Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Men ethvert hold har brug for netop breddespillere. Vi kan ikke have en trup bestående af 20-25 lige store talenter, alle med fantastiske fremtidsperspektiver.

Hvis tanken er, at Izzo skal hentes som starter i stedet for Skriniar eller Bastoni, er vi da rørende enige. Med dersom det jo nok går ud på at hente en fuldgod gardering til forsvaret, alt imens vi kommer af med én, der formentlig har endog meget langt til spilletid, har jeg svært at finde indvendinger mod handlen.

NB! Alt ovenstående selvfølgelig skrevet ud fra præmissen, at handlen faktisk sker.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
De næste par transfer skal være en der kan gå ind i start 11.
Skrevet af Flying Dutchman
Javel. I stedet for hvem? Og for hvilke penge?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Det må vi tage til vinter. Sæsonen skal lige i gang.
Skrevet af OC
Javel. I stedet for hvem? Og for hvilke penge?


Implikationen er altså, at vi skal tage til takke med endnu en breddespiller (som vi ikke har brug for).

Et bud er Perisic/Young, og mon ikke tiden er til at se den eventuelle finansiering an når vi kommer dertil?
Det er i hvert fald kontraintuitivt at fylde en allerede oppustet trup med endnu en træningskegle.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, implikationen er at jeg egentlig godt kunne tænke mig, at der kom med nogle konkrete løsningsforslag (eller i det mindste scenarier), fremfor vage "vi skal have gode spillere" indspark.

Det gør du så. Tak for det.

Og ja, venstrewingback er stadigvæk et godt bud - og ja, det kunne da være rart hvis kineserne kunne finansiere det. Vi får se.

I mellemtiden er der vel ikke rigtigt at sætte en finger på den her konkrete handel. Om Izzo er en træningskegle eller ej kan altid diskuteres, men så længe vi kan blive enige om, at a) Vecino også er det, b) uruguayaneren har lang vej til spilletid og derfor er blevet til det rene fyld og c) Izzo er en bedre løsning i midterforsvaret end Ranocchia og Darmian, er den her konkrete handel vel egentlig en fin løsning.

Det er meget muligt, du synes truppen er oppustet, men den bliver vel ikke mere oppustet af et 1:1 bytte - der samtidigt vil styrke et område, vi lige pt. ikke er fantastisk godt dækket ind. I samme nu forekommer det mig også underligt, du skriver, "vi ikke har brug for" en gardering dernede, når du for fem dage siden brokkede dig over, vi udtømte vores bredde i midterforsvaret...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202125210502)
Alabas kontrakt udløber til sommer. En god løsning på VWB.
Problemet kan bare blive om vi kan tilbyde det samme som Barca, City, United, PSG, Juve og Bayern, som han alle rygtes til (Forlængelse med Bayern er stadig på tale)
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Urban
D) Izzo er italiener, og fungere godt i et tremandsforsvar.

For lige at nævne hvem der kunne komme ind, ville et bud være David Alaba, som er fri til sommer. Hvem ved, måske Conte kan trylle over telefonen, og Marotta få lov at lave en ´Marotta special´.
Ellers kunne jeg godt personligt håbe på Gosens. Alle andre pladser synes jeg vi er super godt besat på - på nær (undskyld!) målmandsposten.
Handanovic er stadig god, og vores leder, men næste sæson går den altså ikke mere imø.

"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Urban
Nå KM, du kom først. Great minds, er det ikke sådan man siger?
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af OC
Om Izzo er en træningskegle eller ej kan altid diskuteres, men så længe vi kan blive enige om, at a) Vecino også er det, b) uruguayaneren har lang vej til spilletid og derfor er blevet til det rene fyld


Måske man oven i købet her - i dette dilemma - kunne finde en finansieringskilde til "en god spiller", frem for mere fyld?
Jeg håber det.

Izzo er en bedre løsning i midterforsvaret end Ranocchia og Darmian, er den her konkrete handel vel egentlig en fin løsning.


Darmian, måske. Hvis man ikke havde hentet Darmian, måske. Hvis man ikke havde 3 spillere til den højre centerback position, måske.
Nu? Aldrig.

Ranocchia kan kun spille i midten som reserve for De Vrij, og det har han gjort til UG indtil videre. Der tror jeg ikke Izzo er bedre.

I samme nu forekommer det mig også underligt, du skriver, "vi ikke har brug for" en gardering dernede, når du for fem dage siden brokkede dig over, vi udtømte vores bredde i midterforsvaret...


Min anke gik netop på, at man skillede sig af med den fine, fine reserve man havde (Godin) under påskud af en sparerunde, hvorefter man spare minimalt på at hente dårligere spillere til billgere penge (Darmian og Kolarov).
Breddespørgsmålet handler jo ikke kun om kvantitet, men også hvad breddespillerne kan på en fodboldbane.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@FD: Undskyld, men hvorfor skal man dog komme med "konkrete løsningsforslag" hvis man ikke mener der er noget der skal "løses"? Det er altså ikke dig der fastsætter præmissen for transfersnakken bare fordi det er dig der nævner Izzo.

Jeg mener personligt ikke at vi mangler breddespillere - overhovedet. Derfor synes jeg det ville være rart hvis vi når vi bliver kædet sammen med nye spillere bliver kædet sammen med nogle spændende talenter - eller alternativt nogle der kan gå direkte ind og styrke startelleveren.

Har vi ikke råd til den slags, så jeg hellere at vi helt droppede transferaktiviteten for en stund frem for at signe flere breddespillere som fx Izzo.
Skrevet af Nickdkinter
Et kort bud på hvad der kunne være som skal gå direkte i 11´eren
David Alaba
Også en forsvar spiller (virker ikke til conte er helt vild med skiner)
Skrevet af Flying Dutchman
@ OC

Måske man oven i købet her - i dette dilemma - kunne finde en finansieringskilde til "en god spiller", frem for mere fyld? Jeg håber det.

Det kunne da være fedt. Men nu handler det altså om den her handel. For mig at se, har vi ikke rykket os en tøddel, hvis Izzo render rundt i Torino, mens Vecino varmer bænk for os. I det omvendte scenarie har vi trods alt rykket os. Vi kommer af med overskudsmateriale, og får en endog meget god gardering til midterforsvaret, hvor vi - også ifølge dig - mangler forstærkninger.

Det er en no-brainer.

Desuden står der jo ingen steder, at et bytte af Vecino og Izzo er den eneste handel, vi agter at foretage. Kunne det måske være muligt, at man bytter en ligegyldig midtbanespiller for en fuldgod midterforsvarer og samtidigt prøver at hente den sagsnomspundne starter til venstrewingback? Hvis man er hundred procent overbevist om, at Vecino/Izzo handlen er alt hvad der kommer til at ske, så har man måske, muligvis, kanske en pointe - hvis ikke, så må man også bare konkludere, at en sådan handel vil flytte vores trup i den rigtige retning.

Ikke over en større afstand.

Men ikke desto mindre i den rigtige retning.

Min anke gik netop på, at man skillede sig af med den fine, fine reserve man havde (Godin) under påskud af en sparerunde, hvorefter man spare minimalt på at hente dårligere spillere til billgere penge (Darmian og Kolarov).

Ja. Men nu er det ligesom sket. Hvorfor det forekommer mig underligt, at du nu brokker dig over, ledelsen netop forsøger at styrke forsvaret - vel at mærke med en fin spiller og efter alt at dømme på en god handel for alle parter.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Undskyld, men hvorfor skal man dog komme med "konkrete løsningsforslag" hvis man ikke mener der er noget der skal "løses"?

Du behøver ikke undskylde.

Fordi både OC og Nick mener tydeligvis, der er et problem der skal løses? Jeg synes, det er ved at være en smule trættende, at man skal læse den samme klagesang gang på gang - især da man tilsyneladende ikke tager at lære ved hvert vindue siden vi solgte Sneijder, at det aldrig går så slemt til og at vi faktisk oftest kommer styrket ud.

Derfor bedte jeg om konkrete forslag, fremfor pseudoindspark som "vi skal have gode spillere". Super. Det vil vi nok allesammen gerne. Men i og med det her ikke er FM, kunne det også være fedt at høre hvilke spillere til hvilken plads, og hvordan sådan en handel skal finansieres.

Det kunne OC så glimrende svare på.

Hvorfor du så følte dig henvendt til, når du ikke mener der er noget der skal løses, kan jeg ikke forstå.

Det er altså ikke dig der fastsætter præmissen for transfersnakken bare fordi det er dig der nævner Izzo.

Næh, men det er mig der bestemmer hvilke spørgsmål, jeg stiller, når andre brugere kommer med indspark til debatten.

Derfor synes jeg det ville være rart hvis vi når vi bliver kædet sammen med nye spillere bliver kædet sammen med nogle spændende talenter - eller alternativt nogle der kan gå direkte ind og styrke startelleveren.

Det ville da være glimrende. Men som jeg også skrev til dig før - og nu også til OC - så vil et bytte af Vecino og Izzo, isoleret set, været helt fint for os. Vi kommer af med det ultimative fyld, alt i mens vi får en spiller ind der a) kender Serie A, b) påviseligt har et godt niveau, c) kan spille pladsen, i og med han har spillet i tremandsforsvar før og d) nok ikke kommer til at skubbe os i den forkerte retning, rent økonomisk. Det er isoleret set en god handel. At jeg så ligeledes godt kunne tænke mig, at der kom en starter til venstreback ind, vedrører ligesom ikke den pointe.

Har vi ikke råd til den slags, så jeg hellere at vi helt droppede transferaktiviteten for en stund frem for at signe flere breddespillere som fx Izzo.

Du har forstået, der er tale om et bytte, ikke også? Altså, at "råd" ikke for alvor kommer ind i det? At vi bytter den ultimative breddespiller, for en gardering vi trods alt godt kunne bruge? Hvis du har det, så kan jeg simpelthen ikke forstå, der er så meget modvilje mod hvad, selv objektivt set, er en no-brainer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Urban

Handanovic er stadig god, og vores leder, men næste sæson går den altså ikke mere imø.

Jeg er enig. Handa er begyndt at lave småfejl og viser så småt tegn på et faldende niveau. Jeg er så anset tryg ved, at have Radu som reserve - og hvem ved? I Genoa viste han at være en glimrende Serie A målmand - men senest til sommer skal der ledes efter en erstatning for Samir.

Derudover kunne Alaba være et fint bud - selvom der er lidt modstand mod ham her i tråden.

Gosens er drømmespilleren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det bliver lidt for selektivt når du ikke forstår at jeg føler behov for at deltage i "løsningssnakken" selvom jeg ikke mener der er noget der skal løses mens du så selv tolker mit indlæg ind i tendensen i tråden til at brokke sig over transfervinduet. Jeg har som bekendt gjort det modsatte når jeg har erklæret mig ovenud tilfreds med truppens sammensætning ved flere lejligheder.

I forhold til den konkrete Izzo-snak, så så jeg hellere at man skilte sig af med Vecino og dermed og sparede hans lønkroner frem for at bytte ham med Izzo.

Og ja, jeg er helt med på at det er svært at skille sig af med spillere lige pt.
Skrevet af Flying Dutchman
Det bliver lidt for selektivt når du ikke forstår at jeg føler behov for at deltage i "løsningssnakken" selvom jeg ikke mener der er noget der skal løses mens du så selv tolker mit indlæg ind i tendensen i tråden til at brokke sig over transfervinduet. Jeg har som bekendt gjort det modsatte når jeg har erklæret mig ovenud tilfreds med truppens sammensætning ved flere lejligheder.

Igen, jeg forstår ikke helt, hvorfor du føler dig henvendt til? Bevares, du skal være velkommen til at hoppe med i debatten, men det føles altså en smule fjollet, når du - med rette - skriver, du har erklæret dig ovenud tilfreds med truppens sammensætning og i øvrigt heller ikke mener der er et problem som skal løses, men alligevel føler, at mit svar til først Nick og siden OC henviser til hvad du skriver - på trods af du ikke har den holdning, jeg harcelerer imod.

I forhold til den konkrete Izzo-snak, så så jeg hellere at man skilte sig af med Vecino og dermed og sparede hans lønkroner frem for at bytte ham med Izzo.

Ja, det ville da være super! Hvis vi endda kunne sælge ham for mere end hvad han er værd, ville det være endnu federe. Men nu er det jo ligesom ikke det, den her påståede handel går ud på. Endvidere vil det heller ikke løse vores lille problem i midterforsvaret - det vil en tilgang af en spiller som Izzo, til gengæld.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202125210502)
især da man tilsyneladende ikke tager at lære ved hvert vindue siden vi solgte Sneijder, at det aldrig går så slemt til og at vi faktisk oftest kommer styrket ud.


Resultaterne i 3-4 sæsoner efter taler direkte mod det du skriver.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Urban
FD:
Fuldstændig enig.

Der render også et par spændende unge italienske målmænd rundt, som kunne være et bud. Om de har højere niveau end Radu, ved jeg simpelthen ikke, men omvendt, skal man have en målmand af Samirs kvaliteter, så skal man have pengepungen frem, og der vil ikke være mange at vælge imellem, efter min mening.
Det kan være vi må indstille os på en målmand der ikke er lige så god som Samir? Ughf...
"He was a mix between Ronaldo and Zlatan Ibrahimovic"
Skrevet af Slettet(202125210502)
Onana fra Ajax kunne være en god afløser for Handa.
Hans kontrakt udløber 2022, men var lovet at skifte denne sommer, men oga krisen så er den rykket til senest næste sommer.
Der kan man nok godt presse prisen ned, da Ajax nok står i en situation som ala Boilesen til den tid. Onana vil nok ikke forlænge endnu en gang og vil gerne videre i sin karriere.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
annonce
0