Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da en vild kamp indtil videre. Og ja synes stadig den er helt åben
Rimelig Crazy, syge gaver der bliver givet i begge ender, vores back er igen grotesk ringe og er for jeg ved snart ikke hvilken gang udstillet,

Gad hvide hvor mange kampe vi skal spille hvor vi kommer bagud. Det er godtnok ved at være lidt af en rekord.

Op ad bakke når vi altid skal komme bagud, og de andre kan stille sig ned. Harakiri forsvar i begge ender. Sjovt at se på, men ikke holdbart i længden. For begge hold. Hvor kan man spille på kombinationen at én af Santon eller Ansaldi får gult nr 2 og Salah straffer os i en omstilling...... Står nærmest skrevet i hele manuskriptet.
Utroligt at Santon bliver ved med at spille når det han levere gang på gang er helt aldeles ubrugeligt, sådan som han spiller kan man ligeså godt afprøve et eller andet uprøvet talent, for det kan ærligt talt ikke blive meget værre. Det er så helt grotesk nemt at udspille ham, står han nogensinde bare nogenlunde rigtigt, når han endelig gør bliver han med et par pasninger fuldstændig udspillet, en stikning mellem ham og det centrale virker hver gang.

Ansaldi har ikke været et hak bedre end D´Ambro, grotesk at vi skal trække på så mange elendige backs, middelmådige er de ikke engang. Bedre backs og jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi ikke ville komme bagud i næsten hver evig eneste kamp!
Roma har haft deres chancer, men hvor er det vanvittigt sczenzny rager den retur fra Candreva ud. Utroligt vi ikke har scoret. Gabigol ind?
Inter | siden Misura/Fiorucci.
Enig med Santon. Gabigol må ind i stedet for Candreva.
Candreva smider uhyggeligt mange bolde væk. Icardi havde 7!!!! berøringer i 1. halvleg, vi formår slet ikke at bruge spilovertag (boldbesiddelse) til at blive farlige nok på den sidste tredjedel af banen. Joao Mario´s dårligste kamp i vores trøje indtil nu.
Gnoukouri :) Fedt.
Ind med Kamikaze. Så mangler vi bare Melo.
Nagatomo wtf
Håber Gnoukouri er bedre i dag.
Inter | siden Misura/Fiorucci.
annonce