Snak

Mere indhold efter annoncen
4 gode nyheder i dag:

UEFA sadler om, hvilket betyder 4 pladser i CHL fra Serie A fra 2018. Det gør pludselig chancerne for Champions League en del større.

Gabigol lander til lægetjek. En ung spiller med en lys fremtid. En ny Palacio måske - set som en alsidig offensivspiller. Forhåbentlig med flere mål en Pisken de seneste år.

Joao Mario købt. Rædsomt højt transferbeløb rygtes det, men hvis er bestilt af Frank, så er det vel som det skal være. En type der minder lidt om Brozovic i mine øjne.

Europa League-lodtrækning: God gruppe hvor avancement er et krav!
Puha jeg var sikker på Gabigol ikke ville til Inter efter det rod som herske i øjeblikket.Men velkommen til Gabigol.Mario er jeg lidt mere i tvivl om.Jeg syntes han er en lille smule overvurderet,og så til den pris.Er der noget som ved hvornår man kan forvente,at se de to i kamp.
Rivaliseringen mellem vores klubber var dog sjovere, når legender som Matrix, Zanetti, Maldini osv.. stod overfor hinanden. Det var tider.


Der kunne nu være en fin rivalisering igen, hvis det ikke var fordi at vi skal stå overfor middelmådige spillere som Kucka, Lapadula, Paletta og Zapata.
Der går rygter om, at Inter vil droppe Joao Mario, Gabigol og Candreva i Euro League på grund af FFP. Har det noget på sig? Eller kan det undgås ved at sælge et par spillere, inden transfervinduet lukker? Det kan da ikke lige frem være motiverende for de nye ´dyre´ indkøb, hvis de ikke kan deltage i europæisk sammenhæng.
***Fino Alla Fine***
Jeg har svært ved at se, at man skulle forhindre at blive sanktioneret af UEFA ved at undlade at skrive dem op til Europa League turneringen. Det virker meget mystisk hvis man kan gøre det sådan.
Ja Kucka og co. imod Nagatomo, Rannochia, Medel og Eder, det lyder som en klassiker
Uefa kan ikke sanktioner klubben på stående fod, det er noget fordrukkent sludder som medierne er ude i(igen). Uefa kan først sanktioner Inter hvis klubben ikke break even i de kommende år. I år vil Inter selv med de her handler holde sig indenfor et minus på 30m € fordi der er tale om investeringer.

Det skrevet skal det nok forårsage panderynker hos UEFA, men så længe vi overholder de krav der er stillet, kan de ikke gøre en skid, dvs. der går som udgangspunkt over et år før de kan effektuere nogle af betingelser der var i dommen, såfremt vi ikke kan overholde dem.

Til den tid er Melo og Biabiany sikkert solgt til svimlende beløb til vores søsterklub, Brozovic vil formentligt også være solgt for plus 25-30m€ og Jovetic forhåbentligt sendt videre på en permanent løsning. Med de spillere kan vi sikkert godt dække os godt ind.

At det så er tåbeligt at betale de beløb for Candreva og Mario er så en helt anden side af historien.
Til den tid er Melo og Biabiany sikkert solgt til svimlende beløb til vores søsterklub ...


Det er som om du glemmer det menneskelige aspekt i det her. For hvem siger at Melo og Biabiany er interesseret i at drage til Kina?
Selvfølgelig kan UEFA sanktionere klubber på stående fod. Hvis vi bryder reglerne, så bliver vi straffet - med det samme. Det er simpelt.

Det sagt, så forstår jeg heller ikke, hvordan undladelsen af vores tre dyreste investeringer skulle blive krævet fra UEFA´s side. Vi er blevet straffet med, at vi kun må registrere 22 spillere i stedet for de gængse 25, men udover det, bestemmer vi, mig bekendt, navnet på disse spillere selv, så længe der er tre målmænd, fire clubgrown og fire ´italienske´ spillere med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
FD men pointen er at intet tyder på at Inter bryder den første del, altså minusset på 30m € for den forgangne sæson, ergo kan UEFA ikke sanktionere klubben på stående fod. Hvilket som jeg skrev gør at der går ca. et år inden evt. effektuering af de betingede sanktioner.

edit: GDS skriver selv at klubben overholder kravet om minus på 30m €, som de skriver er der helt styr på denne del. Inter vil overholde anden del ved at lave nye handelsaftaler mm.

At handle for ca, 100m € som vi har, er altså med andre ord ikke nok for UEFA, jeg kan heller ikke se at UEFA skulle kunne have magten til at godkende handler, de kan muligvis sætte en stopper for hvem der kan komme med på den 22 mand store list, men udover det nej.
annonce