Snak

Mere indhold efter annoncen
Breddespiller?

Mit bud er, at han sender en af Kondogbia og Joao Mario mere eller mindre permanent på bænken.
La prende Vecino.
Jeg tvivler på man sådan lige smider en 30m € plus og en 45m € dyr spiller på bænken! Jeg er ret overbevist om der ligger et ret stor pres fra ledelsen om at de to spiller ret fast.

Medel derimod lugter lidt af at han ender på bænken.

Brozovic kan i teorien jo også ende med at tage pladsen fra Banega, alt efter om han begynder at levere den vare vi forventer af ham som dirigenten.
At udelade Banega ville jo være det rene vanvid. Han er den eneste der kan det han kan, og hvis vi skal være succesfulde den her sæson, skal meget, om ikke alt, gå gennem ham.

Medel er også qua. sin spillestil, ikke sin kvalitet, en spiller vi ikke kan undlade at spille med. Med mindre man selvfølgelig foretrækker Melo...
La prende Vecino.
Jeg er som sådan enig hvad angår Banega, men han skal stadig levere det der forventes, det er desværre ikke alle der finder sig til rette i serie A.

Medel er vel mest en der er vigtig mod de bedste hold, jeg kan ikke se at han er så nødvendig igen mod hold hvor vi har den alt overskyggende boldbesiddelse der mener jeg stadig at Mario der kan noget begge veje og som også er god i passningspiller er et bedre valg, ikke mindst fordi jeg også betegner ham som en spiller der er langt mere mål farlig og kreere mere for sine medspillere.

For i øvrigt er Medel ikke den samme præcision i sine afleveringer som vi tidligere har set, jo det var skam forfriskende at se den måde han offensiv blev brugt i sidste kamp, men når man skal løbe dybt kræver der altså også noget mere af slut produktet, som Kovacic til tider viste. Medel er bare ikke nogen stor målscore.
@OC: Jeg mener sagtens at vi kan spille uden Medel på tremands-midtbanen. Specielt mod lavt stående hold vil det helt klart være en taktisk fordel at stille med tre dynamiske to-vejs midtbanespillere i stedet for én defensiv og to offensive. Og at bedømme ud fra kampen mod Palermo - plus Brozovic´ forlængelse - så tror jeg faktisk også det er det, De Boer har tænkt sig fremover. Så jeg forestiller mig at det bliver Banega, Mario, Brozovic og Kondogbia der spiller mest og så med Medel som 5. valg. Det både tror og håber jeg.
Jeg mener sagtens at vi kan spille uden Medel på tremands-midtbanen. Specielt mod lavt stående hold vil det helt klart være en taktisk fordel at stille med tre dynamiske to-vejs midtbanespillere i stedet for én defensiv og to offensive.


Hvordan gik det mod Chievo?

Æslerne var vel praktisk talt farlige hver eneste gang de kom over midterlinjen, simpelthen fordi der var banet motorvej for dem.

Hvis man kigger bort fra målet (som jo reelt aldrig var en chance), havde Palermo derimod reelt kun en mulighed - på dødbold tidligt i kampen.

Det var som nat og dag.
La prende Vecino.
OC holdet var ikke i særlig god form, vi spillede med en korrigeret formation som de Boer sagde var gjort af hensyn til fysikken, hvilket ikke just hjalp på tingene.

Spillerne spillede over en bred kam elendigt, med et hav af personlige fejl og jeg satser stærkt på det bliver noget nær det værste vi kommer til at se.

Som jeg ser det var det ikke Medels manglende tilstedværelse der var hovedproblemet.

Når man ser på Medel defensive stats sidste sæson, var det langt fra imponerende
OC holdet var ikke i særlig god form, vi spillede med en korrigeret formation som de Boer sagde var gjort af hensyn til fysikken, hvilket ikke just hjalp på tingene.


Jeg er med på, at det er en forhastet konklusion baseret på to kampe, og det er da heller ikke en sådan jeg forsøger at bevæge mig hen imod.

Men samtidig synes jeg det er for snæversynet, at smide alle taktisk overvejelser og facetter ud af vinduet, fordi der herskede ekstra vanskelige omstændigheder (for De Boer OG for spillerne).
Set ud fra det rent fysiske perskeptiv, luntede stort set alle af vores spillere også rundt mod Palermo omkring den hele time, så jeg ved ikke om det er et specielt godt argument.

Medels tilstedeværelse gjorde en verden til forskel, og det vil han blive ved med at gøre. Det er min tese.
La prende Vecino.
Medel var også med mod Chievo så det giver altså ikke rigtig mening, det I skriver.
Medel var også med mod Chievo så det giver altså ikke rigtig mening, det I skriver.


Som jeg så det, var det en væsentlig anden position og rolle han spillede.
La prende Vecino.
annonce