Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Så er I to...

Jeg plejer selv at være fuldstændig smadret, hvis jeg spiller en kamp i den danske sommersol i 25 graders varme. Så har slet ikke lyst til at forestille mig hvordan det er i Italien...
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(560810232201)
Andib:
Seriøst, you wanna go there?

Caroe:
Jeg elsker det, og jeg er nok ikke den eneste. Jeg cykler også rigtig meget, og ude på landevejen i stegende hede, er jeg i rette element.
Skrevet af Caroe
Der er også alverden til forskel at være på en cykel ift. at løbe rundt på et fodboldstadion.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det var ikke en sammenligning til fodbold, men en fortælling af at jeg er rigtig glad for varme.
Jeg er over and out, i den her diskussion.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Besvarelsen af dit spørgsmål omkring hvordan indstillingen skal aflæses kræver mange nuancer. Det er jo ikke kun noget der skal give udslag på banen. Men det er klart at det ultimativt er dér ændringen skal give resultater. I bund og grund handler det om at ændre kulturen i klubben fra en "udfordrerkultur" til en "vinderkultur" (meget firkantet sat op, I know). Og sådan noget gør man selvsagt ikke på en weekend.

Af samme grund er jeg også meget enig med dig hvad angår den forfejlede kritik af Conte som er kommet til udtryk blandt andet i denne tråd.

Conte fortjener ikke særlig meget andet end ros for sin indsats. Han har på én sæson formået at flytte os på utrolig mange parametre hvad angår præstationen på banen. Det ses særligt i vores pointantal samt i vores offensive output.

At han så samtidig har flyttet vores transferaktivitet fra b-klassen til a-klassen er absolut heller ikke uvæsentligt.

Så som jeg har skrevet før, så ser jeg ingen grund til som Interista at være andet end ovenud begejstret ved udsigten til næste sæson.

Når det så er sagt, så mener jeg Urban rammer hovedet på sømmet når han påpeger indstillingsspørgsmålet. For efter min mening bliver dette udslagsgivende. Formår Conte at rykke holdet endnu mere hvad dette angår, så tror jeg på at vi hiver et trofæ hjem meget snart.

Det tror jeg samtidig Conte er meget bevidst om. Det er ret åbenlyst derfor han ønsker spillere som Vidal til klubben i.e. spillere som har prøvet at vinde og præstere på etablerede "vinderhold". Dem har vi nemlig ikke mange af i Inter.

Skrevet af Rossoneri
Ja, kulturen i en klub (og enhver form for performance-organisation) er essentiel.

Mit spørgsmål går da også mere på om dette er problemet. Og er der overhovedet et problem?

I mit univers, har holdet leveret det niveauet er til. Måske endda en lille smule mere efter min personlige mening.

Nu er "trofæer" selvfølgelig et vidt begreb, men efter min mening, er det nuværende Inter-hold ikke en realistisk udfordrer til Scudetto eller CL.

Fra mit perspektiv, er det ikke et spørgsmål om mentalitet - det handler kort og godt om kvalitet i både trup og hos træneren.

Som jeg ser det, er det fire-fem topspillere. Eriksen kan muligvis komme med i puljen, men han kan omvendt også vise sig at være en fuser.
I får en spændende højre back ind, men det er vel ikke nok (?)

Problemet, fra mit ydmyge perspektiv, er kvaliteten i bredden. Her bliver det reelt en gentagelse af en del af de betragtninger jeg havde inden sæsonen; hvem er vice Lukaku, kan Lautaro tage steppet op, hvad når der er skader på midten og i det centrale forsvar?

Samtidig ser jeg ikke Conte som en træner der outsmarter modstandere rent taktisk. Tværtimod faktisk.

Personligt tror jeg Inter (og vi andre) har set Contes topniveau i denne sæson. Han har implementeret sit koncept til UG, spillerne kender deres roller og hans krav om dedikation og 100% indsat, har gjort en forskel.

Dermed anser jeg også, at der skal en "væsentlig" (disclaimer: det er et vidt begreb) styrkelse af truppen til.

Vi står foran et transfervindue og Inter har helt klart midlerne til netop at styrke truppen. Men de rigtige spillere skal også findes.

Dertil kommer, at jeg tror man skal forvente et Juventus-hold der forbedre denne sæsons sløje indsats, så en Scudetto, kræver nok en del.

Men skal nogen udfordre Juve, må det umiddelbart blive Inter.
Skrevet af Rossoneri
Synes i øvrigt du har en rigtig god pointe i det med mangel på "vindere". Jeg ville dog måske snarere kalde det "ledere".
Men der findes vist ikke mange eksempler på succesfulde hold, der ikke har flere spillere der går forrest på banen, når tingene bliver svære.

Det bør være relativt højt på indkøbssedlen hos jer.
Skrevet af Interforlivet
Jeg vil helt klart mene at indstillingen er problemet, men jeg har også et andet syn på truppens kvalitet end du har. Om det så skyldes mine Inter-briller, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg er fx meget uenig med dig i at Hakimi udgør en "spændende" tilføjelse - set i vores debats perspektiv. Hakimi er netop en topspiller. Han har ikke "vinder"-erfaring, men han er (og det er lige før jeg har lyst til at bruge "utvivlsomt" her) top 5 i verden på sin position.

Samtidig synes jeg at Eriksen hører med på din liste over topspillere. Det er altså ikke mere end to sæsoner siden at han var profil på et Tottenhamhold der nåede CL-finalen. Samtidig har han et af de bedste outputs for en offensiv midtbanespiller i PLs historie og er i sin bedste alder. Hvis det ikke konstituerer en "topspiller", så ved jeg ikke hvad gør. At han sluttede dårligt i Tottenham og ikke er kommet i gang i Inter endnu, synes jeg ikke ændrer på dette prædikat.

Så ja, i min verden er Contes primære opgave nu 1) at få implementeret den kulturændring som vi taler om og 2) at få tilføjet de "hensigtsmæssige" spillere. Og med hensigtsmæssige mener jeg en venstre WB (gerne på niveau med Hakimi), en eller to midtbanespillere (gerne med "vindererfaring") og så en enkelt angriber ud over Alexis som også gerne skal beholdes.

Lykkes dette, ser jeg vores kvalitet som mere end nok til at udfordre Juve om Scudettoen hvis vel at mærke at Conte får rykket endnu mere på kulturen.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg har dog lidt svært ved at finde de såkaldte ledere/vindere i de spillere vi rygtes til. Det er mere spændende udviklingsspillere som Tonali end Vidal typer vi sættes i forbindelse med.

Vi er ikke sat i forbindelse med en eneste WB der vil være nogen synderlig opgradering over det vi har.

Det er yderst begrænset hvad vi er sat i forbindelse med angående angribere og man ser ud til at være ret afgørende langt væk fra Uniteds prissætning af Sanchez.

Det er alle punkter der i mere eller mindre udstrækning skal udfyldes ellers er mesterskaber noget nær utopiske.

Nej Conte er ikke et taktisk geni, men Juve har også vundet 9 mesterskaber i rap uden nødvendigvis at have den dygtigste taktikere ved roret, før dem havde vi Mancini og Mourinho hvor især først nævnte heller ikke kan anskues som sådan. Træners taktiske evner er stærkt overvurderet, det er langt vigtigere at have en træner der kan banke sammenhold, kampegejst etc. ind i holdet og så er kvaliteten af truppen i sidste ende langt mere afgørende element end om man har den store taktikere ved roret. Dette er kun reelt en fordel i de situationer hvor man har et ringere materiale til rådighed, så man så at sige kan udligne noget af forskellen.

I vores kontekst hedder det at få indarbejdet en kultur hvor man arbejder benhårdt i alle 90min, møder motiveret og mental klar op i alle kampe, noget vi er et stykke fra at indfri, det går dog så småt i den rigtige retning. Nu nøjes vi blot med at smelte ned i en 2-3 kampe og i max 45 i en kamp, før hed det måneder hvor vi spillede med hovedet under armen og uden at være i stand til at vende en kamp på hovedet.

Conte har gjort et stort stykke arbejde og har pt. indfriet forventningerne, har det været perfekt nej, men han havde sandelig heller ikke de bedste forudsætninger for det, hverken i forhold til spilmaterialet, mentaliteten eller kulturen i klubben. Conte skal i samarbejde med de øvrige i klubben bygge klubben op fra "bunden" og det tager tid at ændre på et årti middelmådighed.

Man skal dog være påpasselig med at sige det kun er Conte der gør forskellen, Marotta er jo i bund og grund den reelle arkitekt, det er ham der har strikket handlerne sammen, det er ham der hentede Conte til, uden Marotta ville vi ikke stå hvor vi står i dag. Conte kan erstattes det vil være straks svære med Marotta.
Skrevet af Nerazzurri
Her troede man hjemmebanetrøjen ville være næste sæsons øjebæ, men så kom udebanetrøjen.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det må være den grimmeste klud vi nogensinde har haft som udebanetrøje, hvilket i sig selv er præstation. Men i det mindste kan denne da hænges op i køkkenet.

På de sociale medier er der ikke så få jokes om designet.
Skrevet af Interforlivet
@Nera: Haha. Jeg tænkte præcis det samme da jeg så den.

Hold da op for en trøje.
Skrevet af L'Imperatore
Kan vi få noget andet end Nike snart . Generelt grimme trøjer og småt sponsorat.

Udebanetrøjen og 3. Trøjen i denne sæson var dog super vellykket imo.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Slettet(042125212608)
Men de har det med at fuck selv det mest simple i verden op, som en blå og sort stribet trøje. Har de overhovedet lavet en pæn i 10år? De sidste tre har hvertfald været regulære øjebæ og hvor den på magisk vis er blevet værre sæson for sæson.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det var nu bestemt ikke for at tage noget fra hverken Hakimi eller Eriksen.

Og med "spændende" mente jeg ikke, at han var et interessant talent. Jeg synes selvfølgelig han er en rigtig dygtig spiller. Om han er Top5 i verden er jeg nok ikke enig i. Ser man på stats fra Bundesligaen, er der da også spillere der outperformer ham.
Men hvorom alting er, så er vi ganske enige i at det er en styrkelse af holdet.

Omkring Eriksen, er jeg også helt enig i at hans meritter taler for sig selv. Da han spillede bedst i Tottenham, vil jeg påstå, at han var blandt de ti bedste midtbanespillere i verden.

Men, det kræver også, at man har de rette rammer til at udfolde sine evner. Det mener jeg i særdelshed er sandt for Eriksen. Eksempelvis har han jo aldrig formået at tage sin form med til landsholdet.

Som jeg ser det, er Eriksen bedst, når han er det kreative omdrejningspunkt på midten. Her skal han helst parres med balancespiller, der kan dække de rum han efterlader.

Her ser jeg lidt, at ham og Brozovic kommer til at træde hinanden over tæerne. Ikke mindst fordi Eriksen aldrig har været den der klassiske 10er, der altid ligger og lurer i rummet foran modstanderens forsvar. Han er bedst når han kommer fra en dybere position.

Så omend vores landsmand unægtelig er en dygtig fodboldspiller, så er jeg ikke nødvendigvis sikker på at han er et godt match med Inter og Conte. Hvis jeg forstår ret, var han da også mere Marottas opfidnelse end Contes (ret mig hvis jeg tager fejl).
Skrevet af Gustenv@rius
"men Juve har også vundet 9 mesterskaber i rap uden nødvendigvis at have den dygtigste taktikere ved roret"

I de 5 år Allegri var i Juventus var han ligaens dygtigste taktikker. Derudover finder jeg det lettere hovedrystende, at kalde trænerens taktiske evner stærkt overvurderede.

Allegri´s taktiske evner var f.eks netop hovedårsagen til vores imponerende CL kampagner under ham.

Ligeledes ser i selv nu under Conte, at mandskabsbehandling sjældent trumfer taktiske evner.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(560810232201)
@Rossoneri

Om han er Top5 i verden er jeg nok ikke enig i. Ser man på stats fra Bundesligaen, er der da også spillere der outperformer ham.

Kan du bakke det op?
Og af nysgerrighed, hvilke fem spillere mener du er bedre?
Skrevet af Rossoneri
Kan du bakke det op?

Har du selv tjekket op på stats?
Men jeg kan da sige, at Kevin Mbabu har stats der, på de fleste punkter, er bedre end Hakimis. Og det for et dårligere hold.

Og af nysgerrighed, hvilke fem spillere mener du er bedre?

Det bliver jo en fuldstændig subjektiv vurdering. Og der er selvfølgelig også forskel på, hvordan den enkelte spiller passer ind i det taktikken og træneren på det pågældende hold efterspørger.

Men umiddelbart kommer hvert fald Trent-Arnold, Perreira, Carvajal, Mbabu og Kimmich (omend han mest spiller central midt i disse dage). Af andre navne på samme niveau, ville jeg nævne Mukiele, Emerson, Pavard, Hateboer, Castagne og Sidibé (og der er sikkert flere). Det kommer naturligvis også an på nuancer - nogle er bedre i specifikke dele af spillet.

Interessant nok, er jeres egen Candreva den spiller i Europas største ligaer der slår flest chanceskabende afleveringer pr. 90 minutter. Dertil er han på niveau med Trent-Arnold når det kommer til assists.
Skrevet af Interforlivet
Interessant nok, er jeres egen Candreva den spiller i Europas største ligaer der slår flest chanceskabende afleveringer pr. 90 minutter. Dertil er han på niveau med Trent-Arnold når det kommer til assists.
Men hvordan kan det dog lade sig gøre? Han er jo elendig (ifølge størstedelen af brugerne i denne tråd)?
Skrevet af Flying Dutchman
Det er meget fint - hvis Candreva kun var kantspiller. Men det er han ikke. Han har også defensive pligter - og dem svigter han. Groft. Statistik er ikke alt.

Der er til tider her i tråden tale om hvilke spillere ikke er gode nok og som bør skiftes ud. Jeg har fire navne; Padelli, Vecino, Valero og fucking Candreva. Farvel og tak. Det kan ikke gå hurtigt nok.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0