Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
@KM


Haha selv eller noget.@Fogh

Det var ikke et slag, men et skub.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Nåh jamen så er det fint, fordi FD har forklaret det, for det ved han jo..

Lad os lige blive helt enige her; det handler ikke om hvorvidt du, jeg eller nogen anden ved noget. Vi har en debat, hvor vi kommer med argumenter. Så snart du kommer med argumenter som ovenstående, bliver det lynhurtigt en pseudodiskussion.

Jeg synes, du går fejl af et par ting her:

Det er præcis min pointe, og at så Sensi ikke formår eller midtbanen ikke formår at skabe en chance, så kan jeg da ikke tolke andet end at Eriksen skal starte næste gang.

Muligvis. Men nu taler vi aftenens kamp. Her udtrykker du dig undrende over, hvorfor Conte starter med Barella, Gags og Vidal og ikke Sensi eller Eriksen i stedet for én af de tre. Jeg har udlagt hvorfor jeg tror, det var tilfældet. Det kan du være enig eller uenig i - men det nytter skisme ikke noget, at inddrage fremtidige kampe ind i det.

I øvrigt tror jeg næppe, Sensi har spillet sig af. Han gjorde det fint i den halve time han fik, mod et Lazio hold som var kommet for at fedte et point hjem. Sensi har i det mindste formået at imponere, både i sidste og indeværende sæson - det mangler Eriksen immervæk.

Taktikken i dag fx, er da skudt helt ved siden af, da vi skal skabe kampen, for der bliver sgu ikke skabt meget kamp, med Barella, Gagliadini og Vidal.

Inzaghi´s Lazio har været direkte kendt for at skabe spillet centralt. Det er der, deres bedste spillere befinder sig; SMS, Alberto, Correa, Immobile og Lucas. Så giver det da mening, at polstre midtbanen, for netop at imødegå det. At Lazio så på dagen valgte at prøve at forsvare et resultat hjem, er næppe noget Conte kan forudse.

Derudover synes du lidt at glemme, at vi altså sad på kampen, hvorfor det er noget af en tilsnigelse at hævde, Conte ramte ved siden af. Jeg synes, han reagerede forkert og for langsomt i anden halvleg, men start-elleveren sad tydeligvis lige i skabet, dersom vi var det bedste hold på banen. Mod et hold, der står så dybt som Lazio gjorde i store dele af kampen, havde Eriksen og Sensi også haft det svært fra start.

At Sensi blev foretrukket fremfor Eriksen giver også fint mening. Eriksen har ikke ramt niveauet og er med rette sidstevalg på midtbanen lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er stadigvæk pænt irriteret over, at vi smider to unødvendige point i går. Lazio havde ikke meget at komme med. Jeg er stadigvæk også lettere chokeret over Sensi´s røde kort og at VAR ikke greb ind. "Heldigvis" har i hvert fald én eks-dommer også været ud med cirka samme holdning; at Immobile´s røde kort var korrekt, mens kompensationskortet til Sensi ramte helt ved siden af. Det er rystende.

Slutteligt er jeg dog mest irriteret over Vidals opførsel i går. Spillemæssigt var han måske vores bedste midtbanespiller i går, men hans opførsel omkring kortet var decideret pinligt. Det er okay at gøre dommeren opmærksom på Immobile´s slag, men at han bliver liggende i to minutter, for derefter storsmilende at forlade banen, hører til i Rube. Den del bør han lægge fra sit spil og gerne så hurtigt som muligt.

Nå, der var vel også lidt positivt at komme med. Det forsvar, jeg foretrækker, holdt godt låg på Lazio´s farlige drenge - jeg synes at især Skriniar spillede en gammeldags god kamp, med gode indgreb, flot positionering og særdeles god boldbehandling. De Vrij og Bastoni spillede også godt og jeg håber da, at de tre er vores go-to forsvar. Perisic spillede også en fin kamp, mens Barella, efter en lidt træg start, løb solen sort som den mest offensive af vores midtbanefolk.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
@FD
Der er jeg bare uenig med dig. At det er vigtigere for os, at holde Lazio væk fra chancer end det er, at vi skal skabe dem, det synes jeg er intetsigende og ikke passende for et hold som inter. Selvfølgelig skal vi tage hensyn til det andet holds styrker, men ikke i den grad, for det er ikke Messi vi møder.

At du synes Sensi har spillet fint, viser vel bare vores syn på fodbold ikke er ens, og det er fint nok, sådan er det.

Jeg vil hellere se kampe som imod fiorentina og bernavento, hvor man tør og prøver og ikke det kontrollerende fodbold som det var igår.

At vi sidder på kampen fortælle kun, at vi har bolden meget, men ikke hvad vi bruger den til. Vi skaber ingen chancer fra midtbanen, alt går udover vores kanter, det er jeg bare ikke tilfreds med.

For mig, der mindede det om en Mazzarri kamp, hvor vi sad på det hele og bare spillede den rundt og ikke skabte chancer og fik et uafgjort resultat.
Skrevet af Slettet(202125210502)
@Nera

Nu har jeg set den igen og kan godt se det ikke er bolden har slår til, men faktisk nærmest bruger hele armens side til at skubbe ham og det ligner han rammer ham i ansigtet med hånden. Er bare ikke tydeligt fra den side jeg ser den, men at det røde kort er helt væk, det er jeg ikke enig i. Dommeren kunne godt nøjes med det gule, men det røde kan desværre forsvares. (Den minder om Lamelas mod UNited, hvor han kun får gult)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Jeg er for så vidt helt enig med dig i, at vi i høj grad selv skal skabe kampene. Det synes jeg faktisk vi skal, uanset om modstanderen hedder Real eller Pordenone. Det skrevet, så er det selvfølgelig helt i orden med nogle forholdsregler, afhængigt af modstander.

Jeg synes dog, du gør en myg til en elefant her. Det er jo ikke sådan, at Conte stillede op, fordi han var bange for Lazio - han stillede op med netop de tre centrale midtbanespillere, fordi de var oplagt i forhold til det Lazio, vi kender fra de sidste par sæsoner (som ikke var det Lazio, vi så i går). Gags, Vidal og især Barella kan begge veje, hvor sidstnævnte helt sikkert har noget kreativt i sig - de ville altså både have kunnet garderet mod Lazio´s gode centrale akse og deltaget i den offensive fase. Der er desuden også den fortsatte pointe, at Barella, Sensi, Brozovic og Gags alle har vist mere i Intertrøjen, end Eriksen har - om det så er kreativitet eller sult. Eriksen er muligvis den bedste centrale midtbanespiller vi har - men indtil videre kun i teorien.

At Conte stiller med Perisic og Hakimi frem for hhv. Young og D´Ambrosio fortæller mig også, at han til dels gerne ville offensivt til værks, men også at han forventede meget af vores spil skulle foregå over kanterne.

Sådan blev det ikke. Men Conte kan heller ikke se i fremtiden.

At vi sidder på kampen fortælle kun, at vi har bolden meget, men ikke hvad vi bruger den til. Vi skaber ingen chancer fra midtbanen, alt går udover vores kanter, det er jeg bare ikke tilfreds med.

Jamen, det er da bare i orden, du ikke er det.

Jeg synes bare, du glemmer der altså også stod en modstander på banen, der gjorde livet svært for os. Benevento og Fiorentina ville gerne frem på banen - det ville Lazio ikke. Det er skisme svært at skabe et utal af chancer mod sådan et betondefensiv, uanset hvor mange kreative spillere man har på banen.

Endvidere synes jeg stadigvæk ikke, du forholder dig til min påstand om, at der intet er i Eriksens Interhistorik, der viser, at netop han skulle være spilleren, der kunne kreere den mængde chancer, du efterlyser, mod et hold som pakker sig som Lazio gjorde. Derudover er det jo heller ikke, fordi vi ikke kreerede chancer; Brozovic rammer overlæggeren, Lautaro fremtvinger en fin redning, Barella bliver måske, måske ikke snydt for et straffespark for hånd på bolden og Lukaku har en relativ stor chance som går snert forbi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af DenBlaaDelAfMilano
Darmian bekræftet. Lidt visionsløst, hvis man spørger mig.
Andrea Ranocchia - Frøen fra Assisi
Skrevet af kim000
@FD

Jeg kan godt se hvad du mener og er enig i, at det kreative skulle komme fra kanterne og vi skulle lukke af på midten.

Men det endte ud med en masse boldflytteri, som ikke endte med et gennemspillet angreb, og synes ikke det er måden at spille på, når vi har den trup vi nu har. Igår der lignede det en Mazzarri kamp, bare med langt bedre spillere. For synes vi er kommet videre fra, også selvom modstanderen står dybt.

Må indrømme, at om det er Eriksen, Sensi eller Sanchez, som startede inde, er jeg ligeglad med, jeg vil bare gerne have et mere offensivt udtryk på vores midtbane, så vi kan slippe kontrollen, være kreative og tage chancer.

Vi kommer jo faktisk først til et skud udefra, da Brozo og Sensi kommer ind. Bortset fra Barellas field goal. Så det gør jo også at modstanderne kan stå dybere, når der intet farligt kommer fra vores midtbane. Ingen skud eller spil i mellemrummet.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Jeg forstår sagtens hvad du skriver, men det virker lidt som om du debatterer ud fra hvordan kampen udviklede sig - hvilket er en luksus, Conte ikke havde inden startfløjtet.

Nu bliver det enormt spekulativt, men hvis Conte var startet med Eriksen eller Sensi centralt og hvis Lazio havde kørt deres normale stil, så var de to øvrige midtbanespillere og dermed også midterforsvaret i konstant fare for at blive overrendt. Faktisk kan man vel også argumentere for, at grunden til at det lykkedes drengene at holde så godt styr på Lazio´s farlige folk, vel netop lå i, at midtbanen var så arbejdssom og dygtig begge veje. Conte er nu bare engang nødt til både at stille hold efter, hvad han gerne vil, men også efter modstanderen.

Må indrømme, at om det er Eriksen, Sensi eller Sanchez, som startede inde, er jeg ligeglad med, jeg vil bare gerne have et mere offensivt udtryk på vores midtbane, så vi kan slippe kontrollen, være kreative og tage chancer.

Men - og følgende er skrevet med al mulig velment respekt - det er jo ikke FM eller FIFA, det her. I teorien kunne det da have været super rart, hvis vi kunne have gået offensiv amok, skabe chance efter chance og vinde 4-3 eller whatever - men nu stod der stadigvæk en modstander på banen, hvis fornemmeste opgave i vores offensive fase så ud til at pakke sig i den sidste tredjedel af banen. Det efterlader pokkers lidt plads til at være kreativ og skabe chancer - uanset om man har Eriksen/Sensi eller Gagliardini/Barella på banen. Selv vores bedste 10´er i nyere tid - Sneijder - havde haft det mere end bare lidt svært mod Lazio i går, efter min mening.

Nu nævner du selv, at der ikke var spil i mellemrummet, men det synes jeg er forkert. Det skete da et hav af gange, at Lukaku tog et par skridt ned, for at tage imod bolden og lægge det af igen til midtbanen eller kanterne. Der var dog heller ikke meget mellemrum at udnytte. Desuden har vi altså fem afslutninger på mål fra udenfor feltet, så det er lidt en tilsnigelse at konkludere, vi ingen skud havde. Tre af disse kom i øvrigt inden Sensi og Brozo blev skiftet ind...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Problemet er vel rettere, at Conte endnu en gang ikke formår at reagere. Lazio mister tre spillere til skader, Parolo må ned at spille forsvar, og det faktum formår man at drage nul fordel af, fordi det konsekvent altid er de samme noget for noget, sene udskiftninger man ser, uden villighed til bare at forsøge noget som ikke er det system man altid spiller.

Det er beskæmmende, men ikke noget nyt.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er jeg til gengæld enig, OC. I samme nu, Parolo bliver skiftet ind og Lazio skifter til hvad lignede en 4-3-3, skulle Conte have reageret. Det skulle han også efter det Immobile´s røde kort. Det var også det jeg mente med, at Conte ikke stod skarpt under kampen i går. Han var for passiv i anden halvleg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
@FD

Det der skete i kampen var det jeg frygtede, da jeg så start elleveren.

Om det er Fifa eller Fm, så mener jeg ikke det voldsomt offensivt at starte med en tier, som vi har gjort i de første turnerings- og træningskampe, men så må Conte være fan af Fifa og Fm, til dels.

Conte spiller 3-4-1-2, også formoder jeg da, at han vil spille med tier på tierens plads og ikke en otter. For så kunne han lige så godt spille med en sekser og to ottere, som han lagde ud med.
I det han har ændret opstilling, så tolker jeg det som om, at han vil spille mere offensivt ellers så er det ingen grund til det. Det har gjort i alle træningskampene, så hvorfor ændrer det nu?

Men jeg er meget uenig med dig omkring spillet igår, tror måske vi så hver sin kamp. For det jeg så var en ufarlig midtbane, som intet ville offensivt og at du skriver de havde tre skud før Brozo og Sensi kom ind, det viser mig hvor ufarlige de var. Skrev jo også Barella field goal (Henvisning til NFL).
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mon ikke Darmian bliver sidste indgående transfer. Der går dog rygter om et nyt lån af Moses, men tror ikke rigtigt på dette.

Så må vi se om Nainggolan (Cagliari), Mario (Sporting Lisabon) og Asamoah (Sampdoria) når at ryge videre men det ser svært ud her de sidste timer.

Skriniar skulle også være definitivt taget af markedet( såfremt han nogensinde har været på det)
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Hold din nedeladende kommentar for dig selv det gider jeg ikke læse om, selvom du skriver det er velment. Enig??.

Det er ikke nedladende - især da jeg gør en del ud af at skrive, at jeg mener det med respekt. Når jeg skriver, jeg mener det med respekt, så passer det. Tærsklen behøver ikke at være helt så lav. Enig?

Når jeg skriver, det ikke er FM eller FIFA, det her (som jeg går ud fra, er det du føler dig stødt over?), så mener jeg netop det og ikke andet. Altså, man kan ikke bare lave ét eller andet gyldent taktisk greb og så fungerer det bare på magisk vis. Nå du skriver, at du "[...] gerne [vil] have et mere offensivt udtryk på vores midtbane, så vi kan slippe kontrollen, være kreative og tage chancer", så synes jeg, du glemmer, Conte ikke bare enemand kan bestemme kampens forløb og/eller modstandernes ageren. Conte kan ikke andet end at forberede sig på bedste vis og derudfra stille sit hold.

Og da især når modstanderen er af Lazio´s kaliber.

Conte spiller 3-4-1-2, også formoder jeg da, at han vil spille med tier på tierens plads og ikke en otter. For så kunne han lige så godt spille med en sekser og to ottere, som han lagde ud med.

Conte spiller ikke nødvendigvis 3-4-1-2 - det gjorde han eksempelvis ikke i går.

Det har gjort i alle træningskampene, så hvorfor ændrer det nu?

Fordi vi i træningskampene mødte Lugano, Carrarese og Pisa, og ikke et hold, som i sidste sæson endte firer i Serie A? Desuden spillede han heller ikke i træningskampene ubetinget med en 10´er. Han prøvede en masse af.

For det jeg så var en ufarlig midtbane, som intet ville offensivt og at du skriver de havde tre skud før Brozo og Sensi kom ind, det viser mig hvor ufarlige de var.

For mig er det et udtryk for naivitet, at man forventer en offensiv sprudlende kamp, med masser af chancer, mod et hold der pakker sig så dybt, som Lazio gjorde. Når man ser highlights, ser man også, at Lazio´s bagkæde nærmest står limet fast til kanten af feltet, mens deres midtbane blot er to-tre meter længere frem. Det efterlader meget lidt mellemrum at udnytte (selvom Lukaku gjorde sit bedste), alt i mens det også gør, at afslutningsmulighederne for det meste enten er ved indlæg fra kanterne eller 15-20 meter udefra. Det er nok snarere derfor, at der kun var fem skud fra udenfor feltet.

Til konteksten bør i øvrigt også tages med, at Lazio lige have fået en snitter af Atalanta (hvor de spillede deres normale spil) og vidste de skulle op mod en modstander, som lige havde scoret ni mål i to kampe. Tilføj dertil at de manglede et par vigtige spillere, og så er det da klart, at Lazio kom for at begrænse skaderne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af kim000
@FD

Igen, hvis jeg finder det nedladende, så kan du ikke argumentere for noget andet.

I mine øjne spillede vi netop 3-4-1-2 med Barella foran Vidal og Gags, så ved ikke helt hvad du så. Selv Conte var ude og udtale det efter kampen...
Conte citat:
“Barella played a very good game, he had already played behind the striker at Cagliari and he can give the team more balance when he plays there. I am trying to get my midfielders used to play in every position in the middle. We have a tough season ahead of us."

Så ved ikke helt hvor du snakker om.

Mener ikke det er naivt at mene, vi skal skabe chance fra midten. Har aldrig snakket om, at det skulle blive en offensiv kamp, men hvis man ikke tager chancen, så sker ihvertfald ikke og den chance tog vi ikke igår.

Gider ikke debattere mere om det, da du så kampen på en måde og jeg så den på en anden.
Jeg har bare nogle helt andre forventninger til måden der spilles på end du har, og det er også helt fint. Jeg synes bare det var en røvsyg kamp og forventer, på min naive facon, langt mere angrebs fodbold.
Skrevet af Urban
FD, du rammer helt ved siden af.

Jeg så samme kamp som Kim000. Jeg blev glad da Sensi kom på banen, men han fik ikke rigtig sat det aftryk som jeg håbede han kan give. Kunne en Eriksen det? Måske, måske ikke.

Som nogle af jer har været ind på, så er det under l kritik at Conte vælge at skifte så sent som han gør, eller ikke tager en chance for at skifte den meget kontrollerene midtbane ud, med mere kreative typer noget før - for kampe viste at det sagtens kunne lade sig at gøre.
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(042125212608)
Urban

Det er vel også det FD kritisere Conte for, nemlig ikke at skifte tidligt nok ind. Hvilket jeg da også er enig i, men hvorvidt det ville have resulteret i en forskel må stå hen i det uvisse.

Men det er jo ikke sådan vi svømmer i kreative, offensive midt. Når så den ene af de "to" vi har, så ikke har leveret en skid, gør jo også at Conte er lidt bundet på hvor meget han kan ændre ved at skifte ind på den front.
Skrevet af OC
Z4E

Jeg er dybt uenig med din påstand om at Eriksen "ikke har leveret en skid", men hvis i følger logikken til døren, så er vi vel derhenne, hvor Eriksen aldrig skal spille fodbold for os igen?
Det samme må vel også gælde for en som Kolarov? Perisic har heller ikke imponeret på Wing-backen, han må selvsagt være fortid?

Og hvis du vitterligt tror at det er ræsonnementet - altså at en spiller skal slå til fra dag 1 for at have en chance for at komme på Contes hold -, og ikke bare stædigheden selv i Conte der ikke kan bruge en spiller som Eriksen, gider du så forklare mig, hvorfor en spiller som Gagliardini som gang på gang sovser rundt og er banens dårligste for os 5 ud af 10 gange han spiller, er mere eller mindre fast mand?
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Det er s´gu kun fair, du fandt det nedladende. Det vil jeg forsøge at have in mente. Du kan dog være sikker på, at jeg ikke mente andet med det, end netop det jeg skrev. Så kan du have det in mente en anden gang.

I mine øjne spillede vi netop 3-4-1-2 med Barella foran Vidal og Gags, så ved ikke helt hvad du så. Selv Conte var ude og udtale det efter kampen...

Okay, det citat havde jeg ikke set. Jeg synes dog, at Barella i kampen lå og vekslede med Gagliardini og Vidal om at komme frem. Fair pointe dog.

Mener ikke det er naivt at mene, vi skal skabe chance fra midten.

Jeg mener ikke, det er naivt at forvente, man skaber chancer fra midten. Det gjorde vi påviseligt også i går. Jeg mener, det er naivt at forvente, at vi kommer til at spille sprudlende, chancerigt fodbold, mod en modstander af Lazio´s kaliber, der vælger at stå på egen tredjedel af kampen. Det er det jeg mener, når jeg skriver, det ikke er FM/FIFA det her og at der altså også står en modstander på banen. Lazio gjorde alt for netop at kvæle vores offensive kreativitet og det lykkedes i det store og det hele for dem.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
OK Urban, tak for dit besyv.

Jeg blev glad da Sensi kom på banen, men han fik ikke rigtig sat det aftryk som jeg håbede han kan give.

Det har jeg ved Gud heller ikke postuleret. Du/I bliver til stædighed ved at kegle rundt i fortid og bagklogskabens klare lys. I øjeblikket gav det mening, at Sensi kom ind og ikke Eriksen, da Sensi spillede godt mod både Fiorentina og Benevento, mens Eriksen endnu mangler en virkelig flot præstation i Intertrøjen. At Sensi så ikke spillede en brandkamp mod Lazio, ændrer ikke rigtigt på den præmisse og var i øvrigt heller ikke noget som Conte kunne vide på forhånd.

Som nogle af jer har været ind på, så er det under l kritik at Conte vælge at skifte så sent som han gør, eller ikke tager en chance for at skifte den meget kontrollerene midtbane ud, med mere kreative typer noget før - for kampe viste at det sagtens kunne lade sig at gøre.

Enig. Det har jeg også skrevet. Men det er ikke det, Kims og min diskussion har udgangspunkt i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0