Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@FD:
Vi formåede at lukke ned for både Napoli og Atalanta, samt Barcelona i en time.
God pointe omend jeg nu stadig mener at vores "rene" mål mod Napoli i den anden Serie A-kamp skyldtes mere held end forstand.
Du har dog helt sikkert en pointe, at De Vrij og Co. skal være på tæerne. Af samme årsag tror jeg også, at Godín får et hvil og at enten Skriniar eller D´Ambrosio starter ind. Bastoni er pæn hurtig selv.
Ja, Bastoni er jeg heller ikke synderlig nervøs for i den sammenhæng. Men om Skriniar vil være et bedre valg end Godin er jeg straks mere i tvivl om.

D´Ambro ryger på højre WB er jeg sikker på. Og det vil også give masser af mening. Han er langt bedre defensivt end Candreva og udgør samtidig en trussel frem af banen. Plus han er i storform lige pt.

Jeg er faktisk mere spændt på om Eriksen får en sjælden startplads. Men det kommer nok meget an på hvordan Conte har tænkt sig at gribe kampen an. Er han ok med at overlade initiativet til Leverkusen (hvilket jeg absolut ikke mener er usandsynligt), bliver det nok Gaglia igen mens Eriksen vil udgøre valget hvis planen er at vi skal styre spillet.
Skrevet af Flying Dutchman
God pointe omend jeg nu stadig mener at vores "rene" mål mod Napoli i den anden Serie A-kamp skyldtes mere held end forstand.

Åh ja, men held tæller vel også lidt med?

Men om Skriniar vil være et bedre valg end Godin er jeg straks mere i tvivl om.

Skriniar er væsentlig hurtigere end Godin. Hell, jeg er væsentlig hurtigere end Godin. Så jeg tror, at Conte vil gardere sig mod Leon Bailey, ved at stille med en hurtig wingback (mit bud er Moses) og en ligeledes relativ hurtig centerforsvarer. D´Ambro er formentlig en smule hurtigere end Skriniar, men sidstnævnte har klart bedre placerings- og duelevner.

Jeg tror i øvrigt på en starter til Eriksen. Jeg ved godt, jeg skrev det samme om Getafe kampen, da jeg havde en klar forventning om, at de ville stille dybt - men Conte må siges at have ramt plet ved at stille med tre forholdsvis fysiske spillere mod dem. Af hvad jeg kan se, spiller Leverkusen i en temmelig klassisk, hollandsk 4-3-3/4-2-3-1 (enkelte kampe fraregnet), så der vil være mere plads til og en større trussel i Eriksen.

Mit gæt er San; Biraghi, Bastoni, De Vrij, Skriniar, Moses; Brozovic, Barella; Eriksen; Lukaku, Lautaro

Jeg tror i øvrigt også, vi får Sensi at se i løbet af kampen. Han skulle allerede have været klar mod Getafe, men med sidstnævntes "spille"stil in mente, samt Taylors absolut manglende vilje til at tøjle det lidt, var det nok godt nok, Stefano forblev på bænken i 90 minutter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Selvfølgelig tæller held også med - i hvert fald hvad angår resultaterne. Men når vi taler om at være dygtige til at gardere sig mod noget, så mener jeg trods alt det er en ret væsentlig omstændighed at vi ikke var særlig dygtige til det i den anden Serie A-kamp mod Napoli - selvom måltavlen ellers indikerede det. Og jeg synes det er specielt relevant når man sammenligner med kampene mod Atalanta og Barcelona hvor det tydeligvis var vores klare fortjeneste at deres offensiver blev lukket mere eller mindre ned.

Når det så er sagt, så er jeg som bekendt enig med dig i den overordnede pointe. Vi lader klart til at være blevet bedre til at dæmme op for den type angrebsspil som Leverkusen ynder at praktisere.

Du har helt sikkert også en pointe hvad angår Moses. Det kan sagtens være han bliver foretrukket i kraft af sin speed (og fysik). Jeg har bare utrolig svært ved at se Conte bænke D´ambro oven på hans fantastiske periode med nærmest kun gode indsatser endda krydret med et par afgørende mål.

Jeg håber du får ret mht Eriksen, og jeg vil som sagt også mene at det giver masser af mening med ham på banen. Men jeg skal efterhånden se det før jeg tror det.

Mit bud: Handa, D´Ambro, Godin, De Vrij, Bastoni, Young, Brozo, Gaglia, Barella, Lautaro og Lukaku.

Hvad siger I andre?
Skrevet af Soren32
Personligt tror jeg på følgende:
Handano, D´Ambro-helten, Skriniar, De Vrij, Bastoni, Young, Brozo, Gaglia, Barella, Lautaro og Lukaku.

Det vil (som skrevet af I4L) være svært at bænke D’Ambro, som er i kanon form – og målfarlig! Han var igen tæt på mod Getafe, og det kombineret med hans stabilitet og defensive kvaliteter gør ham til en oplagt starter i mine øjne. Desuden har han nogle lederegenskaber, som jeg ikke ser hos de øvrige højre wingbacks. Moses er dog oplagt, hvis vi skal op og jage, men tror Conte starter ud fra seneste kampes winning pedigree og bygger på det momentum.

Af samme årsag tror jeg også, der er genvalg til hele midtbanen. Det skal både ses i forhold til evnen til at dæmme bedre op og hjælpe bag til, men også fordi Brozo og Eriksen på banen ikke fungerer helt ideelt, som jeg ser det. Vi scorede selvfølgelig med dem på banen senest, men jeg synes de løber lidt i hinandens fodspor. Måske det kan blive bedre, men så er en knock-out kamp nok ikke stedet at gamble.

Skriniar er min største usikkerhed, men med hans lidt højere fart er han min favorit over Godin. Plus jeg synes Godin smed for mange afleveringer i fødderne på Getafe-spilelrne, og vil man ligefrem forære Leverkusen kontramuligheder? Skriniar har en bedre pass rate og opspillende evne, den tror jeg ikke skal undervurderes her.

Ellers er resten lidt selvskrevne…
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror, at Conte vælger lige præcis det hold, som passer til kampen - og egentlig ikke skeler så meget til hvem spillede godt sidste gang. Jeg er selvfølgelig helt enig i, at Dambro nok en gang har vist sig, at være vores bedste højreback, men jeg tror også, at Conte indser at farten på Leverkusens venstrekant udgør en stor fare. Jeg tror også, at hvis Conte forklarer det til Dambro, at alt er i orden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Det tror jeg også han gør, men jeg ser ikke Baileys fart som en altoverskyggende årsag til at plukke D’Ambro fra holdkortet – særligt i kraft af allerede nævnte. Moses kan naturligvis bruge farten bedre, men D’Ambro forsvarsspil er bare bedre. Han kan også stå en my længere tilbage og dække af, for at neutralisere løbets og fartens farlighed, om man vil.

Jeg skal da hverken afskrive det ene eller andet, men i min spekulerende bog er Moses en god plan b til den her kamp.

Jeg tror som sagt, vi starter relativt uændret (minus Skriniar for Godin). Med den opstilling står vi stærkt på banen, er fysisk overlegne og kan indledningsvis se Leverkusens forsvar an – som skulle være til at tale med. Det er mit besyv, om end Conte kan vælge a såvel som b.
Skrevet af Facchetti
Nu kunne jeg ikke lige se, om det allerede er diskuteret herinde, men kan Alexis bruges i resten af EL nu, når han ér hentet permanent??
Skrevet af Rossoneri
Det må umiddelbart kun være hvis United accepterer at forlænge hans lån. Da Sanchez ikke kan registreres som ny spiller før vinduet åbner, kan han ikke inkluderes på baggrund af hans transfer.

Det kræver selvfølgelig også, at han er registreret i EL-truppen, hvilket jeg går ud fra at han er.
Skrevet af Facchetti
Han er registreret. Han startede inde i de to kampe mod Ludogorets. Men okay... så betragtes han som en ny spiller til næste sæson som Hakimi?
Skrevet af Rossoneri
Så længe hans låneaftale er blevet forlænget sæsonen ud, er der ingen ko på isen.
Skrevet af Flying Dutchman
Han spillede i al fald mod Getafe, så det tror jeg da.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Facchetti
Det gjorde han da også... det lagde jeg ikke mærke til. Så er diskussionen ligegyldig
Skrevet af Interforlivet
Nemlig. Alexis kan benyttes hele vejen ligesom Young i øvrigt kan.
Skrevet af Flying Dutchman
Triplete Solo Noi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
Charles Aranguiz, fra Leverkusen, et ude mod os med karantæne. Ingen fra klubben havde, eftersigne, ikke fortalt ham at han var ét gult kort fra karantæne mod os.

Det er unægteligt en lille gave.
Skrevet af Interforlivet
@Urban: Great news indeed! Og temmeligt utjekket af Leverkusen (og ham selv).
Skrevet af Slettet(560810232201)
Lige præcis. Man burde jo vide hvor mange kort man har samlet sig sammen.
Skrevet af Interforlivet
Det er noget pis at Sarri ryger. Det forværrer med stor sandsynlighed vores chancer for at hente Scudettoen næste år.
Skrevet af Slettet(560810232201)
Jeg tænkte det samme. Medmindre det bliver Poch. Så tror jeg endog vi har gode chancer. Om man vil det eller ej, så er italienske trænere bare bedre i Serie A.

Men jeg frygter lidt at de laver en Bayern (læs: henter ligaens største stjerner) og hiver Conte hjem.
Skrevet af Flying Dutchman
Det blev Pirlo, i dennes første reelle opgave som træner.

Jeg synes ikke, det forværrer vores chancer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0