Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Vi har altså efterhånden genfundet vores enormt trælse tendens med at miste koncentrationen med en halv time igen, når vi er foran. Det var blandt andet også det der skete mod Atalanta og Fiorentina, og sker igen nu her. Cagliari var nede i posen og vi lukker dem inde i kampen igen.

Troede Conte havde banket det ud af dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Hold jer langt væk fra Hola og betal lidt håndører for en ordentlig VPN.

Hola er sindssygt dodgy.

https://vpninfo.dk/vpn/hola/

Hola fungerer ved at de forskellige brugere stiller hinandens IP-adresser til salg. Så i princippet kan der sidde en græker og streame børneporno via din IP-adresse. Ellers tak. (Jeg har selv tidligere brugt Hola - uden problemer - men er stoppet med det)

En ordentlig VPN (jeg bruger ExpressVPN) er langt mere effektiv og virker eksempelvis også på Netflix, hvilket Hola ikke gør.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Tak for info, Caroe - jeg tror bare, jeg lader være. CI er ikke det værd, at jeg har paranoia.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Hvis man har en bet365-konto, kunne man streame kampen der. Det gjorde jeg. Lille skærm men fin kvalitet.

Vi spillede i øvrigt en glimrende kamp. Barella ligner en mand der er ved at være oppe i gear igen. Det skal man ikke kimse af!
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, Barella lignede også en mand, hvis arbejdsiver og evige pres vi godt kunne have brugt mod Atalanta. Det er desuden også bekymrende at se, hvor meget plads der bliver på midten, når Evighedsmaskinen Brozovic bliver pillet ud.

Ellers en fin kamp, ti-femten minutter omkring mit sure opstød fraregnet. Cagliari stillede bestemt ikke med et svagt hold, så det havde karakter af et Serie A opgør. Det er dejligt at bounce tilbage med en sejr, efter skuffelsen mod Atalanta. Også fint at se at Dimarco, Den Bette Frø og især Lazaro ikke har mistet modet - de spillede alle en fin kamp.

Sanchez havde lidt en underlig kamp. Man kunne se meget af det, han forsøgte sig med, men kroppen er ikke helt med endnu. Det bliver fedt, når han bliver klar.

Jeg bed i øvrigt mærke i, at Conte, jf. startopstillingen, ser ud til at gå relativt hårdt efter Coppa Italia. Det huer mig!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af JZ4
Kan vi få et par ord om Lazaro, fra nogen der så kampen?
Jeg kunne forstå han spillede en fornuftig kamp, men er der noget der tyder på at han er værd at satse på i fremtiden?
Skrevet af Flying Dutchman
Jep, han var blandt de bedste, efter min mening. Pågående i offensiven og dydig i defensiven, hvor han afvikler i hvert fald én Cagliari chance selv.

Jeg synes generelt, at Lazaro ikke har været ringe (indhoppet mod Sassuolo måske fraregnet) og ligner da fremtidens mand. Hans problem er bare, at Candreva v.3.0 har gang i en total uventet opblomstring, der desuden ikke har medført nogle skader og træthed med sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg er sådan set enig i at Lazaro spillede en fin kamp. Dog synes jeg stadig at han ligner en mand der primært fungerer mod hold der ikke udfordrer ham i defensiven eller slet og ret ikke er (al respekt for Cagliari) særlig gode.

Han tager nemlig kontinuerligt nogle chancer med bolden som (i hvert fald i mine øjne) simpelthen ikke konstituerer "gode beslutninger". Når det lykkes, ser han godt ud. Men det er bare ikke en holdbar måde at spille på når de store drenge kommer på besøg.

Men altså, kan Conte lære ham noget mere taktisk disciplin, så kan det da sagtens være at han kan "blive til noget". Han kan jo tydeligvis godt spille fodbold. Jeg tvivler bare personligt på om han har det i sig.
Skrevet af Søren F er gud
Lazaro er vel netop rigtig fin i de mange kampe, hvor modstanderne står dybt og overlader alt initiativ til os.
Netop i de kampe, er specielt vores venstre side udfordret.
Skrevet af Interforlivet
Det huer mig i øvrigt ikke at læse at Paris har tænkt sig at melde sig ind i kampen om Eriksen. De har nemlig to mærkbare fordele sammenlignet med os: 1) De er fuldstændig ligeglade med penge og 2) et skifte dertil vil tillade Eriksen at blive boende i London (ikke at jeg ved at det er noget han gerne vil).

Byd nu bare de 20 mio. Marotta og få lukket den handel!
Skrevet af Chino
Det er vel også værd at nævne, at det er ulovligt at omgå landeblokeringer. Det ville jeg bekymre mig mere om.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Du har ret i din analyse af Lazaro - men som Søren F også påpeger, så spiller vi også et hav af kampe, hvor det kunne være rart med en spiller, som offensivt kan noget mere, og hvor vi ved, vi ikke kommer til at blive udfordret helt så meget.

Lazaro´s problem er dog, at Candreva lige pt. netop er den spiller.

Angående PSG, så er jeg egentlig ikke så bekymret. Eriksen har et fornuftigt hoved på sine skuldre og ved også godt, at et skifte til Mickey Mouse ligaen lige pt. ikke er pokkers sportslig interessant. Endvidere tror jeg også han stiller sig tilfreds med, at vi antageligt fordobler hans løn. Uden jeg kender manden personligt, så har jeg en idé om, at Eriksen vægter det sportslige højt.

Det er endvidere noget af en tur fra London til Paris på daglig basis.

@ Chino

Det er vel også værd at nævne, at det er ulovligt at omgå landeblokeringer. Det ville jeg bekymre mig mere om.

Kan du lige forklare det her, for jeg er ikke med?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Ja, jeg kan altså heller ikke lige regne ud hvad du mener..?
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg er heller ikke så bekymret for PSG, da Italien også har en meget attraktiv skatteløsning!!
Skrevet af Interforlivet
Jamen I har da nok ret.

For fanden hvor jeg hader de her "kommer han, kommer han ikke?"-perioder!
Skrevet af Facchetti
...men på den anden side. Efter så mange år i Tottenham, så må man som topspiller hungre efter trofæer. Det kan man (næsten 100p) garantere i PSG - det kan Inter trods alt ikke.
Skrevet af Interforlivet
Ja ja det er selvfølgelig rigtigt. Er det titler nu og her han går efter, så er Paris det oplagte bud.
Skrevet af Facchetti
Ausilio er eftersigende i London for at få en handel på plads nu.
Skrevet af Chino
@Flying Dutchman

Jeg mener, at det er et brud på copyright at narre Rai Uno til at tro, at du rent faktisk sidder i Italien. Chancen for at blive opdaget er tæt på nul, men det gør det ikke mindre ulovligt.

Eriksen ser ud til at blive lukket inden længe, og Giroud og Spinazzola er endnu tættere på. Meget spændende, og vi er på vej mod det klart bedst planlagte januarvindue, jeg har oplevet som Inter-fan. Dybt imponerende arbejde af Marotta og Ausilio, hvis de henter de tre ovennævnte i januar.
Skrevet af Flying Dutchman
Ah, på den led! Javel - jamen, tak for heads up. Jeg valgte også at lade være.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0