Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Vi spiller langt bedre under conte. Vi spiller på en anden måde. Vi står meget meget bedre sammen!! Du kan se det i øjnene på spillerne. Det er tydeligt at se.
Og conte har en rød tråd. Det er tydeligt at se. Og det starter helt oppefra ledelsen også hele vejen ned. Det er kun en vej vi er på vej hen og det er FREM!!
Se vores bysbørn for dem er det kun en vej og det er tilbage. Napoli-Fiorentina sejler også.
Skrevet af Martinovic
Se vores bysbørn for dem er det kun en vej og det er tilbage.


Kan du uddybe det?

Jeg synes, du skal have in mente, at hvis Empoli havde gidet at overleve sidste sæsons Serie A, så havde vi spillet Champions League og ikke jer. Så tæt endte det med at blive i sidste sæson.

I år er Inter for alvor rykket, men det skulle I også gerne med de investeringer, I har lavet - ikke mindst på trænersiden.

Milan er ved at finde fodfæste. Det kan næsten ikke gå mere tilbage. Vi har manglet nogle vindertyper i truppen, og det har Zlatan haft stor effekt på de siden nytår.

Inter er tre-fire år foran Milan.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Du er med på, at vi har ligaens tredjestørste lønbudget, og at Conte er den suverænt bedst-betalte manager i Italien, samt den femte bedst-betalte i verden, og at vi samtidig har brugt et rekordhøjt beløb på spillere de sidste 7 måneder?
Hvis du synes at en CHL-billet samt en exit fra CHL-gruppespillet var fint pga den "positive udvikling" (læs: stagnation), hvorfor så ikke beholde Spalletti som garanterede det samme to sæsoner i træk?
Af alle gængse og åbenlyse parametre så er CL-exit´et det absolut eneste man kan bruge i en argumentation for at vi stagnerer (hvilket i øvrigt er en fuldstændig vanvittig påstand på nuværende tidspunkt). Alle andre parametre taler for den positive udvikling som jeg argumenterer for. Vi kan lige tage et par stykker:

1) Vi har efter 20 kampe hentet 7 flere point end på samme tidspunkt sidste år
2) Vi har efter 20 kampe en 6 mål bedre målscore
3) Vi har allerede på nuværende tidspunkt flere forskellige målscorere end vi havde hele sidste sæson

Man skal med andre ord være ualmindelig sortseer-agtig for ikke at være i stand til at spotte den positive udvikling under Conte.

I øvrigt er "den positive udvikling" ikke at tilknytte nulboner og has-beens som Ashley Young, og rynke på næsen af Christian Eriksen. Det burde være tydeligt for alle.
Contes spillerønske er horrible (se hans Chelsea-tid), og det er endnu mere horribelt, omend forudsigeligt, at Marotta bøjer sig fremover for at imødekomme dem.
Under Conte har vi hentet blandt andre Sensi, Barella og Lukaku. Der skal sådan set ikke mere end en påpegning af dette faktum til for at modbevise din tese om at Contes spillerønsker er "horrible".
Skrevet af OC
Jeg kan ikke se, hvor jeg skulle have givet udtryk for, at jeg ikke synes, at der er mærkbare fremskridt under Conte. For det er der - eksempelvis på pointfronten, og det burde være hævet over enhver tvivl. Der er også svaghedstegn - som en over-afhængighed af én spillemåde samt en uvillighed til at skifte system når det kræves, samt brugen af spillere i et system åbenlyst ikke passer dem, heraf mest åbenlyst Skriniar og Godin og et generelt mere usikkert forsvar (Martusciello og Spalettis arbejde på lige præcis den front var uovertruffent, og, er min mening, håbløst undervurderet herinde).

Grunden til jeg stikker til din betegnelse om "positiv udvikling", IFL, er at det på bundlinjen er lige meget om vi har flere point end sidste sæson. Det sker også på baggrund af væsentlig højere omkostninger.
Så længe vi kommer i CHL er det i og for sig ligegyldigt om det er via en fjerdeplads og "med røven i vandskorpen" eller om det er placeret som nummer to ét point bagefter Juventus. Se hvad godt det har gjort for Roma og senest Napoli de sidste 6 år. Så længe vi ikke vinder sølvtøj - og det burde selvsagt være planen for denne klub - er det ligegyldigt om vi scorer flere mål eller har flere forskellige målscorere end sidste sæson, eller hvad ellers man kan hive frem af fine, omend ret så ligegyldige kuriøse statistikker.
Derfor kuer det mig ikke så meget som dig, øjensynligt, at vi skal se det som et succeskriteire i sig selv, at vi ligger lunt i svinget til CHL. Det burde om ikke andet være minimumskriteriet når vi har hævet lønloftet og spillerudgifterne så betydeligt som vi har.

Conte har været en succes indtil videre, omend jeg personligt aldrig vender mig til eller vil vende mig til synet af ham i min klubs farver. l´Lad der ikke være tvivl om førstnævnte. Men jeg ser tegnene til, at korthuset er ved at vakle noget så fælt, med uafgjort i tre af de seneste fem ligakampe, samt de spillerindkøb som synes på vej ind, og som har Contes tydelige præg på sig.
Det er dét jeg reagerer på.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er lodret uenig i, at Skriniar ikke skulle passe ind i systemet. Faktisk har Skriniar (igen) været blandt de bedst præsterende i år. Han har bare ikke været så meget i vælten, men - og kald mig gerne gammeldags her - hvis jeg ikke lægger mærke til vores midterforsvarer(e) i løbet af en kamp, så har holdet gjort noget rigtigt. Opgraderingen og ikke mindst opfyldningen af midtbanen har gjort, at Skriniar ikke skal ud i nær så mange heltegerninger som under Spalletti. Det er ikke det samme som, at præsterer under niveau.

Så længe vi kommer i CHL er det i og for sig ligegyldigt om det er via en fjerdeplads og "med røven i vandskorpen" eller om det er placeret som nummer to ét point bagefter Juventus.

Sludder.

Vi er som klub langt mere attraktive, hvis vi ender med at ende på en andenplads, blot få point efter Juventus, end hvis vi ender med kun nød og næppe at slutte i top fire.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@OC: Når du reagerer trodsigt på mit indlæg om udsigterne til at fortsætte den positive udvikling klubben er inde i og i samme indlæg explicit taler om stagnation, så er det klart at det ikke ligefrem indikerer at du ser mærkbare fremskridt under Conte. Derfor antog jeg det modsatte.

Men tak for udredningen. Så er vi jo enige så langt i hvert fald.

Med hensyn til den sidste del af dit indlæg så synes jeg du glemmer én meget væsentlig omstændighed:

1) Conte blev ikke ansat med henblik på at vinde hverken Serie A eller CL i første forsøg. Han blev ansat for på den korte bane at konsolidere vores plads som fast bestanddel af CL samt lukke hullet op til plattenslagerne fra Torino og på den lange bane skaffe os noget sølvtøj. Dermed er det både en fejlslutning fra din side at kalde det "ligegyldigt" om vi kommer i CL som nr. 4 eller som nr. 2, om vi scorer flere mål eller om vi har flere forskellige målscorere. Lige præcis disse omstændigheder udgør jo væsentlige indikatorer for om vi rent faktisk er i færd med at mindske afstanden til Juventus eftersom en essentiel del af den plan naturligvis udgøres af vores egne evner til at blive bedre. Indtil videre peger pilen på at det netop er det (i.e. at gøre os bedre) som Conte har gang i.

Samtidig giver det selvfølgelig ikke mening at anskue det hele som andet end en proces der tager tid. Og lige i dét øjemed synes jeg netop det giver mening at anskue kvalifikationen til CL for et væsentligt succeskriterium. Den er jo alt andet lige fuldstændig essentiel for vores muligheder for at blive ved med at bygge på.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det lader til at der bliver arbejdet på højtryk med Napoli. Allan og Vecino bytte. Napolitano (haha) ser også ud til at ryge til Napoli.
Skrevet af Flying Dutchman
Napoli kan da ikke være så dumme, kan de?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg så for noget tid siden, af Allan havde set sig sur på ledelsen i Napoli, så måske kan der være noget om at han skal væk. Men det er selvfølgelig kun gisninger, dog rapportere flere medier om det her til morgen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jamen, det ville da være glimrende! Jeg krydser alt hvad krydses kan.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Chino
Ville det ikke være en god idé at sende Esposito til f.eks. Parma, hvis vi får Llorente eller Giroud ind? Jeg tænker, at det ville være rigtig fint for vores unge juvel, at han kan få lidt mere spilletid, end tilfældet har været i Inter. Og Parma virker som et godt sted for ham.
Skrevet af Martinovic
Parma har Cornelius, Inglese, Gervinho og Kulusevski til de tre forreste pladser. Der vil være langt til spilletid for ham der, vil jeg mene.

I har skudt papegøjen, hvis I kan bytte Vecino med Allan.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Ja, et bytte mellem Vecino og Allan vil da godt nok være et scoop for os!

Ellers er jeg enig i at det vil give mening at leje Esposito ud hvis vi får Giroud. Dog er jeg også enig med Martinovic i at Parma ikke just virker som den mest oplagte destination. Det væsentlige er jo at han får noget spilletid, og det vil muligvis ikke være helt nemt at få i Parma.
Skrevet af Chino
@Martinovic

Inglese har, så vidt jeg har læst, pådraget sig en alvorlig lårskade, så er muligvis ude i flere måneder. Gervinho og Kulusevski byder vel primært ind på de ydre angrebspositioner, og Cornelius er ofte skadet, så umiddelbart må der være en del spilletid til Esposito i Parma, hvis de henter ham.
Skrevet af Interforlivet
@Chino: Men rygterne siger at Inglese snart bliver erstattet af Llorente. Det vil selvsagt gøre det pænt svært for Esposito at komme på holdet. Men ja, kunne vi overtale dem til at tage Esposito på lån i stedet for Llorente, så ville det da være kanon. Jeg tvivler bare på at Parma vil tage den chance.
Skrevet af Facchetti
Vecino og Politano for Allan og Llorente... det er vel et plus og et minus til hver klub.
Skrevet af Interforlivet
Arh der vil jeg nu mene at vi stadig står med klart de største "plusser".

Måler man dem spiller vs. spiller, så kan jeg selvfølgelig sagtens se hvad du mener. Men man bliver jo nødt til at have det taktiske system med i ligningen også. Og har man det, vil jeg nu ikke mene at et bytte mellem Politano og Llorente er så skidt endda for os. Det er i hvert fald ikke tilnærmelsesvis lige så skidt som Allan-Vecino-delen er for Napoli.
Skrevet af Chino
@Interforlivet

Jeg kan ikke se Parma hente både Llorente og Esposito i januar. Men selvfølgelig er deres topprioritet ikke Esposito.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med I4L, her.

Politano er selvfølgelig på sin plads en bedre og ikke mindst aldersmæssig mere perspektivfyldt spiller - men hos os er han en lønseddel, vi ikke gør brug af.

Hvis det her bliver til noget, så kommer vi af med en dygtig, sympatisk, men ubrugelig spiller, og får en vice-Lukaku ind. Det er fint, synes jeg.

Vecino kontra Allan vil være en no-brainer. Satme om ikke jeg er en fan af Allan og har været det i lang tid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af L'Imperatore
Hvad har den gode Allan dog gjort ? =)
Pazza Inter Amala
annonce
0