Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tror ikke der er stor chance for et salg. Barcelona har slet ikke de midler længere og de har på intet tidspunkt ville komme noget nær Inters prissætning. Fra begyndelsen af har de prøvet at inkludere noget af overskudslageret. Men Inter har angiveligt krævet at hele beløbet skulle falde her og nu og at evt. Spillere skulle være uafhængige af salget af Martinez. Så man virker ekstremt langt fra hinanden.

Ingen tvivl om vi har brug for både en tredje såvel som en fjerde angriber, men det er jo helt vildt ukonkret det der køre i øjeblikket. Så det er lidt svært at forholde sig videre til.
Skrevet af Rossoneri
Der er vel også den mulighed, at Lautaro reelt er en døgnflue a la Dembele, Piatek og andre (?)

Lautaro er 22 år og burde vel have "slået til" hvis man reelt skulle tro på at han er en +100m spiller.

Altså, jeg er ikke i tvivl om at Lautaro udvikler sig til at blive en dygtig angriber. Men er det ikke nærliggende at sige, at han ikke har overbevist om at han bliver verdensklasse?

I det lys, tror jeg egentlig også det er bedst for ham at blive i Inter, hvor der trods alt vil være lidt mindre pres på, end hvis han pludselig står med et kolossalt prisskilt på ryggen i en af verdens allerstørste klubber.

Herunder er det nok også sundt, at Lukaku er den offensive stjerne og primært kan tage rampelyset.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes, det er for tidligt at drage konklusioner, hverken i den ene eller den anden grøft. Lige så lidt som man ud fra Lautaro´s efterår kan konkludere, at han er verdensklasse, lige så lidt kan man konkludere at han ikke er på baggrund af foråret.

Jeg ser dog i enkelte sekvenser og øjeblikke - selv nu - at Lautaro har et talent ud over det sædvanlige. Forudsætningerne er der - og det er nu han skal bygge på det mentale. For det kører ikke for ham lige pt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Skal vi ikke lige slå kold vand i blodet, han er jo ikke noget nær at skulle toppe endnu og han har trods alt stadig scoret 12 mål og har en pæn fod med i en ret stor del af Lukakus målhøst. Har han spillet godt på det seneste, absolut ikke, og ja han virker frustreret og kan ikke få slut produktet til at fungere. Men udfald er altså ikke unormalt i den alder, folk er blevet lidt for forvent med unikummer som Ronaldo, Zlatan, Messi og co. der allerede leverede et meget højt niveau i en meget ung alder, han er stadig den næst yngste spiller på top 12 topscore listen og det er stadig som sekundær angriber/målscore. En Suarez begyndte også først at smadre mål ind i en af de store ligaer da han var 26-27år.
Skrevet af Rossoneri
Sorry - det var nu ikke for at konkludere, at Lautaro ikke kan blive "the real deal".

Jeg siger blot, at der nok ikke er mange klubber, der pt ser Lautaro som en fornuftig investering til €111m.

Men det synes også, at vi ultimativt er enige i at juryen fortsat er ude.
Skrevet af Interforlivet
Det er svært at være uenig i 1) at Lautaro ikke er 111 mio. euro værd pt. og 2) at man pt. ikke ved hvad han udvikler sig til.

Jeg mener dog personligt at han er noget særligt, og jeg vil også blive mere end bare almindeligt overrasket hvis han ender som en Piatek.
Skrevet af Flying Dutchman
Lautaro er pt. ikke 111 mio. € værd, nej - heller ikke i pre-Covid priser.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er vel heller ikke mange der ser Gabriel Jesus som et fornuftig her og nu 70-100m euro investering, men nu betaler man vel ligeså meget for talentet. Det er nu engang prisen for spillere med stort udviklingspotentiale, det kan vi vel bl.a. grundlæggende også takke FFP for.

Priserne på de her 18-23 knægte er blevet fuldstændig forskruet. En Mbappe røg for hvad 135m euro og en dembele for 105m euro så er der vel ikke noget at sige til at Martinez før covid-19 skulle koste 111m euro.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Der var nu også noget meget særligt ved Piatek. Han var helt ekstremt effektiv og blev med rette (efter min mening) sammenlignet med Lewandowski.

Med en Milan træner der havde forstået at bruge ham korrekt, tror jeg også vi ville se ham i et helt andet lys.

Faktisk ville jeg ikke bliver overrasket hvis vi ser ham som et kæmpe navn om et par år.
Skrevet af Nickdkinter
Piatek vidste man jo at det ville ende galt. Manden havde spillet godt i max en halv sæson. Og det med at samlingen det er bare pisse farligt :)
Skrevet af Rossoneri
@Z4E
At sammenligne Lautaro, Dembele og Mbappé, synes jeg er "lidt" skævt.

Barcelona lavede en vanvittig investering i Dembele, der helt og holdent var baseret på ønsketænkning.

Mbappé kom til med 26 mål og 14 (EDIT) assists i 44 kampe for Monaco. Seks af de mål kom i øvrigt i CL - heraf fire i kvart- og semifinaler.

Han blev, med rette, set som et fuldstændig unikt talent.

Ser man på Haaland, blev han solgt for €20m. Det er umiddelbart svært at se, hvad der skulle gøre, at Lautaro var fem gange så meget værd.

Og så har vi jo netop også set Icardi ryge til Paris for under det halve - i mine øjne en væsentlig bedre spiller og som selvfølgelig har et CV til at bevise det.
Skrevet af Rossoneri
Piatek vidste man jo at det ville ende galt. Manden havde spillet godt i max en halv sæson.

Det samme er vel lige præcis gældende for Lautaro (?)

Forskellen er, at Piatek scorede væsentlig flere mål.
Skrevet af Nickdkinter
Det virkelig forskellige typer i min verden. Sys der er kæmpe forskel på de to:)
Skrevet af Rossoneri
Ja, spillemæssigt er der forskel på dem.

Men situationen er vel godt den samme (?)
Skrevet af Nickdkinter
Arrrrgh der hænger en helt anden pris skilt på Lautaro.
Og sys han har mange mange flere ting i sig iforhold til piatek.
Skrevet af Rossoneri
Arrrrgh der hænger en helt anden pris skilt på Lautaro.

Men det er jo netop det der er pointen. Der er umiddelbart intet der retfærdiggør et prisskilt i den størrelsesorden - med mindre man kan bondefange Barcelona som Dortmund gjorde det.

Det er velkendt, at det, som udgangspunkt, er dyrere at handle i de store klubber.

Og Piateks pris afspejlede naturligvis, at han kun havde en halv sæson i Serie A. Men det ændrer ikke på, at Lautaro kun har haft noget der ligner en halv god sæson - og i den resterende del, har han bevist hvad hans store problemer; skarphed.

Om Lautaro tager skridtet op, er selvfølgelig svært at sige. Men baseret på hans nuværende præstationer, er der næppe nogen klub der kommer i nærheden af hans prisskilt. Og jeres ledelses uvillighed til at justere den pris, skal nok også først og fremmest ses som en stor tillid til at talentet kan udfolde sig. Time will tell.

Jeg føler mig dog ret overbevist om, at I ikke skal bekymre jer om et salg, så længe prisen er i det leje.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Vi har været igennem dette før, og vi er rygende uenige.

Piatek er i min optik en helt anden historie end Lautaro. Han havde en gode 6-8 måneder i Serie A hvor han virkelig fik gang i målscoringen men er nu havnet hvor han hører til i.e. meget langt fra den europæiske elite hvad angår angribere.

Lautaro opererer i en helt anden klasse og har da også allerede vist sit værd 1) gennem længere tid og 2) på øverste niveau gennem fx sin fremragende CL-sæson.

Det var jo også derfor at jeg anså din påstand om at Milans og Inters respektive angreb inden denne sæson var (noget der bare minder om) lige i niveau som decideret far out.

Men det ved jeg vi ikke bliver enige om, så den debat behøver vi vel ikke at tage igen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg ved ikke om du missede pointen, all de tre spillere blev/vil først og fremmest (blive) købt pga. Deres talent og udviklingspotentiale. Godt nok havde Mbappe leveret mere men det var i Frankrig og ingen ville jo smide de summer efter en spiller hvis det kun havde været på baggrund af en meget god sæson, det var i ligeså høj udstrækning pga. Talent, alder, udviklingspotentiale, hype og han tæller som fransk dyrket.

Dembele var for i øvrigt nævnt på årets bundesliga hold og årets talent. Så det var jo ikke fordi han ikke havde leveret, måske ikke i Mbappe klassen men Mbappe var også på en væsentligt billigere baggrund. Selvom der selvfølgelig ikke skal herske tvivl om der var en del ønsketænkning i prissætningen, men det er der jo generelt med sådanne spillere, der er jo reelt ikke mange unge spillere der er noget nær 100m euro værd altså måske udover Mbappe der vel er det største offensive talent siden Ronaldo og Messi. Men nu har klubberne selv valgt at unge talenter kan købes for astronomiske beløb og så skal man heller ikke undervurdere effekten af hvilken klub de skal frikøbes fra, det betyder altså noget for prisen hvis du skal købe et sådan talent fra Inter, Monaco, Dortmund som ikke behøver at sælge eller lilleput Salzburg ( RB eller ej) når Dortmund sælger ryger han jo nok også nær 100m euro.

Icardi har en fantastisk målnæse og placeringsevne, men udover det så er Martinez på samtlige andre parameter en bedre fodboldspiller.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Men det ved jeg vi ikke bliver enige om, så den debat behøver vi vel ikke at tage igen.

Hehe - men det er vel netop det du her gør (?)

Han havde en gode 6-8 måneder i Serie A hvor han virkelig fik gang i målscoringen...

Har Lautaro da haft mere end det? Det er i så fald gået min næse forbi.

I hele sidste sæson havde Lautaro et målgennemsnit på 0,4 pr. 90 minutter. Til sammenligning er det på samme niveau som Higuain (der var en komplet fiasko i Milan), Gabbiadini, Inglese, Sanabria m.fl.

Piatek havde i øvrigt et snit på 0,7 pr. 90 minutter, hvilket var. 3. bedst i ligaen - endda foran Quag og Zapata der blev nr. 1 og 2 på topscorerlisten.

I år har Lautaro hævet niveauet til 0,5 pr. 90 minutter, men der er dog stadig langt op til de bedste angribere. Fx har Muriel et snit på 1,4, mens Zapata scorer 1 mål pr. 90 minutter. Rebic er på 0,9.

Lautaro opererer i en helt anden klasse...

Come on - det er jo ren nonsens hvilket direkte kan læses i tallene ovenfor. Piatek har leveret på et langt højere niveau end Lautaro på noget tidspunkt har.
Kan vi ikke lige få en lidt mere faktabaseret diskussion?

1) gennem længere tid...

Igen, Lautaro havde et ganske fornuftigt efterår. Men resten af hans minutter (både i denne sæson og sidste) har vel snarere været en understregning af hans store udfordring; skarphed.

...på øverste niveau gennem fx sin fremragende CL-sæson.

Øverste niveau er godt nok noget af et stort ord. Ikke mindst når han lige sniger sig ind i Top30 målt på scoringssnit i CL.

Det var jo også derfor at jeg anså din påstand om at Milans og Inters respektive angreb inden denne sæson var (noget der bare minder om) lige i niveau som decideret far out.

Hvis du skal komme med stråmænd, så gør det lige ordenligt, ikke?

Jeg skrev, at jeg anså bredden i Milans angreb som bedre, samt at der var enormt mange spørgsmålstegn ved Inters trup. Det mener jeg fortsat var den rette analyse med baggrund i den information der var tilgængelig på det tidspunkt.

Lukaku kom fra en skuffende sæson i United, Lautaro var (og er) et stort spørgsmålstegn og der er fortsat langt ned til de næste i rækken.

At Lukaku har præsteret så godt som han har, er selvfølgelig flot og al kredit går til både ham og Conte. Men det ændrer ikke på, at man med rette kunne stille spørgsmålstegn ved hans potentielle succes.

Når man samtidig så på, at Milan kunne stille med en offensiv med Piatek, Silva, Cutrone og Leao, mener jeg analysen er helt korrekt.

At Giampaolo lavede sit vanvidsnummer, kunne ingen vel forudse. Vi havde et glimrende setup til netop den angrebskonstellation han foretrak og det var selvfølgelig det analysen var baseret på.

Skrevet af Rossoneri
@Z4E
Altså, selvfølgelig anser ingen klubber en 18-årig spiller som færdigudviklet og derfor køber man naturligvis også potentialet.

Men det ændrer ikke på, at Mbappé havde leveret langt mere end Lautaro på noget tidspunkt har. Der var næppe nogen der var i tvivl om at Mbappé havde/har talentet til at blive verdens bedste. Omvendt er der vel næppe nogen der er overbevist om at Lautaro har evnerne til det samme.

Deri findes der en væsentlig forskel.

Desuden taler vi her om helt ekstraordinære tilfælde. Jeg ser ikke snak om nogen som helst andre spillere i de prisklasser.

...når Dortmund sælger ryger han jo nok også nær 100m euro.

Ja, fordi han er en spiller der har bevist at han lever op til hypen. Det er vi vel enige om at Lautaro ikke har (?)

Icardi har en fantastisk målnæse og placeringsevne, men udover det så er Martinez på samtlige andre parameter en bedre fodboldspiller.

Det er sgu "en smule" søgt. Jeg kan godt forstå, at du som Inter-fan har et anstrengt forhold til ham. Men det ændrer jo ikke på at vi taler om en spiller der har bevist, at han kan levere på nogle af de allerstørste adresser. Dertil har Lautaro trods alt stadig noget vej.

Det er også meget muligt, at Lautaro kan noget andet end Icardi, men placeringsevne og målnæse er rimeligt universelt eftertragtede egenskaber hos en angriber.

Ultimativt set handler det om hvad den enkelte spiller har bevist. Selvom man køber talentet, så skal der jo stadig været noget der understøtter at talentet virkelig er der.

Personligt ser jeg ikke Lautaro blandt de 10 største offensive talenter og derfor giver det heller ikke meget mening, at tale om en pris nord for €100m.
annonce
0