Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@OC: Fair nok. Så ligger vores primære uenighed vist nok begravet i det faktum at jeg mener det er prematurt at konkludere på baggrund af en enkelt sæson som ikke engang er færdigspillet mens du mener at vi godt kan konkludere allerede nu.

Laver man skellet der hedder én sæson, så kan jeg sagtens gå med på at kalde sæsonen "ikke tilfredsstillende" hvis vi ikke vinder (eller i hvert fald når finalen i) EL.

Jeg mener bare det giver mere mening at give ham to sæsoner - specielt med henblik på at han trods alt overtager et hold der ikke har vundet noget nævneværdigt i snart et årti.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg kunne som sagt ikke se kampen i lørdags. Fordi vi røg ud, har jeg ikke kunnet få mig selv til at se highlights heller (jæb, meget barnligt). Så jeg har egentlig kun set Eriksens mål.

Jeg kan dog forstå på dem jeg kender som har set den at Lautaro var tæt på ikke-tilstedeværende. Så det overrasker mig ikke det du skriver.

Vi kan som du selv indikerer, kun gisne om hvad årsagen er. Men for mig personligt virker det oplagt at koble hans formkurve sammen med ikke bare snakken om hans transfer men hans manglende afstandtagen fra den. Som jeg har været inde på tidligere, er det svært at se den manglende afstandtagen som andet end en implicit erkendelse af at Barcelona vil være et federe sted at spille end Inter. Sådan noget fjerner selvsagt fokus fra der hvor han er. Og i og med at han jo trods alt ikke er verdens bedste angriber (endnu), er det oplagt, synes jeg, at se hans manglende fokus på her og nu som udslagsgivende.

Rent gætværk, I know. Men det er nu engang min mavefornemmelse.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Tja, jeg ved nu ikke. Mes Que Un Gedemarked/Lautaro rygterne begyndte først for alvor at poppe op her i Corona tiden - hvor jeg synes, at Lautaro allerede havde et markant formdyk siden sin karantæne, efter det røde kort mod Cagliari i januar.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det er rigtigt at rygterne tog til under den første Corona-tid, men jeg synes nu også der var rygter før det. Om det lige passer med hans formnedgang kan jeg ikke huske præcist, må jeg indrømme.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja. Personligt tolker jeg det bare som en typisk formnedgang for en relativ ung spiller, der er relativ uprøvet i en stor liga og som deler et ret stort ansvar for den offensive del af spillet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Mandens tidligere arbejdsgiver skal åbenbart have en kæmpe betydning.
Skrevet af Facchetti
Han(Conte)må i hvert fald til at fatte at Eriksen bare SKAL bruges på det nuværende Inter-mandskab. Selvom han ikke spiller specielt godt er han da klart den bedste offensive kraft i dag.
Men er bange for at Conte er for stædig. Ægte Klassetrænere er kendt for at tilpasse sig sine spillere og ikke bare låse sig fast på en bestemt taktik!

https://www.football-italia.net/154652/conte-tailor-inter-eriksen


Hvad jeg har set af italiensk bold denne uge (semifinaler og finalen i coppa) så så Inter bedst ud. Hvis holdet kan få en sæsongenstart, som de havde sæsonstart i sommer, så kan alting ske endnu.
Skrevet af Interforlivet
https://sempreinter.com/2020/06/19/diego-godin-rumours-untrue-i-feel-at-home-at-inter-want-to-stay/

Jeg er med på at mange af jer sikkert vil være uenige med mig i at dette er en god nyhed. Men for mig er det virkelig positiv læsning. Kan vi holde fast i en midterakse i forsvaret bestående af De Vrij, Skriniar, Bastoni og så den ultra-erfarne Godin, så mener jeg det vil danne et fantastisk grundlag for den kommende sæson.

Det vil nemlig samtidig tillade Conte at fokusere på at udvikle spillet på midtbanen og på WBs hvilket i min optik er de områder på banen hvor vi har mest brug for at forbedre os.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Helt enig I4L. Og med Brozo der ser ud til at forlænge så lægger vi samtidig et låg på rygter og kan forhåbentlig få lidt arbejdsro på midtbanen også.

Så mangler vi bare Lautaro og hans fremtid.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Er der da nogen eller sågar nogle her, der har givet udtryk for, de helst ser Godín forsvinde?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Observatøren
Jeg er lidt indifferent ifht. Om Godin bliver eller smutter. Hvis han bliver, så kan han bidrage med en masse erfaring. Omvendt findes der habile, yngre reserve-/rotationsspillere til forsvaret, som er billigere i løn.

Jeg er dog vild med hans udmelding til pressen. Det glæder mig. Så stiger han altså lidt i graderne hos mig. Det er billige point, jeg ved det. Men jeg sluger det råt. Og det savner jeg i særdeleshed fra Lautaro i disse tider.

En helt anden historie:
Sensi er skadet igen. Vist nok den 5 skade siden han kom til. Det er efterhånden bekymrende med ham.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Jeg synes generelt han har fået en lidt hård medfart herinde, og jeg synes også at kunne huske indtil flere bruger som har mere end insinueret at Bastonis opblomstring gør ham mere eller mindre overflødig.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Bevares. Men der er vel også et stykke vej fra at synes, Godin lige pt. er bag Bastoni i køen (hvilket jeg også synes) og så direkte ikke at synes, det er en god nyhed, at Godin vil blive i Inter?

Jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg ikke helt er blæst bagover af mandens præstationer. Jeg synes også, at Bastoni ikke kun er fungerer bedre, men også skubber Skriniar over, hvor denne er bedre. Men Godín er en glimrende breddespiller, samt nestor for holdet. Desuden er det jo heller ikke fordi, han har været ringe - der er bare lidt langt fra den Godín, vi lærte at kende i Atletico.

Jeg er derfor også helt på linje med resten af dit indlæg desangående.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Helt enig, Observatør. Sensi er uden tvivl en fantastisk spiller, der startede som lyn og torden og var blandt de bedst præsterende i Serie A i starten af sæsonen. Men hans skadeshistorik begynder at vække endog meget store bekymringer.

Faktisk i en sådan grad, at jeg begynder at tænke, det måske ikke giver mening at indløse hans option.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det var nu heller ikke lige dig mit indlæg var møntet på. Og det kan da også sagtens være jeg tager fejl.
Skrevet af Interforlivet
Jeg er i øvrigt enig med jer begge omkring Sensi. Det begynder at ligne noget rod som bliver ved med at være noget rod.
Skrevet af Flying Dutchman
Det var nu heller ikke lige dig mit indlæg var møntet på. Og det kan da også sagtens være jeg tager fejl.

Jeg følte mig heller ikke truffet. Jeg undrer mig bare oprigtigt over, om der skulle være nogle her i tråden, der direkte ønsker Godin væk.

Hvorfor mit spørgsmål.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg kan ikke lade være med at tænke på Recoba, et fantastisk talent, men skader, omstændigheder og i hans tilfælde nok også humør sat en alvorlig kæp i hjulet på hvad han kunne være blevet til. Her begynder der allerede at tegne sig billede af at skader nok også kan gå hen og sætte en grænse for hvad Sensi kan drive den til. Talentet er ikke til at tage fejl af, det viste han i starten af sæsonen, så derfor vil det også være trist hvis det stopper her, for han kunne virkeligt ændre holdet. Men forståeligt hvis klubben ikke vil gå videre med en spiller med en så ensidig og ret negativ skadeshistorik, på så kort en tidshorisont.
Skrevet af Slettet(042125212608)
RIP Corso.

Corso blev 78år og som vi alle ved en del af HH´s Grande Inter.

I anden nyhed så ser det ud til at Sensi er ude med førnævnte skade i op til en månede. Der går dog stadig forlydener om vi vil indløse ham, men pga. historikken søger at reducere prisen.
annonce
0