Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nickdkinter
Mbappe bliver verdensbedste nu her. Det der ingen tvivl om. Han er for vild. Og der er ikk nogle der når ham til sokkerne.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Altså, selvfølgelig anser ingen klubber en 18-årig spiller som færdigudviklet og derfor køber man naturligvis også potentialet.


Så er vi enig om fundamentet i det mindste.

Men det ændrer ikke på, at Mbappé havde leveret langt mere end Lautaro på noget tidspunkt har. Der var næppe nogen der var i tvivl om at Mbappé havde/har talentet til at blive verdens bedste. Omvendt er der vel næppe nogen der er overbevist om at Lautaro har evnerne til det samme.


Men han kostede altså så også 24m euro mere i en alder af 17 og er den dyereste teenage handel nogensinde, og det er i 2017 priser, korrigeret svare det til 25m euro mere end Martinez frikøb i 2020. Vi kan vel blive enig så langt at han næppe vil gå for den pris i dag. Martinez blev købt et år senere til ca. 25m euro det er altså mindre end 1/5 af prisen. Så skal vi sammenligne med noget reelt sammenligneligt, så skal vi reelt se på hvad Martinez vil blive solgt til i dag og hvad Mbappe vil blive solgt til, sidst nævnte vil formentligt koste over 220m euro. Så selvom du har ret i den karakteristik, så bliver det jo netop også afspejlet i de tos respektive prisleje på de respektive tidspunkter. En Martinez ville formentligt ikke været endt i det leje havde det netop ikke været for de vanvidstransfer priser der er fyret af de sidste 3år.

Ja, fordi han er en spiller der har bevist at han lever op til hypen. Det er vi vel enige om at Lautaro ikke har (?)


Halaand har leveret rigtigt flot ingen tvivl om det, men det er nu stadig mange penge for en 19årig knægt. Han er i samme alder jo også det 3-4 dobbelte af hvad Martinez kostede i samme alder, en detalje vi lige skal have med, det vil gøre ham til en af de dyereste teenagere nogen sinde. Hvis han fortsætter sin positive udviklingen, så vil han jo med al sandsynlighed blive væsentligt dyrere end Martinez når han er 22år, men der er normalt også en grænse for hvor meget klubber vil betale for under 20årige spillere.

Det er sgu "en smule" søgt. Jeg kan godt forstå, at du som Inter-fan har et anstrengt forhold til ham. Men det ændrer jo ikke på at vi taler om en spiller der har bevist, at han kan levere på nogle af de allerstørste adresser. Dertil har Lautaro trods alt stadig noget vej

Det er også meget muligt, at Lautaro kan noget andet end Icardi, men placeringsevne og målnæse er rimeligt universelt eftertragtede egenskaber hos en angriber.


Men det ændre ikke på Icardi er en mere klassisk boksspiller. Som levere når systemet passer til ham og han har spillere omkring ham der kan og er der for at servicere ham, jeg har stadig min tvivl om han vil være brugbar for os i dag pga. den måde vi spiller på, han kunne måske omstilles til en Lukaku rolle, men jeg tvivler på at han vil gøre det ligeså godt. Han er for i øvrigt en pest i omklædningsrummet. Vi er enig så langt at han har bevist mere også i en lignende alder, det ændre bare stadig ikke på at han som type er begrænset i sit spil og dermed i mulige destinationer.

Ultimativt set handler det om hvad den enkelte spiller har bevist. Selvom man køber talentet, så skal der jo stadig været noget der understøtter at talentet virkelig er der.

Personligt ser jeg ikke Lautaro blandt de 10 største offensive talenter og derfor giver det heller ikke meget mening, at tale om en pris nord for €100m.


Det er der jo også, du knalder ikke 12 kasser ind, udgør en af de vigtigste brikker og trusler på holdet i toppen af serie A hvis du ikke har talent. Martinez opgave er stadig ikke kun målscore, men i ligeså høj grad en vigtig del af det chanceskabende spil, at fokusere på hvor mange mål han score bliver derfor rimelig endimensionelt når han er sekundær, kreativ angriber som har mange andre roller end blot score mål.

Jeg vil for i øvrigt gerne vide hvem de 10 der er bedre. Igen spiller han for Inter, du får ikke et talent fra en klub der ikke skal sælge for peanuts.
Skrevet af kim000
@Rosso
Hahhaa du er sjov. Du må have de tykkeste Milan briller på, det er vildt nok. At du synes Milans angreb var/er lige så godt som Inters også prøver at argumentere for det, det er sgu sjovt:-)....
At du skriver, at du ikke anser Latauro i top ti som et af de største talenter i verden, svarer vel til, at jeg ikke synes Milan har et angreb i top ti i serie a:-)....
Skrevet af Rossoneri
En Martinez ville formentligt ikke været endt i det leje havde det netop ikke været for de vanvidstransfer priser der er fyret af de sidste 3år.

Det er vel sandt om markedet generelt, tænker jeg. Neymar og Mbappé satte en ny standard i markedet og priserne har siden været generelt ændrede.

Jeg vil generelt påstå, at det handler om hvad den pågældende spiller har vist op til tidspunktet for et salg. Her mener jeg det står hævet over enhver diskussion, at Mbappé (trods at han var yngre) havde vist mere end hvad Lautaro på noget tidspunkt har.

Hertil kommer selvfølgelig en vurdering af, hvad man yderligere kan få ud af spilleren.

Halaand har leveret rigtigt flot ingen tvivl om det, men det er nu stadig mange penge for en 19årig knægt.

Nu synes jeg du vender tingene lidt på hovedet.

Sagen er jo, at en spiller der havde imponeret alt og alle - ikke blot i den østrigske liga, men også med otte mål i seks kampe i CL - blev solgt for €20m.

Spekulation omkring Haalands nuværende salgspris er netop det - spekulation. Men sagen er vel, at Haaland, uagtet sin unge alder, er blandt de fem bedste angribere i verden pt.

Lautaro er ikke i nærheden af at blive nævnt i en sådan sammenhæng.

Hvis han fortsætter sin positive udviklingen, så vil han jo med al sandsynlighed blive væsentligt dyrere end Martinez når han er 22år, men der er normalt også en grænse for hvor meget klubber vil betale for under 20årige spillere.

Det er igen gætværk, men jeg har faktisk svært ved at se, at Haaland skulle få et prisskilt der er højere end €111m. Faktisk ville jeg tro, at Dortmund slog til med det samme, hvis en klub kom med €100m i morgen.

Men det er naturligvis bare mit gæt.

Som levere når systemet passer til ham...

Det er jo gældende for mere eller mindre alle spillere, hvor undtagelserne nærmest kan tælles på én hånd.

Lautaro ville, efter alt at dømme, også være helt håbløs hvis han skulle være target man.

...det ændre bare stadig ikke på at han som type er begrænset i sit spil og dermed i mulige destinationer.

Nu synes jeg du gør Icardi langt mere ensidig end han er.

I PSG har han fx spillet som ene spids i en 4-3-3, og ved siden af både Sarabia, Mbappé og Cavani hvilket givet meget forskellige spilscenarier.

Icardi er ikke en dribler, men han er både dygtig til at låne i ryggen på sin forsvarer, at komme først på indlæg og også sparke den ind udenfor feltet.
Det er egenskaber der kunne passe i rigtig mange klubber.

Det er der jo også, du knalder ikke 12 kasser ind, udgør en af de vigtigste brikker og trusler på holdet i toppen af serie A hvis du ikke har talent.

Men er der da nogen der har påstået at han ikke har talent? Jeg konstaterer blot, at Lautaro umiddelbart ikke har vist noget der retfærdiggør, at han skulle blive en af sommerens dyreste handler.

Selv Lotito har indset at priserne er faldet og har barberet noget der ligner 30% af SMS´ pris.

Jeg vil for i øvrigt gerne vide hvem de 10 der er bedre.

I vilkårlig rækkefølge og hvad jeg lige kan komme på af spillere under 23; Kyllian Mbappé, Erling Haaland, Gabriel Jesus, Marcus Rashford, Mason Greenwood, Jonathan David, Kai Havertz, Jordan Sancho, Federico Chiesa og Victor Osimhen.

Igen spiller han for Inter, du får ikke et talent fra en klub der ikke skal sælge for peanuts.

Peanuts, hvem taler om det?

Det er vel ikke "peanuts", når man vurderer, at en pris under €111m er skudt langt ved siden af (?)

Min umiddelbare vurdering ville være, at en nogenlunde naturlig pris for Lautaro vil være i omegnen af det halve.
Skrevet af Rossoneri
@kim
Hahahaha du er også rigtig sjov. Og sikke et sagligt indspark.

Helt ærligt vi kan jo sagtens være uenige, men det forbliver bare altid dumt når man kommer med sådan et infantilt indlæg.

Du kunne med fordel lære lidt af dine medfans her i tråden. @I4L, @Z4E (og generelt altid @FD) formår at argumentere deres synspunkter og underbygge dem.

Så kan vi være uenige men stadig tage hinanden seriøst. Den kategori falder du umiddelbart ikke i. Prøv igen.
Skrevet af kim000
Er vild med din liste over de spillere:-). Det er fint, at du ikke kan lide Lautaro, sådan er det jo bare, men at sige at alle disse spillere er bedre end lautaro, det er sgu skørt......
Skrevet af kim000
@Rosso
Jamen jeg tager dine argumenter lige så seriøst, som Indholdet du har skrevet om. Ved brugen af dine egne ord, så er det infantilt.. så prøv igen..
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan se du ikke lige ved hvad ordet "infantilt" betyder.

Må jeg foreslå, at du lige slår det op inden du forsøger, at bruge det i en sætning? Hint hint, her er du i hvert fald gået galt i byen.

Op på hesten igen. Øvelse gør mester.
Skrevet af kim000
@Rosso
Hahaha du er sød, så ved du hvor seriøst jeg tager dit indhold/argumenter. Så prøv igen...
Skrevet af kim000
@Rosso
Det er svært, at have en saglig diskussion med én, som seriøst mente, at Milan havde et bedre angreb end Inters. Samtidig prøver at sammenligne Piatek med Lautaro, det kan jeg ikke tage seriøst. Det er bare sjovt :-)..
Skrevet af Rossoneri
Jamen jeg kan helller tage dit indhold og dine argumenter seri....hov vent, der er jo ingen. Get it?
Skrevet af kim000
@Rosso
Kan ikke argumenterer, når indholdet af diskussionen er useriøs, så falder det bare til jorden. I mine øjne svarer det til, at jeg skal argumentere for, at jorden er rund.
Skrevet af KnockOut
Det må være dejlig at sidde og efter argumenter når en sæson er over mod en der lavede et argument før sæson var i gang.

Flot.

At du så på samme tid er for dumt til at læse hvad han skriver omkring talenter gør det bare mere håbløs for ham at bruge tid på dig.

Smider da gerne lige nogen flere talenter på listen: Alphonso Davies, Odoi, Tammy Abraham, Matthijs de Ligt , Phil Foden, Joao Felix, Rodrygo, Vinicius Junior, Nicolo Zaniolo, Tonali, Mason Mount ja der er sku mange
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Observatøren
@kim000....

Jeg må indrømme, at jeg synes du er unødvendig hånende/hård i tonen over for Rossoneri.

Som Rosso selv skriver, så er det fint at være uenige. Jeg tror langt de fleste interfans oftest er uenige (og farvede i deres holdninger) med milanfans, og andre for den sags skyld.

Men personligt synes jeg det har været en spændende debat at følge med i, da de debatterende, indtil din indblanden, var dygtige til at bygge deres argumenter op. Og på disse vilkår er det sgu bare fedt at være uenige. Det er netop her, at dette forum bliver rigtig godt, hvis du spørger mig.

Personligt holder jeg mig oftest blot til at læse med herinde og nyder at blive både klogere og i andre tilfælde forarget, når der kommer holdninger frem som jeg er meget uenig i. Men argumenterne skal sgu være på plads og respekten for hinanden skal også være der, hvis du spørger mig. Andet orker jeg i hvert fald ikke at læse.
Skrevet af KnockOut
Sjældent har et forum navn ramt så godt som dit.

Du fik mig helt til at kigge over min skulder for lige se om du stod uden for mit vindue ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af kim000
Jeg har Intet imod en saglig diskussion, hvis det er et på sagligt grundlag, som ikke er udelukkende præget af ens egen mening. For så er vi tilbage i, at min far er stærkere end din.

@knokout
Jeg ville havde skrevet præcis det samme før sæsonens start. Så ja det var faktisk ret nemt
Skrevet af Rossoneri
@kim
Det er jo nærmest komisk det du skriver. Jeg har jo netop dokumenteret at Piateks målsnit er markant bedre end hvad Lautaro på noget som helst tidspunkt har præsteret - fakta, du ved!

Du er på intet tidspunkt kommet med ét eneste stykke data der kunne understøtte et argument. Eller rettere, du er på intet tidspunkt kommet med noget der minder om et argument.

Om Lautaro er et større talent end Chiesa eller omvendt kan vi altid diskutere. Begge dele er en subjektiv og spekulativ påstand.

Men det forudsætter at du kommer med noget der bare minder om indhold.

Nu har du så fået lidt feedback på dine indspark her i tråden. Det kan du selvsagt bruge til hvad du vil.

Jeg diskuterer gerne indhold med dig - også til trods for din konfronterende stil.
Skrevet af Observatøren
Hvis argumentationen skal være lang for at klargøre sit budskab - så ja. Bestemt. Hellere det end det modsatte. Kort argumentation med et uklart budskab.

Og i bund og grund mener jeg, at folk må mene hvad de vil herinde. Andre fangrupperinger skal dog komme herind med respekt og bidrage til en positiv debat. Det mener jeg klart, at Rosso gør og generelt gør godt.

Og for at gøre det helt klart - så mener jeg også, at du @kim000 har bidraget positivt hidtil. Så det er kun lige i dette tilfælde, at jeg synes niveauet var for lavt. Men det er blot min mening.
Skrevet af Observatøren
.... okay jeg kan så se, at jeg har svaret på et indlæg, som nu enten er slettet eller redigeret. Så det giver måske ikke så meget mening.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Fedt... Skriniar sejler og bagude.... det sejler bare for os

Så intet nyt siden sidste kamp... fantastisk
annonce
0