Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Gosens var også god i sidste sæson, så han er i værste fald en two-season wonder.

Lad mig skrive det sådan; hvis valget skulle være mellem Alaba og Gosens, så er den svær - men det er lige før, jeg i så fald ville vælge Gosens. Ham er jeg godt nok begejstret for. Det taler også for ham, at han kender ligaen og kender systemet.

At det så også ville svække en direkte konkurrent, er en heldig bisag.

Hvis jeg var Marotta og hvis vi antager, at også den sportslige ledelse havde spottet, der er et hul på venstre wingback, så ville jeg gå hårdt efter Gosens. Som i; førsteprioritet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
Det giver mening FD. Spørgsmålet er måske også, hvem ellers?

Du har en helt klar pointe, med at han kender ligaen og også det taktiske setup godt, qua Atalantas spillestil. Det er unægteligt en stor fordel i Italien.

Hvad gør dig så begejstret for ham?
Skrevet af Slettet(560810232201)
Der bliver også talt om i medierne en låne forlængelse mellem Dalbert og Biraghi. Det er jeg glad for, nok som den eneste?

Jeg kan godt lide Biraghi, selvom han har lavet nogle blundere af alvorlig karakter.
Skrevet af Nickdkinter
Thiago og alaba forlader Bayern. Det har de selv udtalt. Om han så kommer til os det må tiden vise.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvis man vitterligt kunne vælge mellem de to, vile jeg snuppe Alaba any day, det er simpelthen en for god deal, at sige nej tak til. Hans alsidighed gør ham også brugbar andre steder på holdet og det kan være yderst anvendeligt i et yderst sammenpresset program med mange kampe, han er muligvis ikke serie a erfaren men han har de rette evner til at slå igennem, oveni har han vinder erfaring noget vi i den grad kunne bruge.


Skrevet af Interforlivet
Helt enig med Z4E. Alaba er en helt anden klasse end Gosens efter min mening.

Det sagt så tror jeg (selvfølgelig) at Gosens er nemmere at få fat på. Men niveaumæssigt er der altså i min bog langt fra den ene til den anden.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Vi bliver jævnligt sat i forbindelse med Tanguy Ndombele fra Tottenham.
De ønsker sig, eftersigne, Skriniar i bytte. Men er også interesseret i Brozo eller Perisic.

Jeg så en kamp med ham da han kom til Tottenham, hvor han spillede virkelig godt, ellers kender jeg ikke det store til ham. Mourinho har vel ikke stor tiltro til ham, hvorfor han er på transfer listen nu. Jeg ved heller ikke lige hvor vi skulle bruge ham, og hvem han i givet fald skulle afløse? Måske er han tænkt som breddespiller?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Jeg beklager det forsinkede svar - jeg var dejset omkuld i sengen.

Hvad gør dig så begejstret for ham?

Først og fremmest tænker jeg på hans fysiske egenskaber. Jeg mangler endnu at se en kamp, hvor Gosens ser træt ud efter 80 minutter, selvom han har spænet rundt fra første fløjte. Han er tilmed også temmelig hurtig, hvorfor han selvfølgelig er godt egnet til Conte´s wingback-position, hvor man skal have både luft og hurtighed til at bidrage i begge faser.

Rent teknisk er han også god. Han har et godt indlæg, en solid pasning, en god første berøring og så er han også en trussel udefra. Jeg synes også at huske, han er en trussel i feltet, qua hans hovedspil. Gosens er temmelig høj for en fodboldspiller (1,84). Hans positionering er også godt - i begge faser - hvilket ikke er uvæsentlig som ikke-central spiller.

Det der nok tiltaler mig mest, er at han ingen åbenlyse svagheder har. Der findes sikkert spillere derude, der er bedre til én eller to af de ovennævnte egenskaber - men Gosens er mere komplet. Det tiltaler mig enormt meget med en spiller, der kan rigtig meget rigtig godt, og det tilmed i 90 minutter ad gangen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L og Z4E

Jeg er ikke enig.

Forstå mig ret; jeg synes, at Alaba er en fantastisk spiller - men jeg synes ikke der er langt fra ham til Gosens. Jeg medgiver, at førstnævnte pt. er en bedre spiller, men der er nogle ting der taler for Gosens - deriblandt at han er skolet i at spille venstre wingback og kender Serie A indgående. Derudover vil han formentlig ikke koste så meget som Alaba.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ser ud til at Tonali snart er på plads, flere forlydner om en deal meget li den vi havde med Barella, et relativ dyrt lån og 35m euro den følgende sommer. Lønnen lyder på 2-3m euro. Ganske fornuftigt for et kæmpe talent.

Nu må der sættes ind på at få afsluttet Kumbulla handlen også.

Ser også ud til at man forlænger med Valero og Biraghi (hvis man kan blive enig med Fiorentina om forlængelse af lånet). Sidst nævnte må vist mere være pga. homegrown reglen snare end vedkommendes kvaliteter, for dem er der vitterligt ikke mange af. Valero har dog præsteret fint på det seneste og som skrevet tidligere ser jeg heller ham end Vecino, en spiller vi meget godt må give væk for han er ikke noget nær god nok.
Skrevet af Soren32
Fede nyheder @Z4E!

Læste også noget om, at det skulle være klart til mandag.
Sanchez skulle også være tæt å´.

Ift. Biraghi, så synes jeg at hans form er godt opadgående siden corona-genstart. Han har haft et par assist og vist okay form. Dermed slet ikke sagt, han er god nok som starter, men en udmærket backup.

Vecino ryger desværre nok ikke nu med knæskaden.

Vildt at få puslespilelt til at gå op, hvis der er Sensi, Eriksen, Gag, Vecino, Brozo, Valero, Tonali, Agome (stav?), Barella OG Conte fisker efter en ny skraldemand til midten.
På den baggrund troede jeg ikke Valero ville blive, men han er vel en ok back-up.
Agome må vel på lån, mens Gag ryger. Hvad mere mon?

Edit: Og glemte helt ninja, som vi også ejer. Sikke en kabale!
Skrevet af Flying Dutchman
Biraghi giver fin mening. Han er ikke en kvalitativ forbedring ift. Asamoah og Young, men han falder for det meste heller ikke igennem. Så er han nemlig clubgrown og vil formentlig også gerne nøjes med en sekundær rolle.

Såfremt vi sikrer os Biraghi fast, er det formentlig fortid til Asamoah, Dimarco og selvfølgelig Dalbert. Ikke de store tab. Så har vi Biraghi, Young og Indsæt Førstevalg Her til venstrewingback.

Også dejligt vi er på vej til at sikre os Sanchez og det tilmed på en ganske fin aftale. Det kan jeg kun bifalde. Sanchez har været overbevisende, hvis ikke direkte afgørende, men virker samtidigt også indforstået med, at han ikke er ubetinget starter. Jeg kan godt lide hans energi.

Også dejligt at Tonali skulle være så godt som sikret nu - og det til endnu en god aftale. Lån med obligation; 10 mio. € her og nu og så 25 mio. € til næste sommer. Glimrende!

Men som Søren påpeger, betyder det også at der skal ryddes op på midtbanen. Jeg er egentlig temmelig sikker på, at Nainggolan er at finde i Cagliari eller Roma i næste sæson. Begge klubber vil have ham og han har også udtalt, at han gerne bliver i Cagliari. Vi finder sikkert på en god løsning - eventuelt et tørt salg eller bytte med straks tilbagelån af én af deres spillere. Her kunne Cragno, Nandéz eller Gagliano være interessante.

Det efterlader dog stadigvæk et hav af navne til midten. Ligesom Søren gør, tror jeg at Agoume bliver lånt ud til en Serie A klub. Jeg ved Crotone har været interesserede i Esposito og Pirola, så lad dem endelig få Agoume med også. Crotone går en hård sæson i møde, så det giver nogle hår på brystet. Af de øvrige, tror jeg at Barella, Borja, Tonali og Brozovic er de eneste, som ikke er til salg (for andet end en vanvidspris), mens Vecino næppe kan sælges. Det efterlader Eriksen, Gags og måske Sensi. Gags bliver nok sorteper - og vil formentlig blive brugt som byttekvæg. Eriksen kunne også komme på tale, nu hvor Sensi ser ud til at blive indfriet og Valero har forlænget. Jeg tror dog, at Eriksen får en sæson til at bevise sig i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Angående den verserende Messi-sag, så bølger det godt nok frem og tilbage. Så er han 100% sikker på at blive i Barcelona, hvorefter han den næste dag godt kunne forlade klubben.

GdS mener bestemt at have set Steven Zhang til møde med Messi´s repræsentanter. GdS har samtidigt omsider også sat flere ord på deres påstand om, at Inter sagtens kan betale en tilgang af Messi. Ifølge dem vil han hæve en løn på 65 mio. € p/a, hvilket koger ned til omkring 50 mio. € efter skat. For at finansiere det, vil Suning hente en ny og (meget) forbedret hovedsponsoraftale, nok i form af dem selv eller én af deres andre virksomheder (formentlig afstedkommet af, at City reelt set er blevet frikendt for samme manøvre). Desuden skulle der i forbindelse med Covid-19 krisen og de derafkommende økonomiske konsekvenser være lempelser i FFP, hvilket skaber et lille hul i økonomien.

Skriver GdS altså...

Personligt har jeg stor tillid til, at Suning ved hvad de laver - og hvis de siger, det økonomisk er muligt, så er det økonomisk muligt.

Jeg føler dog stadigvæk, det ikke bliver til noget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Syntes hele denne affære lugter frygteligt af gengæld for Barcas konstante kærlighedserklæringer og pres på Martinez...
Skrevet af Flying Dutchman
Det er også en mulighed, jeg har tænkt på - og da især efter det kom frem, at Barcelona har set dem sure på os, fordi GdS bragte et billede af Messi´s skygge foran Duomo´en (??).

At Barcelona så er de absolut sidste i verdenen til at skabe sig over det, er hvad det er...

Værtene på Sempreinters podcast havde i øvrigt en interessant teori, at Lautaro for tiden spiller ringe med vilje, for at presse sin egen pris ned. Så må man ligesom selv finde ud af, om man abonnerer på den tanke...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg føler mig efterhånden ret overbevist om at vi kommer til at starte næste sæson med den bedste trup i flere årtier. Det er vanvittigt opløftende.
Skrevet af Soren32
Måske midbanekabalen ender med at Brozo bliver sorteper.

https://www.football-italia.net/156613/report-brozo-raging-emergency-room

Gode indsatser på banen, en bekymrende tendens udenfor.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så gør Martinez det da temmeligt dårligt med at score i sidste kamp, come on man render ikke frustreret rund over at ting ikke fungere hvis man søger at blive solgt, så agere man blot ligeglad og spiller Cannavaro dårligt.
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Tak for dit svar, selvom du gik kold. Jeg har selv været i Djurs Sommerland hele dagen, så jeg har heller ikke selv haft tid til at svare før nu.

Men det lyder som om du kender ham noget bedre end jeg i hvert fald. Jeg hæfter mig ved at Gosens også kender ligaen, og systemet indgående. Det ér en meget væsentlig faktor af italiensk fodbold.

Ift. snakken om Alaba vs. Gosens. Så har Alaba jo vist sig værd over meget lang tid, men har så også en noget højere løn, hvor Gosens, er noget billigere.
Står det mellem dem, vil jeg nok også vælge Gosens, alene på baggrund af kendskab til ligaen.

Det nemlig også vores første mål. Et mesterskab! Ikke CL eller CI.
Dertil er vi langt bedre stillet med folk der kender ligaen, end folk der først skal vende sig til ligaen, som Eriksen f.eks. eller Alaba for den sags skyld.

Man have nogle få stykker af dem der skal integreres. Men kernen og bredden er nødt til at være folk der kan begå godt sig i Serie A. Så kan vi altid bygge på derfra, til at blive CL udfordrer.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg tror også (og håber) Brozo skifter klub, så han bliver den der trækker sorteper i midtbane kabalen.

Jeg synes han er kanon dygtig. Men hans attitude på (og udenfor) banen, er i mine øjne bare ikke god nok.

Jeg er glad for hans arbejdsiver, men jeg synes ikke han er en helt rigtig regista. Måske Tonali tager den plads.

Det egentlige spørgsmål er imidlertid om HVIS Brozo skifter om Tonali er god nok til den plads, eller om man ser Sensi ligge og støbe kugler der?
annonce
0