Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Sir: Fair nok. Det er selvfølglig svært at være uenig i at OC gik over stregen der. Men det ændrer ikke på at Indspark er en pest og at det er en gedigen fejl af jer at tage noget som helst fra ham for gode varer.

Jeg giver i øvrigt meget gerne en redegørelse for Indsparks ødelæggende færden herinde i moderatortråden når jeg finder tid til det.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg tager skam ikke noget for gode varer men den sætning jeg lige citerede er jo helt tydeligt over stregen, uanset hvem den er rettet imod og hvem der gør opmærksom på det.

Det gør du bare, så kan det være vi lidt bedre forstår hvad opstanden handler om.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Lazio med endnu en gave til os.. Tak til Lecce.
Og øhhm.. 10 min. overtid? Fuldstændig vanvittigt!!
Skrevet af Stankovic
Der er nu altid et eller andet ved Lecce som finder mig interessant. Det er nok de gamle dage med Corvino som jeg mindes.

OC, selvom vi er uenige til tider om især Conte, så vil jeg komme til at savne dig her hvis du vælger at lukke døren.
Skrevet af Slettet(042125212608)
I4L

Kan du vitterligt ikke se din himmelråbende dobbeltmorale, du skriver jeg er barnlige men kan ikke selv begribe og indse din egen pattebarns argumentation. Du indrømmer jo selv det med Barella ikke var seriøst, nej det var børnehave trolling og stråmandsargumenter på et utroligt barnligt niveau.
Men når det pointeres overfor dig bliver du ynkelig og taler uden om i stedet for at erkende hvad det var. Det er ikke en valid argumentation for at påpege nåde, det er barnligt intet mere eller mindre og helt utroligt svært at tage seriøst.

Det med Karamoh skal nok også ses i lyset af klubbens tidligere evne til at smide guld på gaden. Tog jeg fejl tydeligvis ja. Men det er jeg vist ikke den eneste der gør, hvor mange gange er diskussion ikke gået på andre egne talenter hvor jeg har taget det andet parti og hvor andre insisterede på det var tab af talent på trods af beviser for det modsatte.

Vi er bare uenige angående Eriksen, men jeg burde jo have regnet med at man ikke må sige noget sådan om en landsmand. Han har ikke imponeret som i overhovedet, men værst er at han ikke er en synderlig fighter, til den løn og den status er det bare ikke godt nok. Han vil sikkert trives på et hold hvor tingene køre lidt mere smurt, hvor han ikke forventes at være stjerne og den man kan sætte sin lid til når ting ikke køre. Men vi har brug for ledere, spiller der tør gå forrest og ikke blot er et blødt push over får som Eriksen. Du kan godt være du ikke mener han har fået nok chancer, men når man har den kaliber som Eriksen har og får den løn han får, så skal man vise det hurtigt ellers er det ud af vagten.

Hvad er det lige jeg har skrevet hele denne sæson, du skriver med en af dem der har forsvaret Conte mest på disse sider, der holdt fast i han skal have sæsoner, der gang på gang har pointeret både det spillemæssige såvel som det resultatmæssige fremgang. På trods af at flere har mugget over spilstilen og manden, er det perfekt gu er det ej perfekt, men manden har kun delvis det hold han ønsker så selvfølgelig er det fejltrin, selvfølgelig er kommunikationen, tilbageløbene og aftalerne bare ikke på plads i samme grad som mere sammenspillede hold. Så du er så galt afmarcheret hvis du seriøst tror jeg ønsker ham fyret eller har sagt noget sådan. Jeg har netop gang på gang skrevet det direkte modsatte, du tolker simpelthen helt ekstrem på ordet vurdere. Det giver sig selv at hvis det utænkelige sker og Conte ikke får rettet op på dette magre præstation så skal der vurderes på om samarbejdet skal fortsætte. Men en vurdering er ikke det samme som en fyring, som du af helt håbløse grunde jeg end ikke kan begribe har opdigtet inde i det hoved, en vurdering betyder netop hvad det er en vurdering hverken mere eller mindre.

Omend indrømmer du jo også der at du har omend hårdere mere mod Conte. Var det ikke dig der skrev du et eller andet sted håbede han fejlede. Hvis vi ender med nogenlunde det forspring vi har nu har sæsonen været en succes, at vi ikke et med i mesterskabet, ryger ud af dødens grupper og med meget lille margin af CI er ikke en fiasko.
Skrevet af alexanderdenstoreinterfan
Hej alle

Hvor er det skønt at følge med i denne tråd hver dag som fluen på væggen. Efter mange år hvor i alle sammen var enige om, hvor elendigt det hele var, diskuterer I nu om vi skal fyre en af verdens absolut bedste trænere i Antonio Conte, og hvorvidt vores allesammens Christian Eriksen (en af verdens bedste playmakere) præsterer godt nok efter 6-7 kampe med fuld tid. Slå lige koldt vand i blodet og glæd jer til en ny sæson hvor vi for første gang i 10 år er titelbejlere for alvor. Juve vinder mesterskabet i år, og vi slutter i top 4 - videre.
3'erne og FCK - altid elsket Internazionale
Skrevet af alexanderdenstoreinterfan
Og til dem der udelukkende måler Conte´s succes på dennes resultater i tabellen, mangler i den grad at indse de følgevirkninger, hans ansættelse har skabt for klubben i kraft af hans navn og renomé alene.

Ps. vi har på nuværende tidspunkt (antal kampe) flere point end vi havde i Mourinho´s første scudetto år.
3'erne og FCK - altid elsket Internazionale
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Jeg er ked af at måtte påpege det, men der er en voldsom diskrepans mellem din næsvished og dine kognitive evner. Jeg skal virkelig tage mig sammen her for at holde mig bare nogenlunde sober.

Ja, gu fanden er jeg da klar over min dobbeltmoral (et lille fif: en morale er noget man finder i en historie fx). Dobbeltmoralen var jo for helvede hele pointen. Jeg synes at du er noget så barnlig (og snotdum!) at konkludere at Eriksen skal ud af vagten fordi han stadig ikke har fundet sig til rette efter en så kort og omtumlet tid i klubben at jeg på subtil vis giver dig et lige så dumt eksempel i.e. eksemplet med Barella. Dobbeltmoralen var hele fucking pointen. Du er ikke engang klar over hvor meget du udstiller dig selv når du skyder skarpt tilbage. Shit mand!

Ja, folk tager fejl omkring det ene og det andet herinde. Forskellen er bare at der er nogle der kan finde ud af at stå på mål for det de skriver. Det har du en irriterende tendens til ikke at ville. Nu fik jeg dig så (langt om længe!) til at gøre det med Karamoh. Det var flot. Se om du kan nosse dig sammen til at gøre det til en tendens. Det ville klæde både dig og forummet.

Ok, så din pointe med Conte var sådan set bare at han vurderes løbende? Glimrende. Det er da ikke en speciel banal pointe.

PS: Ja, Eriksen bliver betalt som en superstjerne. Tror du måske det er derfor at han har leveret 3 mål og 3 assists på trods af ikke at have fundet sit spil endnu? Eller er det endnu en af disse omstændigheder vi skøjter henover? Eller er vi måske ud i at det lige i tilfældet med Eriksen er vigtigere med præstationer end med output?
Skrevet af Interforlivet
Velkommen til Alexander!

Jeg er helt enig med dig i at din lille opsummering illustrerer meget godt at vi har rykket os - endda ret meget - i den rigtig retning under Conte. Man kunne virkelig godt have ønsket sig at han havde lavet "en Chelsea" og rykket os endnu mere endnu hurtigere, men vi må tage til takke med en light-version og så håbe at det sidste ryk bliver taget næste sæson.

Med Hakimi i folden (plus måske en Tonali og en stærk venstre WB) og med en tilbagevenden til et (nogenlunde) almindeligt kampprogram vil jeg i hvert fald gå ind til sæsonen med en tro på at vi kan hente mindst ét trofæ.
Skrevet af Stankovic
Du kan godt være du ikke mener han har fået nok chancer, men når man har den kaliber som Eriksen har og får den løn han får, så skal man vise det hurtigt ellers er det ud af vagten.


Ah hvad? Så hvis man har mange penge bundet op i et aktiv og dette aktiv ikke præsterer fra dag 1, 2 eller 3, så skal man hurtigere skille sig af med dette aktiv end med et tilsvarende, som investeringsmæssigt var billigere.

Det er i så fald en noget atypisk måde at håndtere sine aktiver på.
Skrevet af Stankovic
Det mandskab vi ser i dag i truppen er jo fuldstændigt fremragende end hvad vi bare så for bare få sæsoner siden.

Tålmodighed er nøglen. Men det er desværre selvklart at man i en tid, hvor det at være tålmodig med en proces efterhånden er en overmenneskelig evne, som vel snarrer nærmere er "stresset af en proces", så får det jo også en konsekvens for hvordan man anskuer denne klub på.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Grow a pair.

Hvis du vitterligt mener at denne tråd mangler kant, så levér det dog i stedet for at stikken halen mellem benene.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Nyeste navn til vice Lukaku er .... Mandzukic - på en fri transfer vel at mærke..
Skrevet af Interforlivet
Uha. Typemæssigt kan jeg selvfølglig sagtens se pointen. Men Mandzukic er godt nok ikke min kop te. Han er sådan et ærkeeksempel på en spiller som kan give men ikke kan tage imod.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Han er bestemt heller ikke min type. Men omvendt er han også bare en pain at stå overfor. Og er han vice i 1 eller 2 sæsoner, så overlever jeg nok.
Han kender serie a, har rutine, god med fødder og hoved, og er svjv ikke helt off i en 3-5-2..

Oooog... Så er han ikke dyr i løn!
Skrevet af Stankovic
Der er store fremtidsperspektiver i Mandzukic.

Skrevet af Slettet(560810232201)
Ja, helt vildt. Han kan sagtens spille 3-4 sæsoner endnu på højeste niveau!
Skrevet af Nickdkinter
Hvad med milik?? Han vil da passe perfekt ind. Ham og Lukaku hvis det er. Det er selfølgelig kun hvis vi mister el toro
Skrevet af Rossoneri
Giuntoli udtalte i hvert fald i går, at Milik sandsynligvis forlader klubben. De står dog overfor et køb af Osimhen til €60m, så polakken ryger næppe for småpenge. Mit bud er, at vi nok taler omkring €40m.

Men han er virkelig en dygtig angriber og jeg tror han kunne være ret skarp i tandem med Lukaku.

Hvordan ser I på chancen for at Lautaro bliver? Hvis jeg forstår ret, er hans klausul netop udløbet (?). Men man også spørge hvor mange klubber der vil betale +100m for en angriber der ikke har kunne leve op til hypen. Ikke mindst i et Corona-marked.
Skrevet af Nickdkinter
Den er udløbet, mener det var igår den udløb. Men Barcelona har jo selv sagt at de først vil snakke efter sæsonen er spillet færdig. Hvis Inter for tilbudt 111 som der står i kontrakten, så tror jeg heller ik vi siger nej. Men tror faktisk helst at vi vil beholde ham. Jeg vil også beholde ham, han er ung og har så kæmpe en fremtid foran sig. Lige pt er han nede i en bølge dal. Men det er netop det han skal lære.
annonce
0