Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
Mange tak, InterFelice! Det er spændende læsning. Min umiddelbare konklusion kan opsummeres i tre punkter (jeg er humanist, så bare with me!):

1) Vi er tydeligvis stadig bag Juventus hvad angår økonomiske muskler.

2) Vi er stadig ikke der hvor vi kan tillade os at kalde os en "sund" forretning.

3) Suning er i dén grad i gang med at gøre op med både punkt 1 og punkt 2 i.e. vi gennemgår under deres lederskab en enormt positiv udvikling på den økonomiske front.

Den positive udvikling ses særligt i nedenstående:

#Inter EBITDA (Earnings Before Interest, Tax, Depreciation & Amortisation), a proxy for cash operating profit, continued to improve, rising from €67m to €81m in 2019. This was as low as minus €90m in 2010. If we were to include player sales, this metric would be €121m.

In fact, #Inter EBITDA of €81m is by far the highest in Serie A, more than twice as much as Juventus €36m. Even more impressively, it is over €130m better than their city rivals Milan (minus €51m).
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg konkluderer også, at vi ikke er helt der endnu, hvor vi bør være, men at vi er på rette vej og har været det, siden kineserne kom til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af InterFelice
Ja, enig - det er en flot udvikling klubben har været igennem siden Suning overtog klubben, men helt korrekt, så er det ikke en helt sund forretning endnu, men gælden er på vej ned, og i som alle andre virksomheder, så gør det ikke noget at have lidt gæld. Vores gæld består hovedsageligt i form af obligationer og lån fra Suning, hvilket er normal måde at finansiere sine forretninger på, men gælden måtte selvfølgelig gerne have været lavere.

Det som jeg lagde mærke til, hvilket du også fangede, I4L, var vores EBITDA eller vores "kerneforretning". Den er steget 22 %, hvilket er meget positivt! Vi holder vores faste omkostninger relativt stabilt, mens vi øger indtjening væsentligt.

Et nyt stadion ville gøre underværker samt en forbedret trøjeaftale inkl. trøjesponsor. Mon Eriksen, Lukaku og Lauti kan hjælpe på vores forhandlingsposition?
Skrevet af Flying Dutchman
Historikeren her er lige gået endnu en tur ned i gemmerne - på foranledning af en video, set på Facebook.

Vi rejser tilbage til... den 3. maj 1999. Mircea Lucescu er lige blevet fyret, vi ligger og roder ned på en niende plads, efter et horribelt forår, hvor det blandt andet blev til nederlag mod Salernitana, Bari og Perugia. Roy Hodgson bliver hentet ind, for at stå i spidsen for holdet i de resterende fire Serie A kampe. I øvrigt var det også min første sæson som Interfan - og den kamp vi skal til var (vist nok) den første kamp, jeg så i fuldlængde, live på TV.

Kl. er 12, stedet er Stadio Olimpico og modstanderen er Roma, der lå på en femteplads. Roma har et godt hold, med blandt andre Aldaír, Di Biagio, Delvecchio og en ung Totti fra start. Vi har også et godt hold. Et meget godt hold.

Vi kommer planmæssigt foran både 0-1 og 0-2, på mål af Ronaldo og Zamorano. Roma reducerer ved et straffespark, men kort efter scorer Zamorano et fantastisk mål til 1-3. Så går der tits-up i den - Paulo Sergio og kort efter Delvecchio reducerer til 3-3. Men Ronaldo scorer - igen: 3-4. Så scorer Di Francesco. 4-4.

Kampen er stille og roligt ved at dø hen. Indtil vi får et frispark i den 87. minut, helt ned ved Roma´s baglinje, cirka midtvejs mellem hjørneflaget og kanten af feltet. Baggio tager et kort tilløb, chipper den stille og roligt ind omkring kanten af det lille felt, hvor Simeone - som begik straffesparket, Totti scorede på - flyver over, forbi og igennem ven og fjende for at pande bolden inde bag en sagesløs Konsel.

4-5.

Selvom Ronaldo og Zamorano scorer to mål hver, var kampens bedste spiller klart Baggio (kilden til min kærlighed til Inter), der med tre assists og en afgørende fod i målet til 3-4 var kampens helt store oplevelse. Især assisten til Ronaldo´s første mål var fæ-no-me-nal.

Resten af sæsonen var straks værre. Med nederlag til både Parma og Venezia, skulle vi bruge en sejr i den sidste kamp mod Bologna, for i det mindste at slutte af på en positiv note. Vi vandt - hvorefter vi skulle møde Bologna to gange mere, for at afgøre hvem den sidste billet skulle gå til (Coppa Italia pladsen). De to kampe tabte vi, hvorfor sæson 99/00 blev uden europæisk fodbold for vores vedkommende.

Man kan da konkludere, at det med at smide føringer ikke er noget nyt i Inter-regi.

Hvis I er interesseret i startopstillingen, så var det som følger:

Pagliuca; Silvestre, Colonnese, Simic, Zio Bergomi; Cauet, Simeone, Capitano Futuro; Ronaldo, Baggio, Zamorano, hvor Baggio lå lidt bagved de to andre. Indskiftet blev Frey for Pagliuca og Djorkaeff for Zamorano.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Der går rygtebonanza i den nu.

Vi skulle være tilbudt Simone Zaza, der egentlig har haft en okay sæson indtil videre. Seks mål og fire assists, fordelt over knap 1300 minutter er fint nok. Han kender også Conte godt, fra dennes tid som landstræner.

Fuck it, hvis det er som reserveangriber, kunne vi gøre meget værre end Zaza.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Han er en dag og nat spiller. Men tror han ville gøre det godt for os.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu har vi hentet en ung tårn ind i form af Satriano til Primavera... han er godtnok kun 19 men han har faktisk den nødvendige høje til at agere vice Lukaku, men pga. alderen vejer han selvfølgelig ikke 90kg men skulle være både højere og tungere end Pinamonti og stortset jævnaldrende (1år yngre) sidst nævnte ryges vi også til at hente tilbage.

Skrevet af InterFelice
Ligner lidt at vinduet er lukket for denne omgang, med mindre de to herrer hiver Zaza eller Lasagna hjem som back-up..
Skrevet af Flying Dutchman
Jaeh...

Lidt en blandet fornøjelse - dog klart hældende til det positive!

Jeg synes, det er lidt et bet, at vi ikke fik hentet en vice-Lukaku. Vi har indtil videre ikke haft brug for det - men jeg frygter, vi er i alvorlige problemer, skulle det utænkelige ske.

Det er dog også noget nær det eneste negative, jeg lige kunne sætte en finger på.

For der er godt nok meget positivt!


- Vi fik endelig solgt Barbosa, endda med lidt FFP-overskud på bundlinjen.
- Vi kom af med Politano; en god spiller, der dog var fejlcastet.
- Vi er kommet af med noget fyld; Lazaro og Dimarco.
- Vi har formået at erstatte dem, hvor i al fald Young ligner et positivt bekendtskab.
- Vi hentede omsider den kreative midtbanespiller, vi har hungret efter siden Sneijder. Endvidere bekræfter tilgangen af Eriksen også det, der allerede var tegn på med tilgangen af Lukaku og Godín; Inter er igen en attraktiv destination i europæisk fodbold.
- Vi solgte ingen af vores profiler.

8/10 herfra.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Giver det 9/10. Vi har hente så flot og godt!! Vi har holdt på vores stjerner og vi er en klub en kæmpe fremgang.
Vi kom af med alle resever og dem som ikk ville få meget spilletid.
Man kan tydeligt se der har været en rødtråd igennem hele vinduet. Det tegner godt, og med købet af Eriksen kan vi nok også tiltrække lidt større navne nu
Skrevet af Slettet(042125212608)
Januar er notorisk ikke det nemmeste marked at hente kvalificerede spiller i, alt for ofte er det endt i dyrekøbte flops.

I denne er markedet ikke endt med minus på bogen og vi har hentet en af de bedste på sin position i en fornuftig alder, tyndet ud i spillere der ikke passede til systemet og henter nogle backs der midlertidig kan løse et her og nu problem.

Så 9/10 herfra

Fiorentina er åbenbart ville med spillere fra vores ungdomsrækker nu har de også henter Duncan. Godt nogle kan bruge dem til noget.
Skrevet af Facchetti
Padelli tager pladsen mellem stængerne i aften. Handa har slået nallerne og er iflg. nogle sites ude i "flere kampe".
Jeg håber, han er tilbage mod Lazio - Milan skyder så sjældent på mål, så det går nok i derbyet
Skrevet af Nickdkinter
Ej er han også ude imod Milan??? Nu stopper det fandme
Skrevet af Flying Dutchman
Padelli er godt nok ingen Handanovic, men han har været god i de kampe, han har fået for os. Jeg er helt tryg ved ham, både i aften og mod Milan. Padelli har også været opkaldt til et par landsholdssamlinger, som tredjevalg efter Buffon og Sirigu, så han er ikke en dårlig målmand.

Som Facc skriver, så må San dog gerne være tilbage mod SS Énmandshær.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Stadigvæk. Han har spillet 2 kampe i år. Og ja han er god. Ingen tvivl om det. Meeeeen ik lige nu hvor vi skal tilbage på sporet og vi har et derby lige rundt om hjørnet. Der havde jeg nu hellere set vi kunne stille så stærkt som muligt plus han er en f vores bedste igen i år
Skrevet af Facchetti
Milan har scoret 22 mål i denne sæson (hvoraf 4 er på straffe og 1 er et selvmål). Med det forsvar Inter har for tiden, så kan de godt holdes fra at score mere end ét mål (som deres snit er på), og mon ikke Lukaku og co. scorer mere end ét...
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, selvfølgelig havde vi nok allesammen helst set Handanovic mellem stængerne. Der er for mig dog langt vej op til at ringe alarmklokkerne. Det er herfor man har reserver og det er også herfor, Padelli fik stukket en forlængelse i hånden i sommers.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Håber da i har ret venner. :).
Gider bare ik tabe til dem! Og særligt ikk Zlatan!
Skrevet af OC
Han har spillet 2 kampe i år.


Han har spillet 2 kampe på tre sæsoner, mod henholdsvis Serie C og B-modstandere i Coppa´en.
La prende Vecino.
Skrevet af Nickdkinter
Gør det bestemt ikk bedre hehe
annonce
0