Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan nu godt leve med et lån uden købsoption, når nu United er klar til at betale klart hovedparten af hans løn. Sanchez er en her og nu løsning - og hvis han bliver en succes, så må vi jo se om vi kan tilknytte ham permanent.

Angående Biraghi/Dalbert byttet, så er jeg endog meget begejstret. Dalle har haft en okay opstart (hvor okay er det operative ord), men det udvisker ligesom ikke to sæsoner af ren og skær elendighed. Jeg får stadigvæk kuldegysninger af, hvor tæt han var på at koste mod Empoli tilbage i maj måned. Good riddance! Det kan godt være, at Biraghi ikke er den mest sexede spiller at hente ind, men han er bundsolid, god begge veje, har et godt indlæg og så tæller han som clubgrown. Det er en god deal for os.

Mario til Lokomotiv er også okay! Vi slipper for hans løn, alt i mens der også er en købsoption på 18 mio. € på ham. Lad os håbe, han præsterer godt for dem og at de lægger de 18 mio. og at vi går i nul på ham, FFP-wise.

Slutteligt meldes det, at Flamengo køber Gabinogol fra os, for 18 mio. € - også her går vi i nul. Lidt trist, men europæisk fodbold var lige et skridt for langt for den gode Barbosa. Han bomber godt nok igennem i Brasilien dog...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Facchetti

Det er jo helt vildt så mange flere der kommer på GM. Fandme flot!

Ingen over, ingen ved siden af. Sig hvad man vil om Conte - men han har godt nok skabt en masse hype omkring klubben.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Ingen over, ingen ved siden af. Sig hvad man vil om Conte - men han har godt nok skabt en masse hype omkring klubben.
Det har han helt sikkert. Men for mig peger pilen dog mere på Suning. Jeg er ærligt talt dybt imponeret over at de har formået at skabe fremdrift på nærmest alle parametre lige siden de overtog ejerskabet. Ved hjælp af kloge ansættelser, en fornuftig transferstrategi og et massivt fokus på udvidelsen af Inter-"brandet" har de formået at skabe en bølge af optimisme i Inter som har forplantet sig både i truppen (hvilket eksempelvis har gjort det nemmere for os at holde på guldkorn som Skriniar) og blandt alverdens Interisti.

Så jeg tilskriver faktisk dem en stor del af æren for at vi ser et næsten fuldt GM mod Lecce.

Jeg har selv været skeptisk til tider omkring især ansættelserne af de to Juve-mænd. Men jeg må ærligt erkende at det (indtil i hvert fald) ser ud til at ansættelserne var de helt rigtige.
Skrevet af Slettet(042125212608)
64000 mod et bundhold det er fuldkommen vanvittigt, skal love Conte og en gang historisk investering har en effekt.

Jeg syntes ærligt talt pointen med Dalbert/Biraghi byttet er på det lettere ligegyldige plan, ja vi slipper af med en spiller hvis defensive evner er under serie B niveau men Biraghi er ikke noget kvantespring i kvalitet og udgøre ingen reel trussel til Asamoah. Men i det mindste egen avl og vel også hovedforklaring på man overhovedet har overvejet ham, jeg har hvertfald svært ved at komme i tanke om andre rationelle grunde.

jeg falder ikke over i begejstring af Sanchez , men han giver da noget bredde og i det mindst uden nogen form for optioner/obligationer så det er forhåbentligt en enkelt sæson, til næste sommer må vi godt hente en med lidt flere fremtidsperspektiver og sult.

Mario også på lån, bedre end han blev jeg håber han ligesom Perisic og Nainggolan får en brandsæson så vi ikke skal igennem møllen en gang til, til næste sommer.
Skrevet af Chino
En almindelig lejeaftale er selvfølgelig at foretrække fremfor en købsobligation. Vi skal ikke binde os til at købe en så løntung spiller, hvis han ikke præsterer.

Historierne om en option på 15 mio. euro lød måske også næsten for godt til at være sandt. Under alle omstændigheder synes jeg, det er spændende at prøve Alexis Sanchez af i Serie A igen. Han var i fin form under Copa America, og tror egentlig bare, han har brug for noget luftforandring.

Det eneste minus er, at han risikerer at presse Lautaro Martinez ud på bænken. Argentineren har jeg stadig store forventninger til, men kan frygte, at tålmodigheden ikke er der til, at det bliver i Inter, at han forløser sit potentiale. Han greb heller ikke for alvor chancen mod Lecce, hvor han var lidt for usynlig, og burde have åbnet ballet med en hovedstødsscoring.

Biraghi-Dalbert-byttet giver fin mening. Selvom Biraghi ikke er noget kæmpetalent, er han mere defensivt solid end Dalbert, og så er det rart at få flere italienere ind på holdet. Jeg synes, det klæder holdet med spillere som Sensi og Barella. Candreva er også velkommen i den form, han viste mod Lecce.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Jeg syntes ærligt talt pointen med Dalbert/Biraghi byttet er på det lettere ligegyldige plan, ja vi slipper af med en spiller hvis defensive evner er under serie B niveau men Biraghi er ikke noget kvantespring i kvalitet og udgøre ingen reel trussel til Asamoah.

Det er med al mulig respekt noget sludder. Det er almindelig anerkendt, at Biraghi i sidste sæson var én af de bedste på sin plads i ligaen - hvilket også blandt andet har ført til fem landskampe siden oktober sidste år. Så ikke kun er det en markant bedre spiller end Dalbert (ikke mindst qua de krav, Conte har til sine backs), men han er af samme årsag også en langt større "trussel" til Asamoah.

Sidstnævnte imponerede i øvrigt heller ikke ubetinget mod Lecce. Offensivt var det meget fint, men han efterlod godt nok Skriniar mange gange i den defensive fase. Det ville ingenlunde overraske mig, hvis Biraghi bliver førstevalg inden længe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg ville ikke sætte en lighedstegn ud fra at Conte er kommet og tilskuertallene.
Sidste år og året før, der faldt tilskuerne i takt med månederne og havde intet med resultaterne.
Tilskuerne strømmer til de kampe, hvor de regner med vi vinder og stort.
Eks lagde vi ud med 60000 de første to kampe på torino og Parma, men efterfølgende mod Caglari og Fiorentina var der kin 55.
Der var endda også 64000 da vi mødte Frosinone.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Chino
Nej, man ikke konkludere, at Conte alene trækker mange tilskuere til, men det er åbenbart, at entusiasmen omkring holdet efter et historisk ambitiøst transfervindue (herunder tilføjelsen af en toptræner) er meget høj. Og også højere end nogen tidligere sæsoner.

Derfor har vi solgt rekordmange sæsonkort og for første gang åbnet for en venteliste. 64.000 mod Lecce er meget flot og også markant højere end de tidligere sæsoners åbningskampe.

Skrevet af Flying Dutchman
Netop, Chino.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Så 64000 mod Lecce er bedre end 64000 mod Frosinone?

Der var også optimisme da vi ansatte DeBoer. Det gik ikke så godt. Der var også masser af store køb og en ansat en toptræner.
Der var også optimisme omkring da vi ansatte Spaleltti. Det gik OK. Der blev købt derudaf i 2 år. Endda med en italiensk toptræner.
Så hvorfor sku Contes ansættelse anderledes end de andres?

Historien har vist, som jeg skrev, at kampe hvor man forventer en klag sejr og vi dominerer trækker flere tilskuere end kamp mod Udinese og Fiorentina, som vi tit har problemer med.
Derby, NPoli og Roma trækker typisk mange til.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Chino
Jeg har på intet tidspunkt sammenlignet Lecce-kampen med Frosinone. Fordi de ikke er sammenlignelige. Jeg sammenlignede åbningskampe og salget af sæsonkort. Her slår vi rekord på begge parametre og ret markant i forhold til tidligere sæsoner.

Til De Boers første hjemmekamp dukker 40.000 mennesker op. Det er altså immervæk en kæmpe forskel fra 64.000.

Til Spallettis første hjemmekamp mod Fiorentina trækker vi 52.000. Fint tal, men stadig meget langt fra 64.000.

Desuden: Jeg synes, det er absurd at sammenligne ansættelserne af De Boer og Spalletti med Conte. De Boer var et sats og på ingen måde en toptræner. Han havde gjort det fint i Ajax, men så var den heller ikke længere. Spalletti har et godt ry i Italien og er bestemt en dygtig træner, men Conte er altså på en anden hylde. Du kan bare starte med at kigge på deres trofæer.

Transfermarkedet i år overgår i øvrigt de seneste ti sæsoner med flere længder. Indrømmet, Barbosa, Joao Mario og Candreva var spændende signings til De Boers Inter-hold, men at bruge ca. 1,5 mia. kr. og hente en topangriber som Lukaku er udtryk for en aktivitet på transfermarkedet, som vi ikke har set siden vi hentede Eto´o og Sneijder før tripletta-sæsonen.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Alle 3 har 7 trofæer...Spalletti med 2 mesterskaber og de 2 andre med 4 hver....så wooooooow kæmpe forskel....

Igen, tilskuere tallet er afhængig af modstanderen og forventninger.
Om det åbningskamp el ej..

Self kan du forvente flere salg af sæsonkort og billetter. Om træneren hedder Conte el Solbakken er lidt ligegyldigt i vores klub. Det handler om klubbens forventninger og hedder ejeren Moratti el Suning er også ligegyldigt.

Klubben sætter en forventning frem og det er den som tilskuerne kommer for at se.

Vores gennemsnit hed 58000 sidste år i ligaen og hvis man trækker kampen mod Sassuolo fra, hvor der kun var 11000 pga karantænen, så hedder gennemsnitten 61500. Så nej, det er ikke vanvittig mange man har trukket. Den ligger omkring gennemsnittet.
Sæsonkortene var nærmest også udsolgt i slut juli i sidste sæson.

Lad vær med at lave et fjer til 10 høns.
Ja, der er en optimisme iblandt fans, men gør det ikke til noget større end tidligere.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Interforlivet
@KM:
Igen, tilskuere tallet er afhængig af modstanderen og forventninger.
Om det åbningskamp el ej..

Self kan du forvente flere salg af sæsonkort og billetter. Om træneren hedder Conte el Solbakken er lidt ligegyldigt i vores klub. Det handler om klubbens forventninger og hedder ejeren Moratti el Suning er også ligegyldigt.

Klubben sætter en forventning frem og det er den som tilskuerne kommer for at se.
Med al respekt, KM, så er det jo det rene vås det der - faktisk så meget at der er dele af det jeg reelt set ikke forstår.

Selvfølgelig har ansættelsen af Conte noget at gøre med den aura af optimisme som klubben oser af i øjeblikket. Og selvfølgelig har den optimisme meget at skulle have sagt i forhold til det imponerende tilskuertal mod Lecce. Og nej, det er som du påpeger, skam ikke første gang under Sunings ledelse at der er stor opbakning at spore. Men det gør da for pokker ikke mandagens tilskuertal mindre imponerende.

Og selvfølgelig er det på ingen måde ligegyldigt om træneren hedder Conte eller Solbakken. Faktisk har jeg svært ved at pege på noget i denne sammenhæng som er mindre ligegyldigt end lige det. Det har da enorm betydning da ansættelse af en ny træner i fodboldverdenen jo generelt har en enorm signalværdi. Signalværdien i Conte-ansættelsen er tydelig for enhver: Vi skal lukke hullet op til Juventus. Og det er præcis det som tilskuerne mod Lecce er kommet for at se.

PS: At påstå at Contes trofæhøst ikke er særlig meget mere imponerende end Spallettis og De Boers er i øvrigt også useriøst. At vinde mesterskaber i både Italien og England - og så endda så tidligt i sin karriere som Conte har gjort det er ret unikt. Det kommer Spalletti og De Boer naturligvis på ingen måde i nærheden af.
Skrevet af InterFelice
Ikke for at fjerne opmærksomhed fra jeres ellers spændende diskussion om tilskuertal....

Men der er en gut på Twitter, der har analyseret vores taktik i kampen mod Lecce og det er interessant læsning: https://twitter.com/Scott_Geelan/status/1166437254891483137

Skrevet af Chino
Hvis vi er derude, hvor du ikke kan eller vil se forskellen på at vinde mesterskaber i Holland og Rusland vs. Premier League (i debutsæsonen) og Serie A, så stopper vi bare diskussionen her.

Klubben sætter en forventning frem og det er den som tilskuerne kommer for at se.


Præcis. Klubben har hentet en toptræner (altså en international toptræner, dvs. mindst et niveau over Spalletti og to-tre niveauer over De Boer), har brugt 1,5 mia. kr. og købt klubbens dyreste spiller nogensinde. Klubben har sat barren højt forud for denne sæson, og det kommer fansene for at se. I markant højere grad end tidligere, som jeg har dokumenteret i tidligere indlæg.
Skrevet af Interforlivet
Bologna henter Medel. Det bliver sgu helt hyggeligt at se den lille chilenske terrier igen.
Skrevet af Interforlivet
Tak for link, InterFelice!

Det er spændende læsning, og det er specielt opløftende at se de stillbilleder hvor vi har hele 6 spillere oppe omkring Lecces felt. Det er uden tvivl risky business (hvilket de mange chancer til Lecce også vidner om), men netop mod de "mindre" hold er det præcis sådan en tilgang der kan hjælpe os med at komme af med tendensen til at skabe ørkenvandringer i de "nemme" kampe.

Som journalisten skriver, bliver det spændende at se hvordan vi så griber det an mod de lidt sværere modstandere. For jeg har godt nok svært ved at se os spille offensivt mod eksempel Juventus i deres toiletkumme.
Skrevet af Slettet(511433202601)
Er sgu overrasket over at man kan være så naiv over nogle tal og danne sig tanker, der ikke er rationelle.

Så da vi hentede Benitez og ikke hentede nogle spillere i sommeren 2010, så var det fordi at folk var ellevilde over den sommer og tænkte at denne her slår sæsonen før? 10/11 havde 4000 flere tilskuere i gennemsnit end trible sæsonen...eller var forventningerne mon de samme og derfor strømmede folk....
Hvorfor mon vores gennemsnit var 6000 (Sassuolo kampen ik med i regnestykket) højere i sidste sæson end Triple sæsonen? Træneren er dårligere og truppen svagere...var det mon igen folks forventninger der fik dem til stadion?
Nååårh nej....det er sgu den kære Conte og de 1,5 mia, som vi næsten også for 2 år siden brugte mez Spalletti...

At man kan nedgøre mesterskaber i Rusland og Holland og så pointere 3 mesterskaber i Italien, med den trup Conte havde kunne han kun skuffe hvis ik det blev et mesterskab. De 2 andre havde vundet mesterskaberne med Juve...
Et mesterskab er et mesterskab...det eneste der kan imponere er HVEM man vinder den med og ik hvor man vinder den...
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(511433202601)
Derudover med jeres teori, så burde der komme min 70000 til næste hjemmekamp mod Udinese...lad os se
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Martinovic
Hvad gør klubben, hvis Icardi ikke bliver solgt?
Mojn do!
annonce
0