Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Antager du har talt med dem personligt, siden du så skråsikkert kan konkludere at det ikke fornærmede dem. I andet fald er det bare en "lidt" arrogant affejning af en debat.
Skrevet af Flying Dutchman
Så lad mig lige forstå det her ret.

Du og alle andre i den her debat får lov til at tolke, læse og fordreje Conte´s udtalelser efter behag.

Men når jeg gør det, skal jeg stå figur til sådanne kommentarer?

Og så er jeg arrogant?

Roger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(511433202601)
Jeg syntes at Contes udtalelser kan pege 2 veje. Han fornærmer dem ved at snakke dem ned, men samtidigt forsvarer dem, ved at sige, at man ikke kan forvente det er dem, der skal gå forrest.


Det havde Gabigol også, din pointe er?


Gabigol blev købt ind til at gå direkte ind og være en af de bærende spillere offensivt.

Der er mange unge sydamerikanere der har spillet mange kampe i de forskellige ligaer i den region. Det gør ikke at de har brudt igennem på den internationale scene, hvor mange er det ikke af disse som ikke klare skærene i europa, eller som skal igennem en udviklings proces inden de er klar? det er mange. De hentes når de er i den alder som talenter/udviklingsspillere, ikke som færdige produkter. Dertil er niveau forskellen på disse og de europæiske turneringer simpelthen for stor. At postulere at de hentes som faste stof fordi de har en masse kampe i bagagen i en eller anden skrammel liga er omend noget søgt, for som sagt det er ikke uhørt at 19-21årige har mange kampe i bagagen inden de kommer til europa. Det er oftest sådan de spottes.

Sydamerikanske spillere har ofte tidligt landsholdsdebut, blot de har et semi talent pga. mængden af kampe og turneringer og afbud fra stjerner. Igen siger det ikke synderligt meget.

Slået sit navn fast ja helt sikkert, det eneste han havde slået fast var at han var et stort talent, intet andet.


Der er forskel på de sydamerikanske spillestile. Argentinere er meget bedre taktisk skolet end brasilianere og derfor har lettere til at omskole sig.
Brasilianerne bliver typisk brugt som forbilled for sydamerikanere selvom de er de eneste i sydamerika, der skiller sig ud.
Europæiske spillere har generelt det mega svært når de skifter til Italien, så forstår ikke hvorfor du tror at europa er noget særligt. Det er Italien, der er noget særligt over.
Nu snakker du også både den brasilianske og argentinske liga MEGA ned. Sjovt, at man af de store spillere kommer fra de 2 lande. MANGE af de største i historien og mange af dem brugte deres ungdom dernede.
Så enten følger du ik nok med sydamerikansk fodbold ellers har du foredomme, der ikke holder.

Pogba og AC er så også mere end Mou og Mancini kan præstere. Det ændre bare ikke på at han har flere spillere med hundrevis af minutter på bagen, at de så ikke griber chancen kan vel ikke være Contes skyld. Faktum er stadig den at det er et falsum han udelukkende kun bruger erfarne, hvilket Pogba og AC også beviser, og som nu bevises med Sensi, Barelle, Bastoni, Martinez mfl. mange flere uprøvede spillere skal han hive op før du er overbevist om han også benyttet unge spillere. Alle disse har for i øvrigt rykket sig gevaldigt under conte.


AC, der havde slået igennem i Gladbach inden?
Pogba, der havde fået United debut og som kun havde Pirlo, Marchisio og Vidal at kæmpe om pladserne om? Padon og Marrone var jo for ringe til det hold.
Santon, der blev sammenlignet med Maldini blev hevet op af desperation? For så at spille over for den daværende verdens bedste spiller...i stedet for at spille Zanetti på VB? Ja, hvilken deperation...
Balotelli, der scorede 7 mål i 15 kampe i første sæson som 17 ÅRIGE blev hevet op i desperation?!?!? Ja, hvorfor hive et talent, der var bedre end Cruz, Crespo og Suazo op...lad ham blive dernede og så spille med de dårligere.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
Skrevet af Slettet(041433202601)
KM2014 og Zanetti4ever

Jeg syntes I måske skulle ligge jeres diskussion til side. I når ikke nogen vegne.

Mht Contes udtalelser: Manden sparker sig selv i nosserne. Han har været med til at bygge det her hold op og det må han tage konsekvenser af.
Det er lidt ligesom en røver, der har været med i et røveri, men giver skylden til de andre røvere, at han røvede. Conte giver bestyrelsen skylden for den manglende bredde, selvom han har haft 2,5 måned til at planlægge sæsonen.

Tænk over det her, giver manden ret:

Piccinini tweeted: “Conte is working very well, but he has disgraced the club and criticized the quality of the staff. Icardi had the captain’s armband removed for much less, what will happen to him? How will Marotta discipline him? Tarallucci and wine?”
Skrevet af Rossoneri
Du og alle andre i den her debat får lov til at tolke, læse og fordreje Conte´s udtalelser efter behag.

Men når jeg gør det, skal jeg stå figur til sådanne kommentarer?

Nej, når du affejer en diskussion som en "non-begivenhed" og samtidig firkantet konkluderer at udtalelserne "...desuden heller ikke fornærmer Sensi og Barella...", skal du stå figur til sådanne kommentarer.

Der er selvfølgelig en væsentlig forskel.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er noget sludder.

Du tolker Conte´s udtalelser på én måde, I4L på den anden og jeg på en tredje - nærmere konkret som en non-begivenhed, der bliver blæst ud af proportioner (ikke mindst herinde). Det står mig frit for, uden at jeg skal forvente diverse spydigheder fra din side.

At jeg så samtidigt også læser: " We are talking about a group of players who, apart from Godin, haven’t won anything. It’s difficult then to deal with a tough situation.

“Who do I call on? Nicolò Barella, who we signed from Cagliari? Or Stefano Sensi, who arrived from Sassuolo? I will always thank the players for giving their heart and soul, and I know that I am asking for the kind of strain that some find it difficult to deal with.
" som ikke fornærmende for hverken Barella eller Sensi (fordi, du ved, det er det tydeligvis ikke, i og med han roser dem...), står mig ligeledes frit for, igen uden at du behøver at troppe op med diverse ligegyldigheder som "nøh, har du da talt med dem!?".

For derefter gudhjælpemig at kalde mig for arrogant.

PS: Du skal s´gu længere ud på landet end at forsøge at dreje det som om, jeg "affejer diskussionen" som en non-begivenhed. Det gør jeg tydeligvis ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Godt forsøgt, men det dur ikke.

Jo - du forsøger tydeligvis at affeje en diskussion, når du kommer med udsagn med to streger under. Det må være åbenlyst for enhver.

Det står dig selvfølgelig frit for at synes om situationen hvad du vil. Jeg kan heller ikke lige husker at jeg (eller andre) har forsøgt, at begrænse dig i det.

Men når du så firkantet konkluderer, at det altså er som du synes, så er du selvfølgelig genstand for kommentarer i samme liga.

Jeg ved godt at du før har turet den med, at man jo skal læse hvad du mener og ikke hvad du skriver - men måske det var lettere hvis du bare kom med din mening, snarere end arrogante konklusioner, som du intet grundlag har for at drage.

Lur mig om det ikke samtidig ville afføde en mere konstruktiv dialog.

Anyway, nu har jeg i hvert fald forklaret dig hvorfor jeg svarede dig som jeg gjorde. Så må du jo gøre med det som du vil.

God fredag!
Skrevet af Flying Dutchman
Du kommer ind i tråden, den 6. november, med "et spørgsmål [du] har grublet over", som starter en debat. Jeg går da ud fra, at det også står mig frit for at komme med mit besyv - især nu når jeg er Interfan og det her er Intertråden?

men måske det var lettere hvis du bare kom med din mening, snarere end arrogante konklusioner, som du intet grundlag har for at drage.


Du går så tilsyneladende med den go´e gamle ´jamen, du skrev jo ikke "jeg synes"...´ undskyldning - hvilket er lettere kvalmende. Det er min profil. Hvis mening skulle jeg ellers fucking komme med? Naboens? Når jeg skriver noget, så er det helt og holdent min holdning. Hvis ikke du kan lide tonen min holdning bliver frembragt på, så er du mere end velkommen til at lade være med at svare en anden gang. Det kommer ikke til at ændre sig.

Seriøst... Du synes ikke selv, det er lettere fjollet at afspore debatten i en sådan grad, bare fordi du er utilfreds med måden, jeg kommer med min mening på? Det synes jeg.

Jeg ved godt at du før har turet den med, at man jo skal læse hvad du mener og ikke hvad du skriver

Det har jeg næppe. Jeg har nok nærmere skrevet, du skal læse hvad jeg skriver og ikke digte videre på hvad du tror, jeg mener.

Lur mig om det ikke samtidig ville afføde en mere konstruktiv dialog.

Alternativt kunne du have spurgt mig om at uddybe hvorfor jeg synes det, jeg synes, fremfor at komme med én eller anden barnagtighed som "nøøh, har du talt med dem, eller hva´?". Det er ret beset ikke mig, der afsporer debatten her.

PS: Du er selv heller ikke alt for god til det, når nu du bare partout konkluderer at "Icardi-affæren viste at Marotta har et stort behov for at manifestere sig som en stærk leder". Det er din mening - ikke et faktum.

Medmindre det var andet end dét, I talte om?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Long story short. Du blev pirrelig over at jeg kom med en spydig kommentar til dit indlæg.

Jeg har forklaret dig hvorfor jeg svarede dig som jeg gjorde.

Hvis du vil undgå at blive pirrelig en anden gang (over mine kommentarer), kender du opskriften nu.

Brug den hvis du vil.
Skrevet af Flying Dutchman
Du blev pirrelig over at jeg kom med en spydig kommentar til dit indlæg.

Bullshit. Du reagerer enormt flabet, enten fordi du ikke kan lide tonen i mit indlæg eller fordi du slet og ret misforstår det.

Jeg synes ikke, at "?" konstituerer "pirrelig".

Løsningen er simpel. Du skal bare til enhver tid gå ud fra, at mine indlæg er skrevet af mig selv og er udtryk for min mening. Så undgår du al irritation og forvirring over, om jeg synes noget eller om jeg konkluderer noget. Subsidiært kan du med fordel hoppe over at svare - og især hvis svaret er i den tone som belyst - skulle forvirringen og/eller irritationen alligevel vare ved.

Brug den hvis du vil.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ikke noget imod at komme med flabede kommentarer til dig, så det er nu helt fint.
Skrevet af Flying Dutchman
... og alligevel efterlyser du "en mere konstruktiv dialog".

Go figure.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er sådan set ikke noget jeg har efterlyst. Jeg konstaterede blot at du ville få det (fra mig), hvis du havde en anden tone i det du skrev.

Men det er du (som jeg tolker det) ikke interesseret i - og vupti, her står vi.
Skrevet af Flying Dutchman
Men det er du (som jeg tolker det), ikke interesseret i - og vupti, her står vi.


Hold nu kæft, Rosso. Du får ikke lov til at fordreje virkeligheden på det her.

I stedet for dine barnagtigheder, kunne du have spurgt til hvorfor jeg har den mening, jeg har. Det falder lutter og alene tilbage på dig, at vi står her nu - og det alene fordi tonen i mit indlæg ikke huer dig. Det selvom du selv, som belyst, ikke er en hak bedre.

Det er tydeligt, det her. Du overreagerer på mit oprindelige indlæg - og i stedet for bare at tilkendegive dette, forsøger du på helt klassisk Rosso-manér at skrive dig ud af det, fremfor bare at bekende kulør.

Godt forsøgt, men det dur ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Alternativt kunne du havde indrømmet at det nok lige var firkantet nok skrevet af dig.
Der er, som bekendt, mange veje til Rom.
Skrevet af Rossoneri
Og hvad har jeg dog overreageret med? Jeg kom bare med en spids kommentar.

Det er dig der begynder at tale om hvad du skal "stå figur til".
Skrevet af Flying Dutchman
Når nu der er tale om mine holdninger, kan jeg passende skrive dem som jeg vil - det falder ikke ved mine fødder, at du af uransagelige årsager forveksler mine holdninger med at jeg skulle konkludere noget.

Men fint, jeg skal huske at pakke mine holdninger i vat, næste gang jeg svarer dig.

Jeg kom bare med en spids kommentar.

Haha! Åh ja, hvorefter du både når at kalde mig arrogant, klandre mig for at debatten blev affejet og beskylde mig for ikke at ville den - alene fordi du ikke kan lide min tone.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Og humlen ved det hele - du havde ikke en holdning. Du konkluderede.
Ergo var der ikke nogen holdning at spørge ind til - get it?

Nuvel - tror jeg dropper det her tidsspild for i aften.

God fredag!
Skrevet af Flying Dutchman
Og humlen ved det hele - du havde ikke en holdning. Du konkluderede.

Det forekommer mig, du er ved at udvikle læsebesvær.

Jeg skriver, helt tydeligt i øvrigt: "Jeg synes, det er én af det største non-begivenheder i længere tid.", hvorefter jeg uddyber hvorfor jeg synes det.

Det kan ikke gøres mere tydeligt, her er tale om en holdning - og ikke en konklusion. Det bør dog slet ikke være nødvendigt, i og med min indlæg (medmindre andet belyst) kun giver udtryk for mine holdninger, og ingen andres.

Humlen er, at du ikke har forstået indlægget.

Ergo var der ikke nogen holdning at spørge ind til - get it?

Nej, ikke når du lettere elefant hopper over delen, hvor jeg gør det tydeligt, at der er tale om min holdning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0