Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Men at forsøge at gøre det til andet end en mavefornemmelse er fjollet.


Hvad er en forudsigelse oftest baseret på, hvis ikke en mavefornemmelse?

Altså, hvad går din anfægtelse reelt ud på?
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: En forudsigelse kan da være baseret på meget andet end en mavefornemmelse. Tror du måske Bet365 baserer deres odds på mavefornemmelser?

Min anke går på at du lader vores sløje sæsonstart i CL danne grundlag for din forudsigelse mens du så samtidig negligerer fuldstændig at Real Madrid har fået en endnu mere sløj sæsonstart i CL.
Skrevet af OC
Min anke går på at du lader vores sløje sæsonstart i CL danne grundlag for din forudsigelse mens du så samtidig negligerer fuldstændig at Real Madrid har fået en endnu mere sløj sæsonstart i CL.


Hvor gør jeg det?
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Jeg er helt med på hvor du nu vil hen. Jeg gider ikke gå med.
Skrevet af OC
Jeg siger vi taber to gange mod Real. Det er det eneste. Jeg ved ikke hvad du opponerer imod.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@OC: Fair nok. Jeg siger vi får minimum 2 point.
Skrevet af Soren32
Hvad er status på Sanchez, hvis Lukaku sidder ude mod Parma og potentielt Real M med en muskelskade. Led han af træthed fra internationale kampe eller var det mere seriøst?

Det er skidt, vi pt. er så frygtelige afhængige af Lukaku, men selv en kæmpe kan jo "falde".
Godt vi ikke møder et flyvende RM-hold.
Skrevet af kim000
@OC

Men hvad er dit grundlag udover mavefornemmelsen? For real har 13 point for seks kampe i La liga, hvor vi har 10 point for fem kampe i serie a.
Real har 1 point for to kampe i CL og vi har 2.

Helt fint, at hvis det er ens mavefornemmelse, så er det jo det, men hvis man kigger dybere ned, så kan jeg ikke se noget belæg for, at real er favoritter / slår os over to kampe.

Og lige en sidste ting, så har real i CL en XG på 3.1 og vores er på 4.1.
Skrevet af Nickdkinter
Det bliver self mega mega svært mod Real. De har kniven for struben, de må for alt i verden il tabe til os. Tror det bliver en taktisk kamp
Skrevet af Slettet(202125210502)
. Det er skidt, vi pt. er så frygtelige afhængige af Lukaku, men selv en kæmpe kan jo "falde".


Vi burde ikke være afhængige af Lukaku med den trup vi har. Italienske medier har stillet sig spørgsmålet om at Conte måske har lagt hele sin taktik om Lukaku og at vi faktisk ikke har en decideret taktik, men bare spiller den op på Lukaku og håber på det bedste derfra.
Lidt a la tiden med Icardi, hvor vi var mega afhængige af ham.
Er vores 9er ikke med, så går vores hold ned.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Skrevet af Soren32
Problemet er der i hvert fald i de seneste kampe, hvor han har været så afgørende. Det ses særligt, når Martinez har sine udsving.

Men generelt mener jeg, vi er alt for svingende ift. strenge at spille på - fordi mange ikke leverer mål.

Da vi startede sidste sæson med lyn og torden, var jeg positiv over, at vi for første gang længe havde SÅ mange forskellige målscorerer. Nu hvor det ikke kører på samme måde, og der kke er fundet en melodi på midten, er vi så ret afhængige af Lukaku.

Jeg håber da, vi får det vendt. Sæsonen er stadig relativ ung, men det giver da små panderynker, når det kun er Lukaku, som pludselig må stå alene for målene i de seneste par serie A kampe og i Europa.

edit: bliver spændende, om det fører til at Pinamonti ryger ind eller om vi tør en 3-4-2-1 / 3-5-1-1.
Skrevet af Rossoneri
Da vi startede sidste sæson med lyn og torden, var jeg positiv over, at vi for første gang længe havde SÅ mange forskellige målscorerer.

Men er Lukaku ikke netop også en meget vigtig brik i det puslespil?

Han er exceptionelt dygtig til at falde ned i banen og være opspilspost, hvilket trækker (mindst) en forsvarer med ham og dermed skaber noget rum i modstanderens forsvar, som på wings og midtbanefolk kan udnytte.
Det kan meget vel være lidt primitivt, mens fandens effektivt.

Mon ikke Pinamonti kommer ind som erstatning? Han har åbenlyst ikke samme niveau som Lukaku, men han giver, et langt stykke af vejen, den samme taktiske mulighed.

Det kræver selvfølgelig noget mere skarphed fra en spiller som Lautaro, men det ændrer Lukaku sådan set ikke på.

Pinamonti er åbenlyst ikke en spiller der vælter højskoler med sine kundskaber, men jeg mener faktisk, at inter er mere komplette i angrebet med ham i truppen. Sidst år havde man ingen erstatning for ham, men var dog så heldige/dygtige, at have ham involveret i næsten alle kampene.

Dermed var Conte ikke tvunget ud i en plan b. Det er han fortsat ikke, men nu fordi der er et alternativ på 9eren - omend med et væsentligt step ned i kvalitet.

I mit univers kan I nnaturligvis komme til at mangle Lukakus mål (for en kortere stund), men koncept kan forblive intakt (hvilket jeg anser som ret væsentligt med Conte på bænken).
Skrevet af Flying Dutchman
KM og Soren har et par gode pointer.

I sidste sæson så vi i store dele af sæsonen et Inter med mange målscorere. På et tidspunkt var vi (vist nok) det hold i Serie A, der havde flest forskellige målscorere. Det var vel kun Skriniar og Moses af markspillerne, som ikke fik bolden i net.

I denne sæson er der sket et eller andet, hvor vi er alt for afhængige af Lukaku - både som led i spillet og som målscorer. Sidstnævnte bunder i høj grad i, at de øvrige aspiranter slet ikke er slået til (og her kigger jeg mest mod Lautaro), men førstnævnte er et taktisk problem, som skal løses her og nu. BMG´s Hoffman sagde det meget fint; vi har én plan, og det er at sparke bolden op til Lukaku, der så skal gøre noget med det. Shakhtar lukrerede også på det - Lukaku var konstant dækket af mindst én fast oppasser. I sidste sæson havde vi langt flere strenge at spille på.

Det falder tilbage på Conte og hvis ikke, han får løst det og får flere folk med i spil, kan vi godt skyde en hvid pil efter mesterskabet.

Rent taktisk tror jeg, at vi løser problemet omkring Lukaku ved, at Eriksen endelig får lov til at spille, hvor han er bedst; som 10´er. Pinamonti kunne også være et bud, men jeg tror ikke, han helt er ind i taktikken endnu. Det vil sige:

Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Darmian, Barella, Brozovic, Vidal, Hakimi; Eriksen; Lautaro
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
Jeg sidder umiddelbart ikke med samme indtryk. Jeg tror mere at Lukakus andel i vores måltotal skyldes den simple omstændighed at manden leverer på et verdensklasseniveau. Som vi har været inde på flere gange i denne tråd, så synes jeg i dén grad at Contes Inter har mange strenge at spille på når det kommer til at angribe. Måske lige med undtagelse af skudtrusler udefra. Det lader vi stadig til at mangle lidt. Men ellers synes jeg vores angrebsspil er meget langt fra det vi så under Icardis tenure med indlæg, indlæg, indlæg og så indlæg.

Derfor tror jeg heller ikke at det vil betyde det store for vores spil at Lukaku ikke er med mod Parma. Selvfølgelig vil han blive savnet grundet sin individuelle kvalitet, men vi har masser af angrebsmæssige værktøjer i kassen til at kompensere. Dog er det selvfølgelig en ret stor bet hvis Alexis samtidig er ude. Pinamonti har jeg som bekendt ikke særlig stor fidus til.
Skrevet af Soren32
@Rosso
Jo, selvfølgelig var/er han det. Men midten var også noget mere dynamisk og frembrusende i kraft af Sensis storspil – og at det generelt ’klikkede’. Man kan dog ikke fjerne Lukaku fra ligningen, men det hjælper, at andre omkring ham udretter mere på egen hånd – hence de italienske mediers seneste spørgsmål til om plan a, b og c er at banke den op til Lukaku.
Og jo, enig. Pinamonti giver noget fysik, men det der med at bruge ham som opspilsstation forventer jeg ikke meget held med. Dog er modstanderen Parma, så der skal han selvfølgelig vise sig positivt, hvis det endelig skal være.
Og ja, Lautaro skal i det hele taget vise mere skarphed. Netop det er jo savnet, og efterlader meget af presset på den store kleppert.

Min tvivl ift. taktik er netop, at det er et ret stort step ned i kvalitet, og det måske (måske ikke) kan få Conte til at overveje alternativer. Også hvis Sanchez ikke kan komme ind, skulle Martinez få en dårlig kamp igen. Tror heller ikke Conte havde decideret optur på over at få Pinamonti, da det virkede som en gentleman-aftale med Genoa.
Nu er han der dog, og som sagt hedder det Parma og ikke Napoli eller Juve – så jo, det burde være en 1:1 erstatning, men hvem ved. Måske det bliver Perisic i angrebet, måske der sker den lille variation.

Edit: @FD – jeg er enig i din opstilling. Tror dog Darmian er med i stedet for Skriniar (er han ikke først lige kommet fri fra corona?) og derfor Young eller Perisic på WB’en.

@Interforlivet
enig i, at vi har udvist stor fleksibilitet i spillet. Nøgleordet her er dog (i skrivende stund) HAR. Pt. synger vi ikke i kor, men ser en enmandshør de seneste kampe. Uden den har vi bare ikke samme killer oppe foran, når Martinez har sine off-kampe. Men hey! Håber da, han stepper op.
Er i øvrigt helt enig i, at vi er meget mere end et Icardishow nu (gudskelov), men de øvrige profiler vi har pt. skal lige finde de famøse sidste 10 procent.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Soren

Jeg tror snarere, at Dambro starter i højresiden af forsvaret, hvis ikke Skriniar gør.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Soren32
Meget muligt, så har vi i det mindste en oplagt målscorer på holdkortet ;)
Skrevet af Stankovic
Det vil for alle hold være en udfordring når et af omdrejningspunkterne ikke er med. Dertil bør man dog have en plan b, hvilket i den grad kunne være at placere Eriksen højere oppe, for på den måde at flytte modstanderens centerbacks. I stil med Lukaku når han søger nedad. Det bør give Lautaro bedre betingelser diagonalt.

Conte har dog ingen tiltro til Eriksen, så det bliver nok med Pinamonti.

Men tænk hvis man fik Eriksen til at lykkes i mellemrummet mellem modstanderens to linjer samtidig med, at Lukaku fortsat formår at søge nedad. Det vil jo være to kilder til uro fremfor den ene som der er for tiden.

Die Fohlen havde luret det. Det samme har Zidane naturligvis. Jeg deler derfor OCs skepsis, da jeg synes man er alt for idéløs offensivt.
Skrevet af Interforlivet
@Soren32: Jeg er ikke ubetinget enig i at det har set ud sådan at vi har mange strenge at spille på rent offensivt. Det synes jeg faktisk også vi har vist for ganske nylig eksempelvis i kampene mod Fiorentina, Benevento og sågar også Shaktar. I disse kampe blev der produceret masser af chancer som ikke involverede Lukaku som nøgleperson.

Dét sagt er jeg selvfølgelig enig med dig i at der er for mange af de andre offensive profiler (Lautaro, Eriksen, Sensi og egentlig også Brozo som så selvfølgelig næppe kan kaldes en "offensiv" profil) som ikke har leveret kontinuerligt.

Glasset halvt fyldt-versionen er så at pege på at de nu mister muligheden for at gemme sig bag Lukakus klasse og at det så med god sandsynlighed vil få en eller flere af dem til at steppe up.
Skrevet af Nickdkinter
Jeg tror det bliver med 2 offensive midtbane spiller. Så vi kan komme i overtal på midten! For hvis du vinder der så vinder man meget. Og særligt real hvor deres midtbane, for der går der alt igennem. Og hvis vi kan stoppe det og gå hårdt på deres kanter så kommer vi til at stå godt til den kamp
annonce
0