Snak

Mere indhold efter annoncen
For at være helt ærlig, så er det som har foregået hen over de sidste par måned i Intet jo været helt til grin.jeg har sjældent set et større rod hvis jeg skal være ærlig.Hvad skal vi så forvente i denne sæson er det stor spørgsmål.Før man fik en hjeneblødning og fyrer MANCINI,som han vel endelig blev,så var målet vel en top 3.Det troer jeg vi godt kan glemme alt om nu desværre.Kampen mod Chivo var en lang nedtur.jeg har sjældent set en mere elendig præstation ind den jeg så i går.jeg har før skrevet,at jeg ikke troer De boer holder til 1 Januar og kampen i går har godtnok forstærket min tror på at,vi meget snart skal have en ny træner igen.,,
Så du ville have beholdt en træner der lå i åben konflikt med ledelsen, selv Moratti der kæmpede for at han skulle blive endnu en sæson, var ude at sige at ledelsen ikke havde nogen anden mulighed!

At holde på Mancini efter det rod han forudsagde var ikke et reelt alternativ, eller et særligt ønskværdigt et. Jeg er overbevist om Mancinis ageren spillere en afgørende rolle for at vores spillere er demotiveret, spillere der er ude af form, det sidste har ledelsen dog en klar medindflydelse på pga. deres latterlige planlægning.

set i bagklogskabens klare lys skulle Mancini være fyret lige efter sæson afslutningen, det ville have givet klubbe tid til at lede efter den rigtige træner. Var det blevet de Boer så havde han haft hele sommeren i stedet for små to uges tid. Det vil næsten med garanti have medført noget andet end det lort vi ser pt.
Ser ud til at der er en forklaring på hvorfor Jovetic ikke spiller ( formentligt heller ikke kommer til det), flere medier har de sidste par dage publiceret artikler om at hvis Jovetic spiller en kamp i indeværende, eller klubben ender i top 3, er Inter tvunget til at indløse ham. Spiller han ikke og ender Inter udenfor top 3 inden Januar markedet, kan man sende ham tilbage kvit og frit!

Eftersom Jovetic angiveligt ikke er i de Boers planer, operere klubben med to scenarioer, det første er at sælge ham for samme pris som man skal give til Januar og blot sende beløbet videre, eller ikke inkludere ham i den 25 mand store trup når markedet lukker.

Erkin er efterhånden også tydeligt sat til salg, hans agent har selv udtalt at de kigger på forskellige muligheder.

Rano og Brozovic er også på salgs listen ifølge CDS

Det forlyder ret kraftigt i Brasilien at Gabigol kan blive vores i løbet af ugen, Santos foretrække vores bud en handel der løber op i 25m ? og 3,5m ? i løn.

Han ville være en fin tilføjelse og give vores angreb en anden dimension.
Tillykke til Matrix. Hans vindermentalitet savner jeg.


https://www.youtube.com/watch?v=xAvY5pWPDw0
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Jeg savner også Matrix! Elsker ham!

@Zanetti4ever: "At holde på Mancini efter det rod han forudsagde var ikke et reelt alternativ, eller et særligt ønskværdigt et."

Som jeg også har givet udtryk for før, så deler jeg Hader Facebooks generelle skepsis over for klubbens ageren pt. Men jeg er dog enig i ovenstående HVIS det rent faktisk er sandt, alt det der er skrevet om Mancio.

"Jeg er overbevist om Mancinis ageren spillere en afgørende rolle for at vores spillere er demotiveret [...]"

Burde det ikke være omvendt? Altså hvis Mancio fik dem gjort umotiveret, burde de så ikke netop have fået blod på tanden da han blev smidt på porten? Jeg synes altså ikke helt dit postulat holder.

Det var den manglende motivation der bekymrede mig mest ved den forfærdelige Chievo-kamp. For i mine øjne var det sådan set det eneste aspekt man kunne forlange De Boer at have haft indflydelse på, når nu han kun havde haft to uger med truppen.
Selvom jeg er Milan fan, så har jeg selv stor respekt for Materazzi, jeg kan godt personligt lide typer, der tør at gør noget usympatisk engang imellem, så længe det ikke koster(Host host...De Rossi)
Interforlivet

Man vender altså ikke en mental tilstand på en dag og i de fleste tilfælde heller ikke på 14 dage. Det er en process der som regel tager tid, og som man formentligt i en del tilfælde skal have både tid, plads, støtte, forståelse, opbakning og formentligt også hjælp til.

En sådan sindstillstand skal der arbejdes med professionelt og forsvinder altså ikke som dug for solen blot ved at skifte træneren ud. Det er noget de Boers og hans stab skal arbejde aktivt for at opnå, det er ikke noget der opstår pr. automatik.
Selvom jeg er Milan fan, så har jeg selv stor respekt for Materazzi, jeg kan godt personligt lide typer, der tør at gør noget usympatisk engang imellem, så længe det ikke koster(Host host...De Rossi)


De forbudte ord fra en Milan-fan.

Materazzi vil altid være typen, man elsker at have på sit egen hold og typen, man hader at spille imod.

Materazzi var ikke usympatisk, han spillede blot uden hjerne i mange kampe.
Mojn do!
Ah, savner også Matrix for hans personlighed, men ikke hans hjernedøde stemplinger. Fattede aldrig hvad de gik ud på.

Han var lettere ustabil på øverste etage, lidt som Pepe er det - men selvfølgelig også en dygtig forsvarsspiller med masser af hjerte.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce