Snak

Mere indhold efter annoncen
Yes, du fik ret. Tillykke.

Nå, jeg vil fortsætte min ferie.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Glæder mig til at se hvor længe De Boer holder, for dét der var en ufattelig sløj omgang sjusk.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Skulle vi nu ikk liiiige?!? Der er spillet én kamp. Det virker omsonst at diskutere De Boers levetid på baggrund af en kamp.

Det plejer som regel at tage nogle runder inden det hele sætter sig.
Manden har haft 14 dage på posten ca. så det er næppe hans fortjeneste at det går som det går. Forsvaret viser præcis de samme problemer, vi så før han blev hyret i træningskampene. spillerne er tydeligt stadig voldsomt præget af Mancinis fodbold (eller hvad man nu skal kalde det), hvilket kan ses ved at de render rundt som en flok frustrerede hovedløse høns. Deres boldomgang er elendig, formentligt takke været manglende boldtræning, når man så beder dem skrotte alt dette for en mere bold besiddende, hurtigere og højere og mere aggressivitet boldpres de ikke er vandt til, er det dømt til at være start vanskeligheder, i dag gik det så mildest talt galt.

Skuffende det kan der ikke herske tvivl om, men forhåbentligt kan dette nederlag give bare en my mere selvindsigt hos spillerne og ikke tro der er noget som walk over og tage let på tingende.
Selvfølgelig, men det jeg så var et holdkort der var så fejlcastet til denne kamp, at han enten må være taktisk svagt begavet eller pænt dårligt rådgivet.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Haha - ja, det kan da godt være han er svagt begavet.
Mumleren

Santon er skadet, Murillo ude med karantæne, Erkin har på intet tidspunkt imponeret, flere medier har skrevet de seneste dage, at han har fejlet så meget at de Boer ikke er interesseret i at beholde ham, men det kan også blot skyldtes at han ser ham som Mancini dreng.

Ansaldi er ny og vi havde allerede Candreva og Banega af nye spiller i start 11, dette kunne sagtens have spillet ind.

Første kamp kan man ikke forvente at man stiller op i stærkeste. Jeg kan dog heller ikke se at Ansaldi er nogen str. Opgradering over D´Ambro

de Boer kender heller ikke spillerne endnu, det tager tid for en træner at lære sine spillers styrker og svagheder at kende, det sker ikke på 14 dage.

de Boer har ikke haft mulighed for at præge holdkortet, dem vi har er hentet ind til Mancini og hans system
@Mumleren

Som Handa og D´ambro udtalte efter kampen, så har holdets forfatning intet med De Boer at gøre. Holdet har haft en elendig sommer, som efter sigende har indholdt alt for lidt træning. Holdet er ikke klar fysisk.
Skylden må falde tilbage på ledelsen, som har planlagt pre-season... og så er det vel resterne af Mancinis elendige coaching og ugidelighed de sidste måneder.

Det er jeg med på, men at tage Ranocchia med er et sats (der delvist koster igen), Nagatomo kan ikke forsvare, Medel i stedet for Brozovic giver ingen mening og Éder ude af position i stedet for Perisic?

Når man ved hvordan Chievo spiller var vi gjort unødigt sårbare, og havde ingen til at spille imellem kæderne. Medel kan jo kun spille til siden, eller bagud.

Det gjorde at Icardi døde af ensomhed og Banega gik ned med frustration, for han havde virkelig ingen at spille med. Og tilskuerne besvimede vel af kedsomhed, forestiller jeg mig?

Så kan spillerne være i dårlig form eller hvad nu undskyldningen var, men holdkortet og taktiklen var da helt i skoven også.

Selvfølgelig udførte spillerne ikke opgaven ret godt, men det var også tydeligt for mig at De Boer ikke kender hverken holdet eller modstanderen i dag.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Ranocchia er jo nødt til at være der med Murillo ude, desværre. Alternativet er Medel i forsvaret, og så vil du stille med Brozovic, Kondogbia og Banega centralt. Hvis du så Tottenham-kampen vil du vide den opstilling er mere harakiri defensivt.

Inter spillede 3-5-2 pga forfatningen konditions-mæssigt, som De Boer udtalte. Valgte derfor 3-5-2, for at spille mand-mand mod Chievo´s "rombo" fremme, for at skabe overtal på midten med wingbacks. (Candreva og Nagatomo). Så Eder blev faktisk ikke spillet ude af position, men blev ligesom Candreva spillet på en position som de senest gjorde til EM under Conte. Så jeg ser intet i De Boer´s plausible argumentation vise at han ikke var forberedt hverken på modstander eller holdets forfatning lige pt....

Problemet var snarere at spillet igen-igen, gik for langsomt centralt og Medel dur IKKE som regista og styre tempo og opspil nedefra, når modstanderen lader os have bolden 70% af tiden. Det går så langsomt at de når at komme på plads og i den situation blir Banega også ufarlig.

Ligesom et opspil med Nagatomo aldrig skaber noget offensivt. Jeg tror faktisk ik jeg har haft så megen afsky for en spiller i Inter-trøjen siden.... ja, rigtig længe. Vi mangler helt klart en venstrebenet back, en regista og en central forsvarer som kan være 1. backup fremfor Rano. Garay, Criscito og Joao Mario er vores foretrukne hvis vi følger hvem medierne nævner. Lad os nu være med at bruge dumme penge på Gabigol evt, når behøvet er langt langt større på andre vitale områder. Og så må de gerne ofre Brozovic aht. FFP og finansiering for min skyld. Den attitude og stil han viste ved sin indskiftning i går var under al kritik og der er for store Guarin-agtige udfald med ham.

Handa og D´Ambro forklarer det jo meget glasklart i mixed zone efter kampen, det frit oversat lød a la: "Vi er ikke i ordentlig form, turen til USA har ikke hjulpet, det her falder ikke tilbage på De Boer, men organisationen. Vi er nødt til at være et hold og kan ikke vinde kampen individuelt, det er vi ik gode nok til". (Den sidste ting falder vel tilbage på, at det var game-planen under Mancini...)

Vi kommer fra en situation hvor vi spillede uden kollektivt genpres, uden fokus på at spille possession-bold hurtigt og spille i trekanter. Hvor 9´eren ikke skulle deltage i opspil etc etc. Det lærer man ikke på 12 dage med De Boer, det er evident. Og De Boer siger 3-4 måneder før det er implementeret fuldt ud. Spændende om der er tålmodighed fra baglandet hertil, men det er ledelsen´s problem.

Det her falder også tilbage på ledelsen´s håndtering af denne pre-season, og hvad der foregik fra Suning tog over primo Juni til de trådte op i USA ultimo Juli. Den 1,5 måned har skabt den situation De Boer nu skal løse, hurtigst muligt. Udlænding, ny liga, ny kultur, nye spillere, ny stil. Jeg tror han har nok at lave. :-)

annonce