Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(560810232201)
Men Kumbulla, er han et bæst, er han taktisk, hvad kan vi forvente af ham?

Tonali, synes jeg personligt ville være et kanon køb, særligt hvis vi holder ved vores tremands midtbane.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Jeg beklager det sene svar.

Måske det er mig der er tungnem

Det plejer du ikke at være, så det tror jeg heller ikke, du er her.

men hvad har det med sagen at gøre, at der primært er tale om 1:1 udskiftninger.

Isoleret set selvfølgelig ingenting. Men debatten sprang ud fra det, efter min mening ligegyldige, faktum, at kun én af vores indskiftere har fundet vejen til netmaskerne i indeværende sæson. I og med Conte hyppigst og oftest først skifter en ikke-offensiv spiller ind for en anden ikke-offensiv spiller, finder jeg den løjerlige statistik ikke så spændende endda. Det forventes vel ikke af D´Ambrosio eller Gagliardini, at de går ind og scorer mål.

I tørre tal er det blevet til 1.273 indskifterminutter (uden tillægstid) i indeværende sæson, hvoraf kun 254 (19,95%) er gået til spillere, der faktisk skal score mål. Tilføj dertil, at de færreste spillere går ind i en kamp og med det samme finder kamprytmen, og så er det da ikke så odiøst et talt endda.

Efter min mening altså.

Taler det i virkeligheden ikke netop ind i at han søger, at de enkelte spillere gør forskellen og at det netop ikke handler om taktiske udskiftninger?

Selvfølgelig søger Conte med sine indskiftninger, at pågældende spiller skal have en positiv indvirkning i kampen. Det er klart. Så når han skifter Alexis eller Esposito ind, så forventer han da, at de udgør en (mer)værdi i den offensive fase. Men i og med det stadigvæk forholder sig sådan, at klart de fleste af hans skift har været enten på wingbacksene eller den centrale midtbane (og det 1:1), så må man ligeledes også konkludere, at Conte af disse spillere forventer en anden indvirkning end mål.

Jeg synes ærligt talt også, at du bevæger dig ud på tynd is, når du skriver ting som "...intet andet formål har end enten at spare den startende spiller eller for at trække tiden.".

Men nu har jeg jo set samtlige kampe, bortset fra én - så jeg ved her, at eksempelvis Lautaro er blevet pillet ud et par gange for at spare ham til CL, at Brozovic og Barella begge to har lænet sig opad gult eller sågar gult-rødt eller at D´Ambrosio er kommet ind for en radbrækket Candreva. Så selvom mit udsagn ikke har den ultimative sandhedsværdi, er her trods alt tale om, hvad man vel med rette kunne kalde, en ekspertudtalelse.

Jeg har set på alle jeres kampe - her er det i 19 ud af 36 (52,8%) kampe tilfældet, at første udskiftninger kommer fra en position hvor I enten er bagud eller den står uafgjort.

I og med diskussionens oprindelse kun vedrørte Serie A kampe, har jeg kun kigget på disse. Jeg får det til 18 ud af 36 kampe, hvis CL, EL og CI medregnes (eller 50%) - hvilket er fair! - men så skal man også lige tage ét yderligere mål og to assists med på indskifterkontoen. Så det ændrer ikke på det store billede.

Emnet er hvorvidt det er bekymrende, at der kun er kommet ét mål og tre assists fra bænken. Her er det min påstand, at det umiddelbart burde give lidt panderynker, når nu indskiftningerne i væsentlig grad sker fra positioner hvor der skal jagtes et resultat.

Det er ikke særligt vægtigt, hvis ikke man kender hver enkelte indskiftnings kontekst. Hvis Conte skifter en midtbanespiller ind i stedet for en anden midtbanespiller, når det ikke fungerer på banen, alt i mens vi står til at smide point, så er det bekymrende. Hvis Conte skifter en midtbanespiller ind i stedet for en anden midtbanespiller, når der er god momentum og det skal holdes ved lige eller sågar skubbes endnu mere i den rigtige retning ved hjælp af et par friske ben, så er det ikke bekymrende, men snarere godt taktisk arbejde.

Og her er vi jo tilbage ved noget, vi begge to er ganske enige om; man kan ikke
gøre en indskiftnings indvirkning på kampen op i mål eller assists.

Tilføj dertil at vi stadigvæk vist nok er det hold, med flest forskellige målscorere, samt trods alt scorer femteflest mål i ligaen, og så er det efter min mening lidt en non-nyhed.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Der spekuleres i, at Gags kunne være på vej retur til Atalanta.

Den opmærksomme deltager her i tråden vil nok svagt kunne huske, at jeg har en kæmpemæssig svaghed for Gagliardini. Jeg synes oprigtigt, at han i lange perioder var Brozovic´ bedste makker. Han har god fight, god fysik, er ikke ufarlig foran mål og vælger ofte den simple (og derfor bedste) løsning. Derudover virker han som en fin fyr.

Jeg kan dog godt se, at med tilgangene af Barella, Sensi og Eriksen, samt formentlig Tonali, det begynder at se lidt trængt ud. Atalanta virker som et godt sted for Gagliardini, hvis nu han endelig skal videre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Giv mig Gosens i bytte.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, åh ja! Det ville slet ikke være tosset. Hvis ikke vi var så godt dækket ind på højreback, ville Hateboer også være pænt højt på min ønskeseddel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg begynder sgu så småt at tro på at Eriksen starter inde på lørdag hvilket gør det endnu sværere end det i forvejen var for mig at acceptere at jeg ikke kan se kampen.
Skrevet af OC
Baseret på hvad?
La prende Vecino.
Skrevet af jzprG
Baseret på flere kilder der påstår at Conte vil prøve at spille eriksen bag Lautaro og Lukaku
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Soren32
Det er mega spændende med Eriksen!... Hvis han vinder pladsen over Sensi. Desværre skulle både De Vrij og Bastoni have bøvl med muskulaturen, hvor sky spår om en tremandskæde med Skriniar, Rano og D´Amro bagerst.. Den konstellation er jeg ikke vildt tryg ved, såfremt den bliver aktuel!
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jeg synes der er et overvejende antal kilder der har ham med blandt de 11 i deres forudsigelser. Og jeg synes at tendensen er at flere og flere lader til at tro på det.
Skrevet af Interforlivet
Tænk hvis det lykkes os at hente Tonali for 30 (!?) mio. euro. Selv i en Covid-19-verden er det fandeme en vanvittig pris for et af de største - hvis ikke dét største - italienske midtbanetalenter.
Skrevet af Flying Dutchman
Tonali skulle eftersigende være overbevist af projektet og kun ønske at skifte til Inter - det sætter os også i en temmelig stærk forhandlerposition.

Marotta-effekten.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
I know. Og deres forestående nedrykning hjælper også. Jeg synes bare stadig at 30 mio. euro er en vanvittig lav pris sammenlignet med hvad andre elitetalenter bliver forhandlet for i disse år.
Skrevet af Flying Dutchman
Nja... det ved jeg nu ikke. Jeg har ikke længere en fornemmelse af, hvad er en lav eller en høj pris.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
30 mio. euro for Tonali virker måske lavt og så alligevel ikke helt.

Piatek blev vurderet til 60 mio. euro efter hans præstationer i Genoa. Milan fik ham til 35 mio. euro, og mange mente, det var et scoop. Vi endte med at sælge ham til 27 mio. euro.

Omvendt er det med Bennacer, som blev købt til 16 mio. euro og nu rygtes til at koste 50 mio. euro.

Cairo ville have 100 mio. euro for Belotti, men ingen bed på. Nu skal han være glad, hvis han kan få 30-40 mio. euro for ham.

Jeg tænker, at Brescias præsident må slå til, mens Tonali er så hot, som han er.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er stor fan af Tonali. Men hvor skal han spille?

Hvis jeg forstår ret, peger pilen mod en 3-4-1-2 med Eriksen som trequartista. Det betyder vel, at Tonali vil skulle spille 2. violin for Brozovic, mens Barella og Sensi er kandidater til den anden.

Jeg undrer mig over at Tonali vil til en klub hvor han ikke er sikret en startplads. Han havde jo ellers proklameret, at spilletid var det vigtigste for ham.

Er det mon fordi Inter forventer et salg af Brozovic?

En anden mulighed var selvfølgelig, at Conte kastede sig ud i en diamant på midten.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, grunden er noget mere prosaisk end det. Brozovic har spillet 2.715 minutter ud fra 3.240 mulige (3.060 hvis man fraregner karantæne og skader) - og vel at mærke på en plads, hvor det forventes at han løber hele tiden. Faktisk løber han i gennemsnit 12,5 kilometer hver 90. minut. Han har med andre ord brug for en pause eller to i ny og næ.

Dermed ikke skrevet, at Tonali så er henvist til bænken hele tiden - det giver Conte mulighed for mere rotation, uden at det går på bekostning af holdets kvalitet på banen. Desuden tror jeg heller ikke, at Brozovic og Tonali per definition annullerer hinanden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Martinovic: For at være helt ærlig synes jeg ikke rigtig at der er nogen af dine sammenligninger der er særlig gode. Det vil være meget mere oplagt at sammenligne ham med Mbappé og Dembelé i.e. elitetalenter (omkring de 20 år) som en perlerække af storklubber har vist interesse i at hente. Gør man det, illustreres det ret tydeligt hvorfor 30 mio. euro kan opfattes som en utrolig lav pris.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg tror FD har ret. Tonali bliver ikke købt til bænken men til at udgøre en væsentlig brik på en midtbane hvor Brozo skal aflastes mens at der skal åbnes op for flere taktiske muligheder.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror bestemt heller ikke, at Tonali ville blive henvist til minutter her og der når Brozovic skal spares og er utilgængelig.
Men han vil, alt andet lige, være det sekundære valg på pladsen ift en optimal start 11er.

Jeg havde blot forstået Tonalis egne udtalelser derhen, at han ville vælge en klub hvor han var sikret "fast spilletid", hvilket jeg så igen har tolket derhen, at det betød en startplads.

Det er selvfølgelig også spørgsmålet hvordan Conte vil fortolke Tonalis egenskaber. Han sammenligner jo sig selv mere med Gattuso end Pirlo. I virkeligheden kunne det også være som makker til Brozovic. Men det betyder så igen, at det er Barella han skal kæmpe om minutter med.

Dernæst stiller det spørgsmålet, hvor det efterlader Sensi. Han er, efter min bedste overbevisning, ikke dygtig nok defensivt, til at være balancespiller på en to-mands midtbane.
annonce
0