Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Kan du give mig et par eksempler på "fremragende" mål på det sidste... eller var det bare en popsmart kommentar ?

Så logikken er, at fordi Covid-19, er første mål fremragende? Der har været pæne kasser i både Superligaen og Bundesligaen efter man startede, hvor resultatet faktisk er det spillerne går efter når de sparker til den.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(522254212008)
Lukaku er godt nok elendig. Han ville ikke kunne tæmme en sofa.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg vil godt se dig tæmme en flyvende sofa
Skrevet af Flying Dutchman
Kæft, et opspil! Og synd det ikke bliver til (endnu) et Eriksen-mål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Unødvendigt at Napoli skulle score i aften.
Ospina sprællede de rigtige steder efter brøleren ved målet.
Brozovic og Lautaro skuffer i dag, ellers ser det vel ud som det plejer...
Skrevet af Flying Dutchman
Lidt et ærgerligt resultat, efter en kamp hvor vi - efter min mening - var bedst. Napoli ville eller kunne ikke meget, og scorer vel sagtens på den eneste chance, de har.

Overordnet set en fin præstation af de fleste spillere - rust in mente. Bastoni og Skriniar var efter min mening bedst - Brozovic og især Lautaro faldt lidt igennem. Fin indhop af Alexis, i øvrigt.

Dejligt at se gutterne igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Lad os lige blive enige om, at udelukkende baseret på den sportslige bundlinje, så er Conte ikke en succes.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Gud fader bevares OC, vi ryger ud til Napoli i semi, ikke en katastrofe, vi ryger ud i dødens pulje i CL igen ikke en katastrofe, vi havde muligheden i EL indtil Corona måske/måske ikke ødelagde den chance.

Men vi har ganske målbart forbedret os både spillemæssigt, såvel som resultatmæssigt i den hjemmelige.

Det var stadig ikke målsætningen at vi skulle vinde serie A i denne, men det var en mulighed såfrem vi til den tid lå nogenlunde lunt hertil og er så også blevet det pga. egne præstationer, hvilket teoretisk stadig er muligt. det hold der kommer bedst ud af denne krise kan meget vel være det hold der ender med at vinde. Formen for 3 mdr. er irrelevant nu. Det her er nærmest som en ny sæson, ingen ved hvad der nu vil ske, det point forskel der er kan meget vel vise sig at være ubetydelige.
Skrevet af OC
Jeg spørger så lige igen;

Kan vi blive enige om, at på bundlinjen, så har Conte ikke været en succes?

Så må du jo melde tilbage, hvis du ikke ved hvad bundlinje betyder.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg ELSKER at du gør brug af en Seinfeld-reference!;)
Skrevet af Interforlivet
@OC: Det kan vi godt blive enige om. Men kan vi bruge det til noget fornuftigt?

Det er vel kun tåber der redegør for Contes impact indtil videre på baggrund af det.
Skrevet af crakelack
Han(Conte)må i hvert fald til at fatte at Eriksen bare SKAL bruges på det nuværende Inter-mandskab. Selvom han ikke spiller specielt godt er han da klart den bedste offensive kraft i dag.
Men er bange for at Conte er for stædig. Ægte Klassetrænere er kendt for at tilpasse sig sine spillere og ikke bare låse sig fast på en bestemt taktik!
Skrevet af OC
@IFL

Det ved jeg ikke.

Vi har været nogen (primært nok kun mig selv) som gerne ville have været et Jube-svin tilovers siden dag 1.

Jeg mangler stadig én grund til, at det gav mening at erstatte vores forrige træner med det her.
Resultatmæssigt har det godt og vel rykket nul - så jeg glæder mig til at høre, hvordan han har gjort sig fortjent til fire (mindst) gange Spallettis løn.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej jeg er ikke enig og bliver det heller aldrig.

Du har været mod manen fra dag 1, og din modstand mod alt der snitter juve gør jo at du aldrig kommer til at se den fremgang der har været.

Du er vel ligeså negativ overfor Marotta vel sagtens, selvom han i den grad har forbedret os ganske betydeligt på spillerfronten mm.

Skrevet af Interforlivet
@OC: Det er nu ikke rigtigt at du er ene om at være Conte-skeptiker. Det har jeg været ret eksplicit omkring at jeg også er. Og et eller andet sted har jeg stadig noget ambivalens i kroppen der relaterer sig til en meget, meget irrationel følelse som er et ønske om at Conte skal fejle så jeg stadig kan få lov til at hade ham.

Men jeg synes altså det er forkert at drage en konklusion udelukkende på baggrund af at vi endnu engang ender uden pokaler i skabet. Han har trods alt kun været her i én sæson, og derfor bliver man simpelthen nødt til at inddrage flere faktorer/aspekter når man vurderer ham.

At han har rykket os på det spillemæssige plan synes jeg nærmest er indiskutabelt. Det er meget nemt at se på banen at der er kommet meget mere struktur på spillet og at alle spillerne indgår i klart definerede roller sammenlignet med tidligere. Det er også oplagt at koble dette sammen med at vores traditionelle "vinterkollaps" forblev en del mindre effektfuldt i denne sæson. Ydermere er vores angrebsspil blevet langt mere nuanceret i kraft af flere strenge at spille på - noget der i dén grad har været tiltrængt sammenlignet med tiden under Spalletti.

Når man så kobler alt dette sammen med at vi var et enkelt mål fra både CL-avancement og Coppa Italia-finale og at vi (med meget stor sandsynlighed) sikrer os CL til næste sæson før sidste spillerunde, så synes jeg det er fjollet at indikere andet end at Conte har formået at rykke os i den rigtige retning i sin første sæson som træner.

At han så netop qua sin løn står i en situation hvor næste sæson mere eller mindre skal resultere i sølvtøj kan vi godt blive enige om. Det er trods alt det han er ansat for.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er jo papirstyndt.

Vi er a) midt i den mest underlige sæson af vores liv hidtil og b) ikke færdig med den endnu. Det er jo ganske, ganske håbløst at komme med diverse konklusioner om mandens første sæson i det varme sæde - og da især når selvsamme sæson blev afbrudt lige da det begyndte at spidse til.

Det er intet andet end det sædvanlige ligegyldige sure opstød, som reelt set kun bunder i, at manden vovede at være Juventino en gang. Det lægger jo ikke just op til en spændende debat - især ikke når nu det åbenbart bare konkluderes på vegne af tråden, at Conte ikke har været en succes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
WTF. Det går lige op for mig at jeg (i min skuffelse over at misse Coppa-finalen) helt har glemt at vi stadig er med i EL!? Shit altså. Det gav mig lige en kæmpe optur. Så er der jo stadig mulighed for at hive et trofæ hjem.

@OC: Det gør i øvrigt din sag endnu dårligere, synes jeg. For vinder vi EL, er det vel praktisk talt umuligt ikke at anerkende at Conte konstituerer et skridt frem.
Skrevet af OC
@OC: Det gør i øvrigt din sag endnu dårligere, synes jeg. For vinder vi EL, er det vel praktisk talt umuligt ikke at anerkende at Conte konstituerer et skridt frem.


Der er jeg ikke uenig, men det er jo så langt fra et spørgsmål om blot ´lige at vinde Europa League´ - især Contes (men også vores egen de sidste 8 år) europæiske historik in mente.

I øvrigt glemmer i lidt, at der i indeværende sæson er tale om en betydeligt svækket liga - Napoli er usædvanligt håbløse, Roma er midt i en omstillingsperiode, Milan er Milan, selv Juventus ser for første gang i mange, mange år at være til at tale med - mens velsagtens kun Lazio overpræsterer af topholdene. Næste sæson kan næppe så mange hold igen vise sig at være svækkede.
Alt ligger til, at man virkelig kunne tale om en chance for at markere sig - med den fjerdebedst betalte træner i verden samt et rekorddyrt transfervindue som udgangspunkt. I stedet skal man spises af med et marginalt bedre pointgennemsnit, men alt i alt præcis de samme resultater (med mindre man synes en semifinale i stedet for en kvartfinale i Coppa´en er noget at juble specielt meget over).

Det er ikke tilfredsstillende.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Præstationen mod Napoli gav mig s´gu lidt blod på tænderne, må jeg skrive. Resultatet var decideret øv - især da vi spillede Napoli ud af brættet - men jeg var meget positivt overrasket over, hvor godt spilforståelsen og de indre systematiker så ud til stadigvæk at være tilstede. Især opspillet ud fra egen zone fungerede temmelig godt (Handanovic´ ene faremoment fraregnet). Jeg forventer klart en lignende præstation mod Samp på søndag - med en sejr til følge.

Dog et par kommentarer:

- Martinez er helt væk. Jeg ved ikke, om der er tale om et forventet formdyk (i og med han stadigvæk er temmelig upoleret) eller om han mentalt allerede spiller ved siden af Messi, men hans ringe form fra før Covid-19 var ikke væk i lørdags. Til gengæld kom Alexis ind som et frisk pust. Hvis det stod til mig, startede sidstnævnte altså ind mod Samp.
- Det bliver spændende at se, hvordan Conte sammensætter sin midtbane. Eriksen spillede en fin, til tider glimrende kamp mod Napoli - men det kan godt være, han bliver ofret på taktikkens alter.
- Bastoni har i min hjerne efterhånden fortrængt Godin. Vores unge ven spillede endnu en rigtig god kamp i lørdags. Ydermere gør han, at Skriniar flyttes ud til højre, hvor han er bedre.

Vinder vi over Samp på søndag, har vi spillet lige så mange kampe som Lazio og Juventus og så vil vi være blot fem point efter førstnævnte. Herefter kommer der faktisk en lind strøm på syv kampe, som vi retteligt alle bør vinde - før vi skal en tur til Roma for at spille mod Rom.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0