Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Nu skal hjelmen altså lige spændes - i begge ender.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
‘så TROEDE jeg at du skrev at det kun var... ‘ - Så det behøver du ikke uddybe mere. :)

Ja det er en af glæderne ved at skrive på en mobil, skide autocorrect

‘.. dertil er det jo altid enkelt individer der gør noget og sjældent hele majoriteten.
-det jeg mener med det er, at jeg godt er klar over at det ikke er kutyme for ALLE interfans at tale om juve, slogans, systematisk snyd. Derfor lader Jeg heller ikke DIG stå på for mål for det og har også lige beklaget hvis det ikke altid er herinde, men også i andre tråde. - noget dine medfans ikke har set jeg har beklaget, for nu er der 3-4 der bakker dig op i at det er sjældent juve nævnes i denne tråd.

Det har jeg så sagt muligvis nok er rigtigt, og GIVER JER DERMED RET. Jeg har fortalt at der var det med slogans herinde og ellers har det måske nok været i andre tråd. Så du og medfans behøver ikke gentager det 10 gange endnu, ok :)?
la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
OK
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Uskøn affære i anden halvleg. SPAL var ikke rigtigt tæt på at udligne, og jeg synes nu stadigvæk, vi var bedre set over det hele - men der var ingen grund til at lukke dem ind i kampen igen. Vi falder i kadence.

Nå, tre point - og vi ligger nummer ét!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Sådan. 3 point på kontoen og vi ligger nr 1. Det er så pisse vigtigt. Og nøj for en stor juvel vi har oppe foran. Er du da sindsyg han er god. Lille toro :). Klasse Inter
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpopogba: Ærlig talt så synes jeg du sejler rundt. Dit postulat til at starte med baserer du ikke på andet end en mavefornemmelse, og det postulat bakker du så op med beskyldninger mod alle mulige brugere herinde for alt mulig de ikke har gjort (hvor er det fx at jeg kalder dig "ubehagelig" og beskylder dig for at "se spøgelser"?).

Som andre har påpeget: Kom med noget sagligt, så kan vi sagtens diskutere. Mavefornemmelsen behøver du ikke dele med os.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg forstår ikke helt hvad du mener mht tonen over for Ilpolpopogba. Jeg synes da ikke der er nogen der går over stregen i deres svar..?
Skrevet af Interforlivet
Numero uno. Det er sgu altid dejligt også selvom det blev lidt for spændende til sidst.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Kunne ikke se kampen, men fedt at vi ligger nr. 1 og så ovenikøbet gøre det i december.

Det er vist efterhånden slået fast at Martinez er vild. Fedt at have 2 ud af top tre på topscorelisten.
Skrevet af ilpolpopogba
Interforlivet: ærlig talt synes jeg du virker til at have svært ved at læse. Har jeg ikke lige skrevet, indirekte, at jeg muligvis sejler rundt og blander tingene sammen og samtidig beklager? Stiger det dig lidt til hovedet at der for en gang skyld var en bruger på bold.dk der indrømmer at have taget fejl, istedet for bare at lade være at svare. Jesus.

Så du min sidste linje?
‘Så du og medfans behøver ikke gentager det 10 gange endnu, ok :)?’
- du vælger så lige at gentage det igen...


Hold kæft hvor er du dumsmart at høre på. Hvis du læste med fra starten stod der bl.a. Noget om et slogan, samtidig noget fra et par uger siden som jeg også diskuterede med FD på daværende tidspunkt. Så det var ikke mavefornemmelser da et par af dine medfans græd over at juve fik alt på et sølvfad og derfor vandt mesterskaber på stribe. Der var 2 koks der førte til mål, forbedret jeep sponsorat, 4-3 kampen mod Napoli bl.a.
Det er nogen af de ting jeg har læst (det er vel det saglige eller er det også mavefornemmelser?) - og nej jeg gider ikke prøve at bladrer igennem div. Tråde for at finde det til sig. Det var dig der kom ind fra højre og ville diskutere med, så det må du selv finde i blandt mine indlæg.

- og så var det Internazionale4life jeg kommenterer på, der skrev jeg så spøgelser og IKKE dig, så hvem smider om sig med beskyldninger nu :)
la vecchia signora
Skrevet af Stankovic
Hop nu ind i gobbo tråden.
Skrevet af Slettet(042125212608)
STOP!
Skrevet af Indspark med bolden
i tilfælde af, at du smuttede uden at læse svaret:

"Så længe vi ikke har en Flying Dutchman, så takker vi..."
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, jeg så det godt - det var super skarpt skrevet og jeg slikker stadigvæk mine sår. Et klassisk Indspark indlæg; vittigt, velformuleret, fyldt med den sardoniske visdom, vi alle efterhånden er vante til, kommer fra din hånd.

Jeg kan kun svare på min egen primitive facon: Hold nu kæft, Indspark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Indspark med bolden
Du er da velkommen, til at tie stille, hvis du ikke har noget konstruktivt, at komme med...

Ja ja, vi takker i hvert fald, for at vi ikke har en FD, tak tak :-)
Skrevet af Flying Dutchman
Hold kæft, Indspark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Indspark med bolden
Ti stille FD
Skrevet af Flying Dutchman
Det sjove er, at du formentlig selv synes, du bidrager med virkelig, virkelig meget. Alt ved din bruger lugter bare langt væk af én eller anden gymnasie-elev, der synes at sort-hvide striber er tjotal-fede, og at det er en valid grund til at blive Juventus-fan.

De mange copypaste indlæg; de endeløse syllogistiske skriverier, gerne belyst ved lighedstegn; den kroniske halvskarpe, infantile, ikke helt fornærmende tone, som jo nok dækker over et større problem (men det taler vi jo ikke om, vel?); den koloenorme faktaresistance; trængen til at rette andres sprog og stavefejl og selvfølgelig den absurd eklatante mangel på ikke kun at ville indrømme fejl, men faktisk benægte fejlen overhovedet blev begået - ja selv de passiv-aggressive smileys, der gerne skulle vise overskud, men egentlig signalerer det diametral omvendte... Det skriger jo af klassens repræsentant hos elevrådet - ikke fordi du er så pokkers populær, men fordi du troede, klassens flotte pige (eller bare én eller anden!) ville lade dig føle hendes bryster. Over trøjen, selvfølgelig.

Dit store problem er, at alle der har været på sitet i mere end et år, ved at brugere som dig er tretten i et dusin. Det er set så mange gange før! Kommer valsende ind med fodboldens sandheder i lommen, hvorefter man opdager, at ikke kun er ens viden manglende, men de fleste andre ved mere end én selv.

Og jeg forstår det godt! Jeg forstår godt, den er svært at sluge. Du havde jo en plan med det hele, ikke? Ind på bold.dk og oplyse mængden. Men mængden var oplyst. Hvad gør man så? Tja, der er to valg; enten så indgår man i debatterne og både lærer og hvem ved? Lærer fra sig! - eller man påtager sig en træls facon, der hverken fordrer eller inviterer til debat.

Desværre for dig valgte du den blå pille, hvilket her om et par måneder, måske et par år resulterer i, at du opdager at der ikke rigtigt er nogle der ønsker dig her og at din tilstedeværelse her på sitet er en ligegyldighed, dømt til at blive glemt i samme nu, du ikke poster noget i to dage.

Ak ja, sikke en spild af energi og ungdommelig optimisme...

PS: Jeg er helt sikker på, der kommer endnu ét eller andet ligegyldigt indspark fra din side - du kan sikkert ikke styre dig selv! Men spar dig, det er nok cirka lige så interessant for mig, som samtlige dine andre indlæg. Hvis jeg får brug for en overspringshandling igen, så finder jeg dig, eggås?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Haha klassisk akademisk sviner...
Skrevet af Interforlivet
Jeg er glad for at vi har en FD:)
annonce
0