Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@OC:
Nu håber jeg du er klar over, at der er forskel på at være en ligegyldig, reaktionær bruger på et fodboldforum i Danmark, og så fodboldtræner for en af verdens største klubber. Mine svadaer ændrer intet, mens Contes (sandsynligvis) gør. Ingen ville tage større notits af udtalelser som "vi har ikke købt halvdelen af Real Madrid" hvis det kom fra min side, mens det, retfærdigvis, får en del mennesker til at rynke på næsen, når det kommer fra truppens overhoved.
Desuden var det et uskyldigt bud på Contes udtalelser ved efterfølgende pressemøde, og heldigvis modbeviste han mig.
Hehe. Fair nok. Det er svært at være uenig med dig i at Contes ord omkring Inter vejer tungere end dine. Jeg syntes (og synes) bare stadig at sammenligningen var for oplagt til ikke at eksplicitere den. Og så håbede jeg samtidig at du ville læse den som en mere eller mindre subtil hentydning til at jeg synes det er ærgerligt at de sure opstød efterhånden udgør en meget stor del af dine bidrag herinde.

Jeg er ret enig.
Det er også samme fremgangsmåde og ageren, der ragede ham uklar med ledelsen i Chelsea, hans ih-så-elskede Juventus og før det Atalanta. Han river alt op med roden, og er stædig to a fault - som i ´fault´ er direkte skadeligt, hvis tingene ikke går hans vej.
Nu må vi se, om det på den længere bane er til vores gavn, men jeg har hele tiden stillet mig skeptisk over hyringen (og så til den pris). Nu synes jeg vi ser de første tegn, efter en lettere risikofri honeymoon-periode.
Jeg deler din bekymring. Hans barnlige, temperamentsfulde og stædige måde at håndtere sit virke på når tingene begynder at gå skævt, koblet sammen med hans Juventus-fortid ligner en potentielt utrolig sprængfarlig cocktail. Jeg håber bare at den gode periode som han jo trods alt er mere eller mindre garant for, får lov til at vare et par år før nedturen kommer.

Noget helt andet, så er Eriksen kæmpestort. Man kan sagtens finde større fans af spilleren Christian Eriksen, men jeg synes det lugter af en statement-signing vi ikke har været ude i siden... Zlatan, måske? Jeg er med på, at der er nogle meget specifikke facetter der muliggøre transferen, men det er stadig en etableret verdensklassespiller, der på sine bedste dage er en af de bedste på hans position.
Dejligt.
Helt enig. Det er en kæmpestor transfer, og den kommer på alle mulige måder på det helt rigtige tidspunkt.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er potentielt vores vigtigste signing siden Wesley - ikke kun fordi de er samme type, men fordi vi for første gang siden da henter en spiller fra absolut højeste hylde, der på sine gode dage er blandt de bedste i verdenen.

Det er stort.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Endda med blottede tænder. Eriksen må være ekstatisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af inter bedre end sex
Så bliver jeg jo nok nød til at købe min første Inter trøje siden 2010. Der var en gang jeg altid købte samtlige Inter trøjer som kom til vær sæson. Men pris niveaut er efterhånden blevet lidt for høj efter min smag. Har i læst hvad Bt mener om Christian Eriksens skifte til Inter. De mener Inter har scoret langt over deres niveau. Ja faktisk mener de vel nærmest at et skifte til Norwich have været at fortrække frem for Inter hvis man læser between the lines.
Skrevet af Flying Dutchman
Du skal altså lige huske, at Inter ikke spiller i Premier League, hvor samtlige klubber har et højere niveau end alle andre klubber i resten af verdenen.

I hvert fald ifølge BT.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Men alt er trods alt ikke lort for den 27-årige fynbo. Langtfra.

For han kommer også til en klub med en enorm historik. Og en klub, der for første gang i næsten 10 år er på vej i den rigtige retning.

Antonio Conte står i spidsen for et projekt, der har en klar retning. Romelu Lukaku blev i sommer indkøbet, der løftede troen på Inter op et andet sted. Og nu bliver Christian Eriksen så cementeringen af, at Inter ikke bare vil noget – de kan noget.

Og her rammer vi det måske allermest positive i Christian Eriksens klubskifte. For over skulderen kan danskeren se et Tottenham, der er så langt fra Champions League-finalen, som man kan komme på et halvt år.

På den måde kommer klubskiftet på et perfekt tidspunkt. Det er nemmere at sige farvel til José Mourinhos Tottenham end Mauricio Pochettino. Og det bliver mere end almindeligt spændende at sige goddag til Antonio Contes Inter. Også selvom det er Inter, der har lavet et scoop.


Jeg har svært ved at se det forkerte i overstående.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Helt enig. Beskrivelsen af Inter i blogindlægget er sådan set helt fin. Der er i bund og grund bare tale om en journalist som 1) er temmelig dårlig til at skrive og 2) lider af BTs clickbait-tendenser (og her hentyder jeg selvfølglig til overskriften) som jeg ser det.

Men ja, nu starter hypen - på godt og ondt! Brace yourselves!
Skrevet af Facchetti
Det er klart, der er mange, der har ondt bagi nu.
Fans af PL fordi de mister en stjerne
...fans af Spurs fordi de ikke formodede at holde på deres stjerne (og på sigt må se deres projekt falde sammen)
...og så fans af Barca/Real Madrid og andre der havde set sig lun på og var overbevist om at Eriksen selvfølgelig kom til deres klub.
Skrevet af Emilfu
Og så er der os der bare er glade på jeres vegne, mere på det kommercielle niveau i Danmark, end nødvendigvis det spillemæssige. Inter promoveringen her i landet kommer til at eksplodere.

Derudover ser jeg ikke Eriksen passe helt ind i hverken Real Madrid eller Barcelona i helt samme omfang.

Glæder mig til at se ham i Inter, tror at det er et perfekt match.

Det giver altså lige Milano derbyet en helt ny dansk dimension. Middelfart Vs Horsens:)
Skrevet af kimjen
Tillykke til Italien, Inter og Christian Eriksen.
kimjen
Skrevet af Flying Dutchman
Barbosa er angiveligt solgt til Flamengo, for 18 mio. €, plus bonusser og 20% af hans næste transfersum.

Glimrende!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Et tab på ca. 11mio € på Gabigol. Hmm...
Skrevet af Flying Dutchman
Men en FFP-plusvalenza på 12,1 mio. € (foruden bonusser), så ikke helt skidt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Nej, det kunne da vist have været meget værre når man tænker på hvor lidt vi selv har kunnet bruge ham.
Skrevet af Nickdkinter
2 dage til Toro :(. Så han er ude af derbyet. Pis altså!!!
Håber vi laver en klage også håber på det bedste. Selvom jeg tvivler
Skrevet af Flying Dutchman
Det er en dag mindre, end jeg - og mange medier - havde forventet, så jeg tror næppe, en klage udretter meget.

Gad vide, hvad Conte gør? Smækker Sanchez eller Esposito ind? Eller køre med Eriksen som en falsk 9´er?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Milan spiller 4-4-2 pt. Vi skal have overtaget på midtbanen og kan vi vinde den kamp. Tror Sanchez spiller de næste 2 kampe.

I Cuppen spiller Toro og Esposito det håber jeg. Cuppen skal være totalt ligegyldig. Vi skal kun have ligaen i hovedet nu
Skrevet af Interforlivet
Den oplagte løsning hedder Alexis. Og jeg synes Conte har det med at foretrække den oplagte løsning. Men ja, vi får se. Det er under alle omstændigheder noget af en bet.

Men der skal nu stadig mere til for at gøre mig nervøs for den kamp.
Skrevet af Flying Dutchman
Så er Eriksen officiel officiel... officiel! Hurra!

Angående Sanchez kontra Esposito kontra Eriksen, så ved jeg nu ikke. Conte har tidligere spillet med en falsk 9´er (Hazard), så jeg anser det nu ikke for usandsynlig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0