeligt, men han fik chancen, og resultatet er -9 efter førstepladsen. Ikke godt nok!

Jeg siger heller ikke, at det ikke var Benitez´ eget valg at komme til klubben. Jeg mener dog, at en stor del af ansvaret for de dårlige resultater ligger hos de mange skader. Vi ved jo reelt set ikke om han er den rette træner for Inter, for han har vel egentlig kun trænet Inters reserver...

Desuden tror jeg en stor del af skaderne , er Benitez´ skyld. Enten er der noget grueligt galt med hans træningsmetoder, eller også er vi bare usvindeligt uheldige - jeg tror det første er det mest sandsynlige.

Jeg tror ikke, at Benitez´ træningsmetoder er skyld i skaderne - i hans tid i Liverpool og Valencia hørte man jo ikke om, at der skulle være abnormt mange skader i truppen. Jeg tror simpelthen, at de mange kampe i år er ved at indhente spillerne. Serie A, Coppa Italia, hele Champions League, samt at otte af spillerne også lige skulle afvikle en slutrunde i Sydafrika, betyder jo, at spillerne ikke har kunnet holde ferie på noget tidspunkt.

Skulle Moratti så have købt nogle spillere der passer bedre til systement - muligvis! Men, burde det nuværende hold i virkeligheden ikke være i stand til at vinde Serie A, uden supplementer udefra - naturligvis!

Tja, jeg var af samme mening! Men det virker som om spillerne er mætte - så det ville have været godt med noget konkurrence om pladserne...

Summma summarum, så tror jeg det er tid til han smutter. Med ham ved roret, er vi fryst fast i tabellen, og pessimisten/realisten inden i mig, siger at det næppe bliver bedre.

Og hvem skulle så overtage?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Jeg siger heller ikke, at det ikke var Benitez´ eget valg at komme til klubben. Jeg mener dog, at en stor del af ansvaret for de dårlige resultater ligger hos de mange skader. Vi ved jo reelt set ikke om han er den rette træner for Inter, for han har vel egentlig kun trænet Inters reserver...


Ja, men hvis han direkte er skylden (hvilket vi jo ikke ved, det kan være jeg skyder med løst krudt her, men så mange skader blot på grund af uheld, virker usandsynligt), kan man ikke have ret ondt af ham.

Jeg tror ikke, at Benitez´ træningsmetoder er skyld i skaderne - i hans tid i Liverpool og Valencia hørte man jo ikke om, at der skulle være abnormt mange skader i truppen. Jeg tror simpelthen, at de mange kampe i år er ved at indhente spillerne. Serie A, Coppa Italia, hele Champions League, samt at otte af spillerne også lige skulle afvikle en slutrunde i Sydafrika, betyder jo, at spillerne ikke har kunnet holde ferie på noget tidspunkt.


Igen, man kan kun spekulere. Men jeg mener da også, at Liverpool havde en del skader i løbet af den sidste sæson han trænede dem?

Og hvem skulle så overtage?


Det er her det store problem ligger!
Der synes at være en mangel på kvalificerede afløserer, som vel og mærket kunne være interesserede, men man jo tage hvad man kan få. Spalletti kunne være en mulighed, Mourinhos gamle lærling Boas (?) en anden. Personligt synes jeg et frækt bud kunne være Zeman - kan ved hvordan tingene fungere i Italien. Dog synes hans seneste par ophold ikke ligefrem at ose af top-klubber, men lad os nu se.
La prende Vecino.
Skrevet af Fribytter
Benitez var i LFC kritiseret for at tage for meget hensyn til spilleres fysiske form kontra deres spillemæssige form. Han roterede for meget eller rettere forkert.

Forsvaret i Valencia talte iøvrigt spillere som Djukic, Angloma, Pellegrino, Ayala og Carboni - ikke ligefrem unge spillere, og her blev han heller ikke kritiseret for hans træningsmetoder.

Nu er det selvfølgelig belejligt at se det som træningsmetoder vs. uheld, men kan de mange skader ikke hænge sammen med, at spillerne er udkørte fysisk ovenpå sidste sæson og VM? Mourinho er jo nok den toptræner, der anvender mindst rotation.

Hvis det er træningsmetoderne, kunne det også tænkes, at Benitez ikke har det samme datagrundlag at vurdere en spillers fysik ud fra som i LFC.

Hvis Moratti bare havde sat sig lidt ind i Benitez´ tilgang til fodbold, så ville han vide, at Benitez´ koncept kræver meget fysisk (uden at det automatisk medfører, at der drives rovdrift på spillerne). Og Moratti stod altså i en bedre position end Benitez til at vurdere truppens fysiske forfatning. Moratti vidste eller burde have vidst, hvad Benitez´ koncept kræver. Og lå det klart fra begyndelsen, at Moratti ikke ville købe spillere?

Det virker mere logisk at rette en kritik af konceptet i den nuværende situation. Hvis presspillet ikke kan fungere optimalt, er det så ikke bedre at satse på andre ting taktisk? Her er Benitez givetvis begrænset, men omvendt virker det utrolig inkompetent at hente en træner ind, hvis varemærke er presspil og en vægtning af fysik, hvis truppen er i dårlig fysisk forfatning, og bredden ikke er den bedste.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Tja, der er ikke vildt mange muligheder, og især ikke midt i et sæson:

Hiddink vil ikke, tror jeg - på trods af, at Italien og Tyrkiet nu ikke er lysår fra hinanden rent geografisk.
Zico kunne være en mulighed. Men han er jo ikke ligefrem så rutineret som Benitez.
Klinsmann nævnte jeg allerede inden i sommers. Jeg tror, det kunne være meget spændende med Klinsmann ved røret. Ikke kun har han en glorværdig fortid i klubben, han er også en god, hands-on, motiverende træner. Men vil han flytte fra USA?
Zeman er et meget frækt bud endda! Næsten for meget... Sidste gang Zeman trænede et decideret tophold i Serie A er for snart tolv år siden; AS Roma. Der er sket meget sidenhen.
Gasperini har jeg altid været meget begejstret for! Han har personligt forvandlet Genoa fra et elevatorhold, til et hold der kæmper/kæmpede med om de lavere europæiske pladser. Ham så jeg egentlig gerne komme, hvis Benitez giver op/bliver fyret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pibe
He he.

Klassebud de nederste 4.

Erik Rasmussen er i øvrigt også fri på markedet.
Skrevet af Gasbarroni
€30.000 i bøde og 3 dages karantæne til Eto’o, blev det til. Det betyder, at han misser Parma, Lazio og Napoli.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Il Maestro
Og dermed er der ikke flere angribere tilbage...

Et 2-tal på søndag må være weekendens bedste spil.
Razz har dog ret.
annonce
0