Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi viste god karakter, men skarpheden var bare ikke god nok, der var bare ikke nok præcision, men vi gjorde det også svært for os selv efter en rædsel halvleg og på den baggrund kan man ikke være for utilfreds, men skulle en have fortjent en sejr var det os til sidst. Parma kom ikke frem til noget i anden og vi sad på alt spil og chancer men den helt store chance og præcision manglede. Ikke en katastrofe men man kan samtidigt ikke være tilfreds, forhåbentligt kan den virke som et wake up call om at man skal møde op til kampen mentalt. Der gik simpelthen for meget lad mentalitet Inter i den og det lignede længe noget man har set for mange gange før, men ros til Conte han kan simpelthen få gang i holdet noget tidligere træner ikke har formået.

Skrevet af Slettet(560810232201)
Øv. Super ringe 1. Halveg. OK 2. Halveg.
Når man ved at Juve taber point mod Lecce, så skal man have 3 point hjemme mod Parma, og så MÅ man IKKE, vise sådan en arrogant præstation. Utroligt.

Esposito skulle have ladet den gå til Lukaku til sidst, helt fri og kunne nemt have sikret os tre point der, men det er vel formentlig rutinen der mangler der.
Skrevet af Interforlivet
@Z4E:
Hvis man ikke kan se talentet trænger man til briller, han har jo splintret holdet fra hinanden, det her er ikke om antallet af gode kampe i denne alder, knægten er meget ung så det giver sig selv at der er udslag og han spiller altså for Parma der ikke just har imponeret hidtil.
Hehe. Jamen så mangler trænere og scouts i Inter og Bordeaux og Parma vel briller.

Skal vi skrives ved om et halvt års tid og så evaluere på "supertalentet"? ;)
Skrevet af Interforlivet
Der er svipsere i enhver sæson, og det her var så en af dem. Jeg er helt enig i at det var ekstra uheldigt når nu Juve havde X´et, men jeg hæfter mig nu mest ved at vi får kæmpet os tilbage og leverer ét tungt pres i hele 2. halvleg. Sådan noget så vi ikke sidste år. Der skal vi vel helt tilbage til Mou for at have set noget lignende. Og havde vi haft det fornødne held (i situationen til sidst fx), havde vi også vundet.

Ps: Vores mål til 2-2 er ren Juve-stil. Der er jo offside. Trist at sådan noget kan ske.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det gisnes om at det var en kompensationsdom fra VAR rummet, de turde ikke efter røve Inter efter kendelsen vedr. situationen med Martinez i straffesparksfeltet.

Hvilket ærligt talt ikke vil chokere mig hvis det er sandt, ville være klassisk italiensk.
Skrevet af Nickdkinter
Fandme skidt vi ikke vandt igår.
Men vi må videre, og vi skal tage alle de kampe seriøst. Der bliver ingen nemme kampe i år. Virkelig en skam nu når juve smider point.
Vi må videre der ikke andet for.
Skrevet af Flying Dutchman
Havde ikke mulighed for at se kampen i går - én der kan komme med et nogenlunde nøgternt referat?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Overordnet set var det lidt "én af de kampe". Generelt var det hverken rigtig godt eller rigtig skidt, men der var i høj grad tale om to forskellige halvlege.

1. halvleg starter noget sløvt. Vi triller for det meste bare bolden rundt i bagkæden mens Parma dæmmer godt op for både vores pasningsspil op igennem midten og i bredden. Samtidig er det hurtigt ret nemt at se at De Vrij mangler i bagkæden. Det er som om at der hele tiden er lidt usikkerhed både omkring opspillet og placeringen i det defensive blandt Godin, Skriniar og Bastoni. Vi får så et noget heldigt mål da Candrevas afslutning efter en returbold bliver afrettet af hele to spillere og snyder Parmas målmand. Hermed får vi en oplagt mulighed for at få lidt ro på og lade Parma (som tydeligvis var indstillet på at spille på kontra) komme til os. Det når vi dog knap nok da Brozo 2 min. efter målet i en ellers fuldstændig ufarlig situation sender Karamoh afsted mod målet med kun én Inter-forsvarer bag bolden. Det udnytter han, og vups så var det momentum Candreva havde skabt allerede væk. Kampbilledet ændrer sig da heller ikke. Vi formår stadig ikke rigtigt at blive farlige, og vi fortsætter med at se usikre ud nede bagi. Brozo synes så ikke at én gave er nok hvorfor han misser et nemt hovedstød og sender Karamoh afsted endnu engang. Denne gang har han Gervinho med som han med lethed spiller fri i feltet til en nem indersideafslutning, og så står det 2-1. Resten af halvlegen er mere af det samme. Dog med den undtagelse at Brozo er færdig med at servere bolden for Parmas angribere.

2. halvleg er ét langt og tungt pres fra vores side. Flere spillere spiller sig op, og specielt Barella, Candreva, Lukaku og Lautaro gør det godt. Vi får så også scoret på et "Juventus-mål" allerede efter 10 min. eller sådan noget men formår desværre ikke at sende flere bolde i kassen på trods af en del muligheder. Lautaro har endda en form for friløber lige efter målet hvor han så desværre bliver generet lige så tilpas meget at han ikke får afsluttet ordentligt på den. Samtidig holder vi Parma fuldstændig fra fadet, og den usikkerhed vi så i forsvaret i 1. halvleg er nærmest ikke-eksisterende i hele 2. halvleg.

Så ja, 2 halvlege - én rigtig skidt og én rigtig god. Og med lidt held i sprøjten havde vi da også vundet er jeg sikker på.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg takker! Bittert - men sådan er det jo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic

Wanda Nara reveals Mauro Icardi could have joined Inter´s arch-rivals Milan as "it would have been more comfortable for me."

Icardi ultimately left Inter for Paris Saint-Germain over the summer, but Wanda claims Milan werea real possibility for her husband.

"We had the possibility to take Mauro to Milan," she said on Tiki Taka.


"Personally it would have been a more comfortable choice, to stay in Milan, but a team like PSG have been the best decision of his career.

"Going to France was a difficult choice for me, seeing as I have just arrived here from Paris and tomorrow I go back. My children are in Paris. But this was better for Mauro´s career.

The striker has started his spell at Parc des Princes with already seven goals in as many games.

Skrevet af Nickdkinter
Ja endnu en gang lort fra hendes side af.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Who cares

I det hele taget befriende vi ikke skal høre på den spejlblanke dulle på daglig basis.
Skrevet af Interforlivet
Who cares

I det hele taget befriende vi ikke skal høre på den spejlblanke dulle på daglig basis.
Hørt!

Skrevet af Interforlivet
Det er på mange måder en interessant kamp vi står over for i morgen. Vi har ikke mødt Brescia i en officiel turneringskamp siden 2011 (sidst vi mødte dem bragte Samuel Eto´o os foran, Houssine Kharja - "hvem"!? vil nogle måske udbryde - blev skiftet ind, og Ivan Cordoba fik rødt kort efter Brescia havde udlignet til 1-1 hvad der skulle vise sig at blive slutresultatet.

Der er dermed ikke så meget indbyrdes historik at trække på hvad angår forventningerne til kampen. Mange havde et godt øje til Brescia inden sæsonstarten, og de har da også et par spændende spillere i især Tonali og den altid utilregnelige Balotelli. Sidstnævnte har på ingen måde fundet melodien endnu, men mon ikke han vil være lidt ekstra motiveret i morgen mod sin gamle klub. Om det så resulterer i en Messi-agtig performance (hvis han overhovedet stadig er i stand til at levere sådan nogle), eller om det resulterer i et rødt kort, bliver vi med stor sandsynlighed klogere på i morgen.

Samtidig er vi (som Conte også italesatte på pressemødet efter Parma-kampen) ramt lidt på fysikken, og det skal blive spændende at se dels hvor meget Conte vil rotere til kampen, og dels hvor meget energi spillerne vil være i stand til at mønstre.

Endelig vil jeg mene at X´et mod Parma har skabt lidt ekstra pres på os til denne kamp. Vinder vi, vil Parma-kampen hurtigt blive betragtet som en off-day. Taber vi point igen derimod, vil der sandsynligvis så småt allerede begynde at opstå kritiske røster som vil forsøge at tale os i retning af en startende krise.

Selv med Tonali og Balo i folden og selv med træthed i Inter-truppen er Brescia dog et hold vi bør slå. Helt nemt bliver det sgu nok bare ikke.
Skrevet af Nickdkinter
Nemt bliver det bestemt ikke!!
Men igen hvis vi skal være med hvor det er sjovt så kræver det altså 3 point. For hold som Napoli har slet
Ikk fundet formen, og er ramt på skader og masser af snak i aviserne. Og det skal vi altså udnytte.
Skrevet af Interforlivet
@Nickdkinter: Helt enig. Napoli, Roma og Lazios indtil videre nogen svingende resultater skal selvfølgelig udnyttes af os. Vi kan ikke regne med at de bliver ved med at smide "dumme" point.
Skrevet af Slettet(041433202601)
Tror ikke der var offside på Candreva. Den ene forsvars fod ophæver, men den er ik tydelig på billedet.

Til gengæld tror der var mere offside på Lukaku. Sjovt, at man ikke har set billeder af nogle linjer med ham.
Derudover viste manden sit tydelig manglende første berøring. Hvordan kan man koste over en halv milliard og blive kaldt som en verdensklasseangriber og så misse den i først omgang? Heldigt ingen forsvarsspillere var i nærheden.

Nu hvor nogen vælger at blande Icardis "fantastiske" agent ind på bordet, så er det mega godt, at han ik kom til nogen af vores rivaler.
Nogen har savnet hans mål i åbent spil og det har de fået i PSG.

Ærgeligt vi kom af med ham i forhold til bidraget på banen. Ham, Big Rom og Toro, så er det nok kun PSG og Barca, der kan være med på 3 fuldblods målscorer.
Skrevet af Interforlivet
Hehe. Selv når han scorer, er han dårlig. Veletablerede narrativer i fodboldverdenen kan være dybt enerverende til tider.

PS: Ny bruger? I så fald velkommen til!
Skrevet af Slettet(041433202601)
PS: Ny bruger? I så fald velkommen til!


ja :D Tak :)

Jeg siger ikke han er dårlig, men en "verdensklassespiller", der træner dagligt i snart, hvad, 12-13 år og har spillet fodbold siden han var 5-6 år.
Så skal man have LANGT bedre førsteberøringer. Ja, han har nogle evner, der er topklasse, men hans tekniske er jo nærmest en joke.
Der havde jeg nok foretrukket Dzeko, hvis jeg skal være ærlig. Samme målnæse, bedre targetman og bedre teknik.
Skrevet af Slettet(041433202601)
Men du må da give mig ret i, at hvis forsvarsspilleren havde stået 1 meter fra ham og han havde ramt den sådan og ikke scoret på anden berøringen, så havde man nok snakket om hvor dårlig en teknik han har, men nu hvor han scorer, så er det ikke samtaleemnet ;)
annonce
0