Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soren32
Enig, en klub som Inter må aldrig erklære fallit og gå halvhjertet efter noget!

Og helt enig med dig z4e, det ligner at Borja stioper helt uinteresseret op og lader lorten gå videre til forsvaret. Amatøragtigt.
Skrevet af Stankovic
Netop mod Verona er det vigtigt at have bredden med offensivt indstillet fløje. Hvad der gik galt er den manglende indbyrdes koordinering imellem forsvar og centrale midtbane.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja men hvor er støtten fra den centrale midtbane. Det har været et enormt problem nu i flere kampe i streg. De tre bagi for skyld for meget men problemet er ikke skabt af dem det et skabt af ugidelige/uduelige fløje der ikke forsvare og midtbane der ikke går ned og dækker af pg kommunikere med de tre. Samarbejdet er helt til hundende og det helt gralt når Barella og Sensi er væk.

Jeg har fået nok af Vecino, Candreva, Valero, Biraghi og moses de er simpelthen uduelige og koster point på point. Men det virker nærmest også som om flere af disse giver shit fordi de ved de er færdige.

Lukaku spillede egentligt en fin kamp, Godin har faktisk også en fin kamp.
Skrevet af Nickdkinter
Midtbanen var ringe idag. Og særligt efter brozovic gik ud :/
Skrevet af L'Imperatore
Udover brozo er midtbanen pt vel ik til mere end midt i ligaen. Det er absurd så dårlig den er ift at jagte chl men skaderne Til barella og sensi og Eriksens form gør det heller ikke bedre.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er noget nær en katastrofe når både Barella og Sensi begge er ude med halv lange skader. Jeg syntes efterhånden det er tydeligt hvor essentielle de to egentligt er for det her hold.

Det er dog tvivlsomt om sensi bliver klar før næste sæson
Skrevet af L'Imperatore
Ja vi bliver pludselig meget ordinære med de øvrige på midtbane . Det må være første prioritet at styrke og rydde op i. Kæft hvor jeg frygter for vi bare bliver ved med at smide point
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tror jeg vi bliver ved med, vi skal reelt have 8p mere for at være matematisk sikre, der er dog muligt Roma og Napoli også smider lidt, men vi skal nok ikke regne med de smider meget da deres programmer er forholdsvis overkommelige. Så vi skal hvertfald hive en 3-5 mere hjem. Sådan som vi spiller nu kan jeg næsten ikke forestille mig point mod Roma, Napoli og Atalanta. Det kræver næsten at Barella og Sensi når blive klar, så vi kan sagtens ende med kun at hive en CL hjem med det yderste af neglene. Vi kunne reelt have sikret den nu men det ville selvf. være atypisk Inter.
Skrevet af crakelack
Zanetti

Ok det var pænt pessimistisk tankegang???

Vi har 14! Points forspring med 7 kampe igen. Selvfølgelig er CL-pladsen stensikker.

Hverken Roma eller Napoli har vundet over halvdelen af deres kampe i år, så hvorfor skulle de lige være så effektive nu??

Der er nærmest større chance for vi tager Scudettoen(Som er fuldstændig urealistisk)End at vi smider CLkvalen!Skrevet af Nickdkinter
Vi er sikkert!! Det er helt sikkert. Så dårlig er vi altså heller ikk. Folk har tabt modet efter vi ik kan
Blive mester. Og sådan er det. Nu skal vi bare spille godt og gøre os klar til næste sæson.
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror jeg efterhånden har gjort det meget klart at jeg nægter at deltage i det massehysteri der opstår hver evigt eneste gang vi oplever et dårligt resultat.

Jeg ser hellere til fra sidelinjen og hyler af grin - og desværre også nogle gange lader mig frustrere - over de dumme forudsigelser - senest den med at det bliver med det yderste af neglene at vi ender i top 4. For fanden altså. Min søn på 8 fremstår helt moden lige pludselig.

Jeg vil dog sige dette: Jeg er helt enig med Z4E i at betydningen af (især) Barella er bekymrende. Det er fedt at have nøglespillere, og det er fedt at Barella er så ung at holdet kan bygges op omkring (blandt andre) ham. Men det er noget lort at vi tilsyneladende er et helt andet hold uden ham på banen mod de bedre hold.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi er Inter, vi har i årtier vist at alt desværre er muligt! Nu har jeg været fan af det her hold siden 90´erne og hvad jeg ikke har været vidne til, hvad vi har sat over styr er ikke små ting. Det her hold har en lang, alt for lang historik med at smide ting på gulvet og gøre ting mere spændende og besværligt end det burde være, selv ting der ikke burde være muligt, der er en grund til Pazza Inter. Jeg troede også før de sidste to kampe at den var 100% hjemme, men når man ikke møder op i noget nær to kampe, spiller som et hold der ligger i bunden af ligaen, uden gejst, spandevis af frustrationer Og nærmest nul kvalitet i det man gør. Så kan vi smide mange point over styr. Vores defensive organisering er ikke eksisterende, flere af spillerene, især dem der ingen fremtid har, er gået på badeferie og fremstår halvligeglade. Minus to kampe så skal Roma og Napoli faktisk kun møde den nederste halvdel af tabellen, det er på papiret et ren walk over program de har, Roma skal nok finde en måde at screw det op, Napoli derimod har fundet et andet drive og gejst.

Vi kunne have afgjort det her for længst, men næ nej vi skal selvf. spille det værste fodbold længe set, det er lige før det her alibi fodbold er endnu ringere end det vi præsterede under Spalletti Når det var værst. Der er ingen nedre grænse for hvor ringe vi kan spille.

Kommer Barella og Sensi tilbage tror jeg heller ikke det bliver snært, men med de andre hundehoveder og hængerøve der burde gå på fodboldpension for at skåne os seer for deres mangel på evner og gejst så, er alt desværre ved at være muligt, det er som at spille med 7 mand med dem på banen.

Barella er alt afgørende for det her hold, kvaliteten af vores spil er nærmest som dag og nat med eller uden ham. Jeg tvivler stærkt på vi vil have smidt 5 væk med ham på banen.

Ja hiver sikkert 4 pladsen hjem men det bliver ikke suverænt som det lagde op til. Så skal vi hvertfald vende det hele 180 grader rundt.
Skrevet af Lehrer
Zanetti4Ever, du kan roligt tilskrive Inter de 3 point mod Roma, der er i helt forfærdelig forfatning. Jeg regner med at Inter vinder forholdsvis nemt.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Interforlivet
@Lehrer: Vent lige lidt. Betyder det at andre hold også oplever problemer lige i øjeblikket??
Skrevet af Flying Dutchman
Top fire og CL er jo så sikker som noget kan vlre - på baggrund af et flot efterår. Så jeg deltager heller ikke i hvad I4L med rette beskriver som hysteri.

Det pisser mig dog mere end bare lidt af, at Hellas, der reelt set kæmper om at blive otter eller tolver, ville det mere end os - et hold der har en matematisk mulighed for mesterskabet og en reel mulighed for sølv. Jeg er ligeglad om Barella, Sensi og whatever mangler - det er Hellas Verona. Det bør vores breddespillere altså kunne kapere, i al fald bedre end i går.

Det er det samme shit igen. Top fire ser ud til at være sikret, mesterskabet ser ud til at være smuttet og spillerne - et par stykker fraregnet - er mentalt taget på ferie.

Der havde jeg håbet, Conte kunne have betydet en ændring - og jeg er temmelig bekymret over, at når han ikke kan, hvem kan så?

PS. Vi har smidt tyve point fra føringer i år. Det er for ringe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Verona (og Sassuolo) spiller vel i den grad med om 7. pladsen, der, efter alt at dømme, giver europæisk fodbold.

Så deres antagede motivation synes jeg ikke man kan pille ved.

Men derudover skal jeg ikke blande mig i diskussionen.
Skrevet af Interforlivet
Vi har smidt tyve point fra føringer i år. Det er for ringe.
Det er der ingen tvivl om at det er. Og det er fandeme også for ringe at vi nu har 2 clean sheets i de sidste 15!? kampe.
Skrevet af Interforlivet
Så vidt jeg har forstået på dagens EL-lodtrækning, kan vi først møde Man Utd i en evt. finale.

Det kalder jeg lodtrækningsheld, for det er min optik utrolig væsentligt for vores chancer. Man U er det eneste hold jeg virkelig frygter lige pt. De spiller virkelig godt.

PS: Jeg forudser et eller to indlæg efter mit som går noget i stil med "Når vi ikke engang kan slå Verona, hvordan skulle vi så nogensinde kunne komme til finalen i EL".
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har en svag og lidt kvalmende fornemmelse af, at spillerne på magisk vis godt kan finde gejsten frem, når der er en potentiel pokal forenden af tunnellen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Det har jeg også.
annonce
0