Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Z4E: Ja, Kumbulla ville absolut udgøre en glimrende tilføjelse.

Zaniolo er jeg ærlig talt ikke den store tilhænger af.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Zaniolo forstår jeg heller ikke, medmindre han er en 1 til 1 afløser med Lautaro.

Marotta har jo et mål med at gøre inter mere italiensk, og Zaniolo vil da være et skridt i den retning. At jeg ikke synes han er lige så god som Lautaro, så er han dog
bedre, i min verden, end Chiesa, som vi vidst nok også har trukket os fra. Så det ville give mening.
Men han bliver nok ikke billig, kan jeg forestille mig.

Men altså, hvis Lautaro og Skriniar ryger så er vi altså ved at have en solid pose penge til handler.

Plus vi har en pose fuld af lånespillere vi skal have solgt!
Ninja, Joao Mario, Perisic, Dalbert og Lazaro, for bare at nævne nogle.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tvivler på Martinez går nogle steder før 2021, der er ingen forlydener om at Barca har de fornødne midler til at indfri ham og Inter har hidtil nægtet at høre på andet end kontant betaling, de to klubber virker derfor umådeligt langt fra hinanden.

Skriniar er stadigt et noget tyndbenet rygte, der ikke har synderligt pondus på sig og tror heller ikke vi som sådan behøver at sælge for at finansiere en spiller som Kumbulla. Zaniolo kan vi nu godt bruge som tiltrængt bredde, vi er ekstremt tyndt besat på de forreste pladser.
Skrevet af Rossoneri
Det ville også være overraskende hvis nogen klub var villige til at betale bare noget nær det Marotta mener Martinez er værd.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg forstå overhovedet ikke dit behov for at skrive sådan. Vi har jo for ganske nyligt været igennem emnet, og her var der endda en tydelig overvægt blandt os Interisti der gav udtryk for at være enige i det besyv.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Ikke sikker på jeg forstår. Det er vel en væsentlig pointe ift chancen/risikoen for at Martinez forlader jer (?)
Skrevet af Interforlivet
Arh ja, ok. Undskyld! Der var jeg vist lige lidt for hurtig.

@Urban: Det er vel ærlig talt meget usandsynligt efterhånden at Lautaro skulle blive solgt - medmindre selvfølgelig at klubben i dén grad slækker på kravene. Og hvorfor skulle de lige pludselig gøre det?
Skrevet af Slettet(560810232201)
@Interforlivet
Jeg er helt enig, det var mere blot tanker herfra. Jeg håber på at Lautaro bliver. Jeg tror ikke vi finder meget bedre makker til Lukaku end netop Lautaro.
Eriksen bagved de to, tror jeg også virkelig meget på, måske som den eneste her. Men Eriksens løbevanvid, er ren Conte-guf, så, så snart Eriksen lærer ligaen og taktikken bedre at kende, samt får en bedre eksplosivitet (som mange snakker om pt.) tror jeg vi får en deadly angrebstrio.

Skriniar håber jeg heller ikke på bliver solgt. Men som jeg før har argumenteret for, så tror jeg det er nemmere at afløse ham, end Lautaro, da der findes rigtig mange dygtige forsvarsspillere derude, som også vil passe kanon i et tremands forsvar.
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Jeg er helt enig med dig hvad angår Skriniar. Jeg håber absolut heller ikke at han bliver solgt, men han vil helt sikkert være nemmere at erstatte end Lautaro.

Og ja ja, det er kun et spørgsmål om tid før Eriksen finder sig rigtigt til rette.
Skrevet af kim000
Ej hvor kan jeg bliver træt af Conte. Hvorfor starter Eriksen nu ude?? Ifølge italiafootball.com så skal Brozo spille som tier, som han jo var så god til (Ironi). Det er i mine øjne mega dumt, og det gør mig mega træt.
Nu har Eriksen endelig chancen for at spille med Brozo og Barella, også vælge han Gaglia, som i mine øjne slet ikke skal kunne starte inde imod et top 8 hold. Og alle ved, at stort set ligemeget hvordan det går, så skifter han først ud tidligst i 70 min.

C
Skrevet af Interforlivet
@Kim000: Jeg er helt enig. Jeg begynder så småt at tro på at der er hold i rygterne om at Eriksens spilletid er betinget af en børnehave-magtkamp med Conte i centrum.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Eller også skyldtes det at Conte vægter en mere fysisk betonet midtbane. For i øvrigt er Barella og Brozovic selvskrevne når de er klar, det lader en plads tilbage og så kan man vægte om man vil have mere fysik og defensivt pondus eller kreativitet etc. (såfremt Eriksen rent faktisk dukker op og ikke blot levere endnu en anonym indsats)
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg vælger at tro på at Conte ser ting på træningsbanen, som hverken vi eller medierne ved om. Eriksen får sin rolle.

Men Barella kommer til at være 10´er er jeg ret sikker på. Sådan er han i hvert fald på Flashscore. Og det giver også bedre mening end Brozo.

Det bliver en fysisk kamp iaften, og derfor er Gag foretrukken tror jeg.
Skrevet af Interforlivet
@Urban og Z4E: Det er en både helt fair og plausibel antagelse at fysikken er blevet foretrukket.

Det vil dog stadig alle dage være min holdning at de bedste boldspillere (specielt når der som her er så stor niveauforskel på Eriksen og Gaglia som tilfældet er) er at foretrække.

Derfor mener jeg stadig prioriteringen er kritisabel selv hvis I har ret.

PS: Jeg kan se at du fortsætter den selektive stil, Z4E. For Eriksens indsats mod SPAL var selvsagt ingenlunde anonym. Me ja, vi refererer da bare til en anden kamp hvis det passer bedre ind i argumentationen.
Skrevet af Flying Dutchman
Roma spiller med fire spillere centralt, så dey giver nu mening at satse på arbejdsiver og fysik, frem for kreativitet. Eriksen ville alligevel være kvælt ud af kampen af Diawara og Veretout.

PS. Selvfølgelig er Gags god nok som starter for Inter. Det ændrer én enkelt svipser mod Sassuolo heller ikke på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Skal vi ikke bare aftale, at I snupper alle tre point i aften?
Skrevet af Interforlivet
Kim000 har i øvrigt ret. Brozo ligger på trequartista´en.

Det er fandeme umiddelbart svært at se fornuften i.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jo lad os gøre det:)
Skrevet af Interforlivet
@FD: Altså, selvfølgelig ændrer en svipser mod Sassuolo ikke på Gaglias status!?

Når jeg personligt skriver at han ikke er god nok længere, er det naturligvis baseret på en del mere omfattende empiri end én sølle kamp.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Vi har det svært med Romas genpres, ikke en synderlig god start
annonce
0