Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Vi kunne have ført 2/3-0 før Barcelona fik deres mål.
Vi spillet med i 65 min imod Barcelona hvilket er mega flot!! Og igen, hvis Barcelona er videre så stiller de altså med et b-hold.
Skrevet af Flying Dutchman
Barca er bare en helt, helt anden kaliber end Dortmund og det er de to andre der vil være de "nemmeste" 3p.

Det er meget muligt - men Barca imponerer ikke. Man skal ikke kigge længere end Barcelonatråden (og kamptråden fra i går) for at se nogle småbekymrede fans. Deres præstation mod Slavia i går var heller ikke just imponerende.

Jeg er enig med I4L. Selvfølgelig bliver det ikke let mod Barcelona og selvfølgelig gør vi os selv en kæmpe tjeneste, hvis vi "bare" vinder over Dortmund og Slavia - men vi kan sagtens spille lige op eller bedre end Barcelona, og da især på vores hjemmebane.

Niveaumæssigt er vi altså et godt stykke fra Barca, ligesom det er tilfældet med Juventus i den hjemlige liga, hvilket også blev bevist i netop de to kampe mod de to hold.

Uha ja - ét point; kæmpe niveauforskel.

Juventus har spillet rundt regnet én god kamp i Serie A i indeværende sæson - og det var mod netop os. De imponerer ikke, så det er noget af en tilsnigelse, at vi skulle være "et godt stykke" fra dem, alene på baggrund af én kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
I sidste kamp mod Barca kunne vi spille med i 45min og vi kom kun frem til en smule i første halvleg.
Mener du det seriøst det her? Vi "kunne spille med" og "kom kun frem til en smule"? Det er jo lodret forkert. Vi var klart bedst i første halvleg og burde have scoret et til to mål mere end hvad vi gjorde. Det kan der simpelthen ikke være to meninger om. Selv Barcelona-lejren gav udtryk for dette i post-match-interviewsne.
Vi skal altså hæve det niveau og ikke mindst holde i 90min.
Nej. Vi skal spille i 90 min. som vi gjorde i 1. halvleg i Barcelona. Og i og med vi denne gang er på hjemmebane (hvilket beviseligt gør os bedre og Barcelona dårligere), er dette naturligvis langt fra umuligt.
Barca er bare en helt, helt anden kaliber end Dortmund og det er de to andre der vil være de "nemmeste" 3p.
Var det derfor de spillede 0-0 i Tyskland i en kamp hvor Dortmund endda brændte et straffespark?
Niveaumæssigt er vi altså et godt stykke fra Barca, ligesom det er tilfældet med Juventus i den hjemlige liga, hvilket også blev bevist i netop de to kampe mod de to hold.
Vi er bag dem, ja. Men et godt stykke fra, det mener jeg sagtens kan diskuteres. Og nu skal man jo huske på at du i dit første indlæg gav udtryk for at man ikke "for alvor" kan regne med at kunne slå Barcelona. Sådan en påstand indikerer naturligvis at der er tale om en markant forskel i styrkeforholdet hvilket intet i sæsonen indtil videre tyder på.
Man kan ikke kalkulere med max point mod hold der beviseligt er en del bedre, og som netop har vist det forholder sig således i samme sæson.
Men at "kalkulere" med tre point er jo heller ikke det samme som at mene at vi "for alvor" har en chance for at slå dem. Det man du da kunne se?
Jeg er også ret sikker på Conte og spillerne godt ved at vi skal gå efter en sejr ude mod Dortmund for ikke at sætte os i en unødig vanskelig position.
Jeg tror også vi vil gå efter en sejr (dog uden at satse alt på det). Alt andet vil da også være fjollet. Vi er jo "beviseligt" bedre end Dortmund (for nu at følge din logik).
Hvilket jeg også tror på kan lade sig gøre spiller vi som vi gør i øjeblikket.
Det var da altid noget.
Det meste at glæde sig over er den hjemlige liga dog.
Næh. Det meste at glæde sig over er sådan set bare det hele.
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge både Bild og Kicker - som normalt er pålidelige - skulle vi være endog meget interesserede i Thomas Müller, der er røget ud i kulden i Bayern.

Kom bare du! Jeg er enormt charmeret af tyskeren, som nærmest er et unikum i fodbold - en spiller, der i høj grad har defineret sin egen rolle og som finder plads, hvor der ikke plads er.

Kunne vi få ham på et lån med købsoption/obligation, vil jeg være meget glad.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
FD

Har du nogle beviser for at vi kan spille op mod Barcelona i 90min, sidst vi mødtes løb vi tør for kræfter i anden halvleg og det var one way traffic efterfølgende. Nuvel vi klarede det fint taget det i betragtning og det var en god holdindsats, men det ændre ikke på at vi ikke holdt i længden og en fodboldkamp vare altså stadig 90min, det burde vi omend nogle vide. Vi har også mødt hold som spillede op mod os i en 60-80min hvorefter de løb tør og endte med et sikker og fortjent nederlag. Det er ikke andetleds for os, vi blev kørt trætte både mod Barca og Juve.

Altså medmindre man forestiller sig vi score på samtlige chancer også halve af slagsen kunne vi nok have scorer mere og måske hevet et resultat hjem. Men hvorvidt vi havde hevet point hjem kan vi umuligt vide. Det er langtfra givet det i sidste ende havde gjort en forskel. Sassuolo kampen viste omend noget at vi godt kan formøble sådanne føringer.

FD kampen mod Juve, man skal være noget postulerende hvis ikke man kunne se de havde et gear eller to mere ene os. Igen vi er meget tidligt på sæsonen og det bliver omendinteressant hvor længe vi kan holde kadencen og hvor meget vi slipper på i forhold til Juve. Det er ikke første gang vi er godt med får jul, men forskelle har det med at materialisere sig på den længere bane.
Skrevet af Flying Dutchman
Har du nogle beviser for at vi kan spille op mod Barcelona i 90min

Hvor har du da set mig påstå, vi stensikkert kan? Desuden tæller én kamp næppe som "bevis" for det modsatte. Barcelona har ikke været for gode, hverken i CL eller i ligaen.

vi blev kørt trætte både mod Barca og Juve.

Vrøvl.

Barcelona kørte os ikke trætte - de (læs: Messi) gik lige et gear op.
Vi blev heller ikke kørt trætte mod Juventus - vi bare bare markant dårligere end dem i den kamp. Det indikerer ikke noget som helst andet, end at Juventus var bedre i den kamp.

kampen mod Juve, man skal være noget postulerende hvis ikke man kunne se de havde et gear eller to mere ene os.

Sludder.

Desuden vedrører det jo ikke rigtigt min pointe. Du påstår, at vi, niveaumæssigt, er et godt stykke fra dem. Jeg kigger i tabellen og konstaterer stilfærdigt, at vi kun er ét point efter dem. Og jo jo, de var bedre end os i den indbyrdes kamp, men én kamp fortæller ikke en sæsons historie hidtil. Hvis du følger den logik - og det ser du jo ud til at gøre - så er Juventus på niveau med Fiorentina og Napoli dårligere end Cagliari.

Faktum er at Juventus fortsætter sidste sæsons takter, med ikke at imponere, men alligevel slæbe tre point med hjem. De spillede godt mod os, men ellers har det været på det jævne, for at sige det mild. Smalle sejre over Parma, Hellas, Brescia og Bologna (hvor man ikke var uheldig med at få tre point), samt en direkte heldig sejr over Napoli indikerer ikke et hold i hopla. Derfor er det selvfølgelig noget rendyrket sludder at påstå, at Juventus, lige nu, er et godt stykke foran os.

Det er ikke første gang vi er godt med får jul, men forskelle har det med at materialisere sig på den længere bane.

Spekulationer er komplet ubrugelige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Er det bare mig, eller bliver livet bare lige lidt bedre når Juventus smider point?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det kræver så vi ikke gør det samme... lige nu har vi givet lidt for mange chancer væk. Ikke just imponerende forsvarsspil vi har præsteret. I sig selv imponerende Parma ikke har scoret endnu.

Jeg får snart lange bolder af de passninger flere af spillerne præstere, det er godtnok upræcist.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja held mangler vi ikke

vel fortjent nok de har haft nogle gode chancer og kanon scoring af Karamoh, han har godt nok været en hovedpine for os i de første 20min.
Skrevet af Slettet(042125212608)
endnu en fejl og så score de ikke meget at sige til vi er ikke imponerende, ligner mere og mere et klart nederlag, hvis vi får et point i denne kamp med den lade attitude, mange fejl, elendige afleveringer og tilbageløb så fortjener vi ikke bedre.

Det ligner en seriøst bummert vi opgav Karamoh

Komplet opgivende attitude pt. ligner ja det gamle inter uden skyggen af rygrad
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hold kæft hvor er Martinez en diver og lad nu være med at smække høje bolde ind i feltet det er jo idiotisk

Fortjent at Parma er foran, de bedste chancer og de spiller os som vi skal, Karamoh har leget kispus med vores forsvar i hele første halvleg og køre os rundt som han har lyst. Der er derimod ekstremt svært at være imponerende af nogle hos os, hele forsvaret sejler og har mere end svært med især Karamoh. Midtbanen kaster den ene hovedløse bold væk efter den anden og bliver konstant overløbet og Candreva er Candreva.

jeg vil allerede nu godt sælge denne for et point for vi skal vende på en tallerken skal vi have mere ud af denne kamp, lige nu ligner et 1-3 mere realistisk imø.
Skrevet af Observatøren
Puha. Det er sgu ikke en for god første halvleg. Godin ligner lidt en gammel mand i aften.
Til gengæld så får JEG lange løg af at læse dine pessimistiske indlæg for tiden Z4E.
Jeg synes faktisk godt, at der kan dømmes straffe mod Lautaro. Men det kan bestemt også forsvares, at den ikke dømmes. Jeg ser dog på ingen måder, at Lautaro diver, som du skriver.
Skrevet af Observatøren
Men det er godt nok 2 kæmpe fejl fra hhv. Brozovic og Bastoni(tror jeg det var), som fører til de to Parma-mål. Det skulle aldrig være blevet til noget.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Man kan jo se at Martinez søger det straffe hele vejen.

Jeg er "pessimistisk" fordi det her er med en en vognlængde den mest elendige præstation i denne sæson, der er ikke synderligt meget der fungere og spillerne virker utroligt trætte hvoraf attituden er derefter. Der skal skiftes min et par spiller ud omkr. halvlegen der er bare for mange der falder komplet sammen her til aften og som ikke er til stede.

Jeg er hård måske men ikke urimelig hård, spillerne kan bare oppe sig, men sådan som de "spiller" så får man altså ikke 3p mod et Parma hold der kreere chancer efter lyst.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Hahahaha. Ligner det en bommert at vi gav Karamoh væk? Seriøst? Han har spillet sådan ca. én god kamp siden vi smed ham, og det er kampen i dag.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis man ikke kan se talentet trænger man til briller, han har jo splintret holdet fra hinanden, det her er ikke om antallet af gode kampe i denne alder, knægten er meget ung så det giver sig selv at der er udslag og han spiller altså for Parma der ikke just har imponeret hidtil.


Vi har dog oppet os gevaldigt pt.
Skrevet af Martinovic
Uha for en marginal kendelse, der gik jeres vej.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lidt tvivlsom scoring, men det tæller, jeg brokker mig ikke.


God respons holdet har vist... Conte må have snakket med store ord
Skrevet af Martinovic
Wow.

Der satte de lige streger tværs over banen, som viste, at Candreva var offside.

Hvad har de mon kigget på i VAR-rummet?
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Martinez var lidt for Lukaku blind der, der kom en medspiller på v side i en lang mere fri position

Biraghi laver godt nok mange personlige fejl bagi, det skal altså oppes det antal af ikke mindst på et beslutningsmæssig plan.


Det forstår jeg ikke? Martinez klart vores farligste spiller

Det er vist bare ikke Biraghis aften det var jo en håbløs berøring
annonce
0