Snak

Mere indhold efter annoncen
Fuldstændig antiklimaks i denne weekend. Fuld fart på under de sidste dage af mercato´et og så serie A-kampe - nu... landholdspause ZzZzZz
Det passer mig nu fint - jeg er midt i en flytning, så uden internet og tv indtil d. 1. Oktober...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Jeg tror også det er den optimale situation for holdet og FdB.
La prende Vecino.
Sandt nok. Men mest for mig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det passer mig nu fint - jeg er midt i en flytning, så uden internet og tv indtil d. 1. Oktober...

Tilbage til Holland?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Nej, s´gu da! Der flytter jeg nok ikke tilbage til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Nå, vinduet er lukket og har været det i et par dage. Et lille oversigt over vores, efter min mening, flotte mercato. Jeg tager ikke forfærdeligt meget højde for hverken pris og selvfølgelig slet ikke alder, og fokuserer mest på kvalitet og hvad det betyder for holdet her og nu. Here goes:

Ever Banega: Muligvis sæsonens vigtigste signing, som allerede var sikret i slutningen af maj. Banega har haft lidt svært at komme i gang her i starten af sæsonen, men det skyldes efter min mening tre ting: at han ikke var med i USA, og derfor lige skal bruge lidt tid at lære sine holdkammerater at kende på; trænerskiftet (hvilket gælder for holdet generelt) og at han er blevet spillet en smule ud af position mod både Chievo og Palermo. Banega´s kvaliteter hersker der ingen tvivl om, og så snart han for alvor er i gang, kan han være vores nye Sneijder - i.e. spilleren, der kan lirke ´Chievo´erne´ op. Der har været gode takter, og han havde en god kamp mod Palermo - hvor han dog startede for dybt - men det må gerne blive en del bedre endnu.

Marcelo Brozovic: Der har været en del palaver om Brozo her i sommers, men vi formåede faktisk ikke kun at købe ham, men også beholde ham, på trods af interesse fra Arsenal, Juventus og flere, unavngivne klubber. De Boer fik sig dog en snak med Brozovic, og han fik desuden stukket en lønforhøjelse i hånden, så Marcelo er vores i noget tid endnu. Vigtigt! Brozovic har været en god spiller for os siden han fik debut mod Sassuolo og er til tider direkte fantastisk. Jeg håber og tror, at han under De Boer knap så rigide spillestil får meget mere ud af sit talent, og han bør, kvalitetsmæssigt, starte foran alle midtbanespillere lige nu.

Cristian Ansaldi: Fint køb. Ansaldi har et anstændigt niveau og er en fin breddespiller at have i truppen. Han kommer nok umiddelbart til at agere første back-up til midterforsvaret og højreback, mens jeg snild kan se ham få en god håndfuld kampe på venstreback. Ikke en spektakulær spiller, men som breddespiller er han mere end bare godkendt.

Antonio Candreva: Efter at have været én af Italiens bedste til EM, på trods af kun to kampe, troede jeg, at hans længe rygtede transfer til os ville strande. At vi alligevel sikrede ham, og dermed i høj grad løste problemerne på vores højre kant er særdeles opløftende. Han har også allerede vist meget af sit værd, især mod Palermo, hvor han fik sin første af forhåbentligt mange assists. Candreva er en fremragende spiller, og bør starte ind mod Pescara.

Joao Mario: Også et godt køb. Mario havde en fin slutrunde, og er, på trods af sin alder, allerede en etableret spiller på det portugisiske landshold. Lidt mere en ubeskrevet blad for mig - Primeira Liga er ikke det, jeg ser mest - men ud fra de få kampe, jeg har set med ham, at dømme, ligner han en god tovejsspiller, med en uudtømmelig energi og god teknik. God én mod én og så kan han tilmed spille både centralt og på kanterne. Jeg er meget fortrøstningsfuld over, at Mario allerede nu kan løfte vores hold i den rigtige retning.

Gabriel Barbosa: Et komplet ubeskrevet blad for mig, da jeg hverken ser Série A eller fik set OL, men at vi i vores nuværende forfatning kan hente en spiller foran Barcelona og andre storhold, er selvfølgelig godt gået.

Gianluca Caprari: Skal ikke glemmes, på trods af at han er udlejet hos Pescara i indeværende sæson. Han virker enormt spændende, og var med sine 13 mål i sidste sæson instrumental i Pescara´s oprykning til Serie A. Ser ud til at forsætte med scoringerne i Serie A. Selve transferen var sådan bop-bop, men at leje ham ud igen med det samme, er godt arbejde.

Alt i alt har det været én af de bedre mercati i min tid som Interfan, og den bedste siden tripletta sæsonen. På papir har vi hentet en flok meget dygtige spillere, som teoretisk set bør forbedre vores hold gevaldigt. Med CL-pladserne som mål i indeværende sæson, får Ausilio et højt karakter herfra. Nu er det så op til De Boer og spillerne at indfrie potentialet...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
I forhold til målsætning er det vel urealistisk at tale meget konkret om før vi har spillet nogle flere kampe, og mødt de store hold. Personligt tror jeg for nuværende, at det bliver lidt op, lidt ned og en 4-6 plads at best - men det afhænger af hvordan og hvornår De Boers setup træder i karakter.

Ellers er jeg meget enig, super mercato hvor vi fik gode løsninger på nogle af de større problemer.
Du mangler at nævne trænerskiftet, som jeg synes virker mere lovende end jeg turde håbe på.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Det bedste er uden tvivl trænerskiftet.
Ellers er jeg et stykke af vejen enig i FD omend jeg stadig synes at Candreva og Mario var alt for dyre.
annonce