Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@kim
Man kan jo sige, at det netop er den "fælde" Juventus faldt i med Cristiano.

Og er Messi (der kræver total spillemæssig frihed) kompatibel med en Conte der insisterer på at designe spillet?
Flere har peget på at dette kunne være en udfordring ift at få Eriksen til at fungere - præmissen er bare ganget op med Messi.

Min personlige holdning er (præcis som den var og er med Cristiano), at man skal træde meget varsomt med aftale af denne karakter. Ikke så meget pga det økonomiske, men med spørgsmålet om hvad han specifikt kan bringe.

Jeg vil fortsat påstå, at Cristiano har spillet væsentlig under det niveau vi så i Madrid. Og samtidig har omkostningerne for spillestil og medspillere været ret store.
Præcis samme risiko løber man med Messi.

Det skal selvfølgelig ikke tage noget fra at han fortsat er en fabelagtig fodboldspiller der helt sikkert kan gøre en forskel.
Skrevet af kim000
@Rosso
Det kan du have ret i, men det er Messi, så hvis muligheden opstår, så må man slå til.
Jeg kan godt se, at der ville være nogle taktiske problemer, men altså, det er Messi. Ikke nok med at det ville være fedt at se ham i Inter trøjen, så ville det være en kæmpe boost for hele serie a. Jeg kan kun se positive ting ved, at han skulle komme..
Man ville se langt flere Inter trøjer i bybilledet og alle ville have fokus på, når juve og Inter skulle møde hinanden... Det ville kunne tiltrække flere store stjerner og bare gøre hele serie a en mere attraktiv liga at komme til..
Skrevet af Rossoneri
@kim
Er sådan set ganske enig i dine betragtninger. Men så bliver spørgsmålet; er Messi et kommercielt move eller et sportsligt? Altså, det ene behøver jo ikke udelukke det andet, men jeg føler mig ikke overbevist om at Inter med Messi på holdet ville være bedre end det nuværende hold. Præcis som jeg også mener, at Juve faktisk er dårligere med Cristiano end før han kom til.

Men men men, det er jo altsammen (indtil videre) en teoretisk snak.
Personligt tror jeg heller ikke på at det er en kæmpe sandsynlighed, omend jeg ærligt talt ikke følger meget med i Messis og Barcelonas gøren og laden.
Skrevet af KnockOut
Rossi tænker du helt seriøse at verdens måske mest komplette fodbold spiller nogen sinde har svækket Juventus? (note jeg skriver måske og ikke bedste spiller), jeg må godt nok indrømme den ser jeg bare ikke fra samme side for mig er det helt klart Sarri der er/var problem at tvinge et koncept ned over en trup der ikke har været klar og rigtig opbygget for mig er hvor den rigtig skade ligger.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Facchetti
...Juve faktisk er dårligere med Cristiano end før han kom til.

Det er jeg ikke uenig i, men det har mange årsager og Sarri var én af dem.

Nu kommer der lige en totalt ubegrundet synsning. Topspillere har nemmest ved at falde ind i serie a taktisk, hvis de er 10’er eller 9’er. Totti, Baggio, Zlatan, Lukaku, Ronaldo (den gamle)...
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes denne diskussion kun giver mening hvis man kigger på det rent omkostningsmæssige. Messi vil trække en ikke ubetydelig hyre og selvom han har mange fordelagtige ting skrevet ind i den kontrakt, så er det stadig utænkelig at det ikke bliver en yderst bekostelig affære oveni vil der ligge et krav for rettigheder over hans navn og dens værdi. spørgsmålet for mig bliver så om en så massiv økonomisk gambling for meget kortvarig sportslig succes overhovedet er det værd, om det giver mening og om det ikke mindst er en gentagelse af fortidens fejltagelser hvor man lever over evne. Juve har intet fået ud af Ronaldo på den sportslige front og det har kostet dem en ikke ubetydelig ressource og det ser hvertfald er en pris at betale for den satsning.

Jeg syntes ikke vi potentielt skal ofre vores lovende fremtiden og tage en risiko for økonomiske tømmermænd, den vej har vi ligesom været en gang, jeg ser ingen ration grund til at gå den vej en gang til. Nej så hellere være uden trofæer her og nu og bygge langsomt men sikkert op. Hvad er pointen lige med Marotta hvis vi alligevel bare køber mege stjerner.

Messi vil ikke være Marotta handel, men et idiotisk prestige projekt fra ejerkredsen.
Skrevet af Rossoneri
Messi vil ikke være Marotta handel, men et idiotisk prestige projekt fra ejerkredsen.

Det kunne i sidste ende i hvert fald godt blive konklusionen.

I økonomisnakken, skal man huske, at tage de øgede indtægter med også. Messi bringer også forretning med sig og mon ikke Nike også kunne finde på at skyde lidt ekstra i kassen?
Skrevet af Flying Dutchman
Det økonomiske aspekt er vel umiddelbart det mindst interessante - i al fald så længe man stiller det så unuanceret op, som Z4E gør. Der spiller jo langt mere ind, som Rosso også er lidt ind på. Endvidere synes jeg, som benævnt tidligere, at det fjollet at konkludere, at en eventuel Messi-handel potentielt vil give os "økonomiske tømmermænd", når nu kineserne og Marotta har været yderst dygtige til netop det. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hvis en spiller - Messi eller ej - ikke økonomisk gangbart, at det ligesom ikke sker. Af samme årsag er jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at såfremt Messi kommer, at det sker på nogle økonomiske vilkår, vi også kan være bekendte.

Ud fra et taktisk synspunkt, er det straks noget helt andet. Rosso har en fin, dog noget firkantet pointe, at Conte er noget mere detaljestyret end de fleste andre trænere, og at det potentielt kunne kollidere med Messi, der er vandt til frihed. Der ligger en lille risiko der, omend jeg synes den er lille. For jo, Conte kan godt lide at bestemme mest muligt, men han er heller ikke dum. I Chelsea gav han for eksempel Hazard netop en fri rolle, hvor denne på papir var parkeret ud på en kant, men i praksis rendte rundt over det hele oppe foran og gjorde livet endog meget surt for forsvarsspillere. Det krævede så også, at spillerne omkring trak læsset, men det gik så også mere end bare fint.

Den rolle kunne Messi jo sagtens have i Inter. Lukaku er taktisk og defensivt enormt disciplineret, alt i mens en midtbane med Brozovic, Tonali og Barella, samt to gode wingbacks mere er garant for, at den defensive dydighed ikke forsvinder. Man skal heller ikke kigge længere end til Lautaro, for at konkludere at Conte ikke kræver, at angriberne også hjælper i den defensive fase på egen banehalvdel.

Ud fra et taktisk synspunkt er der et par potentielle faldgruber, men ikke nogle som bekymrer mig mere end som sådan.

NB! Jeg understreger lige igen; jeg tror ikke på Messi til Inter - så det her er rent teoretisk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Rosso har en fin, dog noget firkantet pointe, at Conte er noget mere detaljestyret end de fleste andre trænere, og at det potentielt kunne kollidere med Messi, der er vandt til frihed. Der ligger en lille risiko der, omend jeg synes den er lille.

Du har sgu ret - det var i virkeligheden for firkantet skrevet af mig og analysen var ikke super skarp. Eksemplet med Hazard er faktisk rigtig fint.
I det lys tror jeg faktisk jeg vil tillade mig, at ændre mit synspunkt "lidt". I hvert fald anser jeg chancen for succes som større end med Cristiano i Juve.

Altså, det kræver selvfølgelig, at Conte rent faktisk vil bygge op omkring Messi. Men mon ikke det ville være tilfældet.

Og nårh ja, så kræver det selvfølgelig også lige, at Inter køber Messi.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Sponsorer er ikke forpligtiget til noget som helst udover de aftaler de har indgået, så medmindre der er klausuler eller bonusser der aktiveres ved tilgang af prominente navne, så skal vi ikke sætte næsen op efter så meget som en femmer mere, slet ikke i disse tider, sponsorer kan blot gnide sig i hænderne over den merværdi deres sponsorkroner ligepludselig får.

Den eneste måde er at vi står stærkere forhandlingsmæssige når der skal findes en ny sponsor eller gamle skal fornyes, men der går vel og mærket et år mere før Nike og Pirelli udløber og de giver næppe mere, især når det efterhånden er slået fast at begge er blevet vist døren og de begge køre på deres sidste sæson, så de vil ikke have nogen interesse heri.

Stadion indtægter vil også være minimalt så længe vi losser bold på det kommunale stadion, så er det blot de offentlige der tjener på det.

Messi vil have navnerettigheden der bliver ikke meget at hente der.

Det er hele kernen i problemet at vi ikke står med store sponsorater der udløber denne sommer, så medmindre vi kan få nogle til at købe sparebande sponsorerne ud (ja jeg hentyder især til Pirelli og Nike) så er vi ikke nogen synderlig gunstig situation. De sidste økonomiske opgørelse viste jo heller ikke ligefrem en klub der har økonomien til et sådan fantasi projekt.

FD jeg skrev ikke vil, jeg skrev at den økonomisk satsning kunne føre os i økonomiske problemer, nuance forskelle! Det er en enorm satsning så medmindre vores sponsorindtægter bliver markant forbedret så er det rent uholdbart.

Skrevet af Flying Dutchman
FD jeg skrev ikke vil, jeg skrev at den økonomisk satsning kunne føre os i økonomiske problemer, nuance forskelle!

Du skriver: "Jeg syntes ikke vi potentielt skal ofre vores lovende fremtiden og tage en risiko for økonomiske tømmermænd"

Jeg skriver, at du skriver: "[...] at en eventuel Messi-handel potentielt vil give os "økonomiske tømmermænd""

Det er det samme.

Pointen er dog det samme. Du går ud fra en hulens masse, du - eller jeg - ikke aner det første om. Til gengæld ved vi stort set, at kineserne og Marotta ikke går meget til en handel, der ikke er økonomisk gangbart for os. Det viser al historik. Så det er nogle omsonste pointer, du kommer med.

Selvfølgelig tilknytter vi ikke Messi, hvis ikke vi har råd til ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Jeg tror da bestemt, at, såfremt den rigtige spiller kommer, at også Conte er mere end villig til at ændre sit taktiske koncept. Ellers er han ret beset ikke lønnen værd...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Til gengæld ved vi stort set, at kineserne og Marotta ikke går meget til en handel, der ikke er økonomisk gangbart for os. Det viser al historik. Så det er nogle omsonste pointer, du kommer med.


Det er jo rene gisnerier, det ved du jo grundlæggende intet om. Men selv hvis det måske har forholdt sig således, hvilket vi grundlæggende ikke ved om det rent faktisk har forholdt sig således, betyder det ikke at de holder fast i den strategi og at de ikke på et tidspunkt begynder at tage større økonomiske ricisi i jagten på succes og vækst.

En spiller i Messi kaliberen vil alt andet lige altid have en hvis grad af risiko over sig, jeg tror simpelthen ikke på en klub der ikke engang ligger blandt de 10 rigeste bare sådan uden videre kan gøre det på en ren økonomisk forsvarlig vis, det vil være en økonomisk satsning i hvor høj grad kommer sandelig an på aftalen og om man kan få lukrative sponsorater samtidigt. Men en sats vil det være når vi her taler om en spiller der uomtvisteligt vil gå hen og blive den suverænt dyreste anskaffelse i klubbens historie.
Skrevet af Slettet(560810232201)
FD:

Ellers er han ret beset ikke lønnen værd...

Mener du det samme om Eriksen? Altså at Conte ikke er sin løn værd, fordi han ikke formår at integrere Eriksen?
Skrevet af Flying Dutchman
@ Z4E

Med al mulig respekt, men først og fremmest er hele Messi-diskussionen gisnerier og hvis der er én der gør det mest, er det netop dig. Du formulerer nogle økonomiske argumenter, som du af gode årsager ikke er bare er i nærheden af at have nok indsigt i. Jeg forholder mig i det mindste til, at vores regnskaber under kineserne og Marotta har set gode ud, hvorfor der ingen grund er til at tro, at den her flok vil kaste sig hovedløst ud i en handel, der ikke økonomisk gangbart.

Det er min pointe.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Mener du det samme om Eriksen? Altså at Conte ikke er sin løn værd, fordi han ikke formår at integrere Eriksen?

Nej. Jeg skrev, at Conte - og enhver anden træner - skal være villig til at ændre eller i det mindste moderere sit taktiske koncept. Det har Conte netop også gjort med hensyn til Eriksen, hvor han forsøgte og forsøger at facilitere ham ved at spille med en 10´er. Så er det altså også op til Eriksen ikke at falde igennem.

Conte skal stille med det bedste hold til hver enkelte modstander - det er det, jeg mener med "at være sin løn værd".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(560810232201)
@FD.

Så er vi helt enige. Jeg må have misforstået dig.
Skrevet af Flying Dutchman
Messi skulle angiveligt have bedt om et skifte.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
Det kunne være så fedt for Serie A hvis Inter henter ham. Men PSG er også på banen.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er formentlig naiv her...

... men jeg tror, at Messi har tjent rigeligt til, at størrelsen på lønposen ikke er altafgørende, såfremt et skifte væk vitterligt kommer på tale. Jeg tror, at Messi går noget op i sit image - og jeg tror ikke, at titelgaranti i Mickey Mouse ligaen nødvendigvis er noget, spillere af hans kaliber gider at have stående på deres CV.

Det er dog selvfølgelig gisninger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0